10262
-
#4300 szerintem Farah alapbol ronda és lapos:D -
#4299 [IMG][/IMG] -
#4298 most próbálom csinálni az oldalamat
van rajta 1 csomo hej megadom priviben a jelszót, csak lebutítom:D -
#4297 Nem tudna valaki olyan intis oldalt mondani ahova nyugodtan feltehetek egy videót amit aztán ide be tudok linkelni?(9,42 MB) -
#4296 Viszont Farah nagyon jól néz ki ott fenn bár ha az lenne a kérdés kire szavazok inkább maradnék Kaileenánál... -
#4295 nem arra vonatkozot az utalás. Szerintem nem olyan képet vág mint aki kínszenvedne. Olyan az arca mint aki kifejezetten élvezi a dolgot... -
#4294 mielött meghalna
-
#4293 öööö ezt egy kicsit bövebben lécci... -
#4292 Miért nem csak ez az utolsó nagy levegővétele. -
#4291 [IMG][/IMG] -
#4290 ezen a képen ki tudja mi történik? Mintha Kaileena nem olyan arcot vágna mintha kard menne rajta keresztül... :DDDDDDDDDD -
mobal #4289 nah szóval bug volt ahogyan mondtad. bázz újrakezdtem előző sévből és ment :) és még a prince skine is a régi volt. bázz de mekkora nagy bug. -
#4288 Nah szóval itt vannak a képek amik kellenek: -
#4287 na homst azzal tucc segíteni, hogy elmodod milyen kép van az uccsó elmentésed mellett -
mobal #4286 meg akkor a 2.kép ott van az a rács azalat pedig a tégla. annak ki kéne törve lennie kéne? (töröm a magyart :) ) -
mobal #4285 hmm és normális ahogyan kinéz a herceg ott? -
#4284 addig is itt egy ellenfél akit olyan meglepetésként ért az én frappáns kombóm, hogy nem csak a homokot kaptam meg, de a gatyáját is itt hagyta nekem. Lefordítva= bug
-
#4283 mindenki ezzel a buggal rendelkezik... hogy nincs kitörve a fal mikor ki kéne legyen törve(hála dahakának---> lásd játék elejét) -
mobal #4282 legsürübb legnagyobb bug?bővebben? -
#4281 Hááááááááát akkor sajna lehet, hogy a játék legsürübb és sajna legnagyobb bugjával találod magad szemben(alulról 1. kép). Most Kaileena szavaival élve:" Próbáld meg egy mentéssel elörébbröl visszatölteni!" Ha ez sem jó légy kreatív és vállald fel hátha csak a kép csal és ott ki van törve a fal. Vagyis lefordítva: próbáld felhúzni magad hátha megy. Ez az összes tippem. Esteleg kérdezz rá valakinél akinél volt ilyen, hogy hogyan csinálta meg...... -
mobal #4280 onnan jöttem :) de télleg az az eleje. ha ott mindenkit szétcsapok minek mennyek vissza? ez még a gém eleje. 2x mentem át azon a teleportkapun v min és utn jutottam ide. újabb ötlet? -
#4279 Életed legnagyobb élménye lesz ezt garantálom! Miután végigvitted üdvözlünk a fanatikus játékosok között! -
mobal #4278 jah jah. tecceni fog. -
#4277 Ha minden igaz akkor azt kell tenned, hogy alulról a 3. képnél kell járnod a helyes úthoz. Azon az ágon pörögsz majd elmész a kis résen balra. Ott átugrasz. Lesz egy kis kiemelkedö ködarab arra fölmész és elöre felfutsz a falra majd mielött át akarna fordulni ugorj! majd megint ugorj és üss mert van fenn két ör... SOK SIKERT! :)
-
mobal #4276 vmi portálon átmentem és utána lementem egy helyra. akkor ott végig kell szórakozni majd oad jutok le 1 kép. van parti őket leverem majd a 2. képen ott végigmegyek és ott kötök ki ahonnan jöttem. alatta meg van egy hely ahol tovább lehet jutni de hogy hogy kell odamenni az passz. elmondanád? -
abonyitomz #4275 felteszem a gamet , remélem hosszú szórakozást ( és nem bosszankodást) fog nyujtani -
#4274 anyád ez oylan káromkodás féle szépenXD
9csém,anyád,ez enmsemmi!:D
Nos,a lényeg,hogy ezzel én is szenvedtem,mentél föl?betudz menni?le?na? -
mobal #4273 nah akkor? (ezt amit írtál nem teljesen értem. miaz anyád? v nem nekem szól?) -
#4272 jaj,tudom!!!!anyád!!!ezzel én si szenvedtem!nem jut eszembeX_X -
mobal #4271 nem ír senki :( -
mobal #4270
nah ha most megy akkor az atw val van a gond. amugy ne vok láma júzer ezeket vágom de thx a help. tehát mit kell csinálni a továbbjutás érdekében mert itt elakadtam! -
#4269 4240 -
#4268 El kell ismerni önmagamhoz képest nagyon nagy voltam!:D
Amúgy csicsa! Senki nem állította, hogy bugos a játékod:) -
Ez most próba ha nem megy.... -
#4266 nah tán most... -
#4265 KIKÉREM MAGAMNAK,HOGY BUGOK!(Csak szétporlad a Gólem.) Az én jázékomban nincs egy bugos hely se. -
#4264 Na CSICS amikor a multkor leszedtem magyar volt, de egy kis kutyának hála a dugóbol kijött a gép és most csak angolt találtam. Tehát így már nehezebb.
A Paintbe is próbálokztam de úgy mentettem el ahogy kérte de ha megnéztem ugyanúgy BMP fájl maradt... rejtély -
#4263 most akkor nagyítsd ki( rákatt). Majd ha nagy akkor jobb klikk tulajdonságok és ott Ctr+C az URL címet. Ezután vissza ide és ahova tucc írni azalatt van olyan hogy kép. Arra rákatt majd kitöröl http://(ez fontos!) és utána Ctr+V és kész is:) -
mobal #4262 na fenn van a galériámba. akkor mit kell csinálni? -
#4261 kösz csicsa megpróbálom:)