Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You cannot change your fate... ...No man can
You cannot change your fate... ...No man can
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A Vízkard hol található ?
Ha lehet 1 képet mellékeljetek.
Elõre is kösz !
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
de amúgy én nem is vagyok kötekedõs fax -_-
@
@
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Nem szívesen írom, hogy "kösz te láma, de egyrészt nem tudom, mit takar, hogy "kattints az ikszre" (X), másrészt meg én operát használok és ott nincsenek IE-s X-ek", de úgy érzem, símán megérdemelnéd ezt a reakciót.
Mind1, gondolom, nálamnál sokkal értetlenebb emberek is ellephetik a fórumokat, ezért ez az ellenséges hangnem.
Nem baj, rólam lepereg, csak legközelebb légy körültekintõbb, mielõtt le-lámázol valakit ;)
menj kicsit tovább és onnan próbálkozzál, az ajtó mellett a szakadékban lelehet menni asszem, de már rég játszottam!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Tudtok nekem segíteni ? Ha igen elõre is nagyon köszönöm.
A végigjátszás ezt írja :
"Végezzünk az ellenséggel. Forgassuk el a kart 180 fokkal.(ez megvolt !) A foglalatnál a párhuzamos falakat használva jussunk le. Innen kapaszkodjunk le. Falon futva induljunk el, majd ugráljunk fel. Itt is hasonlóan cselekedjünk, de itt le fogunk jutni. Menjünk be az ajtón..."
Nem tudok lemenni !!!!!
Itt kell lemenni?
http://www.freeweb.hu/zanzarah/popww/index.html
Ez lenne, ugye? :)
Eztet nem érteni. :(
Nagyon igyekeztem, de másodjára is kimaradt 2-3 :(
Ha valakit érdekel, van 1 mentésem medium fokozaton a homokóránál. Ha felveszed ott a kardot, true ending, ha nem veszed fel és úgy mész tovább, alternate ending.
Ha igény van rá, felteszem valahova és lehet nézni a végeket saját gépen ;)
de ment normálisan legelösször.
csak azért kérdeztem meg mert azt hittem lehet volt még valakinek ilyen baja. és hogy lett volna rá 1 jó ötlete hogy mit tok tenni.
de mind 1
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy játszok a játékal jó gyors meg minden csak ahogy csapdákhoz érek (tüskés rönkök, pengég stb...)
akkor nagyon elkezd szaggatni a játék. vettem vissza képet teljesen minimumra de akkor is ezzelen mit tudok tenni? az ujra telepités sem hat T_T.
1 ébként ha megvan az összes élet töltõ akkor felvehetem a water swordot nem lesz semmi gond mert még vissza van a maszkos rész elöre is thx
és sry hogy sokat irtam .
Inkább keresek egy mentést! :)
Amúgy visszatöltöttem azt, mikor elõször ott voltam, és az sem lenne jó, ha arra mennék, amerre a Dahaka kiütötte a peremet, mert mikor ott vagy, leomlanak utánnad a peremek. :(
Vagyis tényleg bug :(
http://topgearhungary.blogspot.com/
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Végigcsináltam alternate ending-el, majd hallottam (és olvastam is), hogy van true ending. Nem kell hozzá mást tenni, csak megszerezni az összes power-up-ot (9db). Hogy ne kelljen elõrõl kezdenem, csak a maradék 4-et fel lehet venni úgy, hogy fõmunyi elõtti mentést betöltöm és vissza lehet menni mindegyik power-up-ért.
Ha valaki az eddigi írásomtól nem vesztette le a fonalat, kérem, segítsen! :)
Azt próbálom újra afelvenni, amelyik Shahdee legyõzésénél van, a köralakú csatatéren (mikor a pirosruhást akarja lerugdosni a peremrõl). Vissza jutottam, felvettem, de onnan nem lelek vissza vezetõ utat a fõ csarnokba. :(
3x körbejártam, de csak a multba tudok visszamenni és ott meg nem enged egy helyre, csak oda, ahova szerintem menni lehetne.
Én bug-ra gyanakszom, ha valakinek ismerõs az eset, kérem, válaszoljon!
Egyéb esetben keresek képet és érthetõ lesz, hol lehetetlen a továbbjutás.
A reakciókat elõre köszönöm! :)
vagy így a 0. pontból kiindúlva wallkick a falon lefelé ne mond azt hogy ehetetlen mert délután elvittem idáig és meglehet csinálni pont így lett kitalálva
de ha ez nem jó akkor mondok egy másik alternatívát
1. pont itt lógsz nyomj egy eleresztés gombot
2. itt mivel a túl oldalt van az aza gomb aminek a megnyomására kijön a falrész abba a falrészbe befog fapaszkodni
(ha nincs kint akkor is ez tuti psn és gépen is össze jön)
3. a 2.es pontnál ha megkapaszkodott nyomj egy eleresztést és amikor földet ér herci nyomj egy elõrét és gurást egyszerre, hogy a földön gurulva ne sebzõdjön
---
linkek
Matrial art 1
matrial art 2 (a zenéjét ha tudja valaki küldje msn-en)
csoka kalman külföldön is hatalmas sikere van a magyar srácnak
World best trickers volume 3
jó szórakozást a vidikhez :)
öld meg azt haladj