Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kösz a cracket, de nem megy.
Én nem tudom mit tegyek. Egyszerûen vagy a menü alatt, vagy a hajós rész után kilép, és kiírja, hogy "the game stopped responding, please see the readme.txt". Már próbáltam úgy hogy alcohollal az egész dvd-rõl csinálok dvd képet aztán daemon toolsal behúzom, de úgyse megy. Vagy valamit be kell állítani az alcoholba? Vagy mitõl lehet a hiba? Valaki nem találkozott hasonló hibával? <#conf>#conf><#falbav>#falbav><#lama>#lama><#help>#help>
Egyébként ha megadod az emailed elküldöm az egész mentésemet aztán ott találsz megoldást ok?
Én nem tudom mit tegyek. Egyszerûen vagy a menü alatt, vagy a hajós rész után kilép, és kiírja, hogy "the game stopped responding, please see the readme.txt". Már próbáltam úgy hogy alcohollal az egész dvd-rõl csinálok dvd képet aztán daemon toolsal behúzom, de úgyse megy. Vagy valamit be kell állítani az alcoholba? Vagy mitõl lehet a hiba? Valaki nem találkozott hasonló hibával? <#conf>#conf><#falbav>#falbav><#lama>#lama><#help>#help>
Egyébként ha megadod az emailed elküldöm az egész mentésemet aztán ott találsz megoldást ok?
A Lion Sowrd után forgasd a kart ami a terem közepén feljött.
ugy hogy a másik oldalon lévö tornyba tuggy menni
ugy hogy a másik oldalon lévö tornyba tuggy menni
hópihe
Itt mi lehet csinalni?<#confused>#confused>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
help! Megkaptam a csajtól a LION Swordöt, csak nem tom merre tovább!
Hmm...próbáld Alcohol 120%-kal, én azzal telepítettem!
Hi!Leszedtem a torrentes Pop:WW DVD -s verziót de nem indul!Beteszem daemon toolsba és nincs se autorun se install semmilyen exe fajl!Légyszi valaki segítsen!
A végigjátszás oldalán ( http://zanzarah.freeweb.hu/popww/ ) a letölthetõ zenékbõl nem tölthetõ a 17-es és 23-as szám!<#rinya>#rinya>
elküldtem. csak acrack kellett a dvds verzióhoz igaz? várom a mentést
egyébként ha elindul a game, küldök mentés, és akkor át bírod törni a falat 😊
ott van a címem az aláírásban, de amúgy [email protected], de lehet hogy jobb ha a [email protected] -ra küldöd, mert elvileg már vki próbálta elküldeni de én nem kaptam...esetleg ha küldöd másolatként a hotmailre is küléd már el létszi... Nagyon thx.
Vééégre sikerült!<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Köszi a segítséget!<#puszi>#puszi>Egyszerû volt csak nehéz volt észrevenni.Remélem mégegyszer így nem akadok el...<#lama>#lama><#fejvakaras>#fejvakaras>
Köszi a segítséget!<#puszi>#puszi>Egyszerû volt csak nehéz volt észrevenni.Remélem mégegyszer így nem akadok el...<#lama>#lama><#fejvakaras>#fejvakaras>
Igen, a 8-as az. Köszi szépen. Ez tetszik legjobban!<#wink>#wink>
cicmic:Lejutottál az alsó párkányra,ott balra át lehet funi a fal végéig és ott fel kell ugrálni a párkányra (kivételesen).Ha feljutottál,akkor az ajtó fele kell a falon futni,és a két fal találkozásánál leesni.A herceg elkapja a peremet és onnan már csak egy ugrás a cél.
Nekem nem segit senki?már 2 napja állok ott,de nem reagál semmit se ez a hülye plató.Valakinek van egy olyan mentése,ami ez után van és az összes osáig felszedhetõ élet megvan (mert én is megküzdötem értük).Thx
Nekem nem segit senki?már 2 napja állok ott,de nem reagál semmit se ez a hülye plató.Valakinek van egy olyan mentése,ami ez után van és az összes osáig felszedhetõ élet megvan (mert én is megküzdötem értük).Thx
nekem olyan verzióm van. Ha adsz egy címet ahova elküldhetem máris küldöm. De ha segítesz nekem akkor azt megköszönném.
Help meeeeeeeeee!!!!!!!!!
Vagy jöhet a muszájkabát...<#falbav>#falbav><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Vagy jöhet a muszájkabát...<#falbav>#falbav><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
a menü alatt bemész asszem az extrákhoz és ott vannak jó kis képecskék... Vki mondja már meg hogy hogyan lehetne elindítani normálisan a gamet mert dvd verzió van, de nem megy a crackel ami van. Nemigaz hogy nincs másnak is ilyen verziója?!<#falbav>#falbav><#violent>#violent><#fejvakaras>#fejvakaras><#duhos2>#duhos2>
Ha széttörsz egy ládát egy kép jelenik meg az Extra Features-Artworkben a menünél.
Ezek ilyen bónuszok.
Ezek ilyen bónuszok.
Szevasztok szeretném megkérdezni, hogy van-e valami jalentõsége a ládáknak ha széttöröm ???
Azt írja ki NEW ARTWORK ENABLED vagy ilyesmi. Kell olyankor valamit csinálni ??
Köszi
Azt írja ki NEW ARTWORK ENABLED vagy ilyesmi. Kell olyankor valamit csinálni ??
Köszi
itt tartok. csaj dumált valamit. nemtom merre. help pls

http://thenamelessphoto.com/
Kösz a segitséget lejutok a párhuzamos falon ott lekapaszkodok látok egy ajtót szembe de sehol nem tudok futni a falon. Egyébként a legalsó párkányig kell lemenni??<#violent>#violent>
Valaki segítsen már rajatm mert megörülök.
hát bakker nem kaptam meg 😞 lehet hogy ez a genya citro nem bír fogadni ilyen nagy fájlt? nem tudom... nincs meg egy oldal címe esetleg ahonnan leszedhetném, vagy nincs msned? akkor onlineba lejönne...
nem kaptam meg 😞(( jó címre küldted? hány mega? sokat kérdezek? 😊
Szesz!
Kéne segitség!Visszaolvastam de sehol sem találtam rá megoldást:Amikor az óratoronyban vagyok és elforgatom a kart lent,akkor elvileg a platónak mozogni kéne,de nekem meg se moccan.Mi lehet a gond?Van erre valami crack vagy ilyesmi?
Cicmic:A kart 2szer kell elforgatni és a foglalat mellett van egy fal ahol a párhuzamos részek vannak.Ott le kell ugrálni,onnan átfutni a másik falon,amirõl felugrálni és onnan is futás át,de a végén meg a párkánynál abba kell hagyni a futás,ott átugrasz és kész.Ennyi.
Kéne segitség!Visszaolvastam de sehol sem találtam rá megoldást:Amikor az óratoronyban vagyok és elforgatom a kart lent,akkor elvileg a platónak mozogni kéne,de nekem meg se moccan.Mi lehet a gond?Van erre valami crack vagy ilyesmi?
Cicmic:A kart 2szer kell elforgatni és a foglalat mellett van egy fal ahol a párhuzamos részek vannak.Ott le kell ugrálni,onnan átfutni a másik falon,amirõl felugrálni és onnan is futás át,de a végén meg a párkánynál abba kell hagyni a futás,ott átugrasz és kész.Ennyi.
Én segítenék, de nekem meg el se indul... nem jó hozzá a crack ami van...
Akkor most, hogyan törjem ki azt a falat, ha azzal a kardal lehet csak. Nincs valakinek egy manetése az a rész utánról, mert már nagyon idegesít, hogy nem tudok továbbjutni. Pedig ilyen nem soxor szokot elõfordulni. Kérlek titeket segítsetek ki valahogy!
vki help plíz...
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni visszajutok a központi teremhez a piros ruhás lánytól kapott karddal foglalatba beszurom ellenség legyõzve na most jön a gond. Melyik párhuzamos falon kell lemenni két helyen is lehet de egyiken se ment nekem<#conf>#conf>
Segitséget szeretnék kérni visszajutok a központi teremhez a piros ruhás lánytól kapott karddal foglalatba beszurom ellenség legyõzve na most jön a gond. Melyik párhuzamos falon kell lemenni két helyen is lehet de egyiken se ment nekem<#conf>#conf>
aha jó lenne, vagy valami címet ahonnan leszedhetném, mert így nem megy a game 😞(((
na végvittem.1x. de megcsinálom a másik módon amikor az összes titkos hely megvan. király volt csak volt 1 kurva nagy bugom. a mask elõtt amikor a trónterem székénél lévõ töredezett falat kell kitörni elõtte belemegyek a falba kijövök az 1ik szoborból és nincs a végigjátszásban leírtakkal szemben homok a padlón csak kaileena vár rám. ha nincs ott akkor nem lehet a teleport kapcsolóit aktiválni. ha sikerül a jelenbe visszatéve miden kefete csak a teleport és a tárgyk látszanak és vannak is ott, de mindewn más a falak, atalaj hiányzik. de aztán jó lett.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Miért jó az ha a balban tarja? nem teljesen mindegy? <#nyes>#nyes>
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
Szerintetek meg lehet csinálni h a föfegyver a bal kezünkben legyen?
Mert ittt néhány screenshotban ugy van.
Mert ittt néhány screenshotban ugy van.
hópihe
a Skorpió kardot akarja megszerezni a jelenben de Dahaka megakadályozza ezért vissza kell menni az idõben és akkor kell megszerezni,ott van egy terem közepén... képtelenség nem észrevenni...<#wink>#wink>
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
Az a skorpiókard merre van? Nekem simma kardom van aminek a hegye tompa és két csúcsba végzõdik és fekete színû.
Lassítsd le az idõt az R betü rövid lenyomásával.
Elakadtam leugráltam egy folyosóra ahol van két porgõ izé megnyekkenve,van egy csapóajtó amit ha a négyzetre állva kinyitok az ajtó kinyílik de mire odaérek lecsukódik. Semit nem tudok megfogni és anégyzetre tenni.Tud vki.segíteni? Elõre ís köszi!
Képeket tesz szabaddá.
Ott a repedést kell szétütni a skorpió karddal.(nagy,piros)
Ennek át kell törnie a falat.
Ott a repedést kell szétütni a skorpió karddal.(nagy,piros)
Ennek át kell törnie a falat.
De ha elküldenél ez a rész utánról egy mentést azt megköszönném
Ezen a falon van egy kibaszott nagy repedés. Egy bemélyedésre vagy egy szírtre esek a falfutás után. Ahol van egy láda(ami egyébként fogalmam sincs mire való) és egy koponya is van a a talajon. De akárhogy próbálom mindig lepattan a kard.