Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VampireLord
Én totál közel álltam mégis kicsapta...
biztos jó falat ütögetsz?<#falbav><#nevetes1>

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

dvd verzsönhöz honnan lehet jó cracket letölteni? nem találok seho

Magic Boy
Ne álj olyan közel!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Köszi a tippet. Csak egy gáz van vele, hogy egy a fasz nem akarja kitörni a falat. Még nyög is az ütéshez, de mindig visszapattan róla. Nem akarsz ez a rész utánról küldeni egy mentést?
VampireLord
"Godsmack - I Stand Alone" címû száma rajta van a Skorpiókirály soundtrackjén,ez a szám hallható néhány Dahakás üldözés alatt és ez megy az elsõ videó alatt is amit a menüben meg lehet nézni az extra features opciónál...

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

ezréve nem láttam a skorpió királyt ma néztük meg ismét, és egy nagyon érdekes dolog tünt fel valaki esetleg tudja mi az ami közös a princében meg a skorpiókirályban ?
ok. szal az idõt lassítani úgy lehet hogy nem tartod folyamatosan az r betût csak megnyomod. (mintha írnál) A falat pedig úgy tudod beütni, hogy folyamatosan nyomva tartod azt a gombot amelyikkel kardozol. Nem kell nagyon közel állni a falhoz mert akkor nem lesz jó. Egyébként úgy fog kinézni hogy elõször csap egyet majd amíg tartod folyamatosan utána egy hatalmasat csap...

Nem tudom, hogy kell lelasítani az idõt, mert ha benyomom az R-t akkor visszapörgeti az idõt. Egyébként ha rácsapok a falra akkor visszapattan a kardom és nem tudom betörni. Mond el létszi részletessebben mert iszonyat sík vagyok. Egyébként azon a helyen vagyok amire gondolsz.
most olvastam végig újra..... 😊 szal ha arra gondolok ahol Te vagy, akkor ha leütötted a falról azt a valakit lassítsd le az idõt, és ott szét kell törni a falat mielõtt leszakadna a talaj...<#hehe>

egy kicsit pontosabban mert nem tudom hol van az a rész. esetleg van kép? vagy mi a célod a térképen? (van annyi rész hogy beszarás...)<#idiota>

Miért nem segít nekem senki😞(((((((((((
Stark
Én a köv részt várom. Milyen lehet a játék idövisszapörgetés nélkül.)

hópihe

Hja, ott úgylátszik az a katonai kard<#idiota>.

Stark
Aki végigvitte a TSoT-ot az észrevette, ha a WW a hajós résznél a mi embereinkél(hulláik kezében) olyan kard van, amit a TSoT-bsn másoggyára szereztük meg.
<#vigyor3>

hópihe

csabka77
Hát ez szomoru!<#shakehead>

A RALLYnál nincs is jobb dolog........kivéve.....

<#vigyor>
csabka77: Nincs hozzá és nagy valószinüséggel nem is lesz.

csabka77
Hi!Van a prince-hez magyaritás?Ha van hol lellhetö?<#kerdes>

A RALLYnál nincs is jobb dolog........kivéve.....

VampireLord
Na idõközben összejött mégis lehetett gyorsabban<#taps><#smile>

VampireLord
Srácok egy kis help kéne... most épp itt vagyok:

"Fussunk vissza, és üssük szét a ládát (26). Fussunk fel a lépcsõn.

Hamarosan Dahaka utánunk ered.

Meneküljünk elõle. Találunk egy kapcsolót, amire ugorjunk rá. Egy vízfüggöny indul meg. Ugorjunk át forogva a vízfüggöny mögé."

Felmegyek a lépcsõn megjelenik az a dög Dahaka aztán futok a falon át egy sziklára szétütöm a hordókat magam elõtt futok tovább ráugrok a rúdra forgok a másikra majd a harmadikról felérek a talajra de itt mindig elkap az a fasz! Egyszerûen ennél gyorsabban nem lehet odáig eljutni...
Viszont egy rohadt kapcsolót nem találtam ami a vízfüggönyt elindítaná,vagy ez még csak a rudak után lesz?

PLS HELP!<#rinya><#rinya>

Nem tud nekem senki se segíteni, hogy tovább tudjak jutni azon a részen?
jah,azé' thx.
próba-szerencse.

oké.....kösz
sokáig kell és gyorsan nyomni a ball egérgombot és ha elég gyors vagy akkor te lököd el.
Hi!Hogyan kell a csajnál amikor le akarja lökni a másik nõt lökni?
Mármint amikor igy összeakaszkodnak mindig ellok és lemegy egy csomó életem.Melyik gombbal kell lökni?
Sziasztok!Lenne egy nagy problémám. Amikor elõszõr talizunk a robbanó kutyákkal meg a halahatatlan csókákkal az ugribugris rész végén, amikor leszakad a padló és a falról levágom a csaj és átmegyek a túlóldalra ott van egy láda és leszakad a talaj. Ott már ezerszer körülnéztem és sehol semmi. Fogalmam nincs hova tovább. Fennt vannak láncok, de biztos nem lehet megkapaszkodni bennük. Legalább nekem eddig nem sikerült. A segítséget elõre is köszönöm.
g
Takimate
valóban felesleges lenne..
a végéig vagy 20 SAVE-t lehetne küldeni.

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Takimate
köszi, megvan !

Magic Boy
Ja-ja engem meg se tudott ütni se most se amikor elõször játszottam!

azt elárulom hogy lesznek benne kemény csaták... szóval lehet hogy jobban jársz, ha próbálkozol mert ez még csak a kezdet... A kalózos csajszinak van egy sorozatos támadása aztán egy kardfelcsapása, ezt egy folyamatos védéssel tudod elkerülni majd lehet kaszabolni... Így nem is lesz nehéz..

már megoldottam
tigeroo
jobb klikk egy pillanatra és r egy pillára😊 mindent pirosban lácc majd..'
Hello!
Elakadtam.Még nagyonb az elején.Amikor madarakból összeáll egy ember és megölöm.Utána a madarak felviszik egy emeletre és nem tudok oda feljutni.próbáltam felfutni a falra ott a kapunál.de túl magas.Merre menjek?
küldenél nekem egy save-file-t az elsõ(hajós)küldi után?
sajna már ott elakadok a csajszis harc-résznél,nem sikerül kievickélnem a partra...
címem:
[email protected]
thx.

Stark
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\POPWWPROFILES
De de kapcsold be azt, hogy mutassa a rejtett fájlokat is.

hópihe

Takimate
leszedném már a játékot, de a SAVEgame-eket megmenteném.
Tudja valaki hogy hova pakolja ? én nem találtam,...

berlinboy6329
Én is itt járok, de máshol. Amikor elõször találkozok a robbanós szörnyekkel. kinyírom mind3at és van 1 kar a magasban. meghúzom lejön 1 rúd. Felmegyek valra nem foglalkozok a 3 "kutyával" és átugrok 1 másikra balra, kapaszkodok megyek balra, be a kis helységbe lekaszálom az õrt, felnyitom a ládát és a végigjátszásba azt írja hogy ezen a környéken van vmi bejárat ahol tovább tudok jutni. de ezt nem találom, hacsak nem az ahonnan 1 magasabban lévõ rúdhoz kell elmenni a létrán kereszrül. de van 1 forgó fatákolmány körül ami forog 1 kapcsoló amit tolni kell ezután jön 1 kis átvezetõ és mutatja a fogaskereket mert vmi történik vele. szal itt vagyok és nem tom hova tovább.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

magus
csak egy kérdés...

mielott a piros ruhas csajszival harcolok, kapok egy ilyen kepesseget, hogy jobb klik es r, es akkor elmeletileg tortenik vmi, de nem nagoyn tudtam semmit elohozni, vagy csak siman jon az, amikor mindenki elrepul korulem, amit regen kaptam, vagy hipphoopp eltunik minden sand of timem. azt hogy kene hasznalni?

tigeroo
háttõõ nem..
Szerintem is. Valamilyen Cheat-ot nem tud valaki hozzá, amivel a kérdéses rész átugorható?
tigeroo
hát akkor b_szhatod sztem! ott télleg videónak kellene lennie (PC) de lehet ps-en más
Sziasztok! Én Ps2-n nyomom. Legyõzöm Kalleila-t, majd a játék elején lévõ sziklafalon találom magam. Innen tudok menni vissza a várba, vagy a parta a hajóroncsokhoz. A végigjátszás szerint a herceg a tengerparton sétál, jön Dahaka, aki bevágja egy szakadékba. Akármit csinálok, nem történik semmi. Bugra gyanakodtam, de már harmadszor játszom elejétõl az egészet. Esetleg valami pályaléptetõ kód kéne. Segítség!!
A lapátokkal szembe kell haladni, mindegyikbõl hiányzik vagy a jobb vagy a baloldali lapát, ott kell átbukfencezni. Az elsõ lehetséges helyen kilépsz jobbra bekapcsolod a trapézkapcsolót, aztán vissza tovább a lapátokkal szembe a falig, megint jobbra ki...ott már látni fogod.
magus
amikor az oratoronyban vagyok, es a masodik ilyen nagy szornyet kell leutnom, leutom, es ott van egy olyan medence, amie at lehe ugrani, ugy hogy falon futsz es van egy kotel. na ott van egy olyen lapat ami bevisz a melybe. abbol a medencebol nem tok sehova se menni, onnan hova tovabb?

Magic Boy
Már,hogy lenne jobb?
A tiedért fizetni kellmig az enyémért nem!

Stark
Az enyém jobb😊

hópihe

Magic Boy

Stark
De ha nem akkor innen.
Elöbb ezt nézd meg.

hópihe

Stark
Innen letöltheted. Tök jo kis oldal.

hópihe

VampireLord
Hello all!
A játék iszonyú jó!
Hamster gratz az oldalhoz!<#eljen>