Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"vessetek a mókusok közé" :)

Lacc
Ja a ládáktól asszem nem 😊
Lacc
Attól függ, hogy megtaláltad-e az összes titkos helyet, vagy nem. Meg talán a ládáktól is.
Sziasztok!
Azt hallottam, hogy a POPWW-nek két vége van(egy rossz és egy jó).
Azt szeretném kérdezni, hogy mitõl függ, hogy mi a vége.(Állítólag egy kard megtalálásán múlik).Szeretném, ha válaszoltok, akkor úgy, hogy csak a lényeges infot mondjátok el, mert nem szeretném megtudni mástól a storyt.Köszi.Ha meg nincs két befejezés, akkor légyszi írjátok azt.Válaszotokat elõre is köszi!!!
sziasztok
Szevasztok!
Segítsetek!
Elakadtam.Ott ahol a hercek levette a maszkot felmentem a 9. titkos helyre és nem tudok visszajönni.Elmentem oda ahol régebben harcoltam Shadeeval ott felugráltam a helység tetejére de vissza már nem tudok jönni nem tudnátok segíteni? Vagy nem tudnátok egy mentést küldeni onnan ahonnan a herceg levette a maszkot? Ja és lenne még egy problémám. Néha játék közben elkezd sercegni a hang ezzel lehet valamit csinálni?
Üdv: Zoli

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

batman
írtak már valami fix-rõl a topikban, keress rá...

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Helló van egy kis gondom!!
Nem tom elindítani a gamet.Az elején mikor jön az ubisoft logo ott le is fagy és a gép csak a reset gombra reagál😞

batman
én is easy-n nyomom, és így is megizzaszt elég rendesen. a Dahakától meg stresszelek, meg üvöltök kicsit 😊

Akkor gyakoroljál szorgalmasan, mert az még nem is egy nehéz rész. Esetleg segíthet, ha easyn nyomod akkor kevésbé lesz gáz a csata részek, lesz bajod a nélkül is.
Pár pálya kimondottan szeg volt a koporsómba (anti Best amikor zsinorba x kilométereket kell futni Dahaka elõl nagyon rövid határidõvel...nem egy szál öszült meg a fejemen).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Igen de replay-ra csak 3x van elehetõség, az meg nekem nem elég...
Köszi akkor van remény. Már csak 40-50 próbálkozás és biztos sikerül..<#circling>
batman
ízirájder öcsém, nem mindenki tolja zsigerbõl az ilyen progikat, pl. én sem, szal türelem

tigeroo
bazz...tudod mi az hogy Replay? Ha leesel a mélybe, vagy nagyon leviszi egy csapása az életed, nyomd meg a R betüt hosszan, és addig tekerd vissza az idõt, amikor már meg tudod magad védeni másodjára az ütésétõl
batman
ha legyõzöd, akkor van átvezetõ videó meg miegyéb, szóval nem kell parázni. második kardot pedig még az elõtt vegyél fel, hogy nekimennél a nõcinek

Hát nem szívesen teszem, de be kell valljam én béna vagyok ehhez a játékhoz. Nem is szoktam ilyenekkel nyomni, de ennek olyan király hangulata van, hogy szívesen nyomulnék vele, de már az elején nem tudom legyõzni a picsát amikor a piros ruhást le akarja lökni a szakadékba. A védekezés-visszatámadás egy ideig beválik, de amikor elkezd rugdosni az ellen nem tudok mit tenni. Ráadásul valamiért 1 karddal értem ide, az állványból tök nehéz kiszedni az ott lévõt mert hercegem érthetõ okokból a csajokra koncentrál. Volt már párszor, hogy majdnem legyõztem de akkor meg egy jólirányzott rúgással leküldött a mélybe.
Azt áruljátok el, ha netán valahogy mégis legyõzöm akkor lesz-e lehetõség mentésre, mert ha nagy nehezen túljutok rajta és belelépek egy medvecsapdába akkor tényleg uninstall lesz.
batman
hát én azt trainerrel csináltam meg, mert már a gép fizikai bántalmazásán gondolkodtam....

tigeroo
<#ravasz1>
rorr
ott bizony idõt kell lassítani és türelem is kell😊

Sephi
A fenet. Amikor befejezte a kombojat kaszaboltam. amikor a liderceket hivta akkor azokat sima ugras vagas komboval kinyirtam. Vegulis megoltem es jott az a edes non-stop rohanas jelenet hogy beleizadtam. Aztan most ott vagyok hogy kaptamuj kardot de mara eleg volt 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nembaj majd belejössz
én ugy csináltam hogy odamentem belevágtam elfutottam odamnetem belevágtam
amikor hivja a homokszörnyeket lassitsd le az ifdõt szaggasd szét õket aztán lassitsd az idõt de ugy hogy maradon 1 homok mert majd megin fog kérni lidérceket vagy miket.

balintka
"úgy néz ki, mint egy földbõl kinövõ kopasz p*na két füllel"
Ezen kb 10 perc nevettem thx!<#taps>

Sephi
Jeszum most harcolok a the empressel es mar 4x elvert 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

grebber
Ez kb a játék 80%-ánál lehet.

Next PC upgrade: 2022

Válts távolsági nézetre( nekem úgy könnyebb volt)és lassítsd le az idõt.

Sephi
Arbocos? ugyerted az elejen a hajon? vagy lesz kesobb is hajo?

