10262
-
nestea #3336 hol tartasz? -
gyupee #3335 Köszi ott tartok, az ajtó közben meglett, mostmár a folytatást is tudom!
-
nestea #3334 na ki ez a krapek???? -
nestea #3333 Ha így sem lesz jó megőrülök...........................
-
nestea #3332 ááááááá!!!!!...................
....:::Mind1:::.... -
nestea #3331 áá nem rakta be... de mind1 az a krapek aki felveszi a koronát.
megpróbálo még1szer......
-
nestea #3330 Ki ez a cuki pofa??(elősször amikor megtudtam hogy lesz egy dark hertzeg azthittem Ő az.)
[IMG]http://logen.uw.hu\Unkorwn People[/IMG]
(lehet hogy nem rakja be) -
nestea #3329 ja. Mostmár tom én is.. Ott ahol az ivó kút van -
#3328 Ott lácc a terem végén 1 leszakatt részt, nem?
Atugrasz rajta és bemész oda, ott is elakattál akkor olvasd el a #3266-os jozzászólást.:D -
nestea #3327 hát.. jobb lenne ha le screenshotolnád v. átmásolnád a végigjátszásban azt a részt.
De azt hiszem tok segíteni (nem biztos, mivel nem tom pontosan hol tartasz)
hát vagy egyenesen Kaileena szobájához vagy ha megkaptad a kígyós kardot (nevét nem tom pontosan valami sz betűs)
akkor gondolom beillesztetted a foglalatba és akkor el kell csavarni egy rudat, de mindjárt megnézem. -
gyupee #3326 Sziasztok!
Tud valaki segíteni?
Elakadtam...
Amikor megvan a 2. életnövelő és visszamegyek a központi terembe nem tudom hova kell menni!
A végigjátszás azt írja be az új ajtón. MILYEN ÚJ AJTÓ?????
Help plz!
Egyébként nem tud valaki magyarosítást a játékhoz? -
nestea #3325 naagyon köszi!!!! Sikerült!!!!!!!!!!!!!
boldog Május elsejét mindenkinek!!!!!!!!!
-
nestea #3324 jaaaaaaaaaaa.én meg a paintben keresgéltem.kösz. -
Prince007 #3323 De letudod Print Screennel is. Csak simán nyomd meg a gombot, a képek a játék könyvtárában lesznek. -
nestea #3322 Van egy kép az illustrationsba ami naon tetszik és a neten nincs rajta (legalábbis nem találtam) és nem tom le screensotolni a sima Alt Gr+ Print Screennel.....ezen valaki tud segíteni? Vagy eltudná küldeni valaki azt a képet
(illustrációt) amikor a hertzeg homokszellemé változva áll? -
nestea #3321 hát szerintem mikor már homokszörny vagyok akkor már bőven megkaptam durván az összeset. Már végigvittem háromszor időtrükköt soha nem csinált.Ez lehet valami bug? -
#3320 Ezeket csak azután tudod miután megkaptad ezt a képességet -
nestea #3319 valaki valahova fel tudá rakni a kézikönyvet?
(remélem valakinek van scannerje)
Már végigvittem egy párszor csak mivel nincs meg eredetiben (dolgozom azon hogy meglegyen) és ez a kedvenc vagdalkozós játékom eléggé fontos.
ja meg egy kérdés bár nem hiszem hogy tudtok segíteni mivel úgy csinálom mint ahogy le van írva de az ilyeneket mint: sors ciklona, sors vihara hogy tom megcsinálni? De lehet hogy rosszul csinom: lenyomom a blokkolást és miközben nyomom lenyomon a lassítást. És láss csodát semmi sem történik.
Kipróbáltam mindenhogy: ellenséggel szembe (apropó,ez fontos?), ellenség nélkül, lassan nyomva, gyosan nyomva, egymás után, kábé egyszerre.
szal csak annyi hogy mi lehet a hiba? Meg a kézikönyv nagyon fontos lenne....
köszi előre is -
nestea #3318 ok.Thx -
#3317 A végén az ott Farah.
Szerintem nem lehet kiválasztani(lehet h tévedek) hanem csak megyünk az "hirtelen"
a másikkal.
A Dahakára senki nemtuggya a választ.
3 vagy 6 kb az éwégére lyön ki. De amit találok 1 oldalt ahonnan le lehet tölteni(FTP-n) akkor szólok.
Vannak kapcsolataim:D:D -
nestea #3316 na...most legalább ez a téma már nem a második olalon van.
Amúgy a 3 mikor jön ki és most kábé mennyire van elkészülve. -
nestea #3315 Amúgy a két játszható kaszt az a hertzeg és a dark hertzeg lesz?
ha igen akkor remélem úgy hogy az elején ki lehet választani.
Meg még annyit hogy valaki írta hogy amikor a maszk leesik rólunk akkor a régi hertzeg hal meg és akkor nekün (a maszkos hertznek) is meg kéne halnia... csakhogy a Dahaka őt nem porlasztja szét hanem csak megragadja a csápjaival.
És ha a hertzeg nem halt meg akkor még van esélye nem?
A játék elején is valahogy megússza.
Elárulná nekem valaki hogy miért van az hogy a Dahaka elkapta már 5 ször a
hertzeget és mindíg eldobálja meg ilyesmik? -
nestea #3314 A secondary befejezés végén az ott Farah vagy Kaileena?
nem tom megkülömböztetni mert csak egy villanásig látszik. -
#3313 de szükség törvényt bont
mind1
peace -
#3312 ok
de elképzelnék egy életre halálra küzelmet puszta kézzel, csak 1 gond van nem ütök nöket:D -
#3311 Stark:Pofe be,és le se baszlak!!!:PPPP
Szerencséd,hogy nem avgy a közelemben mert kilőttem volna az agyvelődet!És utána a pöcegödörbe dobtalak volna!!!:PPPP
Nos,de hadjuk már az ellenségeskedést!Szent a béke? -
#3310 Bocs 3 -at akartam írni.
-
#3309 De a PoP4-nek elég kissebb gépigény,mert az simán megy. -
#3308 A gépeddel van baj.
A gépigény meg stb.. -
#3307 Valaki tudna segíteni,miért nem indul nekem a PoP2?
Ha meg nyitom a játékot bejön egy ablak a következő szöveggel:
Some errors where detetcted in your hardware configuration.
This may result in unexpected behaviours.
Do you want to launch the game anyway?
Yes No
Ha a Yes-re kattintok akkor:
Use safe mode settings?
Igen Nem
Igen és nem után is:
fekete képernyő,majd egy ablak:
The game ended unexpectedly.
-
#3306 Seprent vagy Sprent vagy Sperent Sword a neve nemtudom:D:D:D -
#3305 Jó erős géped van!Tovább jutottam.Most találkoztam Kaileenával.Odaadta valami PRESISERE Swordot.Aztán mit kell csinálni? -
#3304 mámint a ww -
#3303 Na, kipróbálom milyen a demó:D -
#3302 Nekem Ati Radeon 9600pro 512mega ram 2400mhz és alapbol 1024*768 ra állitotta magát a játk, de én átállitottam a legmagasabb felbontásra és tökéleteesn megy.
Meg holnap veszek még 512 mega ramot.
és szerintem ugyanolyan gépigénykell mint a mostanihoz:D -
#3301 A következő Prince of Persiához milyen gépigény kell?Elég lesz 512 MB-ram?
Ti milyen felbontásban futtatjázok a Warrior Withint?ÉN 1024*768 -
#3300 Köszi STARK! -
#3299 Köszi STARK! -
Az Ubisoft - egyelőre csupán formális - bejelentése meglepetésként ért bennünket, hiszen mindenfajta "szivárgás" nélkül sikerült titokban tartani a projektet. A Prince of Persia harmadik része ezúttal Babilonban kap helyet, melyet kedvenc hercegünk utóbbi kiruccanása alkalmával éppen földig romboltak. Hősünk gyilkolászásai nem maradtak megtorlatlanul, s a rengeteg kiontott vér nyomán egy halálos Sötét Herceg is életre kelt, ki meghasadt tudatunk másik felét képviseli - így legújabb kalandjainkat immáron két karakterrel vívhatjuk meg, kik természetesen különböző attitűdöt képviselnek majd. Az eddig is felettébb látványos harcrendszer tovább lett fejlesztve, s ezúttal már valóban lehetőségünk lesz igazi féreg módjára hátulról orvgyilkolászni, ha épp úgy tartja kedvünk. A megjelenés ez év végére várható PS2, Xbox, PC és Gamecube platformokra, s alant megtekinthetitek a bejelentéssel érkezett két in-game képet is.
Ez bizonyittya hogy nem Kaileena-val kell menni.
Máté: Ha ott tarrazs és nemtucc továbbmenni akkorbaloldalon fuus a falon, de akkor amikor a lenti szarság eltávolodott.
Utána mássz fel(mikor a fenti messzebbment és az also jön vissza), aztán halaggy 1 kicsit balra, majd menny le mer a felsö jön vissza. Onnantol megám odalehet jutni.
hanemértetted akkor bocs
én értem a saját irásomat:D -
#3297 Ott tartok ahol AMD!Tekerjétek le az egeret ahol lesz egy kép.