Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs mert ps2re van meg 😞((

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

halljátok az elején vok amikor megkapom az idõlassítást és 1 rúdról leugrok 1 falhoz amin van 1 kitört rész ahol elvileg fel kellene másznom...csak nemtom h hogy csináljam??!!!

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

Magic Boy
Én is végigjátszottam úgy,hogy megöltem Kaileena-t(majd a szivem szakadt meg,hogy megkellett tennem)és most azon vagyok,hogy happy legyen a vége!

ma próbálgattam, de valszínû a cdvel van a hiba... vmi köcsögség lett vele és nem olvassa be az egyik fájlt így telepítésnél leáll.... Vhonnan be kell szereznem mert enélkül nem tudok élni 😞

Egyébként már végigjátszottam, úgy hogy Kaillena meghal, de úgy szeretném, hogy ne haljon meg.
Szirkolok😊Ha kész vagy légyszi írj.
Az a baj, hogy én pont onnan jöttem
Ja a crackelt verzió mûködik a másikat nem ismerem
A 3 cd-s az eredeti 3 cd-s játék másolata, a dvd-s a dvd-sé. Tehát nem rippelt a cd-s sem. Úgy tudom a dvd-den az extra videók jobb minõségben vannak rajta. Plusz nincs a lent taglalt esetleges probléma sem.
torrente
2440-re pillantson valaki! Van egy crackolt 3cd-s verzió is; az jobb mint a másik 3cd-s?

jaja!! a 3. cd a megoldás ezek szerint, de ha nem írja ki, hogy milyen fájl-t keres, akkor nem mentem volna semmire.
bár érdekes a dolog, mert elõtte is próbálkoztam már azzal, hogy sorban bepakoltam mindhárom cd, hátha megtalálja, amit kell...
Ez azt jelenzi, hogy simán be kellet rakni a 3. cd-t? Azért kérdezem mert én is megoldottam, de annyi mindennel próbálkoztam, hogy végül nem tudom mi segített.
na sziasztok megint!! SIKERÜLT!! a pop2inst-on kívül még felhozott egy elérési utat és egy CHORS01.BIK fájlnevet amit a harmadik cd-n találtam meg. és mostmár megy rendesen. Üdv, Anzska
tigeroo
nekem havernál van😊 most az összes titkos fegyverre akarok rámenni
torrente
Srácok, megéri a dvd-s verziót letölteni? Vagy akkora különbség nincs a dvd-s és a 3 cd-s verzió között? (Mit rippeltek ki a cd-srõl?)

pont délután akartam megnézni, hogy hogy is kell majd pontosan eljutni, de mivel le kellett formázni a gépem, ezért most újra akartam rakni... és természetesen ilyenkor kell hibát írnia... félek hogy nem fogok 1 ideig princezni...<#rinya>

Tatyla
Valaki küldene egy save-t onnantol hogy a herceg felveszi a maszkot?
Help!
[email protected]

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Magic Boy
Van ott egy terasz ahol be van zárva a rács,de van egy lezuhant kõdarab a fal mellett!Arra felmész majd felfutsza falol és hárraurgassz!
De az a kép akkor készült amikor már maszkosan jutok oda!

Ha nem volt kitörve a rács, hogy jutottál tovább?
Csak az a baj hogy ezt nem írja le.😞
Igen ez az de nekem ki van törve a rács.Hogy jutottál tovább?Valamilyen oltártól jutottál ide?(ahol az elsõ titkos hely van)
Esetleg van más út visszafelé?
http://www.zanzarah.hu/popww/ Itt találsz végigjátszást! De ha egy normális keresõprogramba(pl. Yahoo) beírod a játék nevét + hogy végigjátszás, hidd el, kidob egy használható linket...

