Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beleolvastam a leírásba és úgy tûnik kihagytam az elsõ életerõ töltõ helyet (amelyik a trón eltolása után jön mikor a két csaj küzdött egymással). Mivel a lépcsõ leomlott vissza se tudok menni.

Kihagytam akkor valami fontosat vagy azért nyugodtan játszak tovább?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Rage47
Köszi!😊
Rájöttem késöbb én is😊
Ajánlom figyelmedbe: végigjátszás

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Azt mondjátok meg hogy merre kell menni?A központi teremben vagyok a kapcsolónál,de már minden helyszinen voltam amit a kapcsolóval lehet generálni.Merre kell mennem hogy kinyissam azt a kurva második reteszt.Merre kell fordítsam a kart?Össze vissza fordítgattam, de mindegyik helyen voltam már.Ez a második kard amit a picsa ad nekem ,talán be tudok verni valami falat vele?Pontosan írjátok le kérlek szépen titeket hogy a karnak merre kell néznie hogy eljussak arra a helyre ahol eltudom huzzni a második reteszt is.
Lacc
Vissza kell menned a központi terembe és tovább kell forgatnod a kapcsolót ami akkor jött ki, amikor beleszúrtad a kardot az ott levõ sziklába.
Sziasztok!
Elakadtam,remélem tudtok segíteni.Szóval ott járok hogy kinyitottam az elsõ reteszt az ajtón.Visszamentem a központi terembe ahol a piros ruhás csajszi várt.Átadott egy másik kardot.Most az lenne a feladatom hogy mennyek el a second towerbe.De merre kell mennem?Ha lehet pontosan írjátok le a központi teremtõl kezdve.Köszi szépen.
IMYke2.0.0.0
Elsõ rész is alig, de az esetek 75%-ban nem ment...
Nekem R9500 Pro - engem nem érintett.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

stone
Ha megy is, valami progi kell hozzá de csak képregény lesz belõle.

windrunner
tényleg? mert az 1 az nem ment vele.

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Tatyla
állitólag igen!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

windrunner
Gef4mx440-el megy a game?

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

stone
Még nem, majd késõbb.

Sadist
Tölts vissza egy régebbi mentést (mondjuk azt, ami a fekete ruhás csaj kinyírása után van) és onnan menj végig még egyszer, egészen a teleportig. Akkor jó, ha NINCS bekapcsolva, tehát neked kell aktiválni. Ellenkezõ esetben a Dahaka nem töri ki a rácsot és nem tudsz továbbjutni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Rage47
Hi!
Az elején még nem lehet használni az elso részböl az idö visszapörgetést?
stone
Ha még nem vetted fel a maszkot akkor az egy bug, már másoknál is volt.

EmThor
Hi

nem tudja valaki miért lettt spawn modellem a játékban, ms miért fogy az életem folyamatosan, valamint, miért van végtelen idõvisszapörgetésem és lassításom, s miért nem jön be egy fix videó? rakjam újra? vagy valami rossz meglepi a fejlsztõktõl? plíz help!<#szomoru1>

Kõszi szépen megprobálom.<#integet2><#puszi>
stone
Sikerült levágni a csajt, nem lehetett ledobni másodlagos fegyverrel mert ez a paraszt mindig mellédobta, aszittem túlvagyok a nehezén de a nagy ló**art, egyre durvább ez a játék. Millió csapda, nameg eljutottam egy olyan részre (szinte 0 élettel) ahol a mennyezeten valami csöveket kell mozgatni karokkal és állandóan jönnek a hóhérok, meg tele van csapdával alul, mentés persze sehol, még víz se, ki is léptem mert már kurvára unom ezt a szopatós faszságot, most kezdhetem megint elõrõl, de már nem ma fogom az biztos.

Azoktól kérdezném akik végigvitték hogy meddig lesz ez még ilyen? Sok van még a végéig? Mert ha ilyen lesz és még messze van akkor inkább hagyom a francba, csinálja a kurva anyja annak aki kitalálta , ez már nem szórakoztató, hanem egy nagy kinlódás😛

Dynamic
Egyfolytában védekezni kell és amikor befejezi a támadó-combo mozdulatsorát, akkor gyorsan rásuhintani.
A másik módszer, hogy eltávolodsz tõle jó messzire és amikor visszafordul, hogy a pirosruhás nõt lelökje a szakadékba, akkor hátbatámadod és 3-4 csapás után rögtön beállsz védekezésbe vagy újra eltávolodsz és ugyanez elõrõl.
A két módszert lehet kombinálni.Gyakorlatilag energia veszteség nélkül le lehet gyûrni.
Sziasztok az lenne a kérésem ha valaki tud segítsen.Hogy lehetne legyilkolni a bõrruhás nõt annál a résznél mikor a piros ruhás lányt kell védeni.Elõre is köszi.<#nemtudom>
stone
Próbáltam de mellédobta, egyébként le lehet ütni?

Hali!
Megvan a második titkos hely, utána kijöttem onnan, ezután hova kell menni? mer a térképen elmegyek oda, ahova mutatja, ott nemtok továbbmenni! Pls help! (amugy a végigjátszás valami létráról beszél, az merre lészen?)

Ha nem tudod leütni a falon dobd meg egy karddal.

stone
A ropi pályán hogy kell a csajt levágni mikor át kell futni a falon és ö is fut szembe? Kezdek agyvérzést kapni ennél a résznél😊

EmThor
hi megnéztem walkthrough-t hááát, enne a Dhaka-nak vmi rácsot kéne kitörnie a jelenben még az üldözés elõtt a játék elején de nem jön be a videó, vagy mi, nem törik ki a rács... vagy menjek vissza a múltba?????? ja meg nem akarok Spawn-herceggel jáccani, hol lehet kikapcsolni? mert igy végtelen az idõ visszapörgetés meg ratyia modell... köszi

EmThor

EmThor
Köszi igyekszem, de így is végigjátszáshoz nyúltam 😊 bár ez a rész sokkal nehezebb mint az elsõ! legyen több a játékidõ 😞

© EmThor !!!
Nem emlékszem hogy mi volt ott pontosan...
http://www.zanzarah.hu/popww/ -ezen az oldalon nézdted ???
Egy jó tanács ha máskor is elakadsz
Ha egy kicsit szétnézel,lenyomod a Q vagy az F gombot,esetleg a Tab-ot(térkép), észrevehetsz olyan dolgokat(párkányokat,korlátot...stb.),amit amúgy nem vettél volna észre.
Hi!
Nekem egy kis segítség kellene.
Én ott akadtam el hogy legyõztem Kaillenát és ezután a parton üldõzõbe vesz Dahaka,belök egy folyosóra...Aztán hasadékok felett kell továbbjutni,2x egyszerû falonszaladással,majd 3x"korlátpördülés" tovább jutok,a köv.hasadéknál a falonszaladás közben egy gombot is meg kell nyomni,majd kötélet el kell kapni,majd futás a függönyig.
DE nekem vmiért nem tud a függönyig elszaladni.MIÉRT ???
Ez vmi hiba ??? Elmentést honnan tudnánk letölteni ha ez egy hiba ???
EmThor
Hi

Segment 10 - Southern Passage (Present)

Save Title:
Goal:

itt elakadtam , bejutok egy terembe, onnan h megkaptam az idõlassítást, így jutottam ide egy kapun át, szal bemegyek, ellenfelek legyak, 2 oszlop között terem végébe felugrál (itt volt elõször 2 oszlop közti ugrálás!), onnan merre? Help please!

Köszi<#dumcsi>

Köszi, tudok róla, csak még nem volt idõm kijavítani a végigjátszást. Jól haladok, már csak két láda hiányzik, és a fegyverek közül is csak kettõ hiányzik. :-)

<- Hamster ->

Sadist
A végigjátszásodban több láda kimaradt, ezekbõl egyet megtaláltam:
Amikor megszerezted a Skorpió kardot menj vissza a Kert és Víz részen belül ide: A kapcsoló a felhúzott hidat ereszti le. Fussunk oda, és toljuk a kapcsolóra a ládát. Másszunk le egy szintet. Forgassuk el a kart, ütközésig.
A nagy kertben kapcsolók jönnek fel a padlóból.
Másszunk le balra. A vízfolyásban, ugorjunk fel a repedéshez. Araszoljunk balra. Egyensúlyozzunk középre, majd ugorjunk rá a kötélre. Itt ha megvan a Skorpió kardunk, akkor ne ugorjunk a kötélre, hanem egyensúlyozzunk végig. Itt van egy fal, egy repedéssel, amit szétütve egy ládára bukkanhatunk. Majd megpróbálok screenshotot is csinálni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

HOGYAN LEHET LEGYÕZNI A JÁTÉK VÉGÉN DAHAKA-T EGY RÓZSASZÍNÛ FLAMINGÓVAL?

A játékban öt titkos tárgyat rejtettek el a készítõk, köztük a rózsaszín falmingót is. Nem vicc tényleg egy flamingóról van szó, ami a bal kezünkben fegyverként funkciónál. Tekintsétek meg a képet, ha nem hisztek nekem. :-)

Kép

Akit bõvebben érdekel -> Link

<- Hamster ->

stone
Seth, Sadist, tényleg csak ennyit tud, nem is emiatt voltak keményebbek a zombik. Jó lett volna ha Dahaka-t meg lehet vele verni😊 már nagyon unom hogy mindig üldöz.

A történetnek van magyar leírása valahol? Nem sokat értek hogy mi miért történik😞

Johnny23
Sziasztok!
A CloneCd-s verza van meg (3CD),s a az lenne a kérdés,hogy van-e vmi javító patch ,vagy crack(pl.no cd) a gammához,s azt honnan lehetne leszedni.

Köszi!<#confused><#help>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Sadist
A Rayman kéznek, a Rózsaszín flamingónak kicsi a sebzése, de az átlagos ellenfelek egy csapásra a földre kerülnek. Van még egy Light Sword nevû kard is, aminek minden tulajdonsága maxos, ezzel a legerõsebb másodlagos fegyver a játékban. És természetesen a titkos tárgyak nem törnek el.

Seth
az egyszerû ellenfeleket egy ütésre a földre küldi,más ellen nem jó...

PSN ID.: Beegabor

stone
Egyébként nem tudom hogy ettõl van e de vagy 5-ször annyit kell ütni a zombikat mire megdöglenek mióta ez velem van.

stone
Vicces igy ezzel a kézzel lol:

Sadist
A hockey ütõ a központi teremben van. Úgy kell a kart forgatni, mint amikor a titkos helyért mentél (már meg kell lennie a Skorpió kardodnak). Lefelé ugrálás, falonfutás, fölfelé ugrálás, falonfutás lefeléugrálás és ott nem bemész az ajtón át a csapdákon az életerõ upgradeért, hanem az ajtó jobb oldalán áttöröd a falat és ott lesz a hockey ütõ.

Seth
ja meg hockey ütõ is van 😊

Seth
Egyik titkos fegyver: Rayman Glove Weapon
van még Pink Flamingo meg Teddy Bear weapon is 😊))

stone
Tudja valaki mi ez? :

Akkor találtam amikor Dahaka üldöz és minden üldözés végén kõtömbökkel kell egy koporsót a magasba emelni.

az könyû
tök hamar végigvittem

fitutufi
dúva<#kuss>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

stone
Nagyon durva <#wow2>

Tatyla
most értem el arra pontra hogy idegösszeroppanásom van ettöl a game-töl!
amikor már homokrém vagyok és az árbócrol-árbocra ugrálás,majd leszakadó pallókon futkosás már kikészitett!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Naagyon remélem..<#vigyor3>

IMYke2.0.0.0
úúúúúristen...

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sadist
Akkor lehet, ha egy fegyver van nálad és a másik kezed üres. E-vel elkapod az ellent, aztán C-t folyamatosan nyomogatod. Kicsit megropogtatja a nyakát, és ha már elég gyenge akkor jön a fejlevágós rész.

Sadist
Ráadásul az alternatív befejezésnél a videoban egy pillanatra lehet látni Farah-t egy keresztre kötözve, szal tuti az lesz, hogy majd meg kell menteni, vagy valami ilyesmi.