Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyezem!
Tleg furcsa, hogy míg más játéknál két rész között 2-3 sok-sok év is eltelik, addig a PoP-ot évente kiadják. Lehet, a kevesebb (most) több lenne? Mindenesetre kiváncsi vagyok, hogy ha tleg kijön konzolra, akkor milyen kritikákat fog kapni. Na de nem szapulni akarom a fejlesztõket, hanem ösztönözni, hogy minnél übermenschebb legyen a játék 😊)Jó lenne, pl., ha ötvöznék az elsõ rész hangulatát a második harci palettájával.
Kaileena
Hm....én már nagyon várom a folytatást,de leghamarabb 2év mulva jön ki....még egy csomó mindent kell újitani rajta.És csak az alapokhoz min50X végig kell nekik vinni<#vigyor2>

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

nos igen, csak hétvégenként dolgozok.ha mozgatható kameranézet lenne(bizonyos határok között) akkor nem lenne szükség fps nézetre.elég nyomin lett megoldva hogy a távolnézetbõl csak közelíteni lehet, gondolom ezzel is a játék nehézségét akarták növelni hogy hosszabb legyen, de nem igazi siker. mint ahogy az is inkább idegesítõ mikor a végén kell dahaka elõl menekülni és direkt szembõl mutatja soxor a herceget hátulnézet helyett, mert akkor látnám is hogy hová kell esetleg ugrani.sztem sietni kellett a kiadással, bár nem értem miért, hiszem az elõzõ rész is még viszonylag új, és nemsoká jön a következõ. inkább ezt csinálták volna meg olyan jóra mint az elsõ részt, nem "csak" belerakni az újításokat

Egyes hírek szerint az E3-n kerül bemutatásra a PoP3 (értsd: Sot és WW folytatás) A rövid :cikk itt
Üdv steweee!
Örülk, hogy megoldódott a problema. Arra tleg nem gondoltam, hogy a joob egérre is figyeljek...
A játék szentem is No1, de gondolom ezzel mindenki így van, aki játszott vele, és túlélte az elsõ pár kamera-kezelési percet.
De ha lesz köv rész, és nem lépnek rá valamit, hát akkor az azért már elég ciki lesz nem?
FPS szerintem kell, nekem legalább is többször segített, ha nem láttam hová kell ugrani, mászni...
bár a trainert néha én is használom, ha már nagyon pocsékul állok, v. az asszony morgolódik, hogy vele is kéne foglalkoznom 😊), de ez hosszútávon vleményem szerint elveszi a játék élményt. Mi értelmük vaN a harcmodoknak, ha elég csak csapkodni?( ez utóbbi privát vlemény vót)
Szóval, jó a játék, csak lenne több idõm jáccani. Irigylem azokat az emberkéket, akik hajnali 3-kor írnak be, mert elakadtak.
Na jó, befejeztem...
szivesen. a többi video mûködik, már majdnem teljesen végigvittem,igaz halhatatlan vagyok és örök homokkal.lehet leszedem a dvd-s verziót is, nem valószínû hogy ott is sérült lenne a videofájl. egy ilyen játékot érdemes elmenteni az utókornak, de akkor az meg legyen tökéletes. ami a játékot illeti nálam toplistás, nagyon jó, viszont maradtak benne jócskán hibák is.elsõsorban a kamerabeállítások hihetetlenül rosszak tudnak lenni, nem is igazán értem hogy minek bele fps nézet.talán mert nagyon rosszak a kinti nézetek? igen, viszont az elõzõ részben azok jók voltak és nem is volt szükség fps nézetre. az alap kameraállás túl magasan van, a nézd a hátam nézet egyébként igen nagy találmány, de csak akkor ha kellõen alacsonyan van és majdnem úgy látjuk mint a karakter szemszöge.ezt állandóan mozgatni kell hogy jó legyen. bár teszem hozzá hogy én gamepaddal játszom, és az egér külön a nézelõdéshez van.ami viszont sokkal jobb lett az az oszlopról oszlopra ugrálás, már csak ritkán ugrik ki a semmibe.a harc látványosabb lett, talán picit jobb is, de már eredetileg is nagyon jó volt.nagyon tetszett a fekete bõrszerkós bérgyilkos csajszi, tisztára soulblade-es orgyilkos mozgása és fegyere volt.hiba még hogy a hang néha lemarad vagy nem együtt fut a felirattal, bár ez lehet hogy sérült és eredetileg nem így mûködik.igaz csak ritkán jelentkezik a probléma, ezért míg a dvd-s verziót nem tesztelem, nem tudhatom hogy alapban ilyen vagy csak a 3cd-s tört verzió hibája

