Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi all!!
Egy nagy kérdés:hogy kell régi mentést új telepítésbe bemásolni?
Próbáltam betenni a Profiles könyvtárba a "save profile-t",de nem látja.Ötlet,valakinek?
Nagyra értékelném,nem veszne el három havi melóm.<#kuss><#schmoll2><#violent><#csodalk><#help><#help><#help><#help><#help><#nemtudom>
Sziasztok!Nemtudom mitõl lehet de ha valaki tudja segítsen PLZ!
Szóval..Megtaláltam pár secret helyet ahol a spec tárgyak vannak elrejtve és egyszerûen nem akar betorni a fal ott akárhogy gyepálom..
Elõre is köszi!!
lécci írjon nekem az ide aki ps2õn végigvitte már ezt a gémet!

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

koosadam
<#gun><#wow1><#dumcsi>

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

koosadam
Ha látjátok Hamstert szóljatok!!!!!!!!!!!!!!!!

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

koosadam
itt vagyok!

koosadam
hello

koosadam
Megvagy Hamster!

koosadam
Meg van valakinek a PoP: WW demoja?

reaper4
a POPWWprofils mappa ott is van

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

ssk3! Én pont ma szereztem meg a scorepion sword és van mentésem ha gondolod adok csak nem tudom hogy kell!
Valaki küldhetne egy elmentést az után hogy meg van a scorpion sword!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azért mert nekem nem lehet bezúzni az elsõ bezúzandó falat.<#help><#nemtudom>

Nekem az is furcsa hogy a POPWWprofils mappa nem is ott van ahol mindenki mondja hanem a játék mappájában!
[email protected]

Más megholdást nem tudnék azért modntam ezt....

soulhunter
ja,ezt csak azért irtam,mert ha nekem vki 1 harcos résznél azt irná,hogy töltsem vissza az elõzõ mentést (ami ált. ügyességi,és nem a legegyszerûbb),akkor falnak mennék 😄

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

soulhunter
nem tudom,h vagytok vele,de hát nekem nem lenne türelmem végig akadálypályázni még1x azt,aminek kb. 50x álltam neki... az akcios részek mások... de ez a felváltva akadály-akcio ez igy nem koser... oké,az 1ben a barlangban akadtam el,ahol állandoan leszakadnak a cseppkövek,dehát érthetõ 😊

ez meg még hagyján lenne,de a kamera vagy nekem mozog rosszul,vagy tényleg én vagyok a béna 😊

nem kötekedés képp,de ezt szerintetek nem lenne jobb ugy megoldani,hogy kicsit jobban összehangolni?
pl. forgo késes oszlopok között harcolni 1 oriási fõellenséggel,miközben nem ártana körbefutkározni,majd a terem legtetejérõl ráugrani a fejére,hogy ugy skalpoljuk? 😄

nem tagadom, az ügyességi részek nem az erõsségeim 😊 (még gamepad-dal se megy 1-1 rész)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Próbáltkd meg hogy visszatöltöd az eggyel kroábbi mentést hátha úgy sikerül!

Hát én meg nem tudok elmozdulni!!!! Van valakinek egy a Gólem utáni mentése ? mert csak felbaszom az agyam ezzel a szaral! pedig ez a kedvenc játékom!!! Ha van mentése kérlek titeket h segítsetek mielöbb! köszi
Elõször is elnézést kréek az ,,5-6 befejezéses" hozzászolásomért, mert engem is átvágtak! Egy otársam mondta nekem és nemeg bekajáltam... Bocs!
A gólemet én úgy nyírtam ki hogy jött az rááltam a hídra jött gólem lesüllyedtünk és nem taposott el, hanem gurulva mögé kerültem mindig és kaszaboltam a lábát... Sose taposott el! Lehet hogy bug-od van!
Más: megszereztem az 1et is és uyge elvuleg ennek is meg a sands of time-nak is jobb kari kell Geforce 2 MX-nél én mégis végtoltam ezt! (igaz enmv otl a legszebb) Az 1 mégse indul! Létezik az hogy az eggyel nem tudok jáétszani ezzel még igen amikro ez az újabb game?

Magic Boy
Passz!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

nem tudom lelassítani mert amikor ráállok a hídra ésa gólem is akkor el kezd zuhanni a híd és én nem tudom megmozdulni és a gólem eltapos!!!! lehet h valami hiba van a játékban?
Magic Boy
Lassítsd le az idõt!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Hello valaki segítsen lécci! Az van hogy már a második toronynál tartok és a végigjátszás szerint öld meg a gólemet/azt amelyik dobál/ de ha rálépek arra a hídra lesüllyed alattam! mért? mindent a végigjátszás szerint csinálok!!!Lécci segítsetek
Az e-mail címem egyben: [email protected]

VALAKI SEGÍTSEN!!!
Elakadtam! Megvan a scorpion sword, megötem minden ellenfelet,megyek amerre mehetek, be kéne zúzni a falat, de csak mintha a levegõben csapkodnék. Ha valaki tudja honnan szedhetek le bármilyen javítást ami jó lehet írja meg ide: [email protected]
Már harmadjára kezdtem újra és sosem jó!!
Asszem hogy ha ez így megy tovább meg hülyülök!!!<#confused><#rinya><#help>

tigeroo
direkt hagyták nyitva az ajtót a sztoriban..ha lesz folytatás, ha nem így kerek egész
szerintem amúgy 1 bug....és nincs naon mentésem azelõtt...ehhh.....szal szopacs...de majd emesenen írok már [email protected] a címem

ha megnéznéd esetleg a szöveg alatt ki van írva, hogy email/msn:[email protected]
😄 na nem baj

szerintem nemtom....bakker áááááá nem bírom..már nem jáccottam vele 1 napja..elvonási tüneteim vannak!

