Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali! Nem tudjátok le lehet-e valahonnan tölteni a POPWW dvd-s verzióját a netrõl? Olyan kéne ami tényleg tuti és mûködik.. Nekem elcseszõdött a game.. És ez így nagyon nem jó 😞

tigeroo
az összes "életnagyobbító" titkos helyet kell emgtalálni..
Hali! Légyszi mondjátok meg hogy hol lehet elindulni a második szálon amikor nem hal meg kaileena.

Azért marad ki a párbeszéd, mert mikor felveszed a maszkot és visszajutsz a kertbe az emeletre akkor rögtön elmész a hollóharcos felé a teleporthoz. Ha lejutnál a földre és a kijáraton vissza a központi teremhez akkor lenne a párbeszéd. Egyébként ez egy zsákutca és mindenképp vissza kell menned a kertbe a hollóharcos felé.
Takimate
végignyomtam újra, összes titkos hely megvan.
Leírásban szereplõ párbeszéd Kaileena, és a hajós csaj között, megint nem volt meg... ki érti ezt.

Viszont szebb- jobb- több- nehezebb- lett a vége így...
Megérte !

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

ohh kösze szépen !
életet mentetté l😄
[email protected]

Ha adsz egy címet elküldöm, de az összes mentést mert nem tudom, hogy neked melyik kell.
Stark
Szeva Kard kododokat szeretnék mer az tök jollenne.
Ki tud küldeni?

hópihe

Kinyírtam a csajszit megmentettem a másikat majd felszedtem az életnövelõt (így van 2 db összesen) majd ugráltam össze vissza és kijutottam a teleportnál.
tehát végülis igen.
Nem tud vki küldeni egy mentést ?

Az a baj, hogy így nem tudsz továbbmenni. Ha nincs más mentésed akkor elég nagy bajban vagy, érdemes minden mentésnél újat csinálni összesen 51kb egy mentés.
Az a baj, hogy már onnan bugos volt, hogy a csaj kinyírása után be volt kapcsolva a portál (ugye be volt?), és te arra mentettél rá.
Ha nem csalt meg a fülem (és az emlékezetem), akkor a nyolcas szám amire gondolsz.

<- Hamster ->

Érdekel a dolog. Én is több zenét találta, de 10-16 Mp hosszúak voltak, és nem tököltem az összeillesztésükkel.

<- Hamster ->

Stark
Majd a játék végefelé megkapod. Azt h mire jó azt majd megtudod, nem löném le a polyént.
Kül má várom a folytatást.

hópihe

balcooo
Ja bocs hamster közbe rajöttem a POP1 full OST is fenvan a siteodon😊

egyébként mire jó ez a maszk?

ezt jól meg azt mondtam 😄
Na szóval amikor indítottam a játékot megkérdezte hogy safe módba indítsa e én meg le ok-oztam.
majd a játékban betöltve az utolsó mentésemet ilyen lett a herceg.
amúgy mikor kapom meg elvileg azt a maszkot?

de beléptem a játékb kérdezett vmi olyat hogy sefe módba indítsuk e nyomtam nekei egy ok-ot és az egyetlen mentésemen ilyen lett a herceg :S

Magic Boy
Akkor fokytesd az utolsó elmentéstöl,ha ott még nincs rajtad a maszk!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

azután hogy másodszor találkoztam a börszerkós nõvel és kinyírtam majd átmentem a portálon ( gondolom visszamentem a jelenbe (talán)) és ez lett.
nem tud vki küldeni egy mentést e körül a rész körül ?

az a gond hogy 1 db mentésem van

Magic Boy
ZHa még nemszerezted meg a maszkot akkor Bug!
Ha bug akkor folytasd az utolsó rendes mentésedtöl!

balcooo
woahh! kiraly otlet! Esetleg a POP1 Credits alatt hallható zene nincsen meg, az is iszonyat filinges volt (egy nõci énekelt is benne)

Üdv!!
Ezt a képet meg tudná vki magyarázni ?
Mitõl lett ilyen a herceg ?

Annak is örülnék ha vki meg tudná magyarázni hogy lehet normálissá tenni. elõre is kösz.
popww kép

Töltöm<#vigyor3><#eljen>

Letöltöttem a zenéket. Nagy jók. Én is csinálgattam hasonlókat, csak még nem sikerült feltennem õket sehova.... Viszont például mikor a kertben verekszel, vagy éppen Kaileenával akkor a zenék ott több részbõl állnak... Én azokat összeillesztettem... Érdekelne? Talán jövõ 7en felbírnám rakni egy oldalra...

tigeroo
egyébként csak engem idegesített h homokszörnyként ment lefele az életed? =S elég volt az ugrálós részeknél siettetni, nemhogy lassan lemegy az életed szinte 0-ra..
Utánanézek.

<- Hamster ->

hello!
királyak a zenék nagyon! egy kérdésem lenne: az a szám, ami a dahakas üldözéseknél van (nem a godsmack, hanem a másik) az nincs fenn? mert azt sehol sem találtam. amúgy ez szól a hivatalos honlapon is.
Sziasztok!

Ha már volt errõl szó, akkor bocsesz.

Letölthetõ a PoP:WW Soundtrack-je a PoP:WW oldalamról.
Mivel hivatalosan nem jelent meg a Soundtrack, így a játékból kinyert, összesen 41 értékelhetõ számot tettem fel letöltésre.

<- Hamster ->

ati2002
Köszi!

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

tigeroo
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\POPWWPROFILES
ati2002
Srácok! Hová teszi a game a mentéseket?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Sztem ez a rész sokkal jobban sikerült mint az elsõ.
Mán 2x is végig toltam (1x az alternatív befejezéssel,cool).
batman
"tölle"

remélem ez csak direkt, vagy véletlen elírás volt <#vigyor1>

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Magic Boy
Szétütni nemtudja,mert nemtud tölle felmászni!
jobbra kell oldalazni kicsit és ott már feltud mászni és menekülhet tövább!

tigeroo
vagy üsse szét ha útba van!
Oldallazz jobbra egy kicsit ott már fel tudsz kapaszkodni.
Hi!

Amikor másodszor találkozom Dahakával, van egy rész ahol felfutok egy falra és sikerül is megkapaszkodni de utamat állja egy hordó és hiába szeretném szétutni a kis paraszt csak a hátamögé ütöget. Whaaaáá.
Ha mást nem egy jó parókást mondjatok már!
igen...most nyomom újból...

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

OK úgy értettem, hogy Magic Boy-nak van igaza és cyrusnak kell visszatöltenie <#awink>
értem köszönöm!

Magic Boy
Ez kicsit félreérthetõ(én értem,hogy nem nekem szántad,de akkoris!)én ugyanis végigvittem egyszer!

Így van, töltsd vissza azt a mentést miután kinyírtad a feketeruhás csajt.
Magic Boy
Kb a felénél lehetsz!

Ja, ha Dahaka kitörte a falat akkor nincs baj. Fel kell mászni a kõre, majd felszaladni az oszlopra és ugrás hátra a falhoz egybõl ugrás vissza az oszlophoz majd vissza..ezzel az ugrabugrával fel lehet kapaszkodni az oszlop kapaszkodójáig. Onnan át kell ugrani a kiálló deszkára, ez mondjuk billentyûvel tényleg nehéz mert mindenfelé mászkál és nem akar ugrani, ilyet máshol nem is tapasztaltam a játékban, de elõbb utóbb sikerül. Onnan meg be kell ugrani a kapun amit D kitört.
Magic Boy
Itt még nemkéne múmiás ruhába lenned!

A herceg elbújik, megérzi egy nagy ellenség közelít. Dahaka kitöri a rácsot, körbenéz. Szerencsére nem vesz minket észre.

A rudak, oszlopok, és a zászló segítségével jussunk le. Itt végezzünk az összes ellenféllel. Másszunk fel a nagy kõre. Az oszlop, és a fal segítségével jussunk fel, az oszlop felsõ kapaszkodójáig. Innen ugorjunk a rúdra, onnan a kitört falhoz. Másszunk fel. Itt ihatunk. Fussunk tovább.

it tartok csak nem tudok azon a falon felmászni... 😞

hát ha már az elején múmiás ruhád van, az lehet hogy gáz.
Lásd: 2386-os hozzászólás
magus
most, hogy a nagy kapun az elso zarat eltoltam, mennyi van meg a jatekbol? mar vegigjatszom, de nem vmi izgalmas...

viszont már múmiás ruhám van