Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szívesen küldenék mentést,de hol találom.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Van egy kis problémám,hogy a fenébe kell kinyírni a feketeruhás csajt
5 napja nem tudok túl lépni ezen a szinten.Ez ott van ahol a piros és fekete ruhás csajok verekszenek és nekem kell megmenteni õt.
Ha az a csaj megfog akkor 1/3 életem lemegy és igy már nem sok esélyem marad.
Én már küldem neked privátot, hogy add meg plz a mail címed, hogy tudjak képet küldeni, de megkaptam a lion swordot és nemtok tovább menni. Kaillene ott áll középen és néz... Én meg ott szerencsétlenkedek, mert nemtom merre tovább...
\"Aki vadállatot csinál magából megszabadul az emberi lét fájdalmától\"
Helpet elõre köszi!
A rejtett mappákat tedd láthatóvá!
Lehet ps2.0-ba nyomni a játékot? Mert mikor idítom detektál minden szarságot a gépben és az FX5800-ra írja hogy viszi az 1.1-es Pixel shadert. Csak valahogy nem vagyok elragadtatva a garafikától, a videók szépek, de a játék ahhoz sehol sincs. A garafikai beállításokban nem sok választás van, de az mind max 1280X1024-ben, driverbõl 8XAF... A Far Cry és a Half Life 2 óta már megszenvedtem hogy direkt PS2-be kell kényszeríteni a játékot az FX-eken. Itt van valami tweak? Vagy ez egy ilyen játék?
de sz.tem 2 különbözõ helyrõl beszélünk..
Most kaptam meg a lion kardot és ott tartok. Na minnyá megpróbálok úgy ugrálni, de már azt is próbaáltam, de nem jött össze. Ha sikerül, akkor írok (ha nem akkor is 😊 )
Help!
[email protected]
a profile mappát egy az egyben kell kimásolni...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
sima befejezéssel "nem titkos helyeztem annyit"
egyedül azt a világító kardot szereztem meg úgy pluszban,de az tetszett is <#smile>#smile>
Nagyon jó volt,sokszor kiakasztó de a hangulat kárpótol a kitépett hajszálakért...
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
Az egyik állásban 2oldalt jönnek fel. ekkor az oszlopokon kel látugrálni a másik oldalra és onnan falonfutás és ugrás az erkélyre.
másik állásban fejutok egy helyre, ahol olyan ajtó van ami csak akkor nyílik ki ha rámászok a kallantyûra és utánna vége a folyosónak. felugorni nem lehet.
a 3. állásban feljön a szikla ls akkor nem kell átugrani a terem 2 bejárata közt.
a 4. nem jut eszembe, de az összeset végigjártam már vagy 10X <#pardon1>#pardon1>
Thx. azt hittem nem nekem írtad.
De köszi még 1X
De a karnak 4állása van.
2napja itt szenvedek, már mind a 4féle variációt megnéztem vagy 5ször.
a végigjátszásban olvastam hogy jelenleg a golem elõtt tartok.na most elforgatom a kart felugrálok a falon lehûzom a kart lelassítva az idõt átfutva a körbe körbe csapkodó vackokon és az ajtón utánna pedig a tüskés gödör fölött a gyertyás részig.innen hogyan tovább?mertt a gyertyákon felurani nem tudok.oda hogyan lehet?légyszi segítsetek ha tudtok.elõre is köszi
(email az idézet alatt)
Ugyan ott tartok mint Sharkys, megkaptam a csajtól a második kardot, de nem tudok tovább menni.
A végigjátszás azt írja, hogy:
A MÁSODIK TORONY
"Jussunk át a tüskés mélység felett. A körfûrészeknél másszunk fel a létrán..." A létrát sehol sem találtam. tekergettem a kart a terem közepén, felmásztam a sziklákra, jobbra volt 1 láda, középen, pedig átugrottam egy ajtóhoz. Ott kapaszkodni kellett egy szarba, hogy az ajtó feljöjjön. utánna alul tüskék vannak, átugrok és nem lehet továbbmenni. Vége a folyosóknek, mindenhol gyertya. Nem is erre kell menni?