Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kihagytam akkor valami fontosat vagy azért nyugodtan játszak tovább?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Elakadtam,remélem tudtok segíteni.Szóval ott járok hogy kinyitottam az elsõ reteszt az ajtón.Visszamentem a központi terembe ahol a piros ruhás csajszi várt.Átadott egy másik kardot.Most az lenne a feladatom hogy mennyek el a second towerbe.De merre kell mennem?Ha lehet pontosan írjátok le a központi teremtõl kezdve.Köszi szépen.
Nekem R9500 Pro - engem nem érintett.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
nem tudja valaki miért lettt spawn modellem a játékban, ms miért fogy az életem folyamatosan, valamint, miért van végtelen idõvisszapörgetésem és lassításom, s miért nem jön be egy fix videó? rakjam újra? vagy valami rossz meglepi a fejlsztõktõl? plíz help!<#szomoru1>#szomoru1>
Azoktól kérdezném akik végigvitték hogy meddig lesz ez még ilyen? Sok van még a végéig? Mert ha ilyen lesz és még messze van akkor inkább hagyom a francba, csinálja a kurva anyja annak aki kitalálta , ez már nem szórakoztató, hanem egy nagy kinlódás😛
A másik módszer, hogy eltávolodsz tõle jó messzire és amikor visszafordul, hogy a pirosruhás nõt lelökje a szakadékba, akkor hátbatámadod és 3-4 csapás után rögtön beállsz védekezésbe vagy újra eltávolodsz és ugyanez elõrõl.
A két módszert lehet kombinálni.Gyakorlatilag energia veszteség nélkül le lehet gyûrni.
Megvan a második titkos hely, utána kijöttem onnan, ezután hova kell menni? mer a térképen elmegyek oda, ahova mutatja, ott nemtok továbbmenni! Pls help! (amugy a végigjátszás valami létráról beszél, az merre lészen?)
EmThor
Nem emlékszem hogy mi volt ott pontosan...
http://www.zanzarah.hu/popww/ -ezen az oldalon nézdted ???
Egy jó tanács ha máskor is elakadsz
Ha egy kicsit szétnézel,lenyomod a Q vagy az F gombot,esetleg a Tab-ot(térkép), észrevehetsz olyan dolgokat(párkányokat,korlátot...stb.),amit amúgy nem vettél volna észre.
Nekem egy kis segítség kellene.
Én ott akadtam el hogy legyõztem Kaillenát és ezután a parton üldõzõbe vesz Dahaka,belök egy folyosóra...Aztán hasadékok felett kell továbbjutni,2x egyszerû falonszaladással,majd 3x"korlátpördülés" tovább jutok,a köv.hasadéknál a falonszaladás közben egy gombot is meg kell nyomni,majd kötélet el kell kapni,majd futás a függönyig.
DE nekem vmiért nem tud a függönyig elszaladni.MIÉRT ???
Ez vmi hiba ??? Elmentést honnan tudnánk letölteni ha ez egy hiba ???
Segment 10 - Southern Passage (Present)
Save Title:
Goal:
itt elakadtam , bejutok egy terembe, onnan h megkaptam az idõlassítást, így jutottam ide egy kapun át, szal bemegyek, ellenfelek legyak, 2 oszlop között terem végébe felugrál (itt volt elõször 2 oszlop közti ugrálás!), onnan merre? Help please!
Köszi<#dumcsi>#dumcsi>
<- Hamster ->
Amikor megszerezted a Skorpió kardot menj vissza a Kert és Víz részen belül ide: A kapcsoló a felhúzott hidat ereszti le. Fussunk oda, és toljuk a kapcsolóra a ládát. Másszunk le egy szintet. Forgassuk el a kart, ütközésig.
A nagy kertben kapcsolók jönnek fel a padlóból.
Másszunk le balra. A vízfolyásban, ugorjunk fel a repedéshez. Araszoljunk balra. Egyensúlyozzunk középre, majd ugorjunk rá a kötélre. Itt ha megvan a Skorpió kardunk, akkor ne ugorjunk a kötélre, hanem egyensúlyozzunk végig. Itt van egy fal, egy repedéssel, amit szétütve egy ládára bukkanhatunk. Majd megpróbálok screenshotot is csinálni.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A játékban öt titkos tárgyat rejtettek el a készítõk, köztük a rózsaszín falmingót is. Nem vicc tényleg egy flamingóról van szó, ami a bal kezünkben fegyverként funkciónál. Tekintsétek meg a képet, ha nem hisztek nekem. :-)
Kép
Akit bõvebben érdekel -> Link
<- Hamster ->
A történetnek van magyar leírása valahol? Nem sokat értek hogy mi miért történik😞
A CloneCd-s verza van meg (3CD),s a az lenne a kérdés,hogy van-e vmi javító patch ,vagy crack(pl.no cd) a gammához,s azt honnan lehetne leszedni.
Köszi!<#confused>#confused><#help>#help>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
van még Pink Flamingo meg Teddy Bear weapon is 😊))
PSN ID.: Beegabor
Akkor találtam amikor Dahaka üldöz és minden üldözés végén kõtömbökkel kell egy koporsót a magasba emelni.
tök hamar végigvittem
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
amikor már homokrém vagyok és az árbócrol-árbocra ugrálás,majd leszakadó pallókon futkosás már kikészitett!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.