Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan problémám van hogy nem tudom a DVDrõl felinstallálni a játékot mert mindíg valami data.cab ban hibát talál.Pliz segítsen valaki
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
milyen hibákról beszélsz?
úgy kezdi az installt ,hogy GAMEPAD!!!!
1ébként nekem nagyon tetszik a zenéje....talán azért is mert így még nem hallottam belekombinálva a játékba...de jó...tényleg
Rajtam a maszk, az életem fogy de hogy tudok azn a helyen a csapdáktól elmenni, ahol van az L alakú tüskés verem és egy gerende jár elõre hátra falon futni nem tudok, mert oldalt van egy szakadék egyebet se nagyon mert a csapda állandóan lefogja a jó helyeket.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De mi az a legvégén?az egyebek elnevezésnél?Mik kerülnek oda???
Most másodjára vittem végig a gamet de most sem sikerült minden extra featurest unlockolnom.Pedig még a végigjátszást is elolvastam(természetesen csak másodjára.nem szokásom lelõni a poént)de úgy látszik az is hiányos.A fegyverarzenál szinte tök üres.
VALAKI ha tudja hogy mi a megoldás(esetleg egy bõvebb végigjátszás a ládák teljes számával)HELP ME!
Amúgy a zene a SOTban is és a WWben is király!<#nevetes1>#nevetes1>
THX
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az a baj hogy abszolút nem illik bele a korba, na mindegy legalább a game legyen jó, megyek is és tolom.
A térkép tetejére kell eljutnom, a börtönben vagyok és van egy mély verem a padlón egy kapcsoló megnyomtam, aztán fel kellett ugrálni két faL között és a falon ugrásból megynomni egy kapcsolót, de aztán nem tudom hova kell menni, ja a kapcsolók látszólag semmit nem csináltak.
Végig ilyen lesz a zene?
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
A Második torony felé (..) veszem az irányomat... Eljutok egy "fûvészkertig" ott addig eljutok, egy ládát rátolok egy kapcsolóra, aminek a segítségével visszamehetek egészen oda, ahol 2 "vízköpõ"-hoz kell vizet juttatni. Ez megvan, jön az átvezetõ, megnyílt egy ajtó..jó-jó de merre? A keresgélésem eddig: 2hp-nagyobbító, 4 artwork unlocker láda, és a helyes irány sehol...
Az lenne kérdésem, hogy hallottatok-e arról , hogy készül-e, vagy már kész van-e a megyarítás a progihoz.
Már egyszer végigvittem, PoP 1 múlttal nem volt olyan nehéz, de most már a történet szövegét is meg szeretném érteni.
Már másodjára viszem végig. Tuti jó játék, fõleg a kergetõzés tetszik, akkor felmegy bennem a pumpa.
"vessetek a mókusok közé" :)
Itt mit kell(ene) csinálnom...?
aztán igyál
utána húzd le a kapcsolót
utána falonfutással eljutsz a súlyig vagy mi az
aztán ott felmászol a létrára aztán fel a súlyra
utána megvárod hogy a gólem odadobjon egy kutyát akkor leszakad az alja és akkor feljebb tudsz menni
de szerintem rá fogsz jönni majd
Életet mentettél!😄
Hol vannak a mentések?
Win reinstall lesz, nem szeretném újrakezdeni.
Win reinstall lesz, nem szeretném újrakezdeni.
tudom ogy a pirosruhás csaj velem van
de fiyeld meg ellened fordul
Miután a függõkertes rész végén jött a nagy fekete izé ami ha elkap beszippant, itt elértem a portálhoz, vissza a múltba, itt megint várt rám a hollóember vagy varjú a fene tudja, de a lényeg, hogy itt hova kell menni, mert lent a kapcsolók nem mûködnek és nem igaztán tudom merre induljak.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem