Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A géped konfigja pontosan?
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
valaki segitsen nekem. felraktam a prince-t aztán megkrekkeltem de nem indul el. azt irja ki, hogy a kellemetlenségért elnézést de a prince of persia leáll meg, hogy nézzem meg a "READ ME" fájl technikai support-ot (gondolom hogy elég jó e a gépem) de megnéztem és a minimumra bõven jó.
mi lehet a baj???? valaki segitden nekem
Már azt hittem a kiírt verzió lett a hibás, de ugyanez a rossz kötetes hibaüzenet jött elõ a FULL EREDETI BÓTI Beyond good and evil telepítésénél is, csak ott segített ha mindig beraktam az elsõ cd-t újra.
de feladtam..nem tud vki adni egy mentést, ahol megvan?
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Bogarászd ki hol tartasz, én is csináltam hülyeséget már 😊
Volt a rész, amikor bekellett szúrni a kardot vmibe és akkor megjelent egy kar, de én nem forgattam el, hanem továbbmentem és tettem egy kört...
De én nem használok crack-et, csak egy CD3as MiniImage-t és tök jól mûködik.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
cd versionhoz
nem nekem kell egy haverom keresztfaterjának
Ezen az oldalon lehet leszedni a konvertert
HAve fun mindenkinek, iszonat tetszik nekem <#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes><#integet2>#integet2>
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
oké, a csillagkohó nem cziki<#buck>#buck> /OFF OFF/
A gondom az idõ lelassítása aránylag a játék elején. Tap "R". De mindig vissazgyorsul. Hogy kell ?
köszönöm
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
azért köszi
azthiszem nyomok neki egy F8-at, azt kész...<#nemtudom>#nemtudom>
PSN ID.: Beegabor
nem tudom installálni a gamet.
A 2cd-nek a közepénél kiírja, hogy ROSSZ KÖTET VAN A MEGHAJTÓBAN!
Volt már másnak is ilyen?
Mi a megoldás ?
köszi.
elfurok aztán kész
Most ott járok hogy prince levette a maszkot mert a régi énjét lerántotta Dahaka a mélybe, már nekem itt teljesen érthetetlenné vált a történet, utánna meg belökte a csajt a teleportba. Itt válik ketté a történet?
Most követni kell vagy menjek a térképen megjelölt helyre? Igazából arra lennék kíváncsi hogy kettéválik -e a történet. Szal?
Elõször is kellemes ünnepeket kivánok mindenkinek!
A prince nekem nagyon tetszik, de a készítõk elvetették a súlykot ...szerintem.Túl nehézre sikeredett.
Két hete már nem játszok vele , mert beleuntam a sok szivacsba.
Gondoltam kipihenve ,lenyugodva folytatom.
A skorpió kardot megtaláltam , most egy könyvtárban boklászok.
Abban kérném a segítségetek , hogy a hóhérok ellen mi a bevált trükk, mert velük szemben mindig elvérzek.A bérgyilkosnõk ellen hogy kell elkerülni hogy elvágják a torkod , mert a jobb egérgomb nem segít.
Találtam egy pár ládát amit szétütöttem ,és .... ez mire jó???????????
Eddig semmi extra dolgot nem találtam , mármint fegyvert, remélem ettõl nem kell újra kezdenem a játékot.
Elõre is köszi !!!
ÜDV
mindenkit leöltem akit lehetet dahaka meg megölte magát.
amugy a videoból nem derül ki hogy meghal
csak az hogy ég BAbilon ebbõl következik az hogy lesz 3. rész szerintem
de nem tom hogy múlja felül a WW-t elég nagyot alkottak ezzel a játékkal
Egyébként csak kicsit kéne visszaolvasni #1903