Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
biztos jó falat ütögetsz?<#falbav>#falbav><#nevetes1>#nevetes1>
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
<#vigyor3>#vigyor3>
hópihe
csabka77: Nincs hozzá és nagy valószinüséggel nem is lesz.
A RALLYnál nincs is jobb dolog........kivéve.....
"Fussunk vissza, és üssük szét a ládát (26). Fussunk fel a lépcsõn.
Hamarosan Dahaka utánunk ered.
Meneküljünk elõle. Találunk egy kapcsolót, amire ugorjunk rá. Egy vízfüggöny indul meg. Ugorjunk át forogva a vízfüggöny mögé."
Felmegyek a lépcsõn megjelenik az a dög Dahaka aztán futok a falon át egy sziklára szétütöm a hordókat magam elõtt futok tovább ráugrok a rúdra forgok a másikra majd a harmadikról felérek a talajra de itt mindig elkap az a fasz! Egyszerûen ennél gyorsabban nem lehet odáig eljutni...
Viszont egy rohadt kapcsolót nem találtam ami a vízfüggönyt elindítaná,vagy ez még csak a rudak után lesz?
PLS HELP!<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
próba-szerencse.
Mármint amikor igy összeakaszkodnak mindig ellok és lemegy egy csomó életem.Melyik gombbal kell lökni?
a végéig vagy 20 SAVE-t lehetne küldeni.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Elakadtam.Még nagyonb az elején.Amikor madarakból összeáll egy ember és megölöm.Utána a madarak felviszik egy emeletre és nem tudok oda feljutni.próbáltam felfutni a falra ott a kapunál.de túl magas.Merre menjek?
sajna már ott elakadok a csajszis harc-résznél,nem sikerül kievickélnem a partra...
címem:
[email protected]
thx.
De de kapcsold be azt, hogy mutassa a rejtett fájlokat is.
hópihe
Tudja valaki hogy hova pakolja ? én nem találtam,...
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
mielott a piros ruhas csajszival harcolok, kapok egy ilyen kepesseget, hogy jobb klik es r, es akkor elmeletileg tortenik vmi, de nem nagoyn tudtam semmit elohozni, vagy csak siman jon az, amikor mindenki elrepul korulem, amit regen kaptam, vagy hipphoopp eltunik minden sand of timem. azt hogy kene hasznalni?
A tiedért fizetni kellmig az enyémért nem!
Elöbb ezt nézd meg.
hópihe
hópihe