Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem ilyen lenne akkor nem lenne akkora küzdelem azért,hogy nehogy elkapjon!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
De egy csákót egykezes karddal kb. 6féleképpen ölhecc meg, aztán ott vannak a 2kezes kombók tengere
Szerintem itt láttad: secret weapons
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
segitsetek léci
én is ilyne kártyával nyomm de full garfon elkezd kockásodni a kép. vmi ujjabb driver orvosolná ezta problémát?
hópihe
Nézzétek meg a képeket.
Néhány képnél a Hercegnél Eagle sword, pedig Spider swordnak kéne nála lenni. Ez mindig is érdekelt a játékban. <#help>#help>
hópihe
Megyek el is kezdem .
"vessetek a mókusok közé" :)
Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!
Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!
hópihe
Úgy csináltam hogy amikor bemegyek az ajtón felveszek egy sima snasz kardot (jobbra az ajtó mellett) elkezdem attackolni a parasztot és amikor üt hátraszaltokkal dijjazom idõtlassítottam azt megint attak egy két pörgös figurát elhintettem azt amikor õ lassitotta az idõ tisztes távolságból lereszkedtem a szakadék szélére.
Amikor küldte a forgószeleket akkor meg bravúrosan elszaladgáltam elugráltam mellettük és igy tovább azt a végén egyszer csak kinyirtam.
Nem elsõre sikerült mer nem volt egyszerû 😊
Next PC upgrade: 2022
Köcsög ribanc a végén.
Képtelen vagyok kinyirni.
Kb viszonyitási alapnak mondom hogy a csaj életereje kb 10 centi na én abbó max ha 2-öt le tudtam szedni.
Azt nem értem hogy én nyomom a védekezést mint a barom de üt és leüti a védekezésem és mire ujból védekezném már a földön fekszek.
Pff egyszer vigyem végig elfelejtem örökre 😞
Next PC upgrade: 2022