10262
-
#4540 Fiaim...hm...érdekes megszólítás,nem tudom honnan jött,de attól függetlenül jó nyaralást! XD
(tudom,hogy csak sok nap mulva olvasod) -
#4539 Te a világ legjobb játékához tetetnél fel Patch-et?????? (pop fan szövege)
Amúgy télleg nem ártana a néhány bug miatt, de nem foglalkozzunk ezzel! ; ) -
#4538 Emberek!
Miért nem kell patch a játékhoz?
Ez manapság nem szokás!
:DDDD -
#4537 Fél óra mulva jön akeresztapám,aki amúgy árvaházban dolgozik
Na,de mind1 indulás!XD
CUPPPPPPPPPPPPPPPP fiaim! -
#4536 Remélem jó is marad! :D -
#4535 jujjjjjjj,csicsa az szar...de most megXD -
#4534 Modem problémád mélységesen megrendít!Együtt tudok érezni veled miatta.Tavaly kb ilyenkor nekem se volt modemom se gépem 1 hónapig.A villám a telefonvonalon keresztül agyonvágott mindent ami számítógéphez tartozott. -
asds #4533 néztem is h mik azok a jelek a földön... elég cselesek. :D
köszi
-
#4532 Igen ahogy mondod! Meg kell szerezned az összes titkos helyet. Ha bemész a Homokórához, látni fogod mennyit hagytál ki. Ami nem gyulladt ki azt kihagytad sajnos és vissza kell menni érte. A Vízkard a Homokóra előtti körívől fog kiemelkedni. -
#4531 Uygan,nem leon miatt aki nem is élő sajna...XD
Nos,elromlott a modemem ahogy azt nesteával üzentem,és nemtom mikor lesz jó emrt drága az új és holnap pakolok mert pénteken 5kor reggel megyek Pozsonyba és onnan Soanyolba:)))) -
asds #4530 Kösz a segítséget de még mindig nem megy. Lejutottam, és azt mondják h az idő homokja teremben fel kell szednem vmi vizikardot. DE azt nem találom :(
na mind1 mentem tovább de ugyanúgy elkezdtem csatázni kaileenával. ???
amúgy az összes titkos helyet meg kellett találni? lehet haz a baj h én nem találtam meg ( a második körnek csak kb a 3/4 ed e van meg. ???
-
#4529 Az erlényhez ahol felfutottál oda azon a részén a vastag négyzet alakú oszlopra fel kéne ugranod és onnan a bemélyedéseken le! -
#4528 Ha jól emlékezem az erkély baloldalán ki kell mászni és 2x lekapaszkodni. -
asds #4527 heló!
Lenne 1 kérdésem. Már a végén vagyok, jobban mondva befejeztem. Az "alternatív" befejezést akarom most megcsinálni... felugrottam már az erkélyre eljutottam a titkos helyre visszamentem az erkélyre a főteremhez, de nem tom h kell onnan lejutni. :p elég lol, de így van. :D help me!
amúgy nagyon jó a játék. Várom a folytatást ;) -
#4526 tudom,de kb 10 próbálkozásra se sikerült pont méretarányosra csinálni őket ez a végső tünt a legjobbnak.
De szerintem akkor se szilikon. -
#4525 hehe
tök fasza film
ez tutijo film mint a "Hé haver hol ka kocsim?" meg a "Cool Tura" és a "Sátánka"
kül 1 kicsit kisseb testet kellet volna választanod vagy nagyobb kaileena fejet mer LOL igyis de ugy jobb lenne -
#4524 A film címe magyarul Gorilla bácsi.
Örülök,hogy tetszett a kép:DDDDDDDDDDDDDd -
#4523 -
#4522 megnéztem ahogy odafotosopoztad kaileena fejét a csaj testére
hááát
majd leestem a székröl
majdnem akkorát röhögtem mint amikor a "Pacifier"(nemtom mi a cime magyarul):D cimü filmet néztem Vind Diesel a föszerepben.
mer faterom warezol a filmekre azt mind feliratosan van meg FTPröl:D -
#4521 hát ugytünik
mer ha ittvagyok akkor biztos
de lehet hogy csak haucinálok -
#4520 te is élsz? -
#4519 I'm Back!
I must protect te humanoids leader.
-
#4518 -
#4517 Pedig körbevágtam. -
#4516 Én azt nagyon jól tudom! -
#4515 Nem azért örül ám! Csicsa nehogy azt hidd! Csak azért várja, mert ott van LEON! (elöl én és jobbra leon!) -
#4514 -
#4513 Márcska 4nap..
És utazok spanyolba,yeah! -
#4512 pedig sok helyet foglal -
#4511 Spyker.a versről van szóXDDDDD
Csicsanekem nics nálam a Playdisck,de anővérem ragazkodik hozzá,hogy a gépben maradjon:D -
#4510 Ebben a percben leszedtem a gépemrőla PoP WW-t! -
#4509 Mi van??! -
#4508 csicsa:aha...kis elsős vagy másodikos voltam...nyertemXD -
#4507 Így aKrtam én is írni,vagyis valahogy így -
#4506 jó éjt! -
#4505 Falonfutásból ugrás a rudra onnan a következőkre majd ugrás a létrára.Onnan már tudni fogod. -
#4504 Föl kell kapaszkodni a fogaskerekeknél,asszem -
Nagyika #4503 Sikerult elakadnom. Oras resz, amikor egy behemot szembol dobalja kutyusokat. A behemotig eljutottam, ott lemegy a padlo, aztan ha legyoztem akkor felemelkedik es ott vagyok a fogaskerekek elott. Na es itt alt meg a tudodmany. :(
Koszi a segitseget elore is. -
#4502 alapsulin? -
#4501 :)