Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.prince.extra.hu - ról is le lehet szedni (letöltések menüpontban). Kicsit rafkósnak tûnhet a letöltése, de ha elolvasod az ott lévõ szöveget akkor meglátod, hogy nem is az...
Looooser
www.ubisoft.com
vagy a GS (nem sg) oldálán a hírben van link

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

HD JOHNNIE
és honnan lehet leszedni egyész pontosan?? Mert egyszer már leszedtem, de az hibás volt...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Looooser
letöltöttem portálokról XD

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Ki mondta, hogy megvettük? XDXD
Kongy
Mi a ráké veszitek meg?! Netrõl is lelehet tölteni!!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Looooser
szerintem a legnagyobb fanoknak mind megvan sõt megsúgom a teljes trilógia soundtrackja megvan...

Fodek
azért kérdeztem, hogy kinek van meg, mert nekem is megvan<#schmoll2>

You cannot change your fate... ...No man can

Looooser
húú nem mondod?? nekem is megvan kiadáskor megszereztem... ömmm ha szeretnél olyan zenét még akkor
godsmack - I stand alone Utun keress rá utána meg a bandára

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Fodek
...tényleg. Ha már Dahakáról van szó, nekem megvan a Warrior Within soundtrackja😛 Ezen rajta van a "sima" és a "teljes" Dahaka üldözõ zenéje többek közt. ...és igen jó 1 album😛-----0

Fodek
Félévkor sulitváltok, mert szar az osztály(...is). Meg akarom változtatni a sorsomat, mert mindenki utál...<#szomoru1><#szomoru1>. De milyen kemény lenne, ha Dahaka ott üldözne<#buck>. Akkor mindig berohannák a budiga...XDXD

Fodek
Olvastátok a T2T topikban a ,,Prince of Persia napjainkban'' címü alkotásaimat...?<#smile><#smile>

Fodek
Az elég kemény, amikor üldöz Dahaka és végre találsz 1 fegyvertartót. Azt hiszed elöször ott lesz a vízkard, széttöröd, erre ott 1 mariokesztyû XDXD

Looooser
azt hogy milyen lehet vissza felé esni azt én is
de csak a földtõl 1 centire hívnám vissza ki élvezném minden 1es másodpercétpercét...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Mi az hogy ""?? ezt még én is kipróbálnám XDXD
Kongy
Inkább 3 XD DE nekem egy zacskónyi kéne... 😄 Megpróbálnék kiugrani egy magas épületbõl,és mielõtt földre érnék RECALL!!! <#vigyor2><#vigyor2>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Picar77
2 hónap idõviszatekerés rendel

()() (^^)

(Bocsi, hogy kijavítalak, de ez engem mindíg is nagyon zavart: adnák=adnék biztos csak elírtad, de akkor is... 😄 )
Amúgy nekem is jól jönne az a homokszem...XD
Fodek
<#szomoru1>

Fodek
...EJJ! mit nem adnák 1 szem idõ homokjáért....

NeverwinterKING
éán meg az sgnél 😄

\"You are fucking crazy people!\"

Looooser
maradok a sima mmorpg-knél

Hát jah...én is regelve vagyok vagy 4-5 ilyen játékon, kezdetben jó volt meg minden, de mostmár ráuntam...
Kongy
Ezen én is fennvagyok. -.- Az oldal jól néz ki de a játékon elalszom... -.-

http://s2.gladiatus.hu/game/c.php?uid=27619 hát én elmondom hogy ez egy jó oldal meg minden de csak azért raktam ide mert ha valaki megnézné és megtetszene neki akkor én kapnák a játékon belül pénzt 😄 senki nem köteles rákattintanihttp://s2.gladiatus.hu/game/c.php?uid=27619
http://www.freeweb.hu/zanzarah/popww/secrets.htm ebbõl az elsõ titkos tárgynak a képén nem a herceggel vagyunk

na szal azzal voltam én is
Csak ha pont annál a portálnál mentem el és késõbb onnan folytatom. Akkor tuti elõjön.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Kongy
Sand Wraith bug! Te kis mázlista! Nekem mért nem tud elõjönni?!

Kongy
Nemtom,de naon szeretném megtudni 😄

Kongy
Én vhogy nemtok különbséget tenni mert ugyanúgy szeretem a T2T-t mint a WW-t,de talán a WW-t jobban mert nincs benne Farah!!

