Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Keca,ha 6,ra viszed végig akkor nincs egy mentésed ami már a vége felé van?vagy amikor meg van a vízkard?nagyon kéne

Kaileena: képet nem tudsz küldeni melyik résznél vagy? egyébként már én is kb most viszem 6odjára és pont itt tartok, csak éppen hardon 😊 szóval elvileg a csapdák után olyan helyre jutsz ahol már hercegként jártál, csakhogy Dahaka kitörte a rácsot akkor... de mivel mi most visszamentünk az idõbe, ez még nem történt meg, így ha feljutunk ahhoz a részhez, most nem kell kiugrani oda ahol Dahaka megjelent, hanem tovább kel mászni és majd az egyik helyen ahol van 1 doboz, oda fel kell mászni és falon ugrálgatással lehet feljutni... de küldj képet, az lehet hogy egyszerûbb lesz... 😊 és bocsi a regényírásért.. csak próbálok segíteni...<#email><#vigyor2>

Stark
Igaz a képen csak smaciznak de a jo részeket kihaggyák
pl.: amikor a herczeg "megbünteti" a vörös(ruhás) bögyöst
Szerintem Shahdeed vagy miafaszom a neve is jo csaj lett volna csakhát azt viszont szószertint megbünteti😄<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

hópihe

matyi08
létezik magyarosítás a játékhoz?

littleNorbi
Mondja már meg valaki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Kaileena
Nos,nekem senki sem tud segiteni?

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

Nincs mit! Jegyezd meg a további utvonalat, mert majd ide kell visszatérned! Én is ezen szívtam...
pera
köszi Bukephalos továbbjutottam. és így utólag tök evidens is volt, hogy merre és hogy kell menni.

Kaileena
fodorkrisz:Hogy hol vannak?Hát ezen az oldalaon,a http://www.zanzarah.hu/popww/
Hihetetlen dolog történt.Elakadtam <#rinya>
Vagyis nem egészen emrt tudom merre kell emnni és mit kell csinálni.Nos,ott tartok az egyik játékomban,hogy láttam Kaileenát és Shadde-t,hogy beszélgetnek,arról,hogy visszatértem(herceg).Nos a feleadat a következõ,találjam meg az utat a trónteremhez.A jelenben(ahol romos a vár) felaakrtam mászni egy létrán mikor Dahaka rámtámadott és nekidobbot egy ajtónak ami kinyilt és gerendákon át egy mélységbe jutottam.Noshát itt végigmentem a csapdákon ahogy azt a leirás is mondja de mikor megöltem az utolsó ellenséget is azt irja a végigjátszás,hogy :Juss vissza a teleporthoz.
Nos ezt tudtam,de hogyan?!Mert akármerre is megyek,akárhogyn is megyek nem tudok visszajutni <#fejvakaras>
Amikor megpróbálltam nem átmenni a csapdákon csak feljutni,akkor sem tudtam fel menni mert túl magas.Hát a kérdésem az,hogy mit csináljak.

Help Me!<#help>

Igen jó lett, köszi mégegyszer! Sajna, csak otthon, este, tudtam kiprobálni, nem 'tom miért, de vmiért a melóhelyen nem támogatják a játékot 😊)
Kaileena: kösz! és tudsz-é olyan végigjátszást ahol a life upgrade-okat is leírják?
Kaileena
fodorkrisz.Összesen 9 van,és ha nem szerzed meg mindet akkor a végén nem kapod meg a vizkardot,és béna vége lesz.Sajna én már elsz*rtam,csak 3szettem fel XDDDD
Keca:Igen csaj avgyok és nagyon is szeretem ezt a játékot 😊))
És nem poénból ez a nevem,hanem azért mert Kaileena a kedvenc szereplõm,na meg a Herceg <#vigyor>
Ma kinyomtatom a végigjátszás-t és a szerint is leviszem<#nezze>
Vagyis harmadszorra....
Ice Tom:Betettelek,ma nem megyek suliba mert igazgatói szünet van az éretségik miatt.rám szerencsére csak kiséretségi vár <#nyes>
Fent leszek

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezní hogy összesen hány élet növelö van a játékbal? Én aszzem 4-et (max 5) találtam meg.<#help>
most akkor komolyan, csaj vagy, és tolod a játékot, meg minden? 😊 bocsi a hülye kérdésért, de azt hittem, hogy a Kaileena csak poénból a neved...<#vigyor2><#vigyor5><#nyes><#awink>

Kaileena
Ice Tom:Semmi baj,hogy rosszul irtad csak ügyelj rá mert utálom ha elirják 😊
Azt úgy csináljátok,hogy úgy tekerjétek,hogy a kis szakadéknál jöjjenek fel a sziklák és ott falonfutád balra ugrás és úgy csak már nem emlékszek pontosan XD
Csak én avgyok itt csaj?

aha,biztos hogy megy geforce fx5700se-n

Vanek
hi! megy a játék geforce fx5700se-n?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

littleNorbi
nem tudom, de lehet.

jó lett?

köszi!
megnyomod a tabot akkor a térkép mutatja x-el hogy hova kell menni

akkr igen😊))

félre értettél, de a válaszod válaszolt. A kérdés az volt, hogy erre a helyre kell-e visszajutni? 😊) eszerint igen...
és itt mi a baj?most tekerd el a kart hogy a másik irányba eltudj menni

Értem. Ott még nem tartok. Az én bajomra nincs tipped? (#2974)
nem,hanem egy játék mentés ahol meg van a vízkard vagy az elõtti mentés

Ice Tom!

A játék mentésének a helye kellene?
bocsh,hhyg elírtam Kaileena,ha meg találja a mentést akokr légyszi szólj,mert már 12x kezdtem ûjból a játékot,

Ja, a csapdák akkor már nem mûködnek. Egy kis könnyebbség a korábbi izzadásért, szal emiatt ne aggódj 😊)
Üdv!

Ha jól értem a problemád, akkor a forgatóval szemben lemászol, falon jobbra futás+a végén ugrás a túloldalra, és ott már föl tudsz kapaszkodni a párkányokon... Ha nem ott vagy, akkor pontosíts plz!
pera
Hello!

Help Me!!!<#falbav>

Én is ott akadtam el, ahol a képek is készültek. A csaj már odaadta a kardot. Elforgattam a kapcsolót 180°-al. Lementem ott megatláltam az élethosszabítót. Vissza fel a kapcsolóhoz. Megint elforgattam 90°-al. A leírás alapján itt fel kellene mászni, de nem találom a megoldást. Jpbbra és balra is elforgattam a kapcsolót, de sehogy se tudok feljutni. Nem szeretem a végigjátszást használni, de itt szükségem volt rá. Aztán meg még nem is segített... <#falbav>

Még valami. Amikor összeszedtek életnövelõt akkor a kivezetõ úton nektek se mûködnek a csapdák? mert nekem olyankor már nem. csak kényelmesen vissza kell sétálnom.

Kiegészítés az elõzõhöz: Kell idõt ugrani a visszamenetel közben?
Sziasztok!

A központi terem az a rész, ami a Tisztelt #2968-as hozzászóló képén látszik? Ide kellene visszajutni, miután kinyitottam a torony egyik reteszét?
Kaileena
Ice Tom:Azt Kaileena-nak irják 😊

Kaileena
Igen,megkaptad?És ha igen mejiket?Mert Kialeena kettõd ad.
Ice Tom:A abrátnõmnek megvannak a save-k de nekem se tudja odadni,mert nem találja a gépben <#wow3>
A nõvérem is beleszeretett ebbe a játékba,minden nap órákig kell neki játszanom(mert nem ért hozzá XD)
De õ is szereten egy profile-t 😊
És nála az összes élettöltõt megszerezzük,itt pl.:a végigjátszásnál Kaileena könyvtárában ét élethosszabbitó van.Nos én kivertem a falat megnyomtama gombot de a másik kivert falnál nincs semmi.....<#rolleyes><#rinya>
Nos,nos.....kinyomtatom és az alapján fogja a nõvérem játszani mert nekem ekll az utolsó befejezés,az összes játékomba!<#falbav><#fejvakaras>

kailenatól megkaptad a kardot?(piros ruhás csaj)?

littleNorbi
az oszlopon már voltam, a bal oldalon meg mit csináljak ?.?

ugorj az oszlopra vagy a 2.kép bal oldalán mász fel

littleNorbi
Mit kell csinálni ezen a részen ???

Elnézést a képek nagyságáért !!!

nos?...

