Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solya
ha jól emléxem..vannak oldalt törött falak...úgy kellene odaállni, hhogy amit dobál a gólem, pont ott robbanjon fel...és lesz bejáratunk

Shep
Ott tartok, hogy szemben van egy gólem aki tüzes golyókat dobál rám, jobbra egy kerék félig kint a falból és körbe körbe jár, balra meg semmi, a kép azt mutatta, hogy a terem tetejében van a kar amit tekergetni kell, de nem tudok semerre se menni, a nagy majom szembõl meg csak dobál. Merre kell menni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A harmadig titkos helyre hogy lehet lejutni mer meg van a kar elforgatás és a falak de nem tok lemenni mert mindig meghalaok lelehet csuszni valahogy a falon?
narazzino
hát nekem nem nagyon ment vele. csodálkoztam is rajta

Régebben az oldaladról leszedegettem a pop sot hangjait. azokat hogy szedtet ki a játékból?

bazza
Oh, i SEE..😄

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

nem találom a létrát amit a végigjátszás emilít a második titkos hely megtalálása után!help
Sadist
egér?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Valaki tudja, hogy összesen hány Artwork láda van? Mert a végigjátszásban szerintem pár kimaradt.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

narazzino
a játékban tényleg nem lehet forgatni a kamerát vagy csak nem jöttem még rá?

más lesz a vége ez mit takar??
most próbálgatom hogy a magas Hz leveszem de csak ott van a sistergés még és zavaró nagyon...

nem tudom. egyébként a goldwave nem is lenne nagyon rossz, csak az a baj, hogy az elejét tudom a fájlnak dekódolni, viszont mikor jönnek a zenék akkor bejön egy igen erõs sistergés....Goldwave-vel ahol éépen most jár a mutató ott lehet hlakan hallani a recsegés alatt a menü zenéjét<#fejvakaras> ez így nem jó......

Forgasd el 180 fokkal a kart. Akkor jó, hogy ha a kúttal szembeni rész jön fel.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Solya
Elvileg ha jólértelmeztem magától kellene hogy dekódolja...bár annyira nem értek hozzá...úgyhogy nem tudom hogy ezt hol kellene megnézni.
Majd utánanézek....
Még van ez a bink&smacker...de ez csak a videókat szedi ki...ehhez hasonló nem létezik zenére esetleg?!

bazza
Nah!
Most ott vagyok, hogy a Második Tornyot kell aktiválni. A központi teremben vagyok, most kaptam új kardot. Merre menjek?

milyen beállításokkal dekódoltad?

Hát más lesz a vége 😊

mire jó az az aternatív végigjátszás?
Jajah, köszi, utánaolvastam és megvolt..
Lesznek még ehhez hasonló bugok a játékban?

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

ezt a .mir fájlt én se tudom mi nekem se indul el

Solya
Az engem is érdekelne...én dragon unpackerrel próbálkoztam...de sajna nem ment😞
Megtalálta csak nem bírtam átkonvertálni

narazzino
hi!
segítsetek légyszives!
Nem tudom hogy kell crackelni mert csak egy .mir fájl van a crackben crack nélkül meg azt írja hogy rossz CD van a meghajtóban

Csuhai G
Káár...a csajt nagyon nehéz megölni, pedig easy fokozaton vagyok!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Sadist
Tölsd vissza azt a mentést, ami a fõellen után volt az oltáros teremben (1. titkos hely). Ugyanott mentsd el még egyszer és menj el újra az idõteleporthoz. Akkor jó, ha NINCS aktiválva, ellenkezõ esetben a Dahaka nem töri át a falat.

Amúgy meg ha a legelsõ pályán vagy a hajón, akkor télleg ez a helyzet, ott még nem lehet menteni.

Nem, vannak kutak, ahol inni tudsz, és ott lehet menteni.

Csuhai G
Mert már unom, hogy nem tudom megölni a nõt, kilépek a játékból és mire újra játszanék vele megint kezdhetem az elejétõl! (no meg az a hosszú videó...)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Heló!
Lenne egy kérdésem:

- A játék az magától menti az állásokat?

Hali!

Kéne egy kis help..
'Southern Passage - Fate's dark hand present' helyszín:
A végigjátszás ezt írja:

"Shimmy to the Prince's left until he goes around the corner of the pillar.
Jump to the beam that you can see to your right near the opening that the
Dahaka made. Climb up on the beam (if you are hanging from it) and jump to
the crack below the hole that the Dahaka made. Jump and clmb up through the
hole that the Dahaka made and use the fountain to heal/save your game. Follow
the hallway to your right and jump the gap up ahead to go outside."

Itt hogy kell felmászni, ha a fal nem engedi? - be kell törni a falat? - vagy hogy?

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Hali!
A mentések helye:

Documents and Settings\All Users\Application Data\POPWWPROFILES\

Esetleg valaki megdobna egy mentéssel onnan ahol a csajt kinyírtam az elején (amikor leakarja lökni a másikat).
[email protected]

Solya
ok. Köszi....megpróbálom😊

Lacc
Semmi extra, csak mindig be kell nyomni a lassitást mikor a földön van és szanaszét kaszabolna. Mikor repked, akkor meg el kell gurulni elõle.
Solya
Valaki meg tudná mondani h a túlméretezett madarat hogy a rákba kell likvidálni?
Próbáltam az elõzõleg kapott képességével...de ez a fránya tollgombóc gyógyítja magát...én meg nem tudok olyan gyorsan feltöltõdni....

ThugEdge
hi!hova kerülnek a mentések?tudja vki?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Solya
Nem biztos...de mintha a központi terembe kellene visszamenned (ahol volt egy kapcsoló, amelynek hatására a sziklák átrendzõdnek), ha már víz a megfelelõ helyekre folyik...amit a múltban érhetsz asszem el...

nem tudjátok, hogy hogyan lehetne kezelni a sound.big fájlt? érdekelne 1-2 szám amit jó lenne mp3ba átkonvertálni, goldwave-vel próbálgattam, de nem nagyon találtam jó dekódolást...

bazza
Tehát: Másodjára lejutok a Vízöntõ szökõkútszoborhoz...Na és onnan merre? mert már mindenütt voltam azelõtt!

bazza
Nem segít, mert olyan összevissza van írva, hogy asse tom hol vagyok..😊)

Azt megtaláltam de csak egy safeprofile van benne.

Hát meglehet hogy az segítene 😊

bazza
Nah most elakattam....
Megint üldözött dahaka, amikor kiderült hogy rossz idõben akartam aktiválni a tornyot. Most újra a múltbéli Water and Gardens-ben vagyok, végigmentem rajta, majd újra ott lyukadtam ki, ahol elkezdtem. Hát akkor mi értelm volt neki? Tudna vki felvilágosítást nyújtani, bvagy olvasgassam a végigjátszást?

Játék könyvtárán belül a POPWWProfiles könyvtár.

Hi!
Valaki meg tudja mondani hogy hova kerülnek a mentések?
Szükségem lenne a profiloma de nem találom seholsem!

THX

Nekem a cd-s reloaded van meg, és semmi bajom nem volt.

Lacc
Nekem van benne bug és nem is birok már továbbmenni tõle 3 napja. A legvégén, mikor a csajt belöki az idõkapuba, nem birok utána menni. Nem mûködik nekem a kapu.
rezsofiz
Hát nekem nem😛

sazl : c

insp
Nem volt azzal semmi gond, simán bugmentesen végig lehetett játszani.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Shep
ok thx

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

helyzettõl függ hogy mit fog csinálni

ha pl fal melet vagy akor biztos nem fog kézenpörögni<#hehe>