nem tudodd az emesen címedet megadni?ott könnyebben tudnánk dumálni....

várom a válaszodat majd...

nincs semmi fagyás...most töltöttem le újból és az már nem rossz biztpos....na a nyomtatásbeli végigjáccásnál a 10. oldal aljánál....lehúzok 1 kapcsolót...erre kinyílik 1 ajtó intró kíséretében...futok párat...aztán vagy 6 zászlón lemegyek...aztán 1 órás teremben vok újra, és ott pedig le kell másznom 1 létrán....van ott 1 létra csak az 1 izével platformal fööttem...és van is ott1 kapcsoló csak az nem húzza le a létrát...vágod hol vagyok? a kaileenás küzdelem elõtt, azelõtt amikor lehasalunk a dahak a elõtt s végigjáccás szerint...ott ....

a fix azoknál kell akiknél az intró közben a video lefagy és kilép a game. de ha te nem tapasztaltál ilyet akkor semmi gond (legalábbis ezzel) 😊
CYRUS 999:írd le pontosabban honnan jöttél pl toronyaktiválás vagy vmi ilyesmi, így nem nagyon tudom behatárolni hogy hol is jársz.

soulhunter
hellho 😊

csak az érdekelne,hogy mi ez a kb 150 MB-s weeeteam féle fix mit is javit a játékon? csakmer letöltöttem,el is olvastam,de tulképp semmi változást nem láttam,ami ugy szembetûnne,csak vmi hajos rész utáni videora hivatkoznak...

halljátok kéne help!!!

ps2-õn nyomom...it tartok: a végigjáccás szerint most menekülnék dahaka elõl(már negyeccer), és azután küzdenék kailenával...az írja h le kell másznom 1 létrán de nincs ott semmilyen létra....ontosan így: ugorj a központ részhez és ot csússz le a létrán...de ott nincs létra....szerintem le kell töltewnem 1 jobb pop ww-t mert ez tiszta bug...

Gondolom...
Egyébként hogy kerülne a másik birodalom fõvárosába?

ezt gondolod hogy elvitték, vagy leírták valahol?

Kaleinát ugy a legkönyeb legyõzni hogy lelassitod az idõt aztán a legjobb kombokkal csapkodod
amikor a forgoszeleket hivja akkor nézd annak a padlónak az alját van rajta egy körféleség azt kell követned körbe körbe és nem talál be egyetlen egy forgoszél sem

Farah az elõzö részben adja oda neki a medált és nála marad.
Mivel a herceg megváltoztatta a multat megmentette az elõzõ részben a kastélyban lévõket. De a támadás így is lezajlott.
Mivel a Herceg nem nyitotta ki a homokot így Faraht elvitték rabszolgának a birodalom fõvárosába Babilonba.

Szertintem mi se ismerjük a fekete ruhás csákót. Pont ez a poén. Vagy hát kinek az ugye? De szerintem lesz folytatás. Pl engem az is érdekel, hogy a medál az hogy kerül a princhez? Meg hogy Farah hogy kerül Babilonba? sok jó kérdés mi?

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm Ma már nem fórumozok többet....

SPOILER[/hatamlas], de azért valaki segítsen nekem, legyen szíves...

Szóval, már találtam mentéseket. Olyat, ami "alternatív". Õszintén, számomra nem volt teljesen világos, ki volt az a sötét alak, aki megölte a királyt, míg Prince-ék kamatyoltak. Esetleg segítene valaki egy ilyen lámának? Szóval kicsit nem értem a végét egészen. Priviben is jó a felvilágosítás.

Nem tud valaki küldeni nekem olyan mentést vagy csalást vagy bármit, amivel megnézhetem a végét a játéknak? Ott tartok, hogy Kaileena-val vívom utolsó harcom. Összességében már harmadik órája próbálom legyõzni, õszintén szólva már nagyon untat. Egyáltalán nem szórakoztat ez az állandó vereség. Bármit csinálok, képtelen vagyok legyõzni, pedig már nem egy taktikával próbálkoztam. Szóval? Segítségetek elõre is köszönöm.

narazzino
nyomd bele a kart a foglalatba...<#ravasz1>

narazzino
de végigjátszással a legegyszerûbb megtalálni õket

narazzino
ja elég sok helyen. Az elsõ a fekete ruhás csajszi után van miután megölted de még van egy rakás azon kívül.

végigjátszás itt

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tudja valaki hogy hol vannak a plussz életek?
egyet megtaláltam az a bal oldali toronynál van

Stark

hópihe

Cat 02 :szerintem te laca ???? most kaptad a "kígyós kardot" egy piros ruhás csajtól.ha így van vissza kell menni arra amerrõl jöttél.<#pardon1>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ó , hisz megy ez fix nélkül is , csak régebbi drivert kellet felraknom :-)