Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Ennek pont ez as lényege!
Ha nem ilyen lenne akkor nem lenne akkora küzdelem azért,hogy nehogy elkapjon!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

tigeroo
öö az ellenfelek harcmodorát kihagyhatod..😊
De egy csákót egykezes karddal kb. 6féleképpen ölhecc meg, aztán ott vannak a 2kezes kombók tengere
Az nálatok is úgy van, hogy a Dahakás üldözéseknél tök halk a zene, a kinyiffanás utáni effekt meg irreálisan hangos? Hiába tologatom csúszkákat ez nem változik. Nem kicsit esik rosszul mikor Dahaka elkap és egyébként is tiszta para vagyok, aztán még üvölt is egyet a gép a kardcsapással.
Hali!
Szerintem itt láttad: secret weapons

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Lacc
Hát sajnos nem tudom hol láttad!<#vigyor2>
erx13
hali! nem tudjátok hol láttam azt, hogy hol kell felvenni az other fegyvereket?

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Lacc
Hát...ez nem egészen igy van, de mindegy 😊
Király. Kösz. Ezek szerint minden játék más, sõt többször is végig lehet játszani. Ez így már csinosabb.

tigeroo
Igen..
Emberek! Valahol azt olvastam, hogy a játék nem lineáris. Ugrálgatsz az idõben és aszerint változhat, amit a múltban cselekszel. Meg hogy a környezeted reagál a cselekvéseidre, tehát máshogy viselkednek az ellenfelek is. Igaz ez?

IMYke2.0.0.0
Nem létezik. Csak a menüt lehetett magyarítani, mint az elsõ rész esetében!!!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Klon
pop2-höz létezik magyarítás?

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

erx13
na már semmi kár volt berakni a kérdésem, mert csak nem vettem észre a párkányt

Én is úgy gondoltam.Köszi
tigeroo
csak addig használd, ameddig télleg kell! mert elcseszi a játék hangulatát
Köszi de hogy érted hogy saját felelõségre?
vigyori14
nekem nem tudtok segiteni abban h mien drivert tegyek fel G4 Ti4200 as kátyához h normálisan menjen?

tigeroo
nesze! csak saját felelõsségre egy olyan progi ,amivel CSALSZ...soxerencsét
tigeroo
képet mert amit elmondtál max egy "höööö" vel tudok "segíteni"
Nincs valami módja, hogy megszerezzem a titkos helyet amelyikrõl beszéltem?
erx13
hali kellene segíség... amikor megszereztem a második upgardet, meg a 6. ládát elmentem a Centrall Hall ba ahol megnyilt az uj ajto, elkezdtem a fele menni, de amikor ott van az a mraha nagy szakadék nem tom mit kell csinálni megy felette 2 ojan fûrész kicsit távolabb és jobbra van egy beméjedés, de sehogy se tok tovább menni...
segitsetek léci

Bocsi, de a trainer pontosan micsoda?
tigeroo
nincs kód...csak trainer
Nagyon fontos lenne, hogy valaszóljatok.Köszi
Nem tudnátok olyan oldalt, ahol találok a pop-hoz kódokat?Nem azért mert kóddal akarok játszani, hanem azért, mert ahhoz, hogy megszerezhessem az elsõ titkos helyet (ami a bõrszerkós csaj megölésénél van)átkéne jutni egy ajtón . Most én visszafele jõttem, mert a többi titkos helyet már megtaláltam. Abban a teremben vagyok ahol elõször találkoztam a homokszõrnnyel(egy baltát dobott felém).Csak az a baj, hogy nem tudok tovább jutni a titkos hely felé. Nem tudnátok segíteni vagy egy oldalt mondani?
vigyori14
és meik drivert tegyem fel?

Stark
bocs rosszul irtam:
(nagyon)picit

hópihe

Stark
Kül nekem alapból full ra állitotta magát a játék.

hópihe

Stark
Szerintem 1 picit(nagyon) javulna. talán

hópihe

vigyori14
Mondta itt vki régen h Geforce4 Ti4200-as kártyával full garfon nyomja ezt a játékot.
én is ilyne kártyával nyomm de full garfon elkezd kockásodni a kép. vmi ujjabb driver orvosolná ezta problémát?

Stark
én innen lépek be.

hópihe

Magic Boy
Nekem megy!

tigeroo
nektek bejön az SG.hu? ha úgy írom be a böngészõbe nemmegy!!
Stark
nem jó😊
hehehe

maj még gyakorolni kell

hópihe

Stark
Stark
http://www.pcdome.hu/gallery.php?id=2171

Nézzétek meg a képeket.
Néhány képnél a Hercegnél Eagle sword, pedig Spider swordnak kéne nála lenni. Ez mindig is érdekelt a játékban. <#help>

hópihe

Én is nekiesek másodszor asszem. Egyszerûen nincs más ilyen feelinges akció/ugribugri game perpill.Esetleg az elsõ rész😊.
Megyek el is kezdem .

"vessetek a mókusok közé" :)

erx13
jah most mentem vissza az idõbe, gondolom ez még nagyon az eleje

erx13
kössz a segitséget... játszottam most fél orát, sikerült egyre megölnöm a szadomazos csajt, bár kicsit nehéz volt sogat kellett védekezni, meg felvettem az életbõvítést, bár az már nehezebb eset volt

kösz megnézem õket

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

erx13
thx

Solya
Pahancsolj: itt

erx13
jó kérdés... én eddig egyet se találtam igaz kb 1 orát jáchattam vagy kettõt

el tudjátok végre mondani h hol van az 1.2.3.4 de fõleg az 1. life upgrade

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

Stark
Roll: FRANCOT HÜLYE ROCK. És a horroros beütésü játékokhoz + a horrorjátékokhoz ROCK-ot szoktak berakni. Hány olyan horrort láttá amibe nem volt ROCK zene? (most ne gondojj arra a néhány filmre amibe nincs!!!!!!)

hópihe

OK! Rendben!
Nyugi, én mikor elõször végeztem vele akkor köpött a gép egy hibát és semmi mentés nem volt. Úgy hogy újra... Aztán meg kezdett érdekelni az alternatív vége és mivel nagyon nem találtam elõször rejtekhelyeket az egészet restart <#nyes>

grebber
Pff ezt is átvittem na hálaistennek.

Úgy csináltam hogy amikor bemegyek az ajtón felveszek egy sima snasz kardot (jobbra az ajtó mellett) elkezdem attackolni a parasztot és amikor üt hátraszaltokkal dijjazom idõtlassítottam azt megint attak egy két pörgös figurát elhintettem azt amikor õ lassitotta az idõ tisztes távolságból lereszkedtem a szakadék szélére.
Amikor küldte a forgószeleket akkor meg bravúrosan elszaladgáltam elugráltam mellettük és igy tovább azt a végén egyszer csak kinyirtam.

Nem elsõre sikerült mer nem volt egyszerû 😊

Next PC upgrade: 2022

grebber
ÁÁÁÁ na mingyá jönnek kényszerzubbonnyal értem nem birom ezt a feszültséget.
Köcsög ribanc a végén.
Képtelen vagyok kinyirni.
Kb viszonyitási alapnak mondom hogy a csaj életereje kb 10 centi na én abbó max ha 2-öt le tudtam szedni.

Azt nem értem hogy én nyomom a védekezést mint a barom de üt és leüti a védekezésem és mire ujból védekezném már a földön fekszek.

Pff egyszer vigyem végig elfelejtem örökre 😞

Next PC upgrade: 2022

Magic Boy
Nincsen benne minden(legalábbi már én is találtam olyat ami nincs benne),de nemrossz!