10262
-
#4020 éltek még??? -
#4019 nem csak vásznon,számitógépes film pedig a WW-ből készül -
Keca #4018 ezt már valahol olvastam.... és asszem elég régen, szóval hol van már az a film?! :)))) -
#4017 Prince of Persia a filmvásznon! -
#4016 Újabb nagy sikerű játék kerülhet filmvászonra néhány hónapon belül. A fenti ötlet nem új, nemrég a Tomb Raiderből ismert Lara Croftból lett filmsiker, és könnyen elképzelhető, hogy követni fogja a Prince of Persia nevű kalandjáték is. Március 4-én jelentették be, hogy filmvászonra kerül a Soul Calibur nevű játék is, rá egy napra a Variety.com oldal már arról számolt be, hogy a Ubi Soft által kiadott Prince of Persia: Sands of Time játékból is film készül. Úgy tűnik, mintha Hollywoodban ráéreztek volna a "számítógépes vagy konzolos játékokból való filmcsinálás" ízére.
A filmkészítési jogokat a Prince of Persia esetében a rendkívül sikeres producer, Jerry Buckheimer szerezte meg. Ha valaki, hát ő igazán tudja, hogyan és miből kell és lehet sikerfilmet csinálni. Az úriember nevéhez ugyanis olyan filmek fűződnek, mint az Armaggedon, a Bad Boys, A Szikla, a Perl Harbor vagy a Black Hawk Down - A sólyom végveszélyben.
További információkat egyelőre nem hoztak nyilvánosságra a készülő filmről, csupán az bizonyos, hogy a Prince of Persia atyja, Jordan Mechner fogja írni a mű forgatókönyvét. Erre azért van szükség, hogy ne egy olyan alkotás szülessen, amiből senki meg nem mondja, hogy a Prince of Persia az alapja. A Ubi Softtól kiszivárgott időközben az is, hogy a fejlesztők már egy új részen dolgoznak, amely várhatóan 2004 karácsonyán jelenik meg. A herceg diadalútja tehát könnyen lehet, hogy 2005-ben is folytatódni fog. Ezek után már csak az a kérdés, hogy vajon a film beváltja-e majd a hozzá fűzött reményeket, és ugyanolyan sikeres lesz-e, mint amennyire befutott lett az alapjául szolgáló játék. -
#4015 eliratm...UBI SOFT
És UBISZOFT-nak ejtik -
#4014 Ezaz! Ez a beszéd! Én is azért akarok... -
Keca #4013 nem tudom, csak vannak akik nagyon jól értenek hozzá és akkor miért ne -
#4012 Az jó :)! 1ébként mindenki logót csináltat STARK óta? -
Keca #4011 hát kb, de a j-t az elején nagyon de nagyon enyhén... -
#4010 Azt hogy UBISOFT, úgy kell mondani,hoyg JUBISZOFT??? -
Keca #4009 UBI DOFT, kithit pöthén -
#4008 Ezt a zenét a 01-mp3search nevű programmal találtam:)
Ez a progrram minden zenét megtalál.
a cime ha karod keresni a neten:
Godsmack-I Stand Alone
Régi szám de szerintem kiráyl:)És az UBI DOFT megvette.) -
#4007 Thx
Nem én csináltam.
A Logoműhely-ben vagyis itt cináltak nekem 1et.
De linkelj be képet hogy mit szeretnél hátéérnek, írd körül hogy nézzen ki, stb.....
Én pl. azt montam hogy mind1 h animálva van-e, és hogy azzal a képppel amit belinkeltem csináljanak 1 logot. Azt rájuk biztam hogy, hogy nézzen ki.
Mer kaptam 1 nem animáltat is. -
#4006 Stark! Király az új bannered! -
#4005 Kaileena! Honnan van az a frankó zene a videódból? -
Gabtsy #4004 Kössszépen fiúk! Akkor majd probálgatom aztán majd lesz valami! Kössz! -
ssk3 #4003 Próbálkozz!!!
Sok szerencsét -
ssk3 #4002 Hát ez szívás!!!
az egyik haverom is így járt vele. aztán régebbi mentésből nyomta, meg soxor próbálta, és
egyszercsak jó lett!!
-
rollab #4001 én itt akadtam meg a leírás szerint:
"Végül egy piros körhöz érünk. A herceg beilleszti a medálját, és az életenergiája megnő. Megtaláltuk a második titkos helyet. EDDIG JUTOTTAM! Jussunk vissza. Kint a hordókat üssük szét, majd a ládát is (6). Be az ajtón. Kerüljük el a csapdákat. Jussunk vissza a központi teremhez.Végezzünk az ellenfeleinkkel. Az új ajtón menjünk be. Jussunk át a csapdákon. Végül eljutunk egy létrához. A tetejéről ugorjunk rá a kapcsolóra. Az a súlyunk alatt lesüllyed, az ajtó meg felemelkedik."
