Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó a kertes már megvan toltam má dobozt meg minden

Úgy van, hogy elõször kell menni a kertes részhez, különben én is megszívtam elõször, de aztán ha azt megcsinálod mehetsz az idõgéphez... Egyébként végigjátszás
Ui: Emberek most vittem végig...ennyi??? nemá, most megint várhatok vmi újra, pedig azt hittem csak a felénél járok<#lookaround>

segitsetek
ott tartok amikor ki kell nyitni valami kapukat
én jobbra indultam el és már megcsináltam mindent csak nem tok eljutni a kapuig
ott vagyok ahol a vizescsapokat kell kinyitni
eljutottam már az ,,idõgéphez,,
aztán utána nem tom mit kell csinálni😞

Faki
-fél Spoiler-
Itt találtam pár infót, ami részletesebben leírja a secreteket

A secret endinget meg simán bink playerrel nem akarta lejátszani, de valami FMV-Extractor segítségével sikerült,. Prince of Persia Warrior Within\Video\CineCINE0005 a secret ending.

Bink player
Fmv extarctor

Ja és FMV-vel megnyitod a cine0005-õt, aztán katt a nagyítóra és lejátszod. Biztos van egyszerûbb megoldás is, de én így szerencsétlenkedtem 😊

Kandurex
Megoldva! Htx.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

toMpEr
spoiler
elotte van egy ugyanilyen mozgo kotomb, amikor elojon felmaszol a tetejere es onnan kezdesz a falon vegigfutni

Fél SPOILER!

Szia Faki!
Ez engem is érdekelne hogy hol nézted meg vagy van leírásod hozzá? Mer pl az is érdekelne hogy hol vannak az élettöltõk, mert 2 nem találtam seholsem. Meg vicces lehet ez a Dahakás harc is, mivel eredetileg õt nem lehet legyõzni, mivel egy mítikus lény aki leverhetetlen. Na majd mesélj. Kíváncsian várom a válaszod.
Kandurex
De hogy a rákba a falon?? A falon szaladás semmit nem ér, simán bele akadok!

Lacc
Itt mi a baj? Ha ott elõtted az a forgó szar nem mozog csak forog, akkor a flon kell futni felette.
Kandurex
Na, ismét elakadtam, most már egy hangyafaxnyit ideges is vagyok, szal itt:

Még is, hogy képzelték? Repüljek??? Help!

Más: kezdi felbaszni az agyam ez a játék, vannak benne olyan megoldások, hogy az embernek ütni támad kedve. Na mindegy. Szal segítsen aki tudd.

Lacc
Elmondhatnád milyen trükkel nézted meg az alternativ véget 😊
Faki
Azé forgassa az ojjektumot addig, míg a zoxigén fel tud futni a falon ezzel elérve a 30ezer, 300ezer litert.

Dynamic
Simán fe lehet rá mászni.Nem a nagyobbikra, hanem a hátsó kisebbikre kell.
Faki
Most ha így nézed a képet, láthatod, hogy biszbasz elõtt van egy kõkocka vagy mi. Arra rámászol és elvileg arról már a biszbaszra is fel lehet jutni (hosszabb nyulványa oszlop felé nézzen, ilyenkor a biszbasznak a kocka felé nézõ oldala sima, és "megfutható" felefelé, ha alapesetbe sima ugrással nem érné el a drágalátos herceged)

Kandurex
Egyébként láccik a bal oldali ojjektumon, hogy ilyen mintás a közepénél vagyis gátolva van az oxigén kivitelére, teccik érteni?

Kandurex
Ez így oké, de hogy jussak fel a bal oldali biszbaszra, mert nem igazán akar sikerülni

Faki
Tekerõ van középen, azt tekered addig amíg a bal oldali bizbasznak a hosszabb fele nem mutat az oszlop felé. Na, akkor felmászol arra az ojjektumra, amirõl már rá tudsz ugrani az oszlopra.

Faki
- Spoiler - Aki nem vitte végig az ide se pillantson 😊

Megnéztem egy kis trükkel az alternatív véget, hát ledöbbentem.
Amúgy ha megszerzitek mind a 9 élettöltõt, akkor a végén a trónteremben kaptok egy waterswordot és a sziklán nem a csaj fog várni, hanem maga Dahaka.

Kandurex
Meg a jobb oldalon is, de arra hogy jussak fel?

