Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát igen, így jár az aki nem figyel eléggé!! Örök tanulság számomra! 1ébként nekem istenuccse piros árnyalatu lesz a kép...
Megmá' annyi mindent kaptam, hogy nemigen tudom fejbe tartani. Tudod, öreg vagyok, meg szenilis 😊)
Megmá' annyi mindent kaptam, hogy nemigen tudom fejbe tartani. Tudod, öreg vagyok, meg szenilis 😊)
Nem is!Nemelég ha csak védekezel sé a R-t nyomod!
Védekezés+R de aztán mégegyszer és tartani.DE ha figyeltél volna akkor amikor megkaptad(ki volt irva!!!!!) akkor tudnád.De nekem nem megy úgy,hogy bepirosodik a képernyõ csak szimplán 😞
Vagyis steweee-nek van igaza.
steweee:Melyik befejezés nem tetszik?Szerintem az alternatov az jó.Mert ha te nem szetted össze az élettöltõket(9van) akkor nem kaptad meg a vizkardot ugye?És akkor nem mész verekedni a Dahaka ellen hanem Kaileena ellen és hüyle forgószeleket uszit rád,azt én is utáltam és a végén még ki is nyrja a Dahaka és még a medált is elszedi.DE az alternativ,avgyis ha megvannak az élettöltõk az úgy jó.De mongyuk szerintem a Princ megvéktoztatja a sorsát,mert nemhinném,hogy drámai vége lenne 😄DD
Védekezés+R de aztán mégegyszer és tartani.DE ha figyeltél volna akkor amikor megkaptad(ki volt irva!!!!!) akkor tudnád.De nekem nem megy úgy,hogy bepirosodik a képernyõ csak szimplán 😞
Vagyis steweee-nek van igaza.
steweee:Melyik befejezés nem tetszik?Szerintem az alternatov az jó.Mert ha te nem szetted össze az élettöltõket(9van) akkor nem kaptad meg a vizkardot ugye?És akkor nem mész verekedni a Dahaka ellen hanem Kaileena ellen és hüyle forgószeleket uszit rád,azt én is utáltam és a végén