Vanek
hi! megy a játék geforce fx5700se-n?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

hi
nemtud valaki mentést adni ahol meg van a vízkard?mert már nemtok vissza menni mert leomlott a fal és nincs régebbi mentésem,és kíváncsi vagyok a végére

Kaileena
<#taps>
Stark az elmondásod alapján te arra a befejezésre gondolsz mikor van Viz Kard és le kell gyõzni Dahakát és kaileenával elmegy Babilonba<#nyes>
Hát én több játkot játszok a Prince-bõl egyzserre,de mindbe azt a véget akarom hihi
A másik sz*r,hát Kaileenát a Dahaka megeszi avyg mit csinál vele,elszedi ahercegtõl azt a medált és a herceg meg csak hajókázik.....
A nõvérem szerint,idézem:Ez a Herceg annyira perverz!
Én meg odaszóltam neki,hogy fogja be mert neki már ha valaki smárol,neki már az is perverz 😄
Eléggé el van tájolva <#vigyor>

Stark
Tök jooo a vége!
Jol megrakja a bögyös csajt😄😄 (Farah csak 1 futó kaland volt, tök lapos meg ilyene...😄)

hópihe

Kaileena
Jaj!Francba!5élettöltõt-hosszabbitót kihagytam!2van mege eddig és kettõ van Kaileena könyvtárában.Miért ver a sors?<#szomoru1><#rinya><#nemtudom>
Na,amint látom bonyolult út vezet vissza,szóval nem kisérletezek,és amint a játékot ismerem bug lenne bebne sok és az összes ellenség ott lenne,na majd rászedem a barátnõmet akitõl a játékot kaptam,hogy vigye le!Mert ha nem szerzem meg az összes 9-et akkor amikor másodszorra megyek Kaileenát "legyõzni" nem jön ki a terem közepébõl a viz kard és meg kell õlni és Dahaka is elveszi azt a valamit a ruhájáról....

Kaileena
Nos,le avn irva az oldalan a "Titkos tárgyak" cimszó alatt.A Brumimacira és a flamingóra célzol?
Semmi jelentõségük.Az Artvork-ök pedig csak arra jók,hogy szép kének XD
Te nemsokára mész Kaileenával harcolni,ha mászorra életben akarod hagyni akkor vedd fel az összes élethosszabbitót mind a 9-et,ha nem akkor nem lesz jó vége szerintem...

Üdv ólbádi!

tudja vki, hogy a játék végkifejlete szempontjából mi jelentõsége van a TITKOS TÁRGYAKNAK, illetve a széttört ládáknak? Ez utóbbiak szép zölden világítanak, de ezenkívül más változást nem észleltem. eddig. A TITKOS TÁRGYAKAT merre kellene keresni? Olvastam a ZANZARAH-s ismertetõt errõl, de mivel a végigjáccásban nincs benne (v. elsiklottam felette) félek, hogy kihagynám õket. Elég macerás lenne állandóan nézegetni és összehasonlítani a játémenettel. Szerintem. Megj.: Most kb. a játék 1/3-nál tartok, 2-szor menekültem Dahaka elõl...
Elõre is köszi!
Kaileena
Tubi:Láttál videót?Mert úgy kellett volna lennie,hogy a herceg szomorkodik,megfog egy falat és látja,hogy erõsebbnek,gyorsabbnak kell lennie ahhoz,hogy elpusztitsa az Idõ Óráját(vagyis késõbb egy maszk segitségével siekrül ez).És amikor kint siránkozik lemászik a rácshoz.A talaj elkezd mozogni és õ csaka nnyit mond:Nou...nou!Dahaka!
Vagy mi a fene XD
Vagyis Dahaka kitöri a rácsot és menekülni kell elõle,asszem 5Xegymás után.Én az egyik játékomba ott tartok,egy másikba csak a kutyadobálló golemnél vagyok XD

Stark
Próbálj meg ott meghalni.
Vagy ha van ott valami rohanj fel rá, próbálgass sok marhaságot meg stb...

hópihe

Sziasztok

Ps2-n játszom, avégigjátszás alapján. Eddig nem is volt semmi gondom, de most elakadtam. Kaileena megölése után, egy peremre dob a játék, ami alatt balra van egy rácsos zárt kapu. Bármerre is megyek a herceg nem gondolkodik hangosan és Dahaka nem akar jönni, hogy bevágjon az alagútba.Eddig mindent úgy csináltam ahogy végigjátszásban le van írva. De ezek szerint lehet, hogy mégis kihagytam valamit. Már kétszer visszatöltöttem az íves lépcsöig a mentést és újra legyöztem az úrnõt, de mégsem jutok tovább. Az egyik ismerõsöm szintén ugyanebben a cipóben jár. Ha tudtok légyszi segítsetek. Elõre is köszi

Üdv Tubi