Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stark
Miután megcsinálta a duplakardos felszúrást+utána 1 vágást akkor GO és csapkodd meg a ribancot
és amikor összeakad a kard, nyomuogasd nagyon sokszor a bal egérgombot.

hópihe

Klon
azzal, hogy béna vagyok, nem mondtál semmi újat 😉
na de akkor is....
na megyek kiprószálom a mit írtál.

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Magic Boy
Béna vagy!
Védd ki a támadását és mielõtt viszatámadsz nyomj e-t üs 3-at majd védd ki megint az õ támadását majd ismét támadj vissza E-vel és így tovább!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Klon
hogy a büxxx picsába kell megölni a játték legelején a picsát????????
asszem le fogom törölni a szar játékot...
már vagy 50x megölt a kurva 😞

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Sephi
Hogy lehet egy tutorialnal elakadni? 😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tigeroo
hol bazmeg? =X
Magic Boy
Elakadtam a tuttorial azt írja,hhogy climb up and try again!
Ilyenkor mit kell tenni?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Stark
Én azt nem értem, hogy a játékban néhány bejáccásná az Eagle sword van a hercegnél. Mé? Pedig olyan rész lenne ahol Spider sword-nek kellene nála lenni

hópihe

Azt a jelenetet én se vettem ki tisztán...
Szerintem, ha vissza jutsz a központi terembe, még el tudsz menni a rejtekhelyekre...

Amikor a Császárnõvel harcoltam mondott valamit, hogy miért adott neked kardot, de azt nem értettem. Miért adott nekem kardot?
Ja és nekem DVD-s van és eddig nem volt semmi baja.
Köszi a segítséget mindkettötöknek és azt, hogy nem árultad el. Nem tudtam, hogy ki fog derülni. Miután legyõztem egyszer a Császárnõt, elmenekültem Dahaka elõl és beestem valami katakombákba,itt is futkostam Dahaka elõl, most itt vagyok. Szerintetek miután visszajutottam a kastélyba még megtalálhatom azokat a relytet helyeket, amiket eddig nem találtam meg? Azaz újra bejárható a kastély?
Lacc
Van az a pocizió ami azokat a köveket hozta fel, amiken eljutottál az 1. toronyba, a terem egyik szakadékos odlalán. A 2. torony logikusan a terem ellentétes, szakadékos oldalán van, úgyhogy 180 fokot kell innen forgatni a kart, hogy ott jöjjenek fel kövek...
azer kösz h segitesz:-)
az összes karpoziciot kiprobaltam mar, azt nem tudom merre mennyek a terkeo szerinti jobb oldali tornyot aktivalni tudjam.
Lacc
Vissza kell menni a központi terembe, ahol be kellett szúrni a kardot a kõbe és feljött egy kar a terem közepén erre. Na azt a kart forgasd tovább.
hali

Én a econd towert nem zudom kinyitni, mer nem tom honnan kell megközelíteni. (A térképen jobb oldali az) a másikat már kinyitottam.
Lécci segítsetek!!!!
Sgtfathi
Oké megvan!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Sgtfathi
Csak a free look-ot találtam (Fel-Le)ilyet hogy "invert mouse" nem. (CDversion)

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

tigeroo
Options - controls - invert mouse xy
Sgtfathi
Hogy lehet beállitani az egeret hogy ha balra fordulok balra forduljon,ill.ugyanigy a jobbra fordulást? nálam forditva csinál mindent,és ez igy jácchatatlan.

Ha nem gond nem árulom el miért akarta megölni... Majd megérted. Vki akinek DVD-s verziója van, talált vmi hibát, spoilert, vagy vmi hasonlót, eseleg fagyást, mert nekem mindig kifagy a weeteames, és inkább beszerzem a jobbat...

Sephi
Lal 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tigeroo
de, az a jó vége, mert a hazaút fele legalább ki vannak elégítve😄
Sephi
Hat ha nem talalod meg mind a kilencet akkor egyfele ending van es ha megtalatad a kilencet akkor mas vege van de nagyon nem ter el az eredi vegol csak hogy kicsit rozsasabb.

