10262
-
#9622 hali!
Imádom ezt a gémet. 1szerűen k***va jó!!!!!
A zene is zúzós!!!
csak ennyit akartam megosztani! :) -
#9621 Nekem mondod? Megvettem a SoT-ot,nem indult be ATI 8000-rel,aztán megvettem a T2T-t,ami már beindult,de nagyon szaggatott,aztán vettem egy ATI 9800-at,és megvettem a WW-t,ami már tökéletes volt :D Aztán újrajátszottam a T2T-t,és a SoT is beindult XD -
Hansy #9620 oh bocs hogy kétszer küldtem -
Hansy #9619 megtaláltam a játék első hibáját : amikor át akartam gurulni egy fogaskerék alatt és túl korán kezdtem el gurulni amikor felkeltem beleragadtam a fogaskerékbe, de azt utána ugrott eggyet a kép és úgy álltam hogy legalább egy méterre a fogaskeréktől -
Hansy #9618 megtaláltam a játék első hibáját : amikor át akartam gurulni egy fogaskerék alatt és túl korán kezdtem el gurulni amikor felkeltem beleragadtam a fogaskerékbe, de azt utána ugrott eggyet a kép és úgy álltam hogy legalább egy méterre a fogaskeréktől :D -
#9617 Itt még mindig mindenki kurva kemény. :D -
Hansy #9616 XD -
Hansy #9615 mert mit csinálsz? megversz virtuálisan? au au -
#9614 na miva szolika talpasodtál a nyáron vagy mi? te nem voltűál ilyen a newbiknak inkább pont te segítettél annó...
-
#9613 azt én írtam baszd meg és velem te így nem beszélsz -
Hansy #9612 ja bocs kongy amit ott lent írtam azt nem neked szántam de komolyan hanem annak aki a kardfelszúrós izét írta csak akkor vagy félrenéztem vagy nem tom de nem neked szántam sorry -
Hansy #9611 ja jó ezt tudtam csak nem tudtam hogy hogy hívják köcce -
#9610 Így néz ki:
-
Hansy #9609 tudna valaki feltölteni képet BladeDancer-nevű ellenségről pls ha nem nem baj csak érdekel -
Hansy #9608 azért azt megemlítem még hogy anyám NEM kurva -
#9607 úgyvolt, hogy nem mivel azt gondoltam, hogy hülyeség meg minden, aztán megnéztem a YouTube-on a legelejét és végig se néztem, mert kedvet kaptam a harcra:P
Godsmack a király! -
#9606 ja meg elöször a T2T-t vittem végig, majd a WW-t most meg a SoT-t fogomXD -
#9605 mindig azt mondom ne egymást utáljuk, inkább akik igazán megérdemlik. itt abba is hagynám, mert még leesik az adminnak mire akarok kijukadniXD -
#9604 kösz! ez jó sztoriXDXD -
Hansy #9603 tod én nem akarok ebből a fórumból egy trágár szaros izét csinálni csak akkor nagyon felhúztam magam sorry -
#9602 cheat. full élet,dark prince teleport,full idővisszatekeés,full homok...,egyszer haverom megszívta a SoT trainerrel: beállította végtelen idővisszatekerésre,és benyomta az R-t,nyomta egy ideig aztán elengedte,de még mindig tekertevissza az időt XD Elment tévézni a haverom,és fél óra után visszament a géphez,és a játék legelején volt! XD
---------------------
Nemtom miért nem működnek nálad a trainerek. Lehet ha 1 profilod lenne működne mind. -
#9601 hansy te hogy mesz ilyet mondani baszd meg? úgy segít ahogy akar te kis gyökér, ha meg nem segít, akkor meg rábasztéál baszd meg, és húzzáál te vissza a jó büdös kurva anyádba, akkor meg -
#9600 hát figyelj ott basztuk el hogy magyar országra szülttünk -
#9599 mi az a trainer? -
#9598 :( kár érte -
blur55 #9597 megint ugyanaz van... kijön egy ilyen ablak, hogy Adatvégrehajtás megakadályozása Microsoft Windows
A számítógép védelme érdekében a Windows bezárta ezt a programot. Név: asx-pop2
ezt hogy tudom kinyírni? -
blur55 #9596 a poén az, hogy ezeket a trainereket használtam én is... (:
de most raktam újra a windowst, lehet majd most nem fog beléjük kötni
de azért kösz -
#9595 van valami könyv és nem lehet magyarországon megszerezni -
#9594 vagyis több jó trainer ami sztem működni fog. -
#9593 ez történik ha szar trainert használsz....
ha viszont továbbra is akarsz trainerezni,itt egy jó trainer: IDE KLIKK -
blur55 #9592 hi!
végre megint megvan a warrior within, nem is fogom sokat dicsérni, mert ennél jobb játékkal még nem találkoztam, de nem is ezért vagyok most itt. leszedtem egy trainert, de amikor bekapcsolnám, a játék kilép és ezt írja: "the game ended unexpectedly pls see readme for..."
ez mért van? -
#9591 a PoP megjelent könyvben? -
#9590 jól tolod... :) én nem szólok mert most én vagyok a jófiú (kivételesen...) Kongy be ne szólj neki mert kapsz egy sallert!!!! -
Hansy #9589 kapjátpk be gyíkok egy csomó idő felesleges baszakodástól mentett meg te meg komgy főleg bazz a segítőképességeddel húzzál vissza anyádba -
#9588 köszönöm,köszömöm... XDXDXDXDXDXDXDXD -
#9587 nagy segítség volt O.o -
Hansy #9586 köszömöm a segítséget loooser -
#9585 Köszönöm a válaszokat. -
#9584 az sincs, bár a WW-re ráférne egy :D -
#9583 És patch?