Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és amikor összeakad a kard, nyomuogasd nagyon sokszor a bal egérgombot.
hópihe
na de akkor is....
na megyek kiprószálom a mit írtál.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Védd ki a támadását és mielõtt viszatámadsz nyomj e-t üs 3-at majd védd ki megint az õ támadását majd ismét támadj vissza E-vel és így tovább!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
asszem le fogom törölni a szar játékot...
már vagy 50x megölt a kurva 😞
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ilyenkor mit kell tenni?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
hópihe
Szerintem, ha vissza jutsz a központi terembe, még el tudsz menni a rejtekhelyekre...
Én a econd towert nem zudom kinyitni, mer nem tom honnan kell megközelíteni. (A térképen jobb oldali az) a másikat már kinyitottam.
Lécci segítsetek!!!!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ja és szerintetek mért akarta Shahdee megõlni a Császárnõt?(még az elején)
Megszereztem a kilencedik titkos helyet és ott vagyok ahol shahdee-t megöltem.Itt merre kell menni hogy visszajussak a központi terembe?<#help>#help>
Egyebeknt most fejeztem be viz kardal 😄
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"Nobody can change he's fate...."
Na ez egy jeles jatek volt. Alig varom a POP3-mat 😄
Eleg gaz. Magyarul nem latom soha a jo veget mert nekem megegyszer nincs turelmem vegig tolni 😞
Figyej mar nem tudod nekeme elmeselni a jo befejezest?
Egyébként a homokóra elõtt a földön lévõ körben jelenik meg a vízkard. A körön van 9 rúna. Ahogy szerzed meg a life upgradékat mindig kigyúlik egy és világít, így könnyen számon tarthatod mennyi is van meg illetve mennyi hiányzik még.
Na bazeg. Most fejeztem be de ugy nezem ez a rosz vege mert a kastely langokban alt.
Mi a fenet kell csinalni hogy jo vege legyen? Meg kell szerezni a viz kardot? De azt honnan kell?
Amint belépsz a terembe fordulj ballra. Az oldalfal peremein végigjutsz a egészen a kozponti részig, amire átugorva ott landolsz ahol a két csaj harcolt.
Én megcsináltam, úgy hogy lehetséges!!!
Üdv:Zoli<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Hat mekkorat szenvedtem 😄