Kaileena
maty08 a nõvérem végigvitte(persze az én segitségemmel,mert én öltem meg Dahakát 😄) easy-n
Ti meg,hogy tudtok ennyit irni???!!!

Köszi a segítséget steweee<#worship>
Remélem így menni fog faszán!<#taps>

ez is megoldódott. hihetetlen milyen hibákat hagytak benne. most megint újratöltöttem egy régebbi állást, aktiváltam az idõportált hogy visszatérjek a jelenbe, és most kicsit másüvé esett le a prince mint múltkor(2x is) és jöbb a koszsarvas rondaság kitörve a rácsot. most már át tudok menni.de azért eléggé meglepõ

ott tartok amikor le kell jutni:
Ugorjunk a kötélre, és másszunk le. Falon futva jussunk át. Másszunk fel a kötélre, és onnan tovább. Menjünk be az ajtón. Négy csajszi támad ránk. Kint találunk egy fali kapcsolót. Segítségével gyorsan ki tudjuk nyírni az ellenfeleinket. Menjünk vissza. A rudak, és falak segítségével jussunk fel. Fent a kétköteles résznél elõször fussunk rá a kötélre, majd onnan ugorjunk át a másik kötélre. Lengjünk be, és jussunk át. Kerüljük el az oszlopokat. Fussunk ki át a vízfüggönyön. Itt ihatunk. A teleport most nincs aktiválva, így nekünk kell a kapcsolókra felfutni, és a megfelelõ sorrendben aktiválni. Jobb hátsó, bal elsõ, jobb elsõ, bal hátsó. Mostantól le tudjuk lassítani az idõt.

Fussunk ki át a vízesésen. Kerüljük el a csapdákat. Jussunk le. Álljunk rá a kapcsolóra. Nyomjuk be röviden az L1-et, így lelassítjuk az idõt. Fussunk át az ajtón. Végezzünk az õrökkel. Másszunk le.

A herceg elbújik, megérzi egy nagy ellenség közelít. Dahaka kitöri a rácsot, körbenéz. Szerencsére nem vesz minket észre.

A rudak, oszlopok, és a zászló segítségével jussunk le. Itt végezzünk az összes ellenféllel. Másszunk fel a nagy kõre. Az oszlop, és a fal segítségével jussunk fel, az oszlop felsõ kapaszkodójáig. Innen ugorjunk a rúdra, onnan a kitört falhoz. Másszunk fel. Itt ihatunk. Fussunk tovább.

Hamarosan Dahaka észrevesz minket. Meneküljünk elõle. Fussunk végig a padlón, ahol kell a falat, és a rudakat használva.
nekem nem jelenik meg dahaka, és így tovább sem tudok jutni.bár mondjuk az is érdekes hogy visszatöltötem az állást és nem a prince hanem valami élõhalott a figura helyette

megoldódott. én vagyok mégis a nyomi.annyi volt a titka hogy folyamatosan lenyomva kell tartani a lengést miközben lenyomom az ugrást(falonfutást)egyébként ez volt az elsõ lengõs rész,a damsel in distress mentés után a piros ruhás csajszi megmentése. most már menni fog a többi

pera
írd meg a mentés nevét. Hazamegyek és megnézem.

a végigszaladással nem lenne gond, de a kiálló gerendáig a falban van egy oszlopsor, és ott akad el. pedig még egy kicsit feljebb is megyek a kötélen belengés elõtt(amennyit lehet)hogy magasabbról kezdje a falonfutást, hátha elfér az oszlopsor felett, de sajnos nem sikerül.azért köszönöm hogy segíteni próbáltok

Kieg: Az a lényeg, hogy végig nyomva legyen a space, amíg a falon futsz, s csak akkor engedd el, ha már végigértél. Több ötletem tleg nincs... Lehet, hogy itt hibázik valami, csak már annyira ideg vagy, hogy akaratod ellenére is elrontod
Megnéztem a végigjáccást, de ott is csak annyit ír, hogy lengj át a rúdra. Tleg nem tudok másra gondolni, mint hogy rossz az idõzítésed. Esetleg magába fordult a játékod. Prószáltad már mentés visszatöltéssel? Jobb, mint ha holnapig itt szenvedsz...
pera
Nekem is az rémlik, hogy miután belengsz a kötéllel tovább kell szaladni a falon. De én sem emlékszem pontosan...

nem is indul el a himbálózó kötélrõl úgy hogy teljesen a végén nyomom csak meg. ami azt illeti nem gondoltam volna hogy ekkora gondot okoz már bármi is a játékban, hiszen az elsõ részt végigjátszottam , és eddig a pontig tök simán eljutottam.még csak idõvisszatekerés van, nincs idõlassítás(gondolom lesz mint az elsõ részben)így az a lehetõség kiesik hogy azzal kell az egyébként áthidalhatatlan távolságot megcsinálni. egyszerûen nem tudom mi a baj, már vagy egy órája csak ezzel szarakodok

Sorry most látom rosszul választottam. Termsztesen stewee #3036-os üzenetére írtam.
Nem lehet, hogy a kelleténél hamarabb engeded el a space-t és ezért esel le? Az a gond, hogy nem emléxem rá, hogy végig kell futni, vagy a végén ugrani kell a túloldalra...
pera
Konkrétan nem emlékszem arra, hogy ott milyen nehézség volt. Majd megnézem és leírom. Lehet, hogy addigra már túljutsz rajta, de azért megnézem.

nekem tud vki segíteni? nem tudok továbbjutni az elsõ lengõköteles résznél a piros ruhás csajszi megmentése után

pera
Na akkor ezek szerint én vagyok lassú. Pedig mondom, hogy nem szarozok sehol. egybõl ugrok a rúdról tovább, szaladok a falakon...stb. Hát akkor még próbálkozom. De kezdem elveszíteni a türelmemet.

A vizes kérdés jó. passz.

Üdv pera!
Trükk nagyon nincs, hacsaknem annyi, hogy nem szabad pörögni, hanem 1bõl ugrani amint ráugrasz a korlátra, s azon se sokat vacakolj, hogy a falonfutást melyik oldalon végezd, hanem fuss fuss fuss fuss fuss fuss.
Körkérdés: egy ilyen mítikus izé miért fél a víztõl????
pera
Wháááá megõrülök. Ott tartok, hogy harmadszor kell menekülnöm Dahaka elõl. Odaugrok a hollóemberhez. Akkor megjelenik dakata és eldob néhány méterrel arrébb.Innen kell szaladnom. Az útvonalat tudom, hogy merre kell menni, viszont mindig utolér az a genya. Nincs valami trükk, tipp, ötlet? Próbáltam már belassítani az idõt is, de akkor is utolér. Pedig még azt se mondhatom, hogy bénázok. mert folyamatosan szaladok, pörgök, ugrok, mászok végig amíg el nem kap...<#rinya>

Már ott is kerestem, de semmit sem találõk!!!<#nemtudom>

rorr
nézz körül a dokumentumok könyvtárban!

Hogy lehet berakni mentést???????????????????????????????????
Ami a játék mappájában van azzal bármit csinálhatok a játékban nem ér semmit, ugyanúgy a régi van meg,akár ki is törölhetem amentést akkor is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hol kell még bármit is felülírni????<#confused><#confused><#falbav><#help>

