Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Azt pl. jó, ha tudod, hogy a Játék meg sem nyikkan GeForce 4 MX 440-en.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Sokat nem mondtál.
A géped konfigja pontosan?

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Heló mindenkinek
valaki segitsen nekem. felraktam a prince-t aztán megkrekkeltem de nem indul el. azt irja ki, hogy a kellemetlenségért elnézést de a prince of persia leáll meg, hogy nézzem meg a "READ ME" fájl technikai support-ot (gondolom hogy elég jó e a gépem) de megnéztem és a minimumra bõven jó.
mi lehet a baj???? valaki segitden nekem
Ez a rossz kötetes duma remélem nem valami baszott vírustól van, nálam is jelentkezett, olyan verzióval amit már egyszer felinstalláltam, mondjuk én dvd-re írtam ki az image-ket és onnan mountoltam fel, de akkor sem volt jó ha felmásoltam a vincseszterre, de szerencsére még megvolt az eredeti letöltött file és azzal fel lehetett installálni.
Már azt hittem a kiírt verzió lett a hibás, de ugyanez a rossz kötetes hibaüzenet jött elõ a FULL EREDETI BÓTI Beyond good and evil telepítésénél is, csak ott segített ha mindig beraktam az elsõ cd-t újra.
tigeroo
addig próbálkozok tovább pá! de azért küldjétek el😄
tigeroo
[email protected] várom a mentést...ha lesznek segítõkész emberek😊
tigeroo
na hali..újrakezdtem a cuccost, immár a lézerhusáng mexerzése reményében😊
de feladtam..nem tud vki adni egy mentést, ahol megvan?
Gunner
Tegnap volt itt egy srác FX5600ossal és néha-néha nagyon beszaggatott neki, de nagyon jól elvolt a játékkal. Szerintem 4200esen simán menni fog, a beállításon múlik minden 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

vigyori14
Egy Geforce4 Ti4200 as kártyával hogy fut ez a játék? lehet vele szaggatásnélkül jáccani?

tigeroo
iiigen😊
Gunner
Flamingó? 😊

tigeroo
ha titkos kardokat megtalálod! pl teddimaci, lézerszabja😄
Klon
hát nem...<#miaz>

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Gunner
Nyomogasd a Continue gombot vagy szedd le újra avagy szedj le másik verziót, más által crackelt gamet, gondolom nem eredeti

Klon
#1917 -re valaki ???

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Lacc
Az a központi teremben volt 😊
Gunner
Végigjátszás
Bogarászd ki hol tartasz, én is csináltam hülyeséget már 😊
Volt a rész, amikor bekellett szúrni a kardot vmibe és akkor megjelent egy kar, de én nem forgattam el, hanem továbbmentem és tettem egy kört...

Hello. Help please! Még a játék elején vagyok, a Key and the Lock résznél, oda-vissza bolyongok a present és a past között, de nem tudok továbblépni.Merre menjek? Itt van az a rész is ahol egy kis csapóajtón begurulva meg tudom szerezni az elsõ plussz energiát.Köszi.
Gunner
Mellesleg lesz olyan a játékban, amikor stabilan 2 kardom van és egyiket sem dobhatom el?

Gunner
Nekem meg jókis CloneCD-s változat van amihez crack kell, szóval tökjó 😊
De én nem használok crack-et, csak egy CD3as MiniImage-t és tök jól mûködik.

Lacc
Hö?
tigeroo
nekem alapból a cd-men no cd krekk vót..😉
CLINT EASTWOOD9
egyépként nagyon frankó

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

CLINT EASTWOOD9
véres egy játék, de komolyan se játék

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Klon
úgy sem jó <#falbav><#falbav><#fejvakaras>

Takimate
done 😊

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Sadist
Remélem majd valaki felrakja a zenéit valahová. Ebben a részben is ütöttek 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Tud valaki no cd krekket adni?
cd versionhoz

nem nekem kell egy haverom keresztfaterjának

át lehet alakítnai a sound.big fájlt, találtam hozzá kibontót és simán széttagolja, majd hallgatható formátumba teszi át. sirály nem?
Ezen az oldalon lehet leszedni a konvertert
HAve fun mindenkinek, iszonat tetszik nekem <#vigyor2><#nyes><#integet2>

tigeroo
menni fog, relax, run , RUN😊
Takimate
ok, kösz, de bocs, mer közben vissza is olvastam... próbál....

