Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!
"vessetek a mókusok közé" :)
X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\POPWWPROFILES\
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Kérdés az lenne , save fileok merre talalhatoak?
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Next PC upgrade: 2022
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Amúgy lehet,hogy neked érthetõ volt,de másnak nem ugyanis kaptam egy privátot,hogy az zászlós teremben megöli a négy embert felmegy és a fenti õrt is megöli átfut majd leugik ott hogy kell tovább menni mert õ akárhogy fut és ugrik mindig leesik!
Namármost én jobban nemtudom elmondani hátha neked sikerül!
Kérlek mond el neki érhetõbben azt a részt,ha tudod!
Elmész jobbra átfutsz a falon felhúzod magad megfordulsz visszafutsz a falon itt is felhúzodmagad majd araszolj balra ugorj fel majd rá az oszlopra innen le a talajra!
Látsz egy kapcsolót fuss fel rá erre kinyillik az ajtó menny be fuss el a falon zászlóhoz(azon leereszkedik a karaktered)majd öljmeg mindenkit mássz fel az oszlop talapzatáza majd fuss fel az oszlopra!Oldalazz balra majd húzd fel magad és öld meg az ellenfelet majd fuss elõre a falon! araszolj egy kicsit balra majd ugorj le(C-vel)majd menj elõre és fuss át a falon a végén ugorj oldalra!Menj elõre és kerüld el az oszlopokat és hamarosan egy vízfüggöny mögé érsz!Itt ihatsz és menthetsz(itt vagyok én most!)!
Remélem érthetõen írtam le!
Az elsõ részhez képest nagy a változás, nálam negatív a hatása.
Hát nem egyszerû.
Amúgy mi a poén abban,hogy 3-szor megölöm a hollót,ha nem ad semmit és símán elkerülhetõp vele a harc?
Most ot vagyok,hogy beértem a vízfüggöny mögé és mentettem!
Üsd szét a ládákat a képek feloldásához.
2.Nyomj Escape-t és Combo List.Itt mindent megtalálsz!
3,4).Mint a 2-es
5).Ha tetszik a játék igen,az irányítása sokkal könnyebb gamepaddal.
Csak azt nemtudom,hogy az alapszinröl,hogy megyek föl az egyesre(balra felfutok állítólag a falon,de ott nincs is fal!😞)!
Ha te segítessz nekem én is segítek neked!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Hatalmas problémával nézek szembe! Leszedtem a Klóncédés (3cd) verziót. Eddig minden oké. Démontúlszal bemountolom és felrakom. Eddig sincs gond. Elindítom és mikor bejön az a szisztem konfigurésönsz (vagy mi a bánat) képernyõ, ott rányomok a láncs gém-re gondolkodik egy kicsit és puff! A PoP:WW hibár észelt és leált. Utána meg ráadásként egy kis ablakban kijön hogy a program váratlanúl végetért és olvassam el a rídmít! Most mi a rossebet tudok ilyenkor csinálni? Az nfo-ban az van hogy a 3as cd-t alkohol 120%-al írjam ki! de amíg így sem megy addig az ziher hogy nem írom ki! Szóval !SEGÍTSÉG! plííz
1.) hogy lehet az environmentbe felmenteni a cuccokat? ládákbol az összeset?
2.)vannak valami gomb kombináciok támadás közbe?
3.) az ubisoftos videoba mutatja hogy miután az ellenfél fele nyomom az ugrást több féle kivégzés van ezeket hogx lehet megcsinálni?
4.) hogy lehet az oszlop körül lemetszeni az embereket?
5.) megéri hozzá venni kart ojat mint amijen a SonyPS hez van?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
mi lenne ha segítenél ?
Remélem annyira érthetõ zavaros leírásom hogy megadja az irányt merre indulj.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A "múlt"-ban vagyok, a kertben, ott ahol középen van 1 díszkút 1 angyallal + benõtte az egészet a fák, meg ahol a "jelen"-ben 4 kar segítségével kellett a vizet megfelelõ irányba terelni. Na már most a "múlt"-ban azt mondja, hogy használjam a fákat a továbbjutásra, de arra a fára amelyik mellett van a kis párkány amire fel lehet kapaszkodni, egyszerüen nem lehet átugrani a fára, mert mindig leesik az ágról azon nyomban.
Aki tudja hol vagyok, s tudja amegoldást pls. HELP.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
valaki pls help me !!!!<#confused>#confused>
<#conf>#conf>
De itt mindenütt falak vannak! 😞
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hogyan tovább?
Se felmászni se felfutni nemlehet!
Ha elmondjátok,hogy mivel lehet képet kiszedni(print screen-el nemhagyja)akkor képet is rakok be!