Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
sazl : c
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e+left click+e+leftclik
Hogyan lehet a kezen pörgõs vagdalást elõhozni, meg mikor mátrixosan lehajol és úgy csápol körbe, párszor már sikerült csak az a baj, hogy nem tudatosan, a combo listából meg nem tudom melyik lehet az.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Egyébként nem lenne egyszerûbb úgy segítséget kérni, mint a PoP:SoT esetében volt, Screenshottal mellékelve? Én pl elég nehezen tudom felidézni, hogy pontosan melyik terem után melyik jön. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A játéknak hihetetlenül hátborzongató hangulata van. Azt hittem az elsõ rész látványát el fogják cseszni ilyen darkos hülyeségekkel, de ez az idõben utazás nagyon jó ötlet volt. A múlt olyan mint az elsõ részben, a jelen viszont sötét és rideg. Nagyon jól összehozták a gémet.
A Combo Listnél meg csak pislogtam, hogy erre mind képes a herceg? Azt hittem az elsõ rész mozgásait már nem is lehet felülmúlni, de Ubisoftéknál összejött.
Még a történetre leszek kíváncsi, de szerintem ettõl már nem kell félnem, hogy rosszra sikeredett 😊
/a bal még nincsen kinyitva/
vagy mondja má meg valaki hogy hogyan kell áturranom a legfelsõ szinten az ajtóba
ha falonfutok akkor leesek
ez ott van ahol a dobozt kell tologatni
a jelenben megcsináltam de mire odaérek a kaputoronyhoz aszongya hogy wrong time
Lehet hogy már vki le írta de azért megkérdezem. Miért van az hogy amikor lemegy az intro és a hajon vagyok és már lehet harcolni elkezd sercegni a hang? Vkinek volt ilyen problémája? Akinrk igen az segítsen pls Thx
Valaki légyszi dobjon már meg mentéssel, ugyanis letöröltem õket és kihagytam az elsõ titkos helyet. Onnan ahol kinyírtam a csajt.
eljutottam a toronyba aztán azt mondja nekem hogy rossz idõsíkban mentem oda<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Eljutottam odáig, hogy elõször vereszek meg a vörös luvnyával, 1 órát küszködtem vele, aztán feladtam, nem feltétlenül attól jó egy játék, hogy irreális nehezségekkel állítják szembe az embert, esküszöm a CS -kívül ez volt az egyetlen játék ami néhány helyzetbe komolyan feltudott idegessíteni. Uninstall és delete.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Olvasgatva itt a fórumot úgy látom nem sokan küzdötök itt olyan problémákkal, hogy nem bírja a videokártya a játékot (Geforce4 MX440 AGP8x), de ha valakinek van valami ötlete vagy programja arra, hogy nekem használhatóan menjen a játék azt szivesen venném, mert jelenleg csak az emberek körvonalait látni, azon belül nagy baszott feketeség... köszi
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Az alternatív befejezésnek két feltétele van:
- az összes (9) titkos hely felkeresése
- a Water Sword felvétele az Idõ homokjánál
Ekkor nem Kaileena-val kell megküzdenünk a legvégén, hanem Dahaka-val, ami még jól is fog esni nekünk, annyit menekültünk elõle a játék során. :-)
<- Hamster ->
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Szpojler!
Létezik egy alternatív befejezés is. Ott Dahaka múlik ki, és Kaileena, meg a Herceg távozik a szigetrõl együtt egy hajóval. A hajon egy jót akcióznak, de Babilont már megostromolták. A végzetünket, így sem tudjuk elkerülni...
<- Hamster ->
Egy idõ után így kell menni ebben az alakban. A maszk tesz ilyenné.
Ha viszont még az elején vagy akkor #1460.
csak a szobor körül van 4 csap el vannak jó fele nyitva
kinyilott a jeles ajtó
A köv a problem : átváltozott a hercegem ilyen villágító szemû "bokor"-rá és folyamatosan csökken az életerõm .
A dvd-s version van meg , nem eredeti persze.
Kell valami fix vagy mi ?