Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
A hátsó ki-be ugró hasábról kell falon futással átjutni felette.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Shep
na most ott tartok, hogy visszamentem az idõben /a tornyokat kell aktiválni/ a romos várban indulok visszafele de az egyik csapdán nem tudok túljutni, egy gerenda egy helyben pörög lábmagasságban, mögötte egy préselõ hasáb mozog ki be, nade a pörgõ gerendán hogy lehet átugrani? nem ugrik elég magasra a herceg, elfutni a falon felette nem lehet mert beleakad és visszdob.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rezsofiz
Ja viszont ha elág ügyes vagy akkor nem kell lassítanod én is úgy csináltam, de ez igaz már részletkérdésh.

sazl : c

Shep
nyomkodtam szepen sorban ha e+lk+e+lk ekkor csak mátrixos hajolás + suhintgatás ha tovább nyomkodom akkor pörög a kezén is, bár igazából elég nehéz elõhozni, mert elég percízen kell lenyomkodni a gombokat, különben mást csinál, így aztán néha a szépségbe halok bele, mondjuk ez a rész jobban tetszik mint az elsõ, az elsõt ennyi játék után már untam, mert egyhangúvá váltak a csaták, itt azonban a rengeteg kombó miatt elég élvezetes még mindíg, a játékban néztem eg videot és ott egy ellent vagy 6 féleképpen ölt meg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

akkor az a kombináció?

Shep
thx.

na átvittem az 1. tornyot

asszem igy van

e+left click+e+leftclik

Shep
thx. elsõre sikerült így megcsinálni,

Hogyan lehet a kezen pörgõs vagdalást elõhozni, meg mikor mátrixosan lehajol és úgy csápol körbe, párszor már sikerült csak az a baj, hogy nem tudatosan, a combo listából meg nem tudom melyik lehet az.

Shep
ok thx megpróbálom

Lassítsd le az idõt, verd szét a lábát, utána megint menj normál idõbe, szaladj fel rá, fent megint lassíts és verjed.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Shep
A nagy szörnyet akire fel kell szaladni majd a fejét csépelni, hogy lehet megölni, mert ahhoz, hogy letérdeljen a lábát kell ütni, viszont olyankor hülyére sebez.

Hja és annyira jó volt, hogy elkezdtem megint 😄

Malakai
Reloaded DVD.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sadist
Az nekem is néha elcsúszik. Melyik verziód van?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Malakai
Nálam meg folyton elcsúszik a hang, kb 3-4 másodpercel elõlrébb jár ingame átvezetõk során. Játék közben és az elõrre renderelt átvezetõknél nincs ilyen gond...

Egyébként nem lenne egyszerûbb úgy segítséget kérni, mint a PoP:SoT esetében volt, Screenshottal mellékelve? Én pl elég nehezen tudom felidézni, hogy pontosan melyik terem után melyik jön. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

na sikerült de most az a baj megtaláltam a másik ilyen extra helyet ki is jöttam megnéztem a végigjátszást azt mondja menjek vissza és eljutok egy létréhpz de nekem sehol semmi létra
Sadist
Na sikerült megoldani. Újra kinyírtam a luvnyát és most már a teleport sem volt bekapcsolva.
A játéknak hihetetlenül hátborzongató hangulata van. Azt hittem az elsõ rész látványát el fogják cseszni ilyen darkos hülyeségekkel, de ez az idõben utazás nagyon jó ötlet volt. A múlt olyan mint az elsõ részben, a jelen viszont sötét és rideg. Nagyon jól összehozták a gémet.
A Combo Listnél meg csak pislogtam, hogy erre mind képes a herceg? Azt hittem az elsõ rész mozgásait már nem is lehet felülmúlni, de Ubisoftéknál összejött.
Még a történetre leszek kíváncsi, de szerintem ettõl már nem kell félnem, hogy rosszra sikeredett 😊

hali küldene nekem valaki egy mentést onnan amikor már ki van nyitva a jobb oldali kapu
/a bal még nincsen kinyitva/

vagy mondja má meg valaki hogy hogyan kell áturranom a legfelsõ szinten az ajtóba
ha falonfutok akkor leesek

ez ott van ahol a dobozt kell tologatni
a jelenben megcsináltam de mire odaérek a kaputoronyhoz aszongya hogy wrong time

Hali!
Lehet hogy már vki le írta de azért megkérdezem. Miért van az hogy amikor lemegy az intro és a hajon vagyok és már lehet harcolni elkezd sercegni a hang? Vkinek volt ilyen problémája? Akinrk igen az segítsen pls Thx
Sadist
Én is itt akadtam el. Gondoltam valamit rosszul csináltam, ezért visszatöltöttem egy régebbi mentést (A bõrtangás kinyírása utánit). Én is visszamentem utána a jelenbe, de ott a csapdáknál meghaltam. Retryzek egyet, erre elszállt a "Game ended unexpectedly" üzenettel. Visszatöltöttem a legutolsó mentést (Idõteleport után (jelen)), erre a herceg zombi lett :S Ez amiatt van, mert a CloneCD-t szedtem le, vagy ez attól független bug?

el akadtam kinyírtam a bör ruhás nöt elment a pirosruhás utána pár harc meg ugra bugra azán jött egy homok izé ami felemelt a magasba (megkaptam az idõlassító valamit.visszA MENTEM MEGVÁLTOZOTT AZ ut csabdák kész kikerültem õket utána egy terem be találtam magam len szakadék a közepén egy placc pár ember lejutok kinyírom õket otána nekeise el jutni valamerre de nem sikerül mer midig vissza térek ugyan oda mit csináljak !Ez elég bonyolult de aki tudja hogy hol járok és tudja hol akadtam el az segítsen köszi a végigjátszást néztem de nem találom!
Most vittem végig, nagyon jó gém volt. Nekem bejött! Bár azért a vége eléggé nehézkes volt 😊

Hali!

Valaki légyszi dobjon már meg mentéssel, ugyanis letöröltem õket és kihagytam az elsõ titkos helyet. Onnan ahol kinyírtam a csajt.

a tököm tele van
eljutottam a toronyba aztán azt mondja nekem hogy rossz idõsíkban mentem oda<#falbav><#falbav>

bazza
Egyébkén óriási bug! Sikerült megoldani, de csak úgy, ha 1 mentéssel elõlrébb kezdtem...És mi volt a bug? Hát az, hogy nem kellet aktiválni a teleportot, magától mûködött! És ezért nem jelent meg Dahaka. Hát ez elég nagy BUG sztem...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
RELOADED verzióm van! 😛P

rezsofiz
Sztem azért mert neked is clonecd-s verziod van, és miniimage-gel tolod. Az a miniimage nem mûxik teljesen... Szóval inkább szedj le egy RELOADED-es verziot. Ha RELOADED-es verziod van akkor nem szóltam.

rezsofiz
Egyébként néztem a végigjátszást, hát pár helyen eltér a PC-s verziótól. Pontosabban pár rész ki lett hagyva, ettõl függetlenül lehet hogy ugyanaz, csak a végigjátszás írója véletlenül kifelejtett pár kicsi részt.

bazza
Az istenit miér nem jelenik meg nekem dahaka? Amikor elõször találkoznék vele, ott nem tör ki senki semmilyen rácsot!!!!

fitutufi
ehh<#ticking><#taps>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Kandurex
Spoiler gyanú

Eljutottam odáig, hogy elõször vereszek meg a vörös luvnyával, 1 órát küszködtem vele, aztán feladtam, nem feltétlenül attól jó egy játék, hogy irreális nehezségekkel állítják szembe az embert, esküszöm a CS -kívül ez volt az egyetlen játék ami néhány helyzetbe komolyan feltudott idegessíteni. Uninstall és delete.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sziasztok!