Looooser
törteknél 90%ban elõ jön 😊

Bizony, tipikus sand wraith bug nekem legelsõ játék alkalmával bejött. És csak néztem hogy most mi a f*** van <#confused>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Looooser
ne ijedj meg játék hiba... én spider swordel mentem még azzal a karival 😊 sajnálom de elölrõl kell kezdenetek

ma áthívott a haverom hogy megakadt ott ahol a csajt kell megmenteni azután a fenti mentésnél. én tudtam merre kell menni és megcsináltam a pályát de mielõtt kész lettt volna lementettem és bementem a homokizéba. a követkeszõ rész az amikor az a fekete szörny izé üldöz na szal mentem és amikor leugrottam be kellett volna jönnie a videónak hogy a szörny kitöri a falat és továbbmegy. de nem jött. na mind 1 gondoltam játékhiba. eljutottunk odáig hogy a nem kitört fal elõtt bemásszunk de nem lehetett. leugrottunk és ujbóól kezdtük a mentésnél de nem a herceggel voltunk. vagyishát a hercegnek csak a feje meg a kardja volt meg a többi láthatatlan jót röhögtünk aztán ujból betültöttük a mentést. de akkor se a herceggel voltunk. hanem azzal a hulla kinézetû izéval aki amikor a shadee-val harcoltunk akkor fent volt a videóba egy mozdó kövön, ha valaki nem tudja segítek mert én már továb eljutottam az aki egy bárdot dobott felénk késõbb és mi kihajoltunk elõle. na szal azzal voltunk de a fegyvereink ugyan azok meg minden csak a testünk más. akkor se jött be a videó. ezek után kiléptem és visszatöltöttem azt a mentést amirõl az elején beszéltem akkor a herceggel voltunk. megcsináltam mégegyszer de akkor már minden rendben volt. bejött a videó. csak két gondolatunk van vagy kód bár nem direkt és én úgy tudom hogy nincs is hozzá kód vagy játékhiba amit én erõsen kétlek
Fodek
a nõmet is úgy hívjákXD csak õ nikki XDXDXXXXXD

Fodek
Belucci

Looooser
magyarul kaileenát! hát egy jó kérdés sztem van benne egy kis Monica Beluchi (vagy hogy írják XD) beütése van

NeverwinterKING
én is így voltam 😄

Fodek
Az a Empess of time pipit kirõl mintázták?<#szeret><#szeret>

Az még a nehezebbik vég, dahakát meg lehet fektetni 1 perc! alatt <#idiota>

Fodek
mert "a könnyebbig vég"-el hirtelen ér véget a játék...<#szomoru1><#szomoru1>

Fodek
újból felrakom és a másik variáció szerint járom ki...<#email><#email>

Fodek
ez igen durva

Na amikor elõször láttam a T2T trailerét, nem tudtam én sem, hogy most mi van, és eszeveszetten elkezdtem kutakodni a neten, hogy most Kaileena mért nem halt meg XD, végül megtudtam, hogy két vége van a WW-nek, na és akkor kijátszottam újra követve a végigjátszást a life-ubgraids-ek után<#idiota>
Ez így van, a T2T elején a szöveg úgy van hogy: a herceg elment az idõ szigetére, hogy megmeneküljön a halál elõl, aztán az úrnõ meghalt dahaka megbékélt és az amulett is elpusztult, DE UTÁNA hozzáteszi, hogy ez nem így történt, mert a herceg felvette a maszkot és másképp történt a dolog...
ugyanis a WW-nek két vége van, egy amikor meghal Kailina...stb, a másik amikor összegyûjtöd a játékban az összes lifeubgraids-t(bocsi ha rosszul írom) és megszerzed a VÍZKARDOT és azzal kinyírod a dahakat és utána együtt mennek vissza Babilonba... dióhéjban ennyi lenne...XD
Fodek
Csak azt nem vágom, hogy a WW-ben megöli a herceg Kaileena-t, aztán a T2T elején már él. Ezt nem vágom...

Felrakom már újra.. úgy kedvet kaptam XD
NeverwinterKING
heee. 😊 engem nem zavart anno. én nagyon élveztem 😄

Nekem a WW-ben egy valami nem tetszik, (bár fel lehet fogni nyavajgásnak XD), mégpedig az hogy a Prince mindíg ráfordul az ellenfélre, tehát nem is kell játszani a gombokkal amikor elenfelek vannak körülötted, mert folyton ráfordul. Ez egy kicsit zavar.
NeverwinterKING
az nem is annyia jó játék mint a WW ^^