Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ridley
nemtom,hogy lehet elakadni ebben a játékban.....

AmdPower

vki
JA! Hogy azt a kis g**it nem muszály kinyuvasztani.

ACER Aspire 5738ZG

rorr
ez így igaz! tökéletes gamepaddal!sokkal egyszerûbb minden vele!

Faki
Vagy csak a türelmed kezd emésztõdni 😊

Kandurex
<#lama> valami gond van a mostani NEThez kerülõ generációval

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

vki
Csá! A csókás faszit hogy kell kinyírni?

ACER Aspire 5738ZG

narazzino
Mi ez a gamepad? Hogy kell használni? Világosítsatok már fel!<#szomoru1>

Solya
Az egér beállítása elkerülte a figyelmemet😊 Köszi
1ébként állítgattam az optionst de még nem találtam megfelelõ beállítást...😞

<#vigyor3>

Kezd el megmászni a sziklákat amik felemelkedtek.(attól függ hogy forgatod a kart).Utána menj és aktiváld a tornyot.Ha megvan vissza a kiindulóhelyre és aktiváld a másik tornyot is.

Sadist
Végigjátszás. Mert megérdemled...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

BlackShadow
#1577 #1577 #1577 #1577 #1577 #1577 #1577

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ennek nem teccett az eleje 😞

van olyan jo jatek mint a sands of time?

narazzino
én még annak is örülnék ha legalább ellentétesen forogna...

Faki
Na most így fejbõl a pontosabb lelõhelye: otions-controls-navigation-inverted

Faki
Options, navigaton - inverted-re rakod én tádáá nem fordított az egér!
Ha valami nem tetszik az irányításban, miért nem nézed át az optionst?!

Solya
Hááát az egérrel való írányítást elég ratyiul oldották meg...nagyon zavaró h ellentétesen megy.
Ha a first person módra átváltasz és nem nyomsz le semmi billentyût akkor egérrel soxor körbe tudsz nézni.
Egyébként sztem sokat segít a camera reset, mert ilyenkor a csávó mögé áll a kamera (bár néha nem)...
Na mind1...

Gamepaddal kapcsolatban izlések és pofonok...én pl vettem egyet de egyszerûen nem tudom megszokni...úgyhogy maradok billentyûzetnél

narazzino
hogyan gamepaddal?

Ezért kell gamepaddal játszani<#vigyor1>

Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500

narazzino
hát nekem meg szar bár nem hiszem hogy a ubisoft tehet róla, amúgy tányleg jó lenne csak ez a forgatás ami nem megy az egérrel...

Kösz szépen. Megtakarítottál jópár órát nekem ezzel😊))

Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500

BlackShadow
c:\documents and settings\all users\application data\popwwprofiles asszem ott😊

#1577 !!!

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Hova teszi a gép az elmentéseket? Azt tudom hogy a game mappájában van egy popwwprofiles de ott csak egy safeprofile.dat fájl van. Hol vannak az elmentések? Újra kellet raknom a windows-t, ezt a popwwprofiles könyvtárat félre raktam közbe. És amikor visszamásoltam, és elindítottam a gamet, enyhén téptem a hajamat, hogy hova a rákba tüntek az elmentéseim. Már jó messze tartok a gameben. És semmi kedvem elölrõl megint elkezdeni ezt a baromi nehézre sikeredett játékot. Én már kerestem a dokumentumok mappában is hátha ott van, de persze hogy nem oda mentett.

MOst ti mé változtatok zombivá?????
Az késõbb lesz.
narazzino
Szerinted mivel próbáltam?

Sadist
A bõrtangás csaj utáni mentést tölsd vissza és onnantól csináld újra. Ha a teleport be van kapcsolva, átmész rajta és mentesz, akkor ilyen zombivá változol, plusz még késõbb nem is tudsz majd továbbjutni. Akkor jó, ha NINCS aktiválva a teleport amikor odaérsz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

BlackShadow
ott tartok h a 2. tornyot kéne aktiválnom.. olvastam h a fõteremben a kart a kúttal ellentétesn állítsam és arra induljak, nos elindultam és tettem egy jó kis kört, kb 15 perc boyongás után visszaérkeztem a fõterembe😄 vki help

Davidka
végre megszereztem a gammát! Muszáj elmondanom, hogy naggggggggyon királllllyyyy!!!!!!!!!! egyedül a kameraállással van továbbra is gondom.... dehát az élmény az 1000x jobb. én csak gratulálni tudok az Ubisoftnak

Egérrel forgasd 😊

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

rezsofiz
Nem lehet.

sazl : c

narazzino
nem igaz nekem a kamera sehogy sem akar a szereplõvel forogni. nem kell az options-ban vmit beállítani?

rezsofiz
Nekem is volt, eggyel korábbi mentést kell visszatöltened.

sazl : c

rorr
hangkártya is?

Legújabb van fent

rorr
drivercsere!

Hát nem hiszem, hogy P4 2.4 (nem cerka), Gef4Ti4200, meg 512 MB DDR mellett a gép gyenge teljesítményérõl beszélhetünk 😊, pláne, hogy Half-Life 2 kifogástalanul fut rajta, és csak ezzel van baj.

Az ott nem gyúszása, hanem csúszása akrt lenni.Fránya dixlekszia.<#idiota>
A gép milyen? A hang gyúszása a gép gyenge teljesítményének tudható be.Mert ugye alacsony fps érték mellet a hang folyamatos marad, csakhát a kép...kicsit késõbb követi.
Újratelepítés már megtörtént, de semmi hatás.
SB Live! hangkártyám van.

Egyik haverom ugyanígy járt, nekem ua. a verzió van meg, gondtalanul ment, ellenben voltak más tipusú bugok.Tényleg próbáld meg újra telepíteni.
Milyen géped van?Hangkártya valami integrált?
Sziasztok!

Nekem a hang recseg, mint az atom, van mikor nincsen hang a videók alatt, és néha el is van csúszva a hang.
Tud erre valaki valami megoldást?

cam3l3on
fene sem tudja szedj le egy patchet vagy javítást

ati2002
Nem tudom, MERT NEM INDUL EL ez a szemét.<#falbav>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

PTW
másoknál is volt már ez a bug ha jól emléxem, írták páran...

ha egy korábbni mentésrõl próbálsz játszani akkor is ez van?

ati2002
Valami ötlet? Gondoltam az újra telepítést, de nincs kedvem elõlrõl kezdeni, a mentésekkel meg lehet ugyanez lenne a helyzet.

ati2002
Hali. Van egy kis gondom. Az utolsó játszásom alkalmával ezt a karaktert (képen) kellett irányítanom. Mentem is vele egy darabig. Most akartam újra játszani vele, de nem indul a game. Kijön az elsõ kisablak, de tovább nem megy. Leszedtem egy no-dvd fix-et, de azzal sem.
Itt a kép:

Sadist
Jah, és utána még egy rakás csapda 😊

Sadist
A kart 180°-al forgatod el, utána a kar mellett faltól falig leugrálsz (amikor a falhoz érsz megint ugrás, ha a két fal közti távolság nagy, akkor szép lassan lefelé, ha kicsi akkor pedig fölfelé haladsz). Leérsz, ott falon futás, a futás végén ugrálás ugyanúgy, mint az elején, csak most fölfelé. Mikor fölérél megint falon futás, futás végén megint csak ugrálás a falak között lefelé. Utána már csak a párkányon kell fölmászni és ott is vagy.