Olvasgatva itt a fórumot úgy látom nem sokan küzdötök itt olyan problémákkal, hogy nem bírja a videokártya a játékot (Geforce4 MX440 AGP8x), de ha valakinek van valami ötlete vagy programja arra, hogy nekem használhatóan menjen a játék azt szivesen venném, mert jelenleg csak az emberek körvonalait látni, azon belül nagy baszott feketeség... köszi

berlinboy6329
hali.az 1. résznél ki lehet kapcsolni hogy ha balra v jobbra megyek akkor ne fusson hanem oldalazzon?a2. részben is ilyen?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Szpojler!

Az alternatív befejezésnek két feltétele van:

- az összes (9) titkos hely felkeresése
- a Water Sword felvétele az Idõ homokjánál

Ekkor nem Kaileena-val kell megküzdenünk a legvégén, hanem Dahaka-val, ami még jól is fog esni nekünk, annyit menekültünk elõle a játék során. :-)

<- Hamster ->

Köszi
Tatyla
csaloka mert a sziklák mögé kell menni de elötte mégegyszer forgass a kallantyun!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

insp
Ahol felmászni próbálnál, ott kell oldalt falonfutni, majd elrugaszkodni.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Sziasztok!Van egy olyan rész ahol egy nagy teremben a kardot bele kell szúrni valamibe utánna feljön egy másik kar amit körbe lehet forgatni és különbözõ sziklák jönnek fel, de sehogy sem tudok felmászni rájuk.Ott mit kell csinálni?Elõre is köszi

szóval úgy volt, hogy elõzõ 7végén felnyomtam, szórakoztam egy rakatot a mountolással, ugyanis ez nálam úgy nézett ki (weeteam), hogy elindítottam mini imaggel, aztán ha kifagyott jött a pop2play.iso utána meg a weeteam.iso, és ezt így váltogattam... na mind1 aztán kiírt a doki, szal 1 hét alatt de majdnem egész nap. Hát igen, ha leköt a játék akkor megy... Tetszik a storya egyébként...

Shep
Srácok, mikor a gonosz csaj le akarja a másikat lökni, ott hogy a bánatban lehet megverni az ellent mert marhára nem megy próbáltam elvetõdve megütni, visszatámadni, de ezidáig eredménytelenül. Valami jól bevált taktika jól jönne. Elõre is kösz.

Szpojler!

Létezik egy alternatív befejezés is. Ott Dahaka múlik ki, és Kaileena, meg a Herceg távozik a szigetrõl együtt egy hajóval. A hajon egy jót akcióznak, de Babilont már megostromolták. A végzetünket, így sem tudjuk elkerülni...

<- Hamster ->

Sziasztok!Van egy olyan rész ahol egy nagy teremben a kardot bele kell szúrni valamibe utánna feljön egy másik kar amit körbe lehet forgatni és különbözõ sziklák jönnek fel, de sehogy sem tudok felmászni rájuk.Ott mit kell csinálni?Elõre is köszi
Spoiler:
Egy idõ után így kell menni ebben az alakban. A maszk tesz ilyenné.
Ha viszont még az elején vagy akkor #1460.

rorr
bug tölts vissza régebbi állást ezt minden verzió produkálja...

Senkinek semmi ötlete ?

grebber
Mennyit nyomtál vele kb??

Next PC upgrade: 2022

milyen várfalon?
csak a szobor körül van 4 csap el vannak jó fele nyitva
kinyilott a jeles ajtó

Sziasztok
A köv a problem : átváltozott a hercegem ilyen villágító szemû "bokor"-rá és folyamatosan csökken az életerõm .
A dvd-s version van meg , nem eredeti persze.
Kell valami fix vagy mi ?

és meg van nyitva a víz, meg mindenhol jó felé van állítva? (mármint a várfalon)