Jelenleg a masodik tornynal (mechanical) vaok 😄

grebber
Ezt nem hiszem el,mekkora béna fasz vagyok.
Képtelen vagyok átugrálni az árbocos részen 😞

Next PC upgrade: 2022

ujratelepítettem, de még mindig nem teleportál át. Nem tud valaki küldeni két mentést, egyet, mikor megszerezte a 9. titkos helyet, és egyet, ahol nem? pls

batman
ha tényleg kötél, akkor azokról szvsz csak egy irányban lehet menni...

batman
ha minden igaz adott egy kardot is. menj vissza oda, ahonnan jöttél és ott lász majd egy szerkezetet, ami úgy néz ki, mint egy földbõl kinövõ kopasz p*na két füllel. Na oda kell a kardot betenni, és hajrá...már hat ott tartasz, ahol gondolom.

<#help>
elakadtam most ott tartuk hogy dumáltam egy pirosruhás csajnál és a képen mutattak egy homok orát egy kuva nagyot megtaláltam és ott mit kell csinálni<#csodalk>
jah, megvan😊

még nem. Hol vannak a mentések? mert az aplication databan nem találom.

Próbáltad újratelepíteni a gamát?

Hi! Én még csak a játék elején tartok, amikor megmentem a piros ruhás kiscsajt, és megtalálom a plussz életerõt, de utána nem tóm, hogy, vagy hova kell átugrani a kötélrõl! Valaki segítsen légyszi!
Még mindig nem teleportál át. Betöltöttem csomó régebbi mentést, de igy se jó. Valaki tudja, mi lehet a probléma? ( #2091 )
http://tyon2.fx3.hu/prince.jpg

Sadist
De az is lehet, hogy a Dahaka a központi teremben nem is a herceget, hanem a homokszellemet üldözte. Így ha a homokszellem nem lett volna ott, a Dahaka nem is találta volna meg a régi herceget. Emlékeztek, hogy a herceg azt mondta, hogy a Dahaka valahogy megtalálta õt a múltban? Lehet hogy pont a késõbbi énje, a homokszellem csalta oda.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ha valamikor megépíted az idõgépet, akkor nem lesz gond visszautazni erre az idõ pontra és most elmesélni milyen. Várom. Köszi. <#nyes>

Ha belépsz az ajtón akkor a hercegnek jobbra felfutsz a falon, mielõtt viszaesnél elugrasz róla és elkapod a mögötte lévõ párkányt. Onnan pedig vízszintesen futsz végig a falon és elugorva a végén elkapod az oszlopot onnan pedig elugrálsz a madaras ember második megjelenési pontjára.

Solya ez meg az elejen van elegge felmaszatm a varba es ott van 1 nagy emberke aki madarakbol allt ossze 1szerk inyirtam de felkoltozott 1 parkanyra.Van ott 1 kapu lattam meg valami jel de az nem nyilik.
Re!
Szal erre csak annyit,hogy ilyen az idõutazás és ezt hívják paradoxonnak...elég sokat lehet rajta töprengeni, mire rájösz,h ez hüjeség,mert ha megöleti magát,akkor neki is el kell tûnnie,de nem így van...lehet,h másik dimenzió😛...bár ki tudja...el kellene olvasni pár könyvet az idõutazásról,és jobban belemerülni a témába😊...lehetne oldalakat,órákat filozofálni az idõutazásról😊De tudod,mit: egyszer építek egy idõgépet,és elmesélem neked, hogy milyen is magad látni a múltba!😛
Solya
Ha ott vagy ahol gondolom, akkor a bejáratnál van egy feljárat.

Sziasztok.Szeretnem kerni a segitsegeteket.En meg elegge az elejen jarok de van 1 kis problemam.Amikor oda jutok hogy a 4varjubol lessz valami ellenfel azt legyozom es utana madarak felrepulnek 1 fentebbi sziklara es ott ujja alakul az ellenfel.Viszont nem tudok feljutni oda hozza.MElyik falra vagymilyen technikaval kell oda feljutni??
Segitsegeteket elore is koszonom
Kezd egyre világosabb lenni. Nyilván azért homikdémonként futkározik, mert egy idõben két hercg nem létezhet. Attól a pontol, hogy Dahaka megjelenik a központi teremben az idõ kétfelé válik egy alternativ; amikor a herceg elfut a maszkért homoklény meghal és egy - mondjuk normál - idõre amikor az eredeti herceget kapja el. Nyilván ha annál a pontnál a homoklénnyként hagyjuk megtörténni az eseményeket akkor nem változtatunk kutya fülén sem, de mivel változtatunk az idõ onnantól egy újabb változatként fut. Így nem számít hogy alternatív jelenben a herceg elment a maszkért, mert az csak akkor történt volna meg, ha a homokdémon herceget kapják el (nyilván ha akkor is félrelépett volna akkor a gép viszi végig a játékot mi meg értetlenül állunk a játék elõtt <#nevetes1>).

IMYke2.0.0.0
Nem lehet magyarítani. Ahogy a SoT-ot sem lehetett! A menüt mindkettõ játék esetében elkészítettem, de mást nem lehet.
A SoT esetében egy 1 Gb-os, a WW esetében egy 625 MB-os fájlban vannak a szövegek!
A SoT-nál nem volt dialógus feliratozás, a WW esetében már van.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok.Erdeklodni szeretnek hogy ehhez a jatekhoz adtak mar ki vagy fgnak kiadni magyarositast???
képzeld azt, hogy mikor Te elkezdted a játékot, mármint a warrior withint, a herceg éppen akkor vette fel a maszkot.... így se érthetõ?

Elakadtam valaki segítsen<#gonosz2>