Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stark
A igyos kard az a Sprent(vagymiapöcs) sword, mer közelebbröl megnézve télleg kigyok vannak rajta.

hópihe

reaper4
ezt próbáld meg. már volt ugyan, de itt csak +találod

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

A kígyós kardot??? Skorpion sword vagy serpentin sword?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sziasztok ! Tudom hogy már volt róla szó bõven , de a videofixet honnan lehet lehúzni ? Nekem egyik link sem jött be ... Pedig a játék miatt még videókarit is cseréltem :-( A régi Gf4MMX-el nem fagyott ki az elsõ movie-nál , de most ti4200-al igen :-( Lécci , valaki help ...
Sziasztok!

Egykis segitseg kellene.Elakadtam.Van az a resz az elejen amikor a csajszitol megkapod a kigyos kardot.Az elvileg a multba jatszodik.Ezutan elmegyek a teleporthoz(csak erre lehet menni)es ujra a jelenbe vagyok.Namarmost innen elindulok es nem messze egy bazi nagy terembe erek de innen nem tudok tovabbmenni.Egyszeruen az ajto be van zarva a sehova se lehet felkapszkodni.Valaki segitsen!!!!Koszi
Nem akarom lelõni a végét(nem biztos)

akkor van más vég ha nem gyûjtesz össze minden életfeltõltõt sterintem

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

A gombkiosztás mellé feltettem a Harci kombókat is.

<- Hamster ->

Szabi DEMON!

Én eddig két befejezésrõl tudok, de kérlek oszd meg velem a maradék 4-5-öt.

<- Hamster ->

Magic Boy
5-6?<#csodalk>
Én "csak" 2-röl tudok!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Szia!

Elírtam a hivatkozás végét, de kijavítottam.

Ma feltettem gombkiosztást, PC-re, és PS2-re.
Aki Xbox-on játszik kérem írjon egy mélt melyik gomb mire jó, és akkor kiegészítem az Xbox-os kiosztással is.

<- Hamster ->

tigeroo
yeah<#nyes>
van vagy 5-6 féle vége, szóval lehet hogy lesz-egy két meglepõ😊

Õ nem Zanzarah hanem Hamster 😊

Egyetértek legszívesebben ezt<#mf2> és ezt <#violent> csinálnám Dahakának .nem akarom lelõni a poént de a vége meglepõ lesz

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hú gyerekek de idegesítõ ez a ,,meneküljdhakaelõlésegypercreseálljmeg'' dolog!

Mikor bejön az a rész, hogy egymásnak feszültök, akkor nyomd veszettül a támadás gombot és észreveheted, hogy a csaj fõlé kerekedsz!
Egyébként pedig várd ki az õ kombóit és ha befejezte, akkor szaladj fel rá és üsd meg kétszer, többször nem fog menni!
Kicsit lassú, de módszeresen ki lehet nyírni a fekete csajszit!
(Lesz keményebb küzdelemben is részed!)
HAHÓ!
ZANZARAH!!!
.
Az oldaladon a 17-es és 23-as számok nem tölthetõk még mindig!!!
gáz van bences nem megy nem tudom melyik sarokról beszélsz mert ha arról amelyik közvetlen a párhuzamos fal-oszlop után van meg elötte hogy lelöktem a bökõs puncit akkor jelzem oda nem tudok ugrani mert leesek mindig a többi saroknál meg nincs rozoga rács!sztbasz az ideg!segitség!<#szomoru1>
jövök eggyel tesa!
fel a fal és az oszlop között, onnan a rúdra, onnan átugrani a sarokba, ott rozoga rácsot kiütni, nagy sziklát kihúzni, neki a falnak, onnan felszökkelni a plafonon lévõ lukon.
elakdtam dahaka levágott a mélybe de nem haltam meg hanem egy romos terembe mentem mint az elején de most nincs kitörve a fal merre kell mennem a teleporthoz???????
Hi!

Help me!

MÁr az álarc nálam van és kighallgattam a két csaj beszélgetését és vissza kellett mennem egy részhez de onnan nem tudok tovább lépni! Dahaka is eldobott már!
Evin
Én easyben játszottam vele.
Ott:Mindig védekezz. Amikor mindkét karddal feldöf, utánna még csap egyett, ezután kezdd el darabolni, míg vissza nem veri a támdásod. Ezután már nem találod el többször.
Majd újra az egész.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok!

Tudna nekem vki segíteni??? Ott tartok hogy at idõ arca de amikor akrobatilus mozdulatokat kell tenni nem tok egy résznél tovább menni, a második résznél! A rud amire ráugrottam a fölötti második fal! ott vagn egy kapcsoló és azt csak oldalról tudom aktivizálni de ha visszaugrom akkor pedig leugrik a mélységbe!
Sziasztok!

Lenne egy kerdesem.Normalon kezdtem el a jatekot es kurva nehez.Nem tudom megolni a csajszit benne akivel a hajon kuzdottem amikor a masik csajt meg kell mentenem.Valaki megirhatna hogyan olte meg.
1 gondom van nem 21, véletlenül odanyomtam egy 2est. hopp
Van még21 gondom:
Elkezdtem begyûjteni a plussz életeket, az elsõ utáninál vagyok, amikor el kell húzni a trónt, ez meg is volt.
Onnan továbbmentem az ide-oda ugrálós részhez, ahol le kell menni, onnan pedig fel, oda ahol az elején a dahaka kitörte a rácsot. Most oda kéne ugranom, de amikor odaugrok akkor leesek, és nem tudom miért, mert simán elérné, és a játék elején is simán elértem. Szóval mit lehet ilyenkor tenni?
szóval nem akarom neked én se le lõni a poént. A medálos részek nélkül is végig lehet vinni a játékot, viszont ha az ÖSSZES helyet megtalálod és életerõd a duplája lesz, akkor máshogy fog véget érni (alternatív befejezés). de ha csak 1et hagysz ki akkor nem az alternatív lesz a vége...

