Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
1ébként állítgattam az optionst de még nem találtam megfelelõ beállítást...😞
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Ha valami nem tetszik az irányításban, miért nem nézed át az optionst?!
Ha a first person módra átváltasz és nem nyomsz le semmi billentyût akkor egérrel soxor körbe tudsz nézni.
Egyébként sztem sokat segít a camera reset, mert ilyenkor a csávó mögé áll a kamera (bár néha nem)...
Na mind1...
Gamepaddal kapcsolatban izlések és pofonok...én pl vettem egyet de egyszerûen nem tudom megszokni...úgyhogy maradok billentyûzetnél
Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500
Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500
#1577 !!!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Az késõbb lesz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
SB Live! hangkártyám van.
Nekem a hang recseg, mint az atom, van mikor nincsen hang a videók alatt, és néha el is van csúszva a hang.
Tud erre valaki valami megoldást?
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
ha egy korábbni mentésrõl próbálsz játszani akkor is ez van?
Itt a kép: