Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Olyan problémám van hogy nem tudom a DVDrõl felinstallálni a játékot mert mindíg valami data.cab ban hibát talál.Pliz segítsen valaki

Sadist
Arra valaki rájött már, hogy az Extra Features-ön belül a Weaponsnél a kis szimbólumok mit jelentenek? A 3 fõ tulajdonságot azt tudom (sebzés, tartósság, gyorsaság), de van néhány fegyver, amelyik mellett pluszba ott van egy-két szimbólum, pl: nyílvesszõ, vércsepp, ököl, koponya, pajzs stb.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

stone
Milyen hibákról? Te játszottál már a gamevel? Például ha a falhoz közel állsz prince-el a kamerával nem tudsz úgy fordulni hogy azt lásd ami elõtte van hanem vagy tõle balra vagy jobbra fordulva látod a képet mert bele ütközik a mögötte lévõ falba és minden terepen lévõ dologba pl. oszlop stb. Ezt igazán kijavíthatták volna, meg az olyan ugrásokat amiket az alap kameranézetbõl nem is lehet megcsinálni mert nem látod hova kéne ugrani, szerencsére azokra még ott az alternatív nézet ill. a kézi mozgatás, de ha fal van mögötted akkor az sem mûködik. Lassan végig olvasom a topicot és nem én vagyok az egyetlen aki nem szereti ezt a kameraállás problémát, sõt volt aki emiatt tette le. A gamepad az jó dolog lehet, sose használtam mert nem volt ilyen probléma csak a SOT-nál meg ennél meg a Beyond good and evilnél, érdekes hogy mind Ubisoft-os game. Irányítással nincs gondom csak azzal hogy nem látom sokszor a dolgokat emiatt úgyhogy nem hiszem hogy egy gamepad megoldaná ezt a problémát.

rorr
A DVD verzióban nincsenek tömörítve a mozik! kicsit szebb...!

rorr
használj gamepadot szerintem tökéletes nem a játék íróit kell szidni!
milyen hibákról beszélsz?
úgy kezdi az installt ,hogy GAMEPAD!!!!

vinko
hello ! A végigjátszásban olvastam,hogy az elején a hajón,mikor a nõvel küzdök és összeér a kardunk,akkor a kocka gombot nyomogassam,csak nem tudom melyik az.Aki tudja kérem irja meg !

stone
Á, a kameraállásoktól már itt is idegbeteg kezdek lenni😞 Ugrok a nagy semmibe mint a sot-ban mert semmit nem lehet látni, nemigaz hogy a gyértó nem tanult semmit az elõzõ rész hibáiból<#duhos2>

tigeroo
HELP ME! Annyit már megtaláltam, hogy hol van az ajtó (amikor a fûvészkertben eresztek egy kis vizet a kõszobrokba) egy portálhoz jutok el, ami a múltba vezet, de ott nem találok ki! Egyébként kötelezõ váltani az idõsíkot, vagy egyáltalán nem szükséges?
Solya
Képzeljétek Dahaka (vagy ki) lefagyott és simán elmenetem mellette...😄DDDD

1ébként nekem nagyon tetszik a zenéje....talán azért is mert így még nem hallottam belekombinálva a játékba...de jó...tényleg

Shep
ÁÁ nem lehet a készítõket beperelni, tiszta idegbeteggé tesz ez a hülye játék, legalább a kórházi ápolást jó lenne ha õk állnák.

Rajtam a maszk, az életem fogy de hogy tudok azn a helyen a csapdáktól elmenni, ahol van az L alakú tüskés verem és egy gerende jár elõre hátra falon futni nem tudok, mert oldalt van egy szakadék egyebet se nagyon mert a csapda állandóan lefogja a jó helyeket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Oks köszi!
De mi az a legvégén?az egyebek elnevezésnél?Mik kerülnek oda???

stone
A harc benne amúgy nagyon faja lett, egyedül a kamerapozíció nem tökéletes de az sot-ban meg egyenesen csapnivaló volt.

A fegyverek képeit úgy tudod feltölteni hogy felveszed a zombik kardjait(akár csak 3 másodpercre is).

Hi!
Most másodjára vittem végig a gamet de most sem sikerült minden extra featurest unlockolnom.Pedig még a végigjátszást is elolvastam(természetesen csak másodjára.nem szokásom lelõni a poént)de úgy látszik az is hiányos.A fegyverarzenál szinte tök üres.
VALAKI ha tudja hogy mi a megoldás(esetleg egy bõvebb végigjátszás a ládák teljes számával)HELP ME!

Amúgy a zene a SOTban is és a WWben is király!<#nevetes1>
THX

Shep
ezt mondom én is ill. írom

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én sem szeretem a rock-ot, de harc közben amikor megszólal, engem rendesen fel tud pörgetni, szóval szeirntem pont jó!

stone
Legalább valakinek teccik😊
Az a baj hogy abszolút nem illik bele a korba, na mindegy legalább a game legyen jó, megyek is és tolom.

Shep
szerintem meg pont jó, végig ilyen lesz, én csak azt sajnálom, hogy nincs belõle több, pedig nem szeretem az ilyen stílusú zenét, de itt nagyon el lett találva.

A térkép tetejére kell eljutnom, a börtönben vagyok és van egy mély verem a padlón egy kapcsoló megnyomtam, aztán fel kellett ugrálni két faL között és a falon ugrásból megynomni egy kapcsolót, de aztán nem tudom hova kell menni, ja a kapcsolók látszólag semmit nem csináltak.

stone
Na én is belekezdtem, így elsõre teccik csak a zene valahogy egyáltalán nem illik oda, ez az egyetlen csalódás ezt a rock baromságot semmi értelme nem volt beletenni, elég illúzióromboló.
Végig ilyen lesz a zene?

Shep
na megvertem és nem bánom hogy trainerrel tettem, mert a one hit kill fõellenfelek ellen nem mûködik, és így halhatatlanul is elég durva volt megverni.

Shep
marhára nem lassítja be nekem az idõt, szóval trainer és nem idegelem magam ilyen szarokon tovább, one hit kill azt mehet a francba a nyomorékja és tudok tovább játszani.

végigjátszás

Remélhetõleg itt megleled a választ<#nezze>

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Lassíts és közbe üsd a nõt. A zombikat úgy tudod legyõzni hogy a fejükre ugrasz és ütöd õket( Space és két ütés.) Ha elfogy a homok a terem két szélén lévõ vázákban találsz még.

tigeroo
Csáztok! Nagy help kellene..
A Második torony felé (..) veszem az irányomat... Eljutok egy "fûvészkertig" ott addig eljutok, egy ládát rátolok egy kapcsolóra, aminek a segítségével visszamehetek egészen oda, ahol 2 "vízköpõ"-hoz kell vizet juttatni. Ez megvan, jön az átvezetõ, megnyílt egy ajtó..jó-jó de merre? A keresgélésem eddig: 2hp-nagyobbító, 4 artwork unlocker láda, és a helyes irány sehol...
sziasztok! mi a különbség a cd-s és a dvd-s verzió között? plz help, fontos lenne, és ne ordítsátok le a fejeme, ha már volt, mert nem tok visszaolvasni, nincs annyi idõm, szóval valaki írja meg, thx
Bocsika a kérdésért, de nincs sok idõm visszaolvasni oldalakat (de azért vagy 3 oldalnyit visszaolvastam ).
Az lenne kérdésem, hogy hallottatok-e arról , hogy készül-e, vagy már kész van-e a megyarítás a progihoz.
Már egyszer végigvittem, PoP 1 múlttal nem volt olyan nehéz, de most már a történet szövegét is meg szeretném érteni.
Már másodjára viszem végig. Tuti jó játék, fõleg a kergetõzés tetszik, akkor felmegy bennem a pumpa.
Bár még nem járok ott de eddig minden nehézkes ellenfélnél bejött a falról nekiugrós támadással leterítés majd hasbaszúrás.Passzív védekezés helyett meg jól idõzített elgurulás jobbra vagy balra és hátba/oldalbatámadás.

"vessetek a mókusok közé" :)

adam17
Visszaolvastam, de nem találtam azt a részt ahol én elakadtam... körben víz, egy ajtó zárva, 4 oszlop középen amire fel lehet mászni. Ez még eléggé a játék elej, amikor átment az idõkapun a csaj után.
Itt mit kell(ene) csinálnom...?

Shep
Hát ekkora egy szart, ha védekezek akkor is sebzõdök ha üt, áááááááá úgy nézem ez is az elsõ rész sorsára fog jutni, megyek a gamewinners.com-ra, de még kicsit várok, hátha ad vki vmi jó tippet.

Shep
A mocskos pirosruhás tetvet /hú de felidegelt/ hogy kell megölni, védekezek, de e nyomorék béna herceg nem akar csak nagyritkán ellentámadni, így aztán állandóan megsebez a piros majom, és egy ütése leveszi a negyed életem, ráadásul ilyen óriás zombikat is idéz, szóval óriási, hogy utálom én minden játékban a BOSS fightokat.

a kutyákkal dobasd ki jobboldalt lévõ falat
aztán igyál
utána húzd le a kapcsolót
utána falonfutással eljutsz a súlyig vagy mi az
aztán ott felmászol a létrára aztán fel a súlyra
utána megvárod hogy a gólem odadobjon egy kutyát akkor leszakad az alja és akkor feljebb tudsz menni

de szerintem rá fogsz jönni majd

<#vigyor><#idiota>

THX!

Életet mentettél!😄

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\POPWWPROFILES\

NAh up!

Hol vannak a mentések?

Win reinstall lesz, nem szeretném újrakezdeni.

Élsímítást kapcsold ki!

tigeroo
Ja és mér van az, ha mindent maxra veszek, akkor ilyen fehéresek egyes textúrák?
tigeroo
Skacok! Ott vagyok, hogy van egy nagy "terem" amit víz választ el egymástól..Szemben velem van egy gólem, ami azokat a zombikutyákat dobálja..bekanyarodok jobra, lenyit egy kapcsoló, kimegyek jobb szélen , felmegyek egy kókocka teejére, és lelövi az az izé..tom hogy valahogy a másik oldalra kellene menni, de merre?
Hol vannak a mentések?

Win reinstall lesz, nem szeretném újrakezdeni.

na ne mond
tudom ogy a pirosruhás csaj velem van

de fiyeld meg ellened fordul

Shep
ok thx,

Davidka
középen lévõ kart forgasd el 180 fokkal, és akkor majd fel tucc futni az egyik izére, ami elõtt van egy kõdarab (a képen az, amelyik a két szörny felett van baloldalt)

Shep
itt hogyan ugráljak fel az oszlopokra? vagy mit kellene tennem?

Hi! A Weeteam verzió 1-es CD-jét hogyan lehet kiírni Alcohollal hogy mûködjön?
Shep
azt tudom, de én arra mondtam, hogy harc közben nem vágom kapásból, hogy melyik kombo micsoda.

Miután a függõkertes rész végén jött a nagy fekete izé ami ha elkap beszippant, itt elértem a portálhoz, vissza a múltba, itt megint várt rám a hollóember vagy varjú a fene tudja, de a lényeg, hogy itt hova kell menni, mert lent a kapcsolók nem mûködnek és nem igaztán tudom merre induljak.

rezsofiz
Tom már közbe megcsináltam, de azért kösz.

sazl : c

Kandurex
Arra jobbra tovább. Az a forgó bigyusz hol jobbra, hol balra kerüld ki.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

rezsofiz
Nem bírok rájönni hogyan tovább

sazl : c

tigeroo
Gáz van! A Mechanical Tower - Past-ban járok, szépen megyek a pályán, megölöm a gólemet, de nem tudok tovább menni! ha tovább megyek, van egy nagy "csatorna" ami tüskékkel van kipárnázva, a kötelet meg nem tudom falon futva elérni! help mee! addig fellövöm a shotot
Sadist
Játék közben escapet nyomsz ott van olyan hogy combo list. Ott mindegyiket leírja. Egyszer végig is próbálgattam az összeset, és meg lehet csinálni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem