Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HI,
szívesen küldenék mentést,de hol találom.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

monkey island 3ez csak proba

jahooo:ha épp itt jársz küldenél egy mentést!!!

batman
a nõ mindig combózik, védekezz amíg csinálja, aztán gyilok...

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Hi,
Van egy kis problémám,hogy a fenébe kell kinyírni a feketeruhás csajt
5 napja nem tudok túl lépni ezen a szinten.Ez ott van ahol a piros és fekete ruhás csajok verekszenek és nekem kell megmenteni õt.
Ha az a csaj megfog akkor 1/3 életem lemegy és igy már nem sok esélyem marad.
Ez bug. Tölts vissza egy régebbi mentést olyat mi után már neked kell bekapcsolni.
Miért van az, hogy amikor bemegyek elõször a homoks cuchoz már be van kapcsolva(az amelyik után le lehet lasítani az idõt). A végigjátszás szerint nekem kéne bekapcsolnom. De már megy és belemegyek majd átváltozik a herceg és a környezet. Ez, miért van? Az idõt pedig ilyen formába nem lehet lelasítani.
Keca köszi a mentéseket! Te nem is voltál azon a részen ahol én vagyok legalábbis a mentéseid alapján. De majd akkor a tiedtõl folytatom. Mégegyszer köszike.
Cat 02!
Én már küldem neked privátot, hogy add meg plz a mail címed, hogy tudjak képet küldeni, de megkaptam a lion swordot és nemtok tovább menni. Kaillene ott áll középen és néz... Én meg ott szerencsétlenkedek, mert nemtom merre tovább...

\"Aki vadállatot csinál magából megszabadul az emberi lét fájdalmától\"

nem küldenétek képet?úgy könnyebb!(Print Screen a játék közben)nekem hót bakis a játék.elis akadtam.aki volt a kertben tudja hogy ilyen rácsok jönnek ki és azon kell futni.én meg mennék vissza(mind a két ("toronyban" voltam)azt nem ment vissza az egyik rács(pont az ahol fel lehetne ugrani!!!!!:-(((na nem baj kapok mentést:-)

"megerõsítem"Jahooo állítását

Igen az az életfeltöltõ.
A kertben voltam, onnan kellett a nagyterembe menni, hogy megkapjam a lion swordot. Ugyan ott tarttok mint bycz. Én sem tudok tovább menni. Életfeltöltõ az az amikor berakja a medálját és megnõ az életem? Ha az akkor már 4szer kellett volna vele találkoznom, de csak 2szer találkoztam vele. (végigjátszást olvasom játék közben)

rorr
Hátha ez neked csúnya akkor nyomd a doom3,halflife2,farcry triumvirátust!Nekem nagyon tetszik!

Amikor megkapom a Lion Sword-ot
Merrefelé kell elindulni a második toronyba a nagyterembõl? (tudjátok ahol a karral lehet állítani a nagy sziklákat) Az elsõ tornyon már beindítottam az "órát". Ja és múltban vagy jelnben kell menni oda?
Helpet elõre köszi!
xPilu:életfeltöltõ:ilyen nagy szikla általában nagyon nagyon rejtett folyosók végén.Voltál már a toronyban vagy a kertben?

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\POPWWPROFILES\
A rejtett mappákat tedd láthatóvá!

Valaki nem tudja hova rakja a játék a mentéseket?
janos666
Ez nagy valószínûséggel egy hülye kérdés:
Lehet ps2.0-ba nyomni a játékot? Mert mikor idítom detektál minden szarságot a gépben és az FX5800-ra írja hogy viszi az 1.1-es Pixel shadert. Csak valahogy nem vagyok elragadtatva a garafikától, a videók szépek, de a játék ahhoz sehol sincs. A garafikai beállításokban nem sok választás van, de az mind max 1280X1024-ben, driverbõl 8XAF... A Far Cry és a Half Life 2 óta már megszenvedtem hogy direkt PS2-be kell kényszeríteni a játékot az FX-eken. Itt van valami tweak? Vagy ez egy ilyen játék?
jeeee. nem látszik a kép...
de sz.tem 2 különbözõ helyrõl beszélünk..

életfeltöltöltõ? Mire gondolsz pontosan? Sz.tem nincs.
Most kaptam meg a lion kardot és ott tartok. Na minnyá megpróbálok úgy ugrálni, de már azt is próbaáltam, de nem jött össze. Ha sikerül, akkor írok (ha nem akkor is 😊 )

narazzino
lehet valahonnan mentéseket letölteni? Vagy valaki tud küldeni?

xPilu a negyediknél is sziklák jönnek fell.a 3-diknál pedig alúl jönnek fel sziklák(van már életfeltöltõd?)

Tatyla
Valaki küldene egy save-t onnantol hogy a herceg felveszi a maszkot?
Help!
[email protected]
a profile mappát egy az egyben kell kimásolni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

jahooo:odaírtam hogy csak vicc volt

xPilu:tudod ahol fel kell mászni a kallantyúra na utána ha a folyosó végén gyertyák vannak akkor faltól falig kell ugrálni felfelé.(felfutsz a falon és ugrasz és pont mikor a másik oldalon vagy megint ugrassz)

VampireLord
Na kivittem...
sima befejezéssel "nem titkos helyeztem annyit"
egyedül azt a világító kardot szereztem meg úgy pluszban,de az tetszett is <#smile>

Nagyon jó volt,sokszor kiakasztó de a hangulat kárpótol a kitépett hajszálakért...

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

Ebbe mi az okoskodás?
aha, ahányszor tekerem mindig máshol jönnek a sziklák.
Az egyik állásban 2oldalt jönnek fel. ekkor az oszlopokon kel látugrálni a másik oldalra és onnan falonfutás és ugrás az erkélyre.
másik állásban fejutok egy helyre, ahol olyan ajtó van ami csak akkor nyílik ki ha rámászok a kallantyûra és utánna vége a folyosónak. felugorni nem lehet.
a 3. állásban feljön a szikla ls akkor nem kell átugrani a terem 2 bejárata közt.
a 4. nem jut eszembe, de az összeset végigjártam már vagy 10X <#pardon1>

narazzino
cheat nincs hozzá?

xpilu:mikor eltekered oldalt feljönnek ilyen sziklák ugye?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nincs mit

a csajszi odaadja a kardot, és ott tekergetm a kart körbe-körbe, de 1 szaros intrót nem láttam. Nem mutat nekem semmit.

xPilu:mikor eltekered a kart oldalt feljönnek ilyen "hegyek" és egy intró mutatja a bejáratot? na oda kell bemenni

Mi van Jahooo okoskodsz(csak vicc volt)<#wave>

Prince007!
Thx. azt hittem nem nekem írtad.
De köszi még 1X

#2607!

Hy Keca! A mail címem: [email protected]. De szerintem a címem a mailomnál is ott van. Ugyanis innen küldtem a cracket. Egyébként nem tudom miért lép ki. Nálam semmi baja nem volt. Lehet, hogy tényleg meg kell venned az eredetit<#gonosz2>
Cat 02:
De a karnak 4állása van.
2napja itt szenvedek, már mind a 4féle variációt megnéztem vagy 5ször.

sziasztok
a végigjátszásban olvastam hogy jelenleg a golem elõtt tartok.na most elforgatom a kart felugrálok a falon lehûzom a kart lelassítva az idõt átfutva a körbe körbe csapkodó vackokon és az ajtón utánna pedig a tüskés gödör fölött a gyertyás részig.innen hogyan tovább?mertt a gyertyákon felurani nem tudok.oda hogyan lehet?légyszi segítsetek ha tudtok.elõre is köszi
kipróbálhatjuk, bár én már nem jósolok semmit. Komolyan, mindjá megyek és megveszem <#hehe><#eljen><#hehe>
(email az idézet alatt)

Kis szakértõ😊
Keca:kell crack???(no cd)

xPilu:Középen a kart kell elforgatni!!!

Magic boy: csak vicc volt

De arra. A gyertya mellett falon ugrálással tudsz továbbjutni.

Helló!
Ugyan ott tartok mint Sharkys, megkaptam a csajtól a második kardot, de nem tudok tovább menni.
A végigjátszás azt írja, hogy:
A MÁSODIK TORONY

"Jussunk át a tüskés mélység felett. A körfûrészeknél másszunk fel a létrán..." A létrát sehol sem találtam. tekergettem a kart a terem közepén, felmásztam a sziklákra, jobbra volt 1 láda, középen, pedig átugrottam egy ajtóhoz. Ott kapaszkodni kellett egy szarba, hogy az ajtó feljöjjön. utánna alul tüskék vannak, átugrok és nem lehet továbbmenni. Vége a folyosóknek, mindenhol gyertya. Nem is erre kell menni?