10262
-
#4220 Akkor még nvidia videokártyám volt.Nekem sem "szürkült" a kép Dahakánál,és a ködös pályán nagyon akadt. Most Asus van,ezzel frankon megy minden extra.Kifejezetten a SoT miatt cseréltem le a kártyát.
(Később tudtam megszerezni,mint a WW-t és idegesitett,hogy nem indult el) -
#4219 Mármint a #4215 -ös beszólás. Egyébként jó is, hogy müködik, mert ezeket a képeket eddig még nem láttam( #4217) :D -
#4218 Ez te vagy? Milyen grafikával játszol? Kezdetben nekem legisebb volt, ment is mint állat, de a teleport homokja nem világított, a fényes kard sem világított, a 4x ütésnél nem húzott csíkot, ha megöltem a szörnyeket egy fakó homoxinü valami jött ki nem pedig fény és ha Dahaka jött nem szürkült el a kép... Csaak ezért mert itt sem szürkült el... -
#4217 [IMG][/IMG][IMG][/IMG] -
#4216 Bocsesz csak próbáltam,hogy sikerül-e képet feltenni,mert ahonnan eddig szoktam már nincs meg. -
#4215 [IMG][/IMG] -
#4214 nem én voltam... -
#4213 Tudjuk, feltünt és azt hittük ti csináltok vele valamit... -
Dzsiti999 #4212 Nem tudom, hogy tudjátok e, de ma reggel óta nem jó a fórumunk! Ha szombatig nem tudjuk megcsinálni, akkor csinálunk egy újat. (Talán feltörték??? Vagy csak karbantartás van?) -
#4211 -
#4210 ezek már régi képek... -
#4209 Új képek! -
#4208 ja.....nembajXD -
#4207 Ha tudnék szereznék, de nem én találtam öket, hanem Dzsiti999!
-
#4206 spyker ezek annyira sirály paródiák,nem is tok mit mondani...szerezz més!!!a két szép szememért!XD -
#4205 A legjobb Prince of Persia WW-s paródiák itt!Irtó királyak! Ajánlom mindenkinek... -
#4204 Nem annyira vészes visszatérni ugyanazon az idösíkon(bár nekem emlékezetem szerint nem fordult olyan elö, hogy mentem a múltban és úgy kellet volna ugyanazt az utat végigjárni, hanem mindig volt egy teleport...) -
#4203 Hát én 4kor kelek,mert elárulom már 10után ágyban vagyok és tvzek és közben elalszokXD -
#4202 Saman:Vidd a múltban.Van oylan h mégegyszer kell arra menni!Ebben én is megkavarodtamXD -
mobal #4201 probesz megoldva. subtitles ki és minden ok. -
#4200 Ilyen korán gép elé ülni,de minden nap.Ahogy itt látszik. -
#4199 köszi annyira nem vagyok rászorulva,hogy végigjátszással toljam,csak kíváncsi voltam én csesztem-e el valamit... -
#4198 Ezzel én is egyetértek! -
#4197 persze előző részt is végigtoltam,de ott nem volt ilyen,hogy ugyanott tolom mégeccer.
Nem úgy értem,hogy ugyanott csak a múltban,hanem ugyanabban a korban ugyanott.
Mert a múltban már eccer bejártam ezt a szakaszt,s most megint a múltban kell ugyanerre mennem,csak visszafelé....nah mind1... -
#4196 A hang kb 10 perc játék után nekem is elszokott menni.Ujraindítom a játékot azután frankón megy,de nekem minden játéknál ezt csinálja. Az a külömbség,hogy én tudom,hogy a Panda zavar be.
(Amióta a gépemen van a flashget se működik jobb egérgombra és a total commander is lefagy ha dvd meghajtóból veszem ki a lemezt,de csak akkor.) -
#4195 Saman.Láttál te életedben POP-ot?(nemrosszból...) -
#4194 Kérdéseidre a válasz:azért recseg emrt nembirja a géped!ne maximumra állitsd!A másodikra:Jó helyen vagy.És abszolút nem ugyan azt fog kellened csinálni!De felfogod ismerni a terepet...ha a jelenben vagy(romos) akkor tiszta más a palota mint amikor a máltban vagy(szebb).....:P
A sz9rny pedig Dahaka:) -
#4193 ööö... Az szerencsére még a játék 1/6-át sem nagyon közelíti meg, de ha télleg nem olvadtad végig akkor Hamster oladlánmegtalálod a végigjátszásnál vagy esetleg ezen a frissen készült oldalonis megnézheted. Szal fel a fejjel lesz böven izgalom és azt hiszem ezt elárulhatom, hogy az volt a legkönnyebb futásod, mert nem csak egyszer fogsz menekülni Dahaka haragja elöl... -
#4192 ööö 2 kérdés,tuti elhangzottak már,de 4000 kommenttet nem szívesen olvasnék vissza.
1. Sokszor elmegy a hang,s csak recseg. van erre valami ötlet?
2. Nem tom a játékban mennyire haladtam már előre,de monnyuk az 1/3-dánál,mikor elkezd üldözni az a lény,s rájövök,hogy fél a víztől,utána bemegyek oda ahol válthatsz múlt meg jelen között,s átmegyek a múltba,mikor még jó állapotban volt a palota,akkor ugyanarra kell mennem amerre már eccer végigjöttem,csak visszafelé???? értelmetlennek tünik nekem,hogy ugyanott ugyanazokkal harcolok,illetve ugyanazt kell megcsinálnom visszafelé... vagy elkúrtam valamit,s nem kell visszamennem a múltban,hanem még a jelenben bóklásznom? -
mobal #4191 -
#4190 -.- -
mobal #4189 bázz erre izgulni. a sok aberált (persze csak poén) -
#4188 valaki még van itt? -
#4187 -
#4186 XDDDDDDD -
Gabtsy #4185 Wow!:-) Tényleg jó kép!!! "Szeresd a testem bébi, végtelen maraton..." :))) -
mobal #4184 az nincs. nah mind1 maad ha hazaértem melobol megprobálom off avg és za mellet is. -
Keca #4183 ez a kép szerintem sexy........ -
#4182 Ez a kép szerintem jól néz ki. -