magyar nyelvû végigjátszás van vhol? mármint normális, nem olyan mint zanzarah oldalán ahol:
"Végezzünk mindenkivel. Elõször járjuk körbe a helységet, és üssük szét a ládát (4). Találunk egy lenti rudat. Ugorjunk fel rá, és onnan forogva a felsõ rúdra. Innen araszoljunk jobbra, úgy, hogy forogva a fenti talajra jussunk. Fent végezzünk az õrrel. Másszunk át a rúdon. A túloldalon végezzünk a harcosokkal. Ugorjunk fel a rúdra, és ezt használva jussunk fel a fenti rúdra. Innen ugorjunk a talajra. Végezzünk a csajszival. Ugorjunk ki a mellvédre, és onnan ugorjunk a rúdra. Araszoljunk végig. Ugorjunk a következõ talajra, és végezzünk mindenkivel. Másszunk ki a mellvédre, és ugorjunk rá a zászlóra. Az alján ugorjunk hátra. Induljunk el a rúdon."
ezt mondjuk ennyivel meg lehetett volna oldani:
itt találunk majd egy artwork gallery-s ládát ha szétnézünk.keressük meg a rudat és onnan elindulva jussunk fel ameddig lehet.lefelé a zászló segítségével jöhetünk majd le.
anno a doom 3 leírása is halálosan kiborított mikor millió mondatban az volt taglalva hogy hogyan öljük meg a szörnyeket, de az elakadós részek persze nem lettek kiemelve.
ott akadtam el amikor a piros ruhás nagymellû csajszit meg kell menteni a fekete ruhástól, és utána a kötélen lengek de nem tudok átjutni a kiálló gerendára bárhogyan is próbálom. ez az elsõ lengõköteles ügyességi feladat. mit csinálhatok rosszul, eddig tök könnyen eljutottam, elsõ részt is végigjátszottam, nem vagyok kezdõ benne. és mégis mindig elakad a falonfutásnál. még úgy is hogy nem a legalját fogom a kötélnek hogy ne az oszlopos falrészen próbáljon meg továbbfutni.de így sem jó. légyzi help !

Kaileena
A nõvéremmel vittem easy-n és megvan a vizkard.ma megyünk Dahaka ellen vagyis összetömöritve 2nap alatt vittük le 😊))))
Ice Tom😄ahakát a szupergyors gyorsitõssal öld meg,tudod amikor bepirosodik a képernyõ annyira gyors a Princ.Nos,úgy avgdosd és aztán Kaileena lelöki és amig kapaszkodik ugyanigy de feljön feltöltött erõvel,de te ugynigy lassitsd és amikor Kaileena másodszorra is lelöki akkor nyird ki 😊)))

na jó megvan a hiba oka.egyszerûen csak sérült a hajós videofájl és sok embernek van meg még az a letöltött verzió. azzal nem nagyon lehet mit csinálni. ha video nélkül installálod akkor kapásból nem is jelentkezik a baj, viszont úgy szar lesz a sztorit végigjátszani, úgyhogy akinek ilyen gondja van telepítse videóval(cd3)a cine mappár tegye rejtetté míg a hajón a bérgyilkoscsajszit kinyírod, utána már csak a video gallerybõl lehet indítani mert sztori szerint már túljutottál rajta, ott meg hanyagolod. a többi meg mûködik, legalábbis remélem, mert még csak pár pályán jutottam túl
ja, az audio virtualization az mit csinál? mert nem tudom

ja, és milyen fájlokról beszéltek amit be kell másolni? errõl nem tudok semmit

bazz, pont ua a problémán, épp most akartam írni. még a legrégebbi 3 cd-s verzió van meg, de csak most telepítettem.van dvd-s verziója is. inkább töltsem le azt? mi lehet a hiba oka egyébként?

matyi08
ki játszotta végig easy-n a játékot úgy hogy a végén megszerezte a vízkardot?
az légyszi adja oda a mentését, mert újra lett telepítve a gépem és elveszett e mentésem! segítsetek plíz

Sziasztok!<#integet2>
Szgítséget szeretnék kérni.<#help>
Felraktam a WW-t. "Bemásoltam mindent amit kell" (4 video)
és az elsõ videónál, amikor kezdõdik a beszéd kilép.<#falbav>
Mit tegyek?<#nemtudom>

BBird
Nekem aztán nehogy olyan topicot merjetek nyitni, hogy PoP3, mert örihari lesz. :-) A 3. rész 1999-es! LINK
Azoknak linkeltem, akik nem tudnak semmi ilyesmirõl. ;-)
matyi08
csak én nem azt kérdeztem mit kell csinálni, hanem hogy jár-e itt vki?
mert én itt jártam újratelepítés elõtt. és most meg nincs mentés

A karral ereszd le A zárt ajtó fölötti hidat, azután menj át a hidon és told a ládát a kapcsolóra, ha ez megvan mássz le és forgasd el a kart!

Nyami!<#finom>

matyi08
nekem is segítsetek!!!

grebber
POP 3 az elsõ scan:

forrás: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

hogy kell egyszerûen legyõzni Dahakát?mindig azokkal a csáp szerûséggel kinyir,meg mindig elfogy a homokom,és mikor elmegyek érte a 10-bõl 2 jó amit felvesz,és utána már mindegy

littleNorbi
kösz.

Kaileena
Ez a végigjátszás jó,de a lényeges résznél általában nem irja le merre menjek 😊

feljutsz az oszlopokre, utána ugrálsz rajtuk úgy, hogy feljuss az erkélyre... amúgy végigjátsszás ITT

littleNorbi
Mit kell csinálni ezen a részen ???

matyi08
vagyis inkább már egy kicsit a negyedén túl
a végigjátszásban így van írva:A kamera megmutatja a következõ feladatot.

Tekerjük el a kart. Végezzünk a hollókkal. Fussunk tovább. Végezzünk az õrrel. Fussunk tovább. Végezzünk mindenkivel. A helység bal alsó sarkában, kapaszkodjunk le. Jussunk le teljesen. A falon fussunk át. Menjünk be a bejáraton. Fussunk le. Kapaszkodjunk le. Ugorjunk a rúdra, majd forogás után ugorjunk elõre. Itt is kapaszkodjunk le. Most kerüljük el a csapdákat. Végül egy piros körhöz érünk. A herceg beilleszti a medálját, és az életenergiája megnõ. Megtaláltuk a negyedik titkos helyet. Jussunk vissza a fákhoz. Az egyik oszlopon van egy kar, amire fussunk fel. A baloldalon egy oszlop felemelkedik. Lassítsuk le az idõt, fussunk fel az oszlopon, és a tetején is fel a párkányig. Másszunk fel rá, majd ugorjunk hátra a faágra. Az ágak a rudak, és a kötél segítségével jussunk fel a fenti folyosóra. Az oszlopnál másszunk fel, és utána kapaszkodjunk fel. Álljunk rá a kapcsolóra.

A kamera megmutatja a kapcsoló a lenti ajtót nyitja. Ugorjuk át a mélységet. Fussunk fel a falon, ég ugorjunk rá a kapcsolóra.

A kapcsoló a felhúzott hidat ereszti le. Fussunk oda, és toljuk a kapcsolóra a ládát. Másszunk le egy szintet. Forgassuk el a kart, ütközésig.

matyi08
légyszi fontos lenne!

matyi08
van egy olyan pálya viszonylag a játék elején, hogy egy vár szerû épület legtetejére kell feljutni, ott ráakaszkodni egy rúdra, akkor kinyílik egy ajtó, és azon be kell menni. sok növény van azon a pályán. és asszem valami hegyen van fennt a vár. vagyis egy szigeten, mert körülötte van tenger. jár itt valaki?

én is alergiás vagyok ha nem bírják leírni a nevemet....<#ravasz1>

Kaileena
Hehehe,sikerült egyedül továbbjutnom <#mf2>
Kaca kösz de egyedül is boldogultam 😊
Ice Tom szerintem ne kérj mentést.Nyomtasd ki a végigjátszást és az alapján csináld.Én is most azt fogom csinálni.Csak elõször leviszem azt amit pár pillanat játszok.
Stark:A vörös ruhás bögyös az Kaileena <#nezze>
Jaj,öcsém....a nõvérem akar játszani....tudni illik õ nem tud játszani,és az én játékomba kezte el,persze átment egy csapdás pályán és alig maradt élete....hát ....majd megtanitom ,de szerintem reménytelen....