tigeroo
ja igen, megjöttem vidékrõl ,400petit elnyomtunk, 2 a fülem mellett robbant el 😄 CoD légnyomás effekt...
oké, a csillagkohó nem cziki<#buck> /OFF OFF/
tigeroo
csak egy leheletnyit nyomd le az "R"-t nem kell hosszan!
Takimate
Sziasztok !
A gondom az idõ lelassítása aránylag a játék elején. Tap "R". De mindig vissazgyorsul. Hogy kell ?
köszönöm

NEOreg3
tedd be az 1. cd-t ilyenkor

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Klon
hát mindent leállítottam, és hozzá se értem a géphez, DE NEM JÖTT BE a tipp 😞(((
azért köszi

azthiszem nyomok neki egy F8-at, azt kész...<#nemtudom>

Klon
ok. próbálom

Seth
nálam akkor írt ki ilyet ha közben mást is csináltam a gépen,megzavarodik valamiért..Csak a telepítést csináld

PSN ID.: Beegabor

Klon
help me!
nem tudom installálni a gamet.
A 2cd-nek a közepénél kiírja, hogy ROSSZ KÖTET VAN A MEGHAJTÓBAN!
Volt már másnak is ilyen?
Mi a megoldás ?

ha vki tudna egy mûködõ torrentet a játékhoz,plíz küldje el a címet privátban...tudom ne ma megfelelõ hely, de hátha...
köszi.

én sokszor nem is törödök velük
elfurok aztán kész

stone
Ok, kösz.

Lacc
Próbálj meg visszamenni onnan. Nem lehet. Szal... Nem itt válik ketté.
stone
#1888 -óta továbbjutottam néhány doboz xanax-al😊
Most ott járok hogy prince levette a maszkot mert a régi énjét lerántotta Dahaka a mélybe, már nekem itt teljesen érthetetlenné vált a történet, utánna meg belökte a csajt a teleportba. Itt válik ketté a történet?
Most követni kell vagy menjek a térképen megjelölt helyre? Igazából arra lennék kíváncsi hogy kettéválik -e a történet. Szal?

Lacc
A hóhérokra és bérgyilkosokra nem tudok mit mondani, nekem semmi bajom nem volt velük. Simán vagdosni kell õket, néha flenyitni a hasukat, egyebek 😛
stone
Pff.. Nagyon kemény részek várnak még rád, ez csak a kezdet volt. Sok sikert😊

Sziasztok!
Elõször is kellemes ünnepeket kivánok mindenkinek!
A prince nekem nagyon tetszik, de a készítõk elvetették a súlykot ...szerintem.Túl nehézre sikeredett.
Két hete már nem játszok vele , mert beleuntam a sok szivacsba.
Gondoltam kipihenve ,lenyugodva folytatom.
A skorpió kardot megtaláltam , most egy könyvtárban boklászok.
Abban kérném a segítségetek , hogy a hóhérok ellen mi a bevált trükk, mert velük szemben mindig elvérzek.A bérgyilkosnõk ellen hogy kell elkerülni hogy elvágják a torkod , mert a jobb egérgomb nem segít.
Találtam egy pár ládát amit szétütöttem ,és .... ez mire jó???????????
Eddig semmi extra dolgot nem találtam , mármint fegyvert, remélem ettõl nem kell újra kezdenem a játékot.
Elõre is köszi !!!
ÜDV
Ritka az ilyen jó játék

ÉN nem jöttem össze a csajjal
mindenkit leöltem akit lehetet dahaka meg megölte magát.

amugy a videoból nem derül ki hogy meghal
csak az hogy ég BAbilon ebbõl következik az hogy lesz 3. rész szerintem
de nem tom hogy múlja felül a WW-t elég nagyot alkottak ezzel a játékkal

Ha "össze akarsz jönni a csajjal" akkor aggódhatsz<#hehe>
Egyébként csak kicsit kéne visszaolvasni #1903