Magic Boy
2391

Emléksztel, Dahaka ott kitörte a falat. Oda kellett eljutni.Én odaakarok ugrani de egyszerüen nem tud megkapaszkodni.
Most ott vagyok ahol Dahakaval elöször találkoztam.Ott nemtok tovább jutni.Bocsi, hogy mindig zargatlak, de nem tudsz segíteni?
Megvan!!!Nagyon köszi.Már csak vissza kéne jutni.Ügye nem arra kell menni ahonnan jöttünk, hanem másmerre.
Ah köszi!Megprobalom.
Na, most úgy kéne forgatni a kart, hogy fel tudj jutni az erkélyre (mint amikor még nem volt meg az a kulcs-kard amivel feljött az a tekerõ bisz-basz)aztán át azokon a termeken... Úgy tom oda lehet úgy jutni.

Visszaértem a központiba. Na és szerinted most mit tegyek? Vissza tudok jutni az elsõ titkos helyhez?
Magic Boy
Megöltem Kaileena-t,de nagyon szomoru lettem,ogy megkellett tennem!<#szomoru1>
Most megcsinálok minden titkos helyet,mert megakarom csináli úgy,hogy pozitív legyen a vége!

tigeroo
pú, passzolom bocs😞 bíkáz uninstalláltam😊
Tatyla
Help!
[email protected]

<#help>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

jah és a 9. az meg lett csak hát a nyolcadik kellene mielõtt esetleg a 9. et írnátok le 😄
így nem tudok vizikardozni meg dahakával harcolászni 😞
sziasztok
valaki segitsen, hol találom a 8. élet upgradét ?
a végigjáccásnál sem találom ahol lelenne leírva
tigeroo
nincs!
Klon
DC

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Magic Boy
Honnan szedted le?

a második tippet már próbáltam, és nem jött be...
az elsõvel majd este próbálkozom, addig is köszi a segítséget!!!
Kiírt cd vagy mountolod az image-ket? Ha mountolod akkor próbáld a daemon tools helyett az alcoholt használni. (lehet hogy a daemont uninstallálni is kell mert a hiba bent ragad)

A másik tipp, hogy ilyenkor mountold/rakd be az 1. cd-t és 'újra'.

Sajnos egyikre sincs garancia úgyhogy lehet, hogy tényleg a dvd-s a legjobb megoldás.
Klon
elõbb nekem is a 3cd-s verzió volt meg, de ugyan ebbe a hibába botlottam. Semmit se tudtam vele csinálni, hiába adtak itt mindenféle tanácsot.
Ezért úgy döntöttem, hogy leszedtem a DVD-s változatot aminek semmi baja sincs.
Ennyi.

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

leírnád egy kicsit részletesebben? vagy ha már volt a fórumon akkor csak a hozzászólás sorszámát kérném... <#vigyor4>
Klon
le kell szedni a dvd-s változatot!

helló srácok!!
még nagyon az elején vagyok... szóval kaptam egy 3 cds verziót a PoP WW-bõl, másoltat. A második install disc futtatásakor kiír egy hibaüzenetet, hogy nem találja a POP2INST kötetet.
mi a teendõ??
Valaki el tudná nekem küldeni ezt a filet:rld-popc.r06 ?Elõre is köszi

Takimate
gondolom egy bizonyos terembe bemenni, de én is elsétáltam mellette, vagy más úton mentem oda ahol már a sztori folytatódott és így kimaradt.

Megöltem a szemetet, most 5 perce ! Szépen kész vagyok végre, most majd kezdem a titkos helyek vadászatát !
Kurvamázlim volt.. a harmadik forgószél adagot már sand tank nélkül kezdtem, és ami utánuk 2 db maradt, az elég volt a végére... fhuhhh bazzz... nem izzasztotta meg gamer koromat egy játék vége sem ennyire 😊)

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Tatyla
Help!<#help>
[email protected]

Magic Boy
Én messze vagyok még?
Most vagyok ott,hogy Dahaka kerget majd leszakad alatta az amin én átmentem!
Messze van még innen a vége?