Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
szerintem WCn volt és láttt valamit a sloziban kiszette, ésa azt gondolta nem kellet volna minden szrat megenni😄
hópihe
PSN ID.: Beegabor
lenne nekem is egy kérdésem van egy párkány amit el kéne érnem de alatta van egy másik és így nem lehet felfutni odáig a szemközti fal messze van hogy faltól falig ugrálva jussak fel szóval egyszerûen nem érek fel addid a párkányig köszi
Amikor eltünnek a tornádok szivd fel azokat a kis sárga izéket.
Amikor lassítja az idöt lassícsd le te és szadald meg ugorj át a fejefölött csapkodd meg.
Két karddal mennyé mer ugy többet tucc sebezi meg kombózni.
3-4 probálkozásra sikerül.<#idiota>#idiota>
hópihe
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Nem! Mivel közel minden 5ödik, 10edik percben van lehetõséged menteni. és általában élni is fogsz vele, ezért nem kell majd újrakezdened!
Valaki tudja a választ az elõzõ kérdésemre???
Köszi
Nemrégóta jáccom a gamével, ezért a tisztánlátásom végett 1 kis akadékoskodás 😊)
Szal, ha jól értem a T. furomozókat, 2féle befejezés létezik, és az alternativ akkor lép életbe, ha minden titkos helyet megtalálok, s ha 1 db is kimarad, akkor marad az eredeti?
Ezért min. kéccer végig kell jáccani? (hacsak nincs mentés?)
Volna egy kérdésem:
Az utolsó plusz élettõl hogy a rákba lehet visszajutni a központi teremhez???
Nekem sehogy se sikerül.
Elõre is kösz a segítséget
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Én is ugyanott akadtam el a kapcsolóknál ahol Te (márc 15-i. 2832-es hozzászólás) Sikerült megoldanod?
Mer' hiába nyomogatom, nincs klipp...
Ha más tudna segíteni, azt is köszi...
Van egy kis gondom. Ott vagyok, ahol a kardal aktiválni kell a kapcsolót, ami kiemelkedik. Elforgattam, hogy a 2. torony felé vezetõ ajtónál jöjjenek fel a sziklák, de nem tudok sehogyse feljutni.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Egyáltalán hogy jutok fel? Már mentenem kéne.
Akkor melyikre gondoltál?
Amúgy szerintem csak próbáld meg pár lépéssel távolabb szétütni a falat. Sikerülnie kell!!
Gyúrunk vazzee? Gyúrjunk vazzeee!!
Mert annál nekem nem volt semmi bajom. Ha megmondod hova teszi a mentéseket, tok küldeni Neked.
[email protected]
MSN is!
valaki küldhetne 1 mentést az után hogy meg van a scorpion sword, és bezúzta az alsõ bezúzandó falat mert nekem az istenért sem akarja!!!
[email protected]
naggggyon megköszönném!!!
Egy kisebb segítségre lenne szükségem: a legeslegvégén a játéknak vissza kell jutni az Idõ Homokjához. Visszajutottam, de sehogy sem találom meg az állítólag ott levõ Vízkardot!
Valaki tudna segíteni?
Elõre is köszi!
Segítsetek!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Nézzétek meg ezt a honlapot és rendeljetek
Kérlek segítsetek...A játék vége felé mikor már felvettük a maszkot és kihalgattam a két nõ párbeszédét akkor vissza kellett menni a teleport szobába és ujra elindulni a jelenbe vissza. Na már most itt van három csapda visszafelé. 1- a függöleges falon pengék. 2- a falon forgó pengék. 3- szakadék aminem az elején van a viszíntesen forgó penge. Hát én ezen a szakadékon nem tudok átjutni. A falon nem tudok futni mivel az egyik felén be van repedve a másik felén meg az elején belóg egy oszlop és lever. Help.. Help...Help...hogy lehet ezen átjutni.
Köszönettel Natasha