Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy nagy kérdés:hogy kell régi mentést új telepítésbe bemásolni?
Próbáltam betenni a Profiles könyvtárba a "save profile-t",de nem látja.Ötlet,valakinek?
Nagyra értékelném,nem veszne el három havi melóm.<#kuss>#kuss><#schmoll2>#schmoll2><#violent>#violent><#csodalk>#csodalk><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#nemtudom>#nemtudom>
Szóval..Megtaláltam pár secret helyet ahol a spec tárgyak vannak elrejtve és egyszerûen nem akar betorni a fal ott akárhogy gyepálom..
Elõre is köszi!!
Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Nekem az is furcsa hogy a POPWWprofils mappa nem is ott van ahol mindenki mondja hanem a játék mappájában!
[email protected]
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
ez meg még hagyján lenne,de a kamera vagy nekem mozog rosszul,vagy tényleg én vagyok a béna 😊
nem kötekedés képp,de ezt szerintetek nem lenne jobb ugy megoldani,hogy kicsit jobban összehangolni?
pl. forgo késes oszlopok között harcolni 1 oriási fõellenséggel,miközben nem ártana körbefutkározni,majd a terem legtetejérõl ráugrani a fejére,hogy ugy skalpoljuk? 😄
nem tagadom, az ügyességi részek nem az erõsségeim 😊 (még gamepad-dal se megy 1-1 rész)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
A gólemet én úgy nyírtam ki hogy jött az rááltam a hídra jött gólem lesüllyedtünk és nem taposott el, hanem gurulva mögé kerültem mindig és kaszaboltam a lábát... Sose taposott el! Lehet hogy bug-od van!
Más: megszereztem az 1et is és uyge elvuleg ennek is meg a sands of time-nak is jobb kari kell Geforce 2 MX-nél én mégis végtoltam ezt! (igaz enmv otl a legszebb) Az 1 mégse indul! Létezik az hogy az eggyel nem tudok jáétszani ezzel még igen amikro ez az újabb game?
Elakadtam! Megvan a scorpion sword, megötem minden ellenfelet,megyek amerre mehetek, be kéne zúzni a falat, de csak mintha a levegõben csapkodnék. Ha valaki tudja honnan szedhetek le bármilyen javítást ami jó lehet írja meg ide: [email protected]
Már harmadjára kezdtem újra és sosem jó!!
Asszem hogy ha ez így megy tovább meg hülyülök!!!<#confused>#confused><#rinya>#rinya><#help>#help>
CYRUS 999:írd le pontosabban honnan jöttél pl toronyaktiválás vagy vmi ilyesmi, így nem nagyon tudom behatárolni hogy hol is jársz.
csak az érdekelne,hogy mi ez a kb 150 MB-s weeeteam féle fix mit is javit a játékon? csakmer letöltöttem,el is olvastam,de tulképp semmi változást nem láttam,ami ugy szembetûnne,csak vmi hajos rész utáni videora hivatkoznak...
ps2-õn nyomom...it tartok: a végigjáccás szerint most menekülnék dahaka elõl(már negyeccer), és azután küzdenék kailenával...az írja h le kell másznom 1 létrán de nincs ott semmilyen létra....ontosan így: ugorj a központ részhez és ot csússz le a létrán...de ott nincs létra....szerintem le kell töltewnem 1 jobb pop ww-t mert ez tiszta bug...
Egyébként hogy kerülne a másik birodalom fõvárosába?
amikor a forgoszeleket hivja akkor nézd annak a padlónak az alját van rajta egy körféleség azt kell követned körbe körbe és nem talál be egyetlen egy forgoszél sem
Mivel a herceg megváltoztatta a multat megmentette az elõzõ részben a kastélyban lévõket. De a támadás így is lezajlott.
Mivel a Herceg nem nyitotta ki a homokot így Faraht elvitték rabszolgának a birodalom fõvárosába Babilonba.
Szóval, már találtam mentéseket. Olyat, ami "alternatív". Õszintén, számomra nem volt teljesen világos, ki volt az a sötét alak, aki megölte a királyt, míg Prince-ék kamatyoltak. Esetleg segítene valaki egy ilyen lámának? Szóval kicsit nem értem a végét egészen. Priviben is jó a felvilágosítás.
egyet megtaláltam az a bal oldali toronynál van
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