10262
-
STurmGewehr #9662 egyépként már rég tuljutottam azon a részen:D most tartok a 2. dahakás üldözésnél -
#9661 Tom,használd a kombót amit a SoT-ban használtál,h felugrassz a feje fölött aztán ráütsz 2-szer a karddal v ilyesmi. Ha meg már a kertekben vagy kinyírhatod időlassítással is. Jah,és az időlassítás jó Kaileenanál is amikor őröket hív. -
STurmGewehr #9660 a legelején még nincs homok:D -
#9659 asszem angolosan távozok ebből a fórumból, mert még olyat tennék, ami nem méltó 1 úriemberhez -
#9658 itt tényleg senki nem figyel ám rám...... -
pepi024 #9657 rájöttem hogyan tudnám megcsinálni hogy jó legyen
NNNEEEEEEEMMMMMM!
Mert ez egy sz**. Csak úgy tudom megcsinálni hogyha előröl játszom azt a ba*****. azt meg a fa**** se akkarja wa****. -
#9656 (már elnézést a hangnemért admin) -
#9655 a faszom se figyelne ám rám! -
#9654 belassítod az időt,3 ütés azt behal... ^^ -
#9653 A haverom vette meg,de sztem nagy hülye volt mert az egy kalap xar. Játszottunk 1cer amikor utaztunk és kiakartuk dobni a busz ablalán annyira berágtunk a blade dancerekre. pc-vel ellentétben ezeket a nőket szinte képtelenség legyőzni,és hatosával jönnek az emberre. :S -
#9652 ó fakk. köszi.
mind1 végülis ugyse hal meg igazán csak a 3.-ba. de még ott se biztos!
-
#9651 el se olvastátok a teóriámat:#9643 :( b**sevikok -
#9650 vedd föl az összes életerősitőt , és a homokóra előtt lesz -
#9649 sziasztok. meg tudnátok mondani h hol van a water-sword mert nincs szívem megölni Kaileena-t. lécci segítsetek -
#9648 akkor azt kell csinálni, hogy odamész hozzája, SPACE-t nyomsz és amikor mögéjeugrottál akkor kaszabolhatod:P -
STurmGewehr #9647 kurva nehéz a játék már akkor mikor azta madarakból összegyűlt mummí-t kell legyőzni:S -
#9646 [spoiler] [/spolier]Erről beszéltem az elöbb -
#9645 én úgy csináltam, hogy megnéztem a YouTube-on, hogy merre kell tekerni -
pepi024 #9644 elakadtam és segítség kéne
amikor kalliena ide adja a kardott és vissza megyek az elágazó terembe
akkor rossz felé fordítottam a kart és nem tudok vissza meni
nincs mentésem se. és nem tudok vissza menni
Please HELp -
#9643 Úújból felraktam a WW-t, hogy kiprintscreenezzem a képeket és megnéztem megint a videókat:P Rájöttem, hogy az alternatív befejezés videójában(miután Kaileena-ék csinájlák az új trónörököstXD ...szószerint xD)
a legvégén a csukjás gyerek felveszi a guruló koronát, a sors 2. reinkarnációja. Úgymond Dahaka2. Ez a gyerek van a T2T utolsó elötti vidójában, ez a sötét herceg. Ez azért is a sors 2. reinkarnációja, mert nem homokteremtmény, ezért nem tőnik el, amikor Kaileena "meggyógyítja a herceget az idő homokjától"(amikor leeseik a karjáról az a rátekeredettlánc). -
#9642 a revelationst a nyomorékok nyomják, pc-n a jó fiúk, és az számít ami pc-n meg xboxon van -
#9641 én egész nyáron psp-n nyomtam a revelationst de ritka xar. Nekem abszolút nem tetszenek benne a bővítések. Van a central hall után egy piszok nagy kerülő,gerendákkal,palotával,logikai feladatokkal...és csak ha mind megcsináltam akkor jutok be Kaileenahoz. Aztán mielőtt a garden towerbe mennék vmi alice csodaországban szerű kék tájon vagyok,és egyetlen elllenségem egy Silhouette XD A kertes rész jó,olyan mint PC,de aztán Kaileena átadja a kardot,és a mechanical tover előtt megint van egy bosszantó hosszabbítás. Ez is vmi fura hely,egy logikai játék és puzzle chamber a neve. Szal kérdem én minek kellett elrontani ez az überjó játékot??? -
#9640 És pont van PSP-m:P, márcsak WLAN-os router kell, hogy tudjak netelni PSP-n, vagy csak odamegyek a Polgármesteri hivatal közelébe és megcsapolom a netetXD ...ez a jó a PSPben, hogy bejön a vezetéknélküli net és még jelszók se kellenekXD ...ezért szeretem a japánokat:P -
#9639 e za fórum arra való, hogy flémeljünk, mert floodoljunk ^^ -
#9638 van kint
PsP-re és Wii-re -
#9637 mondjuk igen elfogadnák 1 multiplayer módot ehhez a játékohoz:P -
#9636 Jah,meg arra is rájött h aki ránkdobja a láncot - és aki ott van a Brothel pályán- az ugyanaz a csaj. XD -
#9635 lol. Angol fórumon van egy alak aki N00bLorD-nak nevezteti magát XD Csoda h még nem bannolták ki,legutóbb az kérdezte tőlem h hogy hívják a herceg apját XD Gyökér! xD -
Hansy #9634 mi értelme annak a kezdetnek hogy a herceg egy bezárt ajtóhoz ér és Dahaka
utóléri mert szerintem ennek semmi értelme vagy van csak én nem éretem vagy a történet később krajzolodik? -
Hansy #9633 de ha valaki ekkora arogáns pöcs akkor inkébb ne írjon a fórumokba
(mire is való valójában a fórum? mert szerintem arra hogy segítsenek annak aki elakad valahol ( legalábbis a játékokról szóló fórumok -
Hansy #9632 bocs tisztelet a kivételnek -
Ry0K3N #9631 Akkor inkább ne szólj hozzá. Majd más segít neki. -
#9630 héhééé ez nem teljesen igaz... én is adtam neked segítséget.... -
Hansy #9629 bocs hogy nem kérek bocsánatpt mert balfasz vok -
Hansy #9628 Hát lehet hogy van benne valami de mi van ha az a noob pont nem látja a fától az erdőt -
#9627 akkor te meg egy nagy noob vagy baszd meg! ott van az orra előtt a megoldás, de nem képes meglátni. erre csak az ilyen györkér noobok képesek. meg ha értené, hogy miről van szó egyáltalán a játékban, de nem érti....az ilyennek nem is kéne vele jáccania -
Hansy #9626 bocsi szolika de nem mindenki olyan tehetséges mint te -
#9625 azért vagyok már ilyen mert egyszerűen szarok mindenre, szarok a rohadt világra, szarok a politikára, hogy hogyan teszi tönkre a a kormány az országot. NEM ÉRDEKEL!!! és a sok noob sem érdekel, találják maguk a megoldást. ha én végigtudtam jáccani segítség nélkül, akkor ők is csinálják így !!!!!!!!!!!!!! áááááááááááááááá XD -
#9624 nyugodtan írd le szót,ezek ugy se bannolnak ki. -
#9623 Srácok 378 hsz-t még kibírunk? nem sok az