Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megint nem jött össze. Hogy kell?
javascript:put('help')
Boccs, a szmájli nem jött össze.
Hol lehet letölteni a cracket?
Esetleg elküldhetnétek emailbe.
emailcímem: [email protected]
(el fog férni nem használom ezt az emailcímet) javascript:put('help')
Esetleg elküldhetnétek emailbe.
emailcímem: [email protected]
(el fog férni nem használom ezt az emailcímet) javascript:put('help')
Hello
Most találkoztam egy olyan hibával ami lehet hogy csak nálam jelentkezik, ez már a második ilyen nagy hiba. Magyarázza meg nekem valaki miért van az, hogy a karakterem egy mentett állásnél mikor ujra betoltottem átváltozott egy sötét ruhás fehér maszkot viselõ kék szemû izévé.
De nem ez a lényeg ,hanem az hogy rögtön ezután el is akadtam a játékban. Egy nagy erkélyen vagyok aminek a közepén van egy kar és oszlopokat tudok forgatni amiken utána végigugrálva eljutok egy életnövelõ körhöz, mejd innen nem tudom merre menjek. A végigjátszás valami kart ír hogy forgassak el amitõl víz fog folyni, de az a kar nekem nem jött elõ, nem tudom hol van. Valaki segítsen!!
Most találkoztam egy olyan hibával ami lehet hogy csak nálam jelentkezik, ez már a második ilyen nagy hiba. Magyarázza meg nekem valaki miért van az, hogy a karakterem egy mentett állásnél mikor ujra betoltottem átváltozott egy sötét ruhás fehér maszkot viselõ kék szemû izévé.
De nem ez a lényeg ,hanem az hogy rögtön ezután el is akadtam a játékban. Egy nagy erkélyen vagyok aminek a közepén van egy kar és oszlopokat tudok forgatni amiken utána végigugrálva eljutok egy életnövelõ körhöz, mejd innen nem tudom merre menjek. A végigjátszás valami kart ír hogy forgassak el amitõl víz fog folyni, de az a kar nekem nem jött elõ, nem tudom hol van. Valaki segítsen!!
Magyarítás nem készül a játékhoz?
\"Hard to see, the dark side is.\"
Halljátok bocs az offért csak volna egy kérdésem. Amikor Tomper csinálta a miniimage fájlt, azt melyik progival csinálta?
sazl : c
mi a legküönyebb módja hogy lenyomjam a dögöt?
közbwen rájöttem
most ottvagyok hogy valami piroszemû ganyét kell öldösni
most ottvagyok hogy valami piroszemû ganyét kell öldösni
Sziasztok! Elindul a játék simán, lemegy a felvezetõ animáció új játék indítása esetén, de a bevezetõ anim vége elõtt kilép és írja olvassam el a readme.txt-be a technical support-ot. A kongig pedig bírja PIV 2400 Mhz,512 RAM,ATI 128 Mbyte Video. Mi lehet a próbléma megoldása?
de nem megy
honan kell ugrani?
a kapcsoloval szembe vagy mellette?
honan kell ugrani?
a kapcsoloval szembe vagy mellette?
Köszi a tippeket majd kipróbálom
Hali! nem tudjátok azt hogy a weeteam-es verzió hogy mûködik baromi stabilan, mert nekem annyi a gondom, hogy meg van a fix, meg van 3 cdkép (miniimage, pop2play, weeteam.iso) de sose megy az egyikkel folyamatosan, mindig váltogatnom kell õket mert kifagy, sõt volt olyan hogy végig zongoráztam az összeset és aztán újraindítottam és csak utána ment egy idegig..... szóval vkinek vmi ötlet?
hi!
én is itt tartok és nem sikerül nekem se elkapni a kijövö vasat.
Hazaérek kipróbálom idölassítással is, hátha 😊
.:aranypok:.
én is itt tartok és nem sikerül nekem se elkapni a kijövö vasat.
Hazaérek kipróbálom idölassítással is, hátha 😊
.:aranypok:.
Ez érdekes....megkerestem ezt a részt és nekem lassítás nélkül is elkapja azt a gerendát a visszaugrás után....
Mikor ugrasz vissza a kapcsolóról akkor lassítsd be az idõt...
Mintha én így csináltam volna, hogy megvárjon a kijövõ platform...
Mintha én így csináltam volna, hogy megvárjon a kijövõ platform...
leirom még 1x
ugy van hogy álgurulsz egy sziklafal alatt
utána átfutsz a falon a tüskésverem miatt
aztán elõjön a levegõbõl a 2 kutyaszörny
na aztokat szépen múltidõvé teszem
na utána rálépek a kapcsolora aztán kijön a falból egy lap
arra ráfutok majd falonfutással eljutok a cseppkõig
a cseppkön vagy oszlop kinek hogy tetszik azon felmászok és falonugrással feljutok a gerenda tetejére
utána elkapom a pörgös rúdat
átugrok a kapcsolora benyomodik
visszajutok a gerendára
utána átugrok a kijövõ padlóra
utána a rúdat kapom el amin pörögni kell aztán nekidobom magam a kapcsolonak utána visszaugrok a felsõ rúdra
bepörgök továbbugrok a gerendára
na itt nem tom mit kell tenni
ugy van hogy álgurulsz egy sziklafal alatt
utána átfutsz a falon a tüskésverem miatt
aztán elõjön a levegõbõl a 2 kutyaszörny
na aztokat szépen múltidõvé teszem
na utána rálépek a kapcsolora aztán kijön a falból egy lap
arra ráfutok majd falonfutással eljutok a cseppkõig
a cseppkön vagy oszlop kinek hogy tetszik azon felmászok és falonugrással feljutok a gerenda tetejére
utána elkapom a pörgös rúdat
átugrok a kapcsolora benyomodik
visszajutok a gerendára
utána átugrok a kijövõ padlóra
utána a rúdat kapom el amin pörögni kell aztán nekidobom magam a kapcsolonak utána visszaugrok a felsõ rúdra
bepörgök továbbugrok a gerendára
na itt nem tom mit kell tenni
hmmmm...Gerendáról ugrasz a kapcsolóra? Vagy tudsz falonfutni és úgy bekapcsolni?
Az az igazság h nem vágom h hol tartasz, mert az idõ arca címû fejezetbe én nem emléxem olyan részre ahol egybõl a kapcsolóra kell átudrani...
Az az igazság h nem vágom h hol tartasz, mert az idõ arca címû fejezetbe én nem emléxem olyan részre ahol egybõl a kapcsolóra kell átudrani...
crackeltem a jatekot es elindul, aztan a new game utan az animacio kozben kilep.
valaki talalkozott ezzela hibaval?
valaki talalkozott ezzela hibaval?
Tudom hogy ez nem a Sands of Time fóruma de szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan program ami segítségével lehet egy GeForce 2 MX kártyán is játszani a játékot?
One man\'s hero, is another man\'s demon...
majd írok
nah megpróbálok túljutni rajta, még csak most kerültem a gép elé 😊
nem mert továbbugrik nem tud kicsitugrani
az idõ harca fejezetben járok
és van egy olyan rész amikor fel kell tornászni magadat a legtetejére ahol egy kapcsolo van
és utána át kell ugrani a zászlóra
na csak az a bajom hogyha a akapcsolót benyomom akkor leesek a mélységbe aztán megholok
segitsetek pls!!
és van egy olyan rész amikor fel kell tornászni magadat a legtetejére ahol egy kapcsolo van
és utána át kell ugrani a zászlóra
na csak az a bajom hogyha a akapcsolót benyomom akkor leesek a mélységbe aztán megholok
segitsetek pls!!
Vissza kell menned abba a terembe ahol a kard segítségével aktiváltál egy kapcsolót és ugyanazzal át kell rendeztetned a sziklákat úgy hogy a fannt vélõ másik bejárathoz eljussál....asszem...de lehet h ott már voltál...
Crack?
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
nem indul el a jatek.
a 3 CD-s .iso-t irtam ki.
kell meg valami hozza?
koszi:Totya
a 3 CD-s .iso-t irtam ki.
kell meg valami hozza?
koszi:Totya
én még nem vagyok ott most kell ugrálnom az oszlopokon amikor van oldalt egy láda 😛
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Köcke a segítséget!
Eljutottam addig, ahol a 2. toronynál a "vizet" is aktiváltam..
ott hogy megyek, tovább? szembe a "pályával" van 1kis rész, de oda akárhogy megyek, nem jutok le (egy kapcsoló, és egy kapu)
Eljutottam addig, ahol a 2. toronynál a "vizet" is aktiváltam..
ott hogy megyek, tovább? szembe a "pályával" van 1kis rész, de oda akárhogy megyek, nem jutok le (egy kapcsoló, és egy kapu)
van egy kõ a bejárattól balra és arra fel kell mászni falon futni és ugrani az ellentétes írányba utána meg araszolni a rúdon és ugrani és megint araszolni és ugrani...
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
én is elakadtam a játékban.Ott tartok hogy van egy vízöntõszobor.Amikor elsõ odakerültem akkor azt a 4 kart aktviváltam eltekertem e megfelelõ irányba és vissza kellett mennem a jelenbe.És itt akadtam el.Vissza mentem a szoborhoz de nem tok már hova menni.
Heh, ez a játék olyan durva a legelejétõl, mintha a Sands Of Time csak ennek a tutorialja lett volna... Ezt már szeretem! 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Mástól is hallottam már hogy sokkal könyebb gamepad-al, mondjuk én már megszoktam a billentyü egér kombinációt, 5 éve játszok vele és nem lenne könnyü átszokni de mivel sokan írják hogy jobb lehet beruházok egyre.
megmondom õszintén billentyû-egérrel harcolni, ugrani ,kombózni dögnehéz én nem csodálom ,hogy sokan abbahagyták...!
a mai konzol átírós idõkben a gamepad nélkül sajnos elég szar játszani, kivéve a splinter cell-t mert azt jobb irányítani egérkével!
a mai konzol átírós idõkben a gamepad nélkül sajnos elég szar játszani, kivéve a splinter cell-t mert azt jobb irányítani egérkével!
sõt már 10 napja végigjátszottam ! minden befejezést láttam és szar lett volna egér-billentyû kombóval!
AJÁNLOM A gamepadot hozzá egész más élmény vele!
nekem Logitech rumblepadom van!jó még a tony hawks, blood omen,nhl,fifa,nba ,metal gear solid2 stb játékokhoz is!
AJÁNLOM A gamepadot hozzá egész más élmény vele!
nekem Logitech rumblepadom van!jó még a tony hawks, blood omen,nhl,fifa,nba ,metal gear solid2 stb játékokhoz is!