Faki
Kicsit ha megnézed a képet láthatod hogy ott van balra egy oszlop...

Kandurex
Bocsi a nagy képért. Szal elakadtam, itt merre a murvás pöcsbe kell menni, már hülyére járkáltam magam , de nem találtam meg merre kell menni, pls hlp, hxt!

bazza
Tehát lajutok, ott megölök mindenkit, vámpírokat is, de utána nem történik semmi...jönni kéne valami animnak vagy mi?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Bazz most folytattam egy régebbi mentéstõl, mostmár nincs megjelenés bug, de anál a résznél nem jelenik meg Dahaka....Így hogy a fenébe jussak tovább?

Na ez jó.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

leesett.....<#nyes>

kép
na talán, de ha ez sem hagyom a picsába és megyek játszani... 😊

Nem a kis kép linkjét kéne szerintem, ebbõl nem lehet semmit látni.

azé ez durva
ez lesz az igazi... <#vigyor>

Úgy 😊

vhogy így?

nem bizti sikerül

Hát elösször töltsd fel valahova a képet, azt annak a linkjét.

igen arra rájöttem, de oda mit írjak?

bazza
Wazz...nemtudna vki mentést adni még onnan, ahol megkapjuk az idõ lassítás képességét?

Törlés gomb alatt .

Nem tudom ki jár már ott hogy másodjára kell az empresst gyilkolni, de én most jutottam ide, hát bakker ez eddig csak lazaság volt ahhoz képest ami most van... lesz egy kép a galériában ha vkit érdekel, de csak eddig tudtam lenyomni.. Na megyek is és próbálkozok.. <#eplus2>
Aprópó, mondjátok már lécci meg hogyan tehetek közvetlenül képet ide.. Köszi<#wave>

Faki
Bug, töltsd vissza ahol még normális a herceged.

bazza
Ja és valamiírt még a hypesnappal se tok róla shotot lõni, nemtommiér...

bazza
Wazz légyszi help! Amikor betöltöm a mentést akkor mostmár mindig egy sötétruhás alakot nem pedig a herceget irányítom, és abban a teremben nem jön nekem elõ sehonnan se Dahaka....Miért van ez?<#help><#help><#help><#help><#help>

Faki
Rockos arab zene, az egyik fight zene ebben is benne van. Szal nemtom mirõl beszélsz.
Ja hogy nem ugyanazok a zenék vannak? Mik vannak...

toMpEr
hat azert pop1-ben full mas zene volt...

Faki
Pop1 - Soundtrack akinek bejön ez a zene, annak ajánlom ezt figyelmébe

1411<#help>valaki.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Már rájöttem hogy kell tulélni a kaloznõ támadásait.Csak az egérszétverõs rész szerintem egy kicsit idegesítõs volt,szerintem...
Én még nagyon-nagyon az elején tartok és nem tudom hogy kell legyõzni azt a "kaloznõt".Vki tud vmi jó tippet mondani,úgy hogy ne kelljen szétverni az egerem bal gombját...
Tudja vki hogyan lehet átugrani a játék elején az intrót,mert már nem bírom végignézni mégegyszer ???
ahol a két pörgö oszlop van köztük szakadék ahol semmiképpen nemtudom átugrani a végén a létra ahol lekéne csusznom....

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

bazza
A végigjátszás is azt írja, hogy itt kéne lenni Dahakának, de nincs itt. Lejutok, megölök mindenkit de semmi nem történik...

Faki
- Spoiler -
Ott ahol elõször meglátod Dahakát? Mert ha lejutsz, kinyírod a vámpírcsajokat vagy miket, akkor azt az irányt vedd be, amerre Dahaka kitörte a rácsot. Namost a kis "szigeten" lesz egy szorosabb rész ahol a két fal között felugribugrizhatsz. Remélem jól lõttem be, hogy hol vagy 😊

bazza
#1343 HELP!!!

képet plz mert így nem tom merre vagy!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

sziasztok!
mit kell csinálni amikor ott vagyok hogy az erkélyre felugrok,megölöm a kalozt.De a csapdáknál nem tom hogyan kell átjutni.
Ha valaki tud segitsen nekem pliz<#worship><#falbav>

Dynamic
Na persze, ha leírod, hogy mi a játék vége az tényleg nem spoiler.<#banplz>