1. kérdés megoldódott, nem láttam a fától az erdõt.
De az még mindig kérdésem, hogy (mostmár 2 élettöltés után) meg tudom e ölni dahakat, ha nincs meg minden élettöltõ cuccom.
Köszi
Errõl az oldalról jutottam ide, de itt ennyit írnak errõl a részrõl:
Egy ismerõs helyre jutottunk. Jussunk le a talajra. Most máshova fogunk eljutni. A párhuzamos részeken ugráljunk fel. Amikor fent vagyunk, induljunk el a rúdon. Itt nyírjuk ki a csajszti. Jussunk vissza a teleporthoz, ezen az úton.
Rúdtól hogyan tovább?
Meg a másik, hogy szükségem van e a végsõ harchoz az életnövelõsdire?
(ez sincs leírva, mondjuk a végét nem olvastam, nem akarom magamnak lelõni a poént)

mindenre megoldást találsz itt

Ja, és még egy: az mennyire baj, ha csak egyszer voltam ilyen életnövelõs medál behelyezõs kõnél? Végén nehéz lesz ez miatt?
Meg tudom még most is keresni õket?
Köszi.
Hello!

Egy kis segítség kéne:
A vége felé vagyok a játéknak, amikor Dahaka elkap, és ledob vmi mély verembe, ahonnan csapdákon keresztül oda jutok ahol már az elején egyszer voltam. Vmi sötét hely, eléggé lepusztult. Itt még nincs úgy szétverve mint az elején, mert még Dahaka nem járt arra, és nem tudom, hogy hogyan tovább. Látom merre kéne menni csak nem tudom, hogy.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\POPWWPROFILES

inró =intró<#vigyor2>

molpat:ha legelõször üldöz Dahaka akkor asszem futni kell majd van egy szakadék .ott falon futsz és(nem biztos)vannak ilyen kiálló rudak.azokon pörögsz.leugrassz majd lesz egy inró

Anthony001
Sziasztok!

Meg tudná nekem vki mondani hogy hol a mentése a játéknak?

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Tudatnám a tisztelt fórumozókkal, hogy a repülõ polipos ürge nálam a játék elsõ szakaszában felbukkanó hagyományos nevén madárembert jelöli.
A segítséget pedig köszönöm.

Másik kérdés: mi a jó fránya fenéért nem ismeri fel egyáltalán az én Logitech Dual Action gamepademet?

Hellosztok!!!

Elösször is: Elakadtam amikor dahaka üldöz a legalején futok és van ott egy szakadék és nem tom hogy ugorjamát!!! VALAKI SEGITSEN!!!
Másodszor:VALAKI SEGITSEN!!!<#help>
szerintem a madaras emberkérõl beszél.... nem? <#vigyor5>

zizzenet:a repülõ polipos ürgét kifejtenéd bõvebben

A játék elején nem kapod meg egybõl ezeket a képességeket.
Folyamatosan kapsz új dolgokat ahogy haladsz a játékban.

\"Aki vadállatot csinál magából megszabadul az emberi lét fájdalmától\"

A játék elején vagyok (annál a repülõ polipos ürgénél), de az R nekem még mindig nem müxik. Látom a félholdat a visszacsévéléshez, de egyáltalán nem tudom az idõt machinálni, hiába nyomogatom az említett gombot. Ez a játék szerint így van vagy nálam valami gáz van?
Légy szíves, ne szpojlerezzetek nekem, csak a fenti két lehetõség közül mondjátok meg, melyik áll. Figyelmességetek és segítségetek elõre is köszönöm.

BubaMester
Még valami.. Kijutottam onnan a könyvtárból ott vagyok ahol át lehet állítani azokat a kõtömböket. Átmegyek a trónteremhez ott kéne elvileg széttörve lennie a homokórának és lennie egy videónak a végigjátszás szerint.. De itt semmi nem történik.. Múltban vagy jelenben kell odamenni?

|&#9658;.:http://bubamester.uw.hu:.|&#9658; - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

Magic Boy
Valaki megdobna egy olyan mentéssel amiben Dahaka-val kell küzdeni a végén?

Magic Boy
Sokszor kell nyomkodni!

BubaMester
Tudom ovastam nem nagyon ment úgy azért kérdeztem meg itt is.. Megpróbálom még egyszer hátha sikerül.. Az ütés gombot meg kell nyomkodni soxor vagy lenyoma kell tartani?

|&#9658;.:http://bubamester.uw.hu:.|&#9658; - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

Magic Boy

Magic Boy
Folyamatoasn nyomni kell az ütés gombot!

BubaMester
Legyõzöm Kaileenát, akkor összeomlik minden és rámtámad dahaka. Aután megmenekülök elõle. Be tudok jutni a könyvtárba és amikor kijutok nem tudom hova kell tovább menni.