10262
-
ssk3 #3858 Szerbuztok -
ssk3 #3857 Az egy dolod hogy termelődick a homok, de akkor is SZARUL néz ki -
#3856 a homok csetztintésre jön! Ez azért teccik nem? Amúgy nehéz volt visszaszoknom arra, hogy gyüjtenem kell a homokot... -
ssk3 #3855 már mint a játék szempontjából fontos csak nekem nem teccik!!! -
ssk3 #3854 Hát nem fontos a maszk!!!
szerintem úgy szarul is néz ki -
#3853 tráláláááá:D -
#3852 Az enyém is másolt... De nekem egy homoxörny se hollóharcos fele sem esett nekem halála után!!! :D
Amúgy nem az uccsó alatt nem az uccsó kardra tippeltem... Azt hittem ahhoz ho meglegyen kell elQptte a mszk is! -
ssk3 #3851 Persze hogy az az uccsó kard!!!
máskor normálisan meghalt a water sword-től!!!
amúgy persze hogy másolt -
#3850 Ezt nem is tuttam... Azt hittem a Water Swordot lehet utoljára megszerezni... A maszk közben nincsenek véletlenül titkos helyek? Mert azokat nem csak a maszkkal lehet megszerezni? Na mind1 ez nekem még új...
A hollóharcosról... Hááááááááát ez szívás. Nekem ilyenem nem volt de majd megnézem Water Sworddel hogy reagál. Nem másolt a lemezed? Lehet ám, hogy másolási hiba.
Amúgy meg szerintem jópofa lehetett!(ha tényleg halhatatlan volt) -
ssk3 #3849 Figyu, a water swordot simán meg lehet szerezni még a maszk előtt!!!
(én is így tettem!)
amúgy az a lényege hogy megöltem a hollóharcost, az egyik fele összeesett ahogy
azt kell, a másik pedig halhatatlanul jött rám!!!
(az a valami a földön az a másik fele)
a kardja a semmiben van
-
#3848 Hallod! ssk3! Ezt hogy hozad össze?! Water Sword+ The Sand Wraith ?? ez kicsit durva és morbid... Amúgy vannak ilyen bakik még csomó...
-
#3847 nekem meg a homopkszörnyek mindig ott vannak aikor már legyőztem,azt utállom ha gólemek mardnak:DDDDD
Héhé,nemlehetnek originál kisprincek ha mindenkivel ....!XD
-
206 #3846 Nálam is volt bug!
-
ssk3 #3845 Na ehhez mit szoltok???
Húdzd Jobbra a képet, hogy látsd a többit -
ssk3 #3843 -
ssk3 #3842 -
#3841 Jaaaaaaaaaaaaaaa!
Nem vettem észre -
#3840 oda van irva:
válasz ssk3 üzenetére (#3798) -
#3839 3822-es üzenet kinek szól? -
#3838 Hehehe...
Kaileena épp a csucson van.:D
-
#3837 És azt hogyan?? -
Keca #3836 nemtom, talán mindkettőbe... -
#3835 Mejikbe lehel? -
Keca #3834 majd lehel belé....... -
#3833 Hátazzéééé nagy a baj mer akkó hogyan lesznek kis princikék ha Kaileena meghal Farahban meg szerintem élet nemnaon van... -
nestea #3832 Ezaz, legyünk nyugodtan egoooisták.... Nem a baj -
#3831 De úgyhogy tessék sziveskedni a Princikéz sajnálni hisz ö mi vagyunk tehát ennyi erövel sajnáljuk magunkat! -
#3830 Szerintem igy h leugrik csak rosszabit a helyzeten mert nincs ki megfékezze a Princikét....szerintem nemakarta látni ahogy egyre rosszabb és rosszabb és elemészti a düh.
Szegény Kaileena!
nem a herceget kéne sajnálnom?:D -
#3829 De most úgy télleg. Az egy dolog,hogy Kaileena leugrik és meghal. De ezzel mivel lesz jobb a hertzegnek? Hogy elszabadulna a homoxörnyek? -
#3828 ... -
#3827 Na a múltban akkor el kell jutnod a gólem kivégzési helyétöl jobbra ahol van egy ajtó. Ott üsd le a kutyát maj a vízmalom lapátai közt végig a köv. kiugróig. Ott húzd + a kart és menj tovább a vízmalom lapátain keresztül. A végén lesznek kapaszkodók(asszem 2). Arra ugrás és tovább. Az ajtónál kinyírni a homoxörnyeket valahogy így: :D Nah ott be az ajtón, el a teleprtig és vissza... -
#3826 ha jól emléxem akkor a multban. régen nem játszottam már... -
#3825 nekem az az első gólem mindig ottmarad bug-nak:D
A nővérem igy hivja a bug homokszörnyeket:bugocskákXD
-
#3824 egyátalán a múltban vagy a jövQben vagy? Mert mindkettönél más a küldetés... -
#3823 Az egy gólem volt :DDDD
Hát te a malomban vagy ahogy én mondom,de az eredetileg óraműhely vagy miXD
Bekell inditanod az órákat! -
#3822 barom -
#3821 Hi all! Van egy rész ahonnan eccerűen nem tudok továbbjutni, vmi ilyesmi a szitu: egy falbol kiálló lftféleségről kell átugrani 2db bazi nagy himbálódzó vmire... tiszta fa az egész pálya, tul vagyok azon a részen, hogy megöltem azt a kőembert vagy mit. (pontos leíráést azért nemtok adni mert régen nem sikerült játszani vele) Azért előre is thx a segítséget!!!! -
#3820 Reméltem is! -
Keca #3819 szerintem túléljük...:DDD -
#3818 Bocs,ez csak próba volt,hogy sikerül-e képet beraknom.