Tegyük fel én megtaláltam 3 titkos helyet, akkor más a vége a játéknak mindha 4-et találtam volna meg?
Ja és szerintetek mért akarta Shahdee megõlni a Császárnõt?(még az elején)
Ha nem találom meg a 9 titkos helyet, akkor csak egy féle vége van a játéknak vagy ott is van alternatíva?
Sephi
Csak akkor ha azt akarod hogy a vege kicsit jo is legyen nem csak szomorusag 😄

Ja bocsi, hogy megint kérdezek, de az ÖSSZES titkos helyet meg kell találni?
A betörhetõ falakat, hogy lehet betörni? Neki kell esni karddal?
Köszi a segítséget mindenkinek!!!
Szevasztok!
Megszereztem a kilencedik titkos helyet és ott vagyok ahol shahdee-t megöltem.Itt merre kell menni hogy visszajussak a központi terembe?<#help>
Sephi
Tudom 😄
Egyebeknt most fejeztem be viz kardal 😄

Nem olyan rossz vég az...😊, meg éri megdolgozni érte. Azt hogy az öreg ugyanugy elmondja a bölcs mondatkáját a végén, csak arra utal, hogy lesz folytatása is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ne keseredj el. A legvégén is be tudod gyûjteni az összeset(miután levetted a maszkot, ha már átmentél a végsõ idõkapun az utolsó csatához...onan nem lehet visszamenni asszem), csak tudd melyiket hagytad ki aztán menj vissza érte.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sephi
Aha megvan mia masik vege de az sem a jo vege.

"Nobody can change he's fate...."

Na ez egy jeles jatek volt. Alig varom a POP3-mat 😄

Sephi
Uristen! Hat en 7-et gyujtotem ossze csak 😞

Eleg gaz. Magyarul nem latom soha a jo veget mert nekem megegyszer nincs turelmem vegig tolni 😞

Figyej mar nem tudod nekeme elmeselni a jo befejezest?

Begyûjtöd a 9 életerõ upgrade-t.
Egyébként a homokóra elõtt a földön lévõ körben jelenik meg a vízkard. A körön van 9 rúna. Ahogy szerzed meg a life upgradékat mindig kigyúlik egy és világít, így könnyen számon tarthatod mennyi is van meg illetve mennyi hiányzik még.

Sephi
SPOILER

Na bazeg. Most fejeztem be de ugy nezem ez a rosz vege mert a kastely langokban alt.

Mi a fenet kell csinalni hogy jo vege legyen? Meg kell szerezni a viz kardot? De azt honnan kell?

IGEN LEHETSÉGES!!!
Amint belépsz a terembe fordulj ballra. Az oldalfal peremein végigjutsz a egészen a kozponti részig, amire átugorva ott landolsz ahol a két csaj harcolt.

Én megcsináltam, úgy hogy lehetséges!!!

Menj a trónterembe!

rorr
Szerintem nem! Nekem legalábbis nem sikerült! jó pár napig agyaltam rajta és sajnos szegényebb lettem a vízkardos befejezéssel ...

Hello! Az idõkaputól sikerült viszajutnom abba a terembe ahol legyõztem Shahdee-t és onnan már csak a leszakadt lépcsõn kéne átjutnom. Valahogy lehetséges ez?

Üdv:Zoli<#help><#help><#help>
Na legyõztem a macát. A módszeremel volt a baj. Akkor próbáltam ütni amikor felfelé szúrt a két kardjával, de utána még csinál balkézzel egy sunyi visszavágást és megáll. Na akkor kell adni az arcába akkor sérül is rendesen nem csak a vér fröcsög. Így már tényleg nem is volt nehéz. Jó kis játék ez, nem is emlékszem mikor akartam utoljára így lenyomni valakit.
batman
az ilyen típusú elleneknél mindig beválik a fején átugrás és vágás gyilok, pont úgy mint azoknál a késdobáló gyökereknél is

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Sephi
Vaze en most harcoltam azzal az atkozott madarral 😄
Hat mekkorat szenvedtem 😄

magus
koszi, megcsinaltam

rorr
Ha belépsz jobbra fordulj mássz fel a kis kiugró részre.A falonfutás oké de a fára kell ugrani a megfelelõ pillanatban és úgy tovább a Csóka felé!

magus
Meg az elejen, amikor kikotsz a szigeten, es van az a madaras csoka, leutod egyszer, aztan felrepul egyel feljebb. oda hogy kell felmaszni? probaltam, hogy felmaszok a kapu tetejere, es onnan falonfutassal, pont atugrani a ket oszlopra de nem igazan sikerul. ugy kene elmeletileg?

rorr
én is jártam így tölts vissza egy régi állást ez bizony zsákutca mert csak az idõkapu felé tudsz menni utána meg nem tudsz a falon ott felmászni amit Dahaka átütött!szívás.... Én sem tudtam mit kezdeni de talán majd valaki segít...