Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"vessetek a mókusok közé" :)
Azt hallottam, hogy a POPWW-nek két vége van(egy rossz és egy jó).
Azt szeretném kérdezni, hogy mitõl függ, hogy mi a vége.(Állítólag egy kard megtalálásán múlik).Szeretném, ha válaszoltok, akkor úgy, hogy csak a lényeges infot mondjátok el, mert nem szeretném megtudni mástól a storyt.Köszi.Ha meg nincs két befejezés, akkor légyszi írjátok azt.Válaszotokat elõre is köszi!!!
Segítsetek!
Elakadtam.Ott ahol a hercek levette a maszkot felmentem a 9. titkos helyre és nem tudok visszajönni.Elmentem oda ahol régebben harcoltam Shadeeval ott felugráltam a helység tetejére de vissza már nem tudok jönni nem tudnátok segíteni? Vagy nem tudnátok egy mentést küldeni onnan ahonnan a herceg levette a maszkot? Ja és lenne még egy problémám. Néha játék közben elkezd sercegni a hang ezzel lehet valamit csinálni?
Üdv: Zoli
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem tom elindítani a gamet.Az elején mikor jön az ubisoft logo ott le is fagy és a gép csak a reset gombra reagál😞
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Pár pálya kimondottan szeg volt a koporsómba (anti Best amikor zsinorba x kilométereket kell futni Dahaka elõl nagyon rövid határidõvel...nem egy szál öszült meg a fejemen).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Azt áruljátok el, ha netán valahogy mégis legyõzöm akkor lesz-e lehetõség mentésre, mert ha nagy nehezen túljutok rajta és belelépek egy medvecsapdába akkor tényleg uninstall lesz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
én ugy csináltam hogy odamentem belevágtam elfutottam odamnetem belevágtam
amikor hivja a homokszörnyeket lassitsd le az ifdõt szaggasd szét õket aztán lassitsd az idõt de ugy hogy maradon 1 homok mert majd megin fog kérni lidérceket vagy miket.
Ezen kb 10 perc nevettem thx!<#taps>#taps>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Jelenleg a masodik tornynal (mechanical) vaok 😄
Képtelen vagyok átugrálni az árbocos részen 😞
Next PC upgrade: 2022
ujratelepítettem, de még mindig nem teleportál át. Nem tud valaki küldeni két mentést, egyet, mikor megszerezte a 9. titkos helyet, és egyet, ahol nem? pls
http://tyon2.fx3.hu/prince.jpg
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Szal erre csak annyit,hogy ilyen az idõutazás és ezt hívják paradoxonnak...elég sokat lehet rajta töprengeni, mire rájösz,h ez hüjeség,mert ha megöleti magát,akkor neki is el kell tûnnie,de nem így van...lehet,h másik dimenzió😛...bár ki tudja...el kellene olvasni pár könyvet az idõutazásról,és jobban belemerülni a témába😊...lehetne oldalakat,órákat filozofálni az idõutazásról😊De tudod,mit: egyszer építek egy idõgépet,és elmesélem neked, hogy milyen is magad látni a múltba!😛
Segitsegeteket elore is koszonom
A SoT esetében egy 1 Gb-os, a WW esetében egy 625 MB-os fájlban vannak a szövegek!
A SoT-nál nem volt dialógus feliratozás, a WW esetében már van.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.