Melyik ajtón kell bemenni? Ami a rácsostól balra van? A létrás helyet hol találom? Mi a központoban az ÚJ AJTÓ? Hol van? -
#4000 De nem tud oda ugrani,mert nincs kitörve afal -
#3999 Gabtys:akkor ugorj a jukra-ba,igyál s mencsél és akkor fog először Dahaka kergetni:
Fuss majd balra....fuss a falon és utána jobbra ugorj a faágra s pördülj a másikra majd videó és cégeaz első üldözésnek -
Gabtsy #3998 Jééé kitaláltad hol tartok! :DDD Grat eltaláltad tényleg itt. A bibi ott van hogy nekem így még nincsen kitörve az egész... elképzelésem sincs mit csinálhattam rosszul... -
#3997 :P :D -
#3996 [img]http://iaro.srv.hu/kep/Prince of Persia 002.jpg[/img]
Irásaid alapján itt kell tartanod. -
#3995 hát pedig van mini éretségi -
#3994 Van a PoP WW-hez magyarosítás?
-
#3993 Gabtsy!
Azt írtad,hogy itt tartasz:"Másszunk fel a nagy kőre. Az oszlop, és a fal segítségével jussunk fel, az oszlop felső kapaszkodójáig. Innen ugorjunk a rúdra,onnan a kitört falhoz."
Elötte levő bekezdésben van:"...Dahakakitöri a rácsot,körbenéz..."
Na ezen a lyukon kell bemászni.
Faágról átugrasz a lyukhoz,megkapaszkodsz és bemászol rajt. -
#3992 Gabtsy!
Azt írtad,hogy itt tartasz:"Másszunk fel a nagy kőre. Az oszlop, és a fal segítségével jussunk fel, az oszlop felső kapaszkodójáig. Innen ugorjunk a rúdra,onnan a kitört falhoz."
Elötte levő bekezdésben van:"...Dahakakitöri a rácsot,körbenéz..."
Na ezen a lyukon kell bemászni.
Faágról átugrasz a lyukhoz,megkapaszkodsz és bemászol rajt. -
#3991 Kisérettségi?? Kaileena! Azt már tom hogy mennyi idQs vagy ahhoz viszonyítva az érettségi viszonya eléggé lehetetlen... -
#3990 Yeah!
Idézem:Sehr-sehr schön!
A gyengébbek kedvéért:Nagyonnagyon szép!
És aztán mondta a tanárnő,hogy volt akinek nagyin szép volt,
idézem:A Kingát(vagyis szerény személyemet)öröm volt hallgatni!
És asszem a mathe doga is jó lett:)
Nos,holnap megyek az egyik nővéremhez rögtön tanitás után és minden erőmmel magyarozni fogok(a nővérem angol-magyar szakos tanárnő)
Pszichológia?A másik nővérem pszichológus akart lenni,és jól is megy neki...csalkhát hirtelenharagú...hamar ki lehet hozni a sodrából ami 5rossz....szerelmi tanácsadásban volt a lejobb....
A Gamestar-ban fél oldalacska volt irva csak a POP3-ról(mos jutott eszembe) -
atomanti80 #3989 Sziasztok!
Van valakinek mentése a játék végéről, ahol megvan az összes life upgrade? -
#3988 én meg ma vizsgázom pszichológiából 17 abc tétel, csöpnyi 260 oldal és szóbeli... Ha összejön berugok, ha nem akkor is -
#3987 Borzasztóóó!Ma van a kiséretségim!És az első óra pedig Mathek és nagydoga!!!!!Utána kiséretségi majd ismét tanitás!Mocsokság!És hétfőn a Magyra kiséretségi után is rendes tanulás,és akkor meg évvégi mathek doga!X_X -
Gabtsy #3986 csicsa: a rácsos kapu jobb alsó sarkában gondoltad a bemászást? Ha igen akkor azt látom viszont nem lehet felmászni a kitört részeken. Egyébként nekem fel sem tűnt hogy Dahaka bármit is kitört volna...:( -
#3985 A létra a lehúzható kapcsolóval szemben van.
-
#3984 A faágról átugrassz és bemászol ahol Dahaka kitörte a falat,majd mentés.Futás előre,szakadékot átugrani,ki a kapun és nincs más dolgod mint menekülni Dahaka elől. A video megmutatja merre menekülj. -
rollab #3983 na, pontosítok akkor
"A herceg beilleszti a medálját, és az életenergiája megnő. Megtaláltuk a második titkos helyet. Jussunk vissza. Kint a hordókat üssük szét, majd a ládát is (6)." itt járok a leírás szerint. Namost ilyet ír még: "Be az ajtón. Kerüljük el a csapdákat. Jussunk vissza a központi teremhez. Végezzünk az ellenfeleinkkel. Az új ajtón menjünk be. Jussunk át a csapdákon. Végül eljutunk egy létrához. A tetejéről ugorjunk rá a kapcsolóra. Az a súlyunk alatt lesüllyed, az ajtó meg felemelkedik. Fussunk be az ajtó. Itt ihatunk.Fussunk az Idő Homokja felé."
a rácsostól balra lévő ajtó lenne az? A létra merre lenne? -
Gabtsy #3982 Igen Hamster oldaláról van. A Sziget nevű részben tartok. Elmentésem neve: "fate's dark hand southern passage - present". :) Még a legelső kardom van és még a 2. titkos hely előtt vagyok. -
#3981 Ha ezt Hamster oldaláról szedted le akkor azt is kellene látnod, hogy hol vagy. Pl.Kert, A Második Torony, Kaileena Könyvtára stb... Azzal rengeteget segítenél. Ja + azzal is ha + írnád mijen kardod van. Azzal még eccerübb lenne beazonosítani a dolgot :)