10262
-
#3816 Második szint? Ezalatt mit értesz? Ez nem pályákra van felosztva!
Amúgy meg Kaileenának igaza van. Ez tuti játékhiba. Lehet, hogy másolt és ez a gond... -
#3815 ja -
nestea #3814 Most fent vagy? Mármint valaki fent van de az lehet hogy a nővéred............ -
#3813 játékhiba.
POP3:még most kéne mert most nincs otthon a nővérem.... -
#3812 nem tudjatok mit kell csinalnia masodik szinten?
ugy kezdodik teljesen feher a kepernyo semmit nem latni
ez valami jatekhiba ? -
#3811 én mindkettöben benne vagyok de nestea MSN címét nem ismerem.... 20:00 kor megfelel mert akkor érek haza? -
#3810 nekem rendesen szines....köszi az elismerést:)))
ha kell a POPWW-hez is odadom amit csin áltam az szerintem jobb -
nestea #3809 át küldjem? igen.....neked volt már olyan -
#3808 mi az hogy 4 szinben? nem árnyékolt csak kék, fehér , piros, zöld vagy mi??
Engem is rohadtul érdekel a videó csak mire MSN en áttöltötte(félig) legalább 1 fél óra hosszan... -
nestea #3807 Láttam ő vágta sztem össze... és tök jó lett. Csak az a baj hogy nem tudja valaki megmondani hogy egyes videók (mint pl ez is) kb 4 színben jelennek meg. Ezt lehetne valami kodekkel orvosolni? 1épként tényleg jó a videó (tetszett ahogy kicentiszted a zenét) -
#3806 1 ébként látta már valaki Kaileena videóját? Azt amúgy ö csinálta? -
#3805 ssk3!
A kívánt képet mentsd el a galériádba. Aztán nagyítsd ki és tulajdonságokban keresd meg az url címet. Azt Ctr+C és vissza addig amig ebbe a téglalapba írsz. Alatta van 1 olyan, hogy [kép]. Oda Ctr+V , de vigyázz!, mert a http:// már be van írva! utána mehet! -
#3804 töltsd fel valahova..monnyuk ide, de csak JPG lehet a kiterjesztése -
ssk3 #3803 Amúgy bocs hogy széthúztam!!! -
ssk3 #3802 Akkor hogy rakjam be azt a képet?
-
#3801 nőjön rák a jó nagy beledbe!
eztmostmiééért..?
ne húzd szét a topicot plz.. -
#3800 nem tartom viccesnek -
#3799 Szerintem a kérdőjel nyomogatása helyett tanulj meg képet beilleszteni.
"file:///A:/Screenshot0017" -> Nap poénja! :-D -
ssk3 #3798 Mi a faszért nem rakja be a képet?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
ssk3 #3797 -
ssk3 #3796 -
#3795 Az lenne a legjobb ha reggel 5-6körül jönnél -
#3794 Szerintem csak olan női szeszélből ugrott le :DDDDDDDDDD
E-mailben?10MB-ot?Csak ekttő MB-ot lehet :D
Eredetileg 63MB volt csak lekicsinyitettem XD
Nos,mi a véleményetek a videómról?
Amúgy sokxor fent vagyok -
nestea #3793 Ez egy nagyon profi kérdés........ Szerintem eddig csak szarabb lett neki. -
nestea #3792 Vagy hogy ne keljen csesztetni Kájlínát akár fel is rakhatnád egy tárhelyre..... -
#3791 Mitöl lesz a hercegnek jobb, ha most Kaileena leugrik a szakadékba? -
#3790 Nemtod télleg feltenniide valahogy vagy elküldeni e-mail-be? -
nestea #3789 És yó? (érdemes elkérni?) -
#3788 nekem má átkülte:D -
nestea #3787 amerikában a SW is korhatáros volt itt meg korhatár nélküli szal......
Kaileena: mikor leszel fent MSN-en? -
#3786 mint a "The Grudge" c. filmbe Yoko-nak:D annak se volt állkapcsa miután meg mittudoménmizték:D
Kül a Postal meg +18as azt mégis gémelek vele.
Meg a Counter-Strike Condition Zero is +16os.
Meg az a korhatár is csak Amerikába van érvényben. Magyarországon nm mer nincs belöle ugy haszon. -
#3785 ebben mongyuk van egy dagi jomokszörny mint 1gólen,és véres a képe meg a nyaka asszem nincs állkapcsa X_X
-
#3784 le lesz szarva magasról... A PoP 2 is 16+ volt
-
#3783 vároma POP3-at.amúgy 16éven aluliaknak nemajánlott lesz :DDDD -
#3782 :( -
#3781 :D -
#3780 Ez nem teljesen világos -
#3779 Az jó... Én az ilyen videókba mindig keresem az összfüggést, meg ha az ember naponta 15x +nézi akkor félig +érti a szöveget is...
-
#3778 ja és ott nemnéz ki úgy ahogy a játékban,pl a ketteshetz a ww-hez a videóban ahol a maszk van rajta sincs a videóban maszk,az nem tenne jót.az meglepi :D -
#3777 ja és ahol kivan kötve ott azt mongya h erreszetek el!ez az én csatám! meg ilyeneket,nemtom fejből