Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó úton jársz, már nincs sok hátra. <#email>

Stark
Tök jo a vege mind a kettö.
De ha Farah-t megmentette meg minden aztán visszapörgette az idöt odaatta csa csajnak a kést aszt lelépett.
Akkor h került Babilonba Farah, meg ha már ott van minek jött össze a Vörös srühás bögyös csajjjal?

Meg tud valaki kard kodokat mer szorakozni akarok a játékban.<#circling>

hópihe

Nemsokára a központiban leszek.Majd írok.Most vagyok a "mechanik" toronyban, amikor a régi prince aktiválja a kapcsolót, nekem meg sietnem kell.
Magic Boy
Na akkor nemvagyok egyedül ez jó!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Egyébként nekem sem volt az a videó.
Klon
köszi, próbálkozom

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Magic Boy
Az a pirosruhás nõ Kaileena akit meg kell mentened!
Az ellenfele pedig az akivel a hajón is vívsz!
Úgy ölheted meg a legegyszerübben ahogy az elõbb leírtam(2396)!

Klon
help me pls!

ott járok, hogy egy teremben kell megölnöm a picsát, aki egy nõt akar lelökni a mélybe. (ez többnyire sikerül is neki)
Hogy kell ezt a csajt kinyiffantani?? mindig belémrúg és elszállok a fenébe...
Eddig max csak az élete felét tudtam leszedni 😞((

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Magic Boy
Amúgy mit kellett volna ahoz tennem,hogy lássam azt a videót?

Magic Boy
Lábkisöprést nem õ csinál elõször a kombója végen(Amikor elõször küzdessz Kaileena ellen akkor is megteszi!)!
Ne egyenesen kelj fel hanem gurulj oldalt!
Ne álj le vele harcolni hanem trükközz!
Ne legyél sokáig egy helyben!
Pörögj-forogj,bukfencelj,vetõdj és ugrálj!
Na és lassítsd az idõd aijen sûrün csak tudod!

Haverom szerint(aki mindent kipróbált:flamingo,maci,kesztyü, stb...)a fényes kard a legjobb!

Takimate
nem "szórtál " el semmit. nekem sem volt hajóm megtámadása videó, de ha odamentél volna a terembe ahol a csajok voltak...

Egyébk. frankón nem tudom még mindig megcsinálni az utolsó harcot.
Kardozási trükköt várnék ! Hiába a védekezés, lábkiütés jön a kombója végén, és baszhatom.

A vízkard sokkal erõsebb jobb ? Kéne visszatöltenem egy régi mentést miatta? megéri ?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Magic Boy
Igen ez az a hely!
Amúgy valamit tényleg elszórtam,mert a végigjátszás szerint látnom kellett volna ahogy megtervezik a hajóm megtámadását,de ez nálam nemvolt!
Innen amúg továbbjutottam!
Most ott vagyok,hogy roncshajók árbócain kell pattogni és közben nyírni a népet!

tigeroo
de, csak az a múltban😄egyébként nem..amikor a vámpírcsaj elõször ugrik rá az "egyensúlyozó rámpára"..
batman
ahogy a képet nézed jobbra kell asszem indulni, és körbe kell menni, le középen az oszlon, meg ilyenek, nem csak simán bele a végelenbe egynesen 😊
de az is lehet, hogy rosszul mondom. Ez ua a hely, ahol az elején elõször megjelenik a Dahaka nem?

[...] Te romboló állat! Te sátán!

tigeroo
de télleg ember😊 LÁTOD? o
Magic Boy
Valaki<#help>?
Lehetõleg nem elpoénkodva,mint tigeroo

tigeroo
meglehet ölni õket!!! de INKÁBB lökd le õket a szakadékba!
Magic Boy
He-he!
Ha nemakarsz segíteni akkor ne tedd!

batman
kúl

A maszkos hiba az volt, hogy a fekete ruhás csaj legyõzése után a teleport már be volt kapcsolva, Dahaka elsõ megjelenése és falkitörése elmaradt és a következõ játékindításnál a herceg viselte a maszkot minden következményével együtt. Újracsináltam egy régebbi mentéstõl és megjavult.
batman
hát ha ott vagy ahol gondolom (bár idáig még nem jutottam el), akkor annak a rácsnak már a játék legelején ki kellett volna törnie nem?

batman
aha, nemtom mi az a maszkos hiba, de akkor nálam ezek szerint nem volt 😊

Köszi, végül is nem volt nagy gond mert elszaladtam 😊 csak attól féltem, hogy bug lesz mert nálam a maszkos hiba is elõjött az elején
batman
csináld azt a kombót, amivel elveszed tõle a fegyvert, és akkor lesz normál bicskád is, anélkül valóban szopás, én is ideges voltam....

Engem meg nyugtasson már meg valaki, a hercegnõ legyõzése után amikor a törött kard van nálam, azzal tényleg nem lehet kinyírni a pirosruhásokat, vagy ez már megint valami bug, hogy sérthetetlenek lettek. A sír utáni mentést követõen rögtön megtámad kettõ, az egyiket lehajítottam a szakadékba, a másikat vagy öt percig püfföltem ebbõl vagy 20-szor a földön fekvõs leszúrást kapta, de csak nem gebedt meg. Végül elfutottam, de a létránál ahol 4-en vártak már komoly problémát jelentett harc nélkül túljutni rajtuk.
Dahaka egy kib@szott csíter.
Oda állj kb ahol a rózsaszín köröd van. Kezdj el futni meki a szakadéknak szorosan a fal mellett és amikor PONTOSAN a szélén vagy nyomd a jobb egérgombot és tartsd úgy ( a jump nem kell) és végig fog szaladni a falon.
Há basszátok meg, nem megy. Nem vagyok egyébként ennyire béna de ez itt csúcs. Valaki mondja már el konkrétan hogy a bánatba ugorjak át. Odaállok a fal mellé a szélére, nyomkodom a jumpot meg a wallingot mint az állat, együtt is külön is felváltva is, csinál mindent de soha nem jutok a közelébe se a szemben levõ párkánynak.
tigeroo
igen: menj fel azon a kõdarabon, és fuss fel rajta! ha jól megy feljutsz egy másik szintre😊
Magic Boy
<#help>

Magic Boy
Pontosan hol tartassz?

erx13
én nem nagyon, mert még csak a közepén vagyok kb 4-5 homoktartájjal

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Magic Boy
Tudsz segíteni a problémámon?

erx13
miért nem világositjátok ki a játékot? elõször én is igy mentem, de utána nem láttam semmit aztán kicsit nyomtam kontrastot meg brightnest és igy tök élethû, bár nekem alapbol is sötét a monitorom, pedig teljesen ki van világitva

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Magic Boy
Vagy túl hamar jutottam ide?
Ha igen merre menjek?

Magic Boy
Én a másik oldalt ogrottam át!

Dahaka elkap és ledob a vízesgödörbe!Átjutok a csabdákob és eljövök ide,de itt nemkéne kitörve lemmie a falnak?

tigeroo

az oszlopon fuss fel és ugroj át! a képen az oszlop mögött...😊 szal a csapdával szembe...oo😄
Magic Boy
Õ nem az az ellenfél akit odamész és leversz!
Pörögj,bukfencezz,vetõdj,álandoan védekezz és lasítsd az idõd állandóan!

Takimate
belül fuss fel a falra és hátraszaltó ?

Magic Boy
Nincs annyi hely,hogy átguruljak alatta(próbáltam már lassítva is!)!

Takimate
sziasztok ! Kellene egy kis segítség a végével kapcsolatban.
Sajna már vagy 20 X próbáltam. Visszaolvastam de érdemi trükköt nem találtam.
SPOILER
Ha a csajszi lassítja az idõt, lekapaszkodok a szélén, és várok. Ezt áthidaltam, de nagyon vagdos ! A negyedét leszedi az erõmnek, hiába a mouse1 mouse1 e e pörgõs kombó, meg a zöld kard a balkezemben. Eredményesen nem tudom szabdalni a csajszit... Azaz tudom, de csak a fele erejét tudom leszedni. A forgószelek néha nem hagynak homokot, még ha ki is kerülgetem õket. De azzal még valahogy boldogulok.
na 1szó mint100. Valami kardozós taktika kellene nekem, attól aki már végigvitte.
KÖSZI elõre is !
Takimate

Stark
Talán átmész alatta

hópihe

Magic Boy
Itt hogy jutok át?

thx!
csak ott nem néztem😊
batman
Documents and Settings\All Users\Application Data\POPWWPROFILES\

Hi!
valaki segítene nekem abban ,hogy hol találom a mentéseket?
batman
én is pont itt tartok, csak a maszk felvétele után elhaláloztam, és azóta még nem tudtam játszani vele 😊

batman
falon futva rá kell ugranod az oszlopra, onnan a fal felé (ahol futottál) ugárs-ugrás-ugrás (tudod, hogy felfelé haladj). aztán balra el a második kapcsolóig, a párkányról elugrasz egy újabb fémlapra, ott a rudakon a harmadik kapcsoló, és a rudakról visszafelé eljutsz, egy negyedikig, ahonnan szintén egy vas lap lesz, onnan falon futás végig, egészen a rúdig

Magic Boy
De erre kell!
A kapcsolóig el is tudok menni csak fogalmam sincs,hogy mit kapcsol!

Stark
akkor nem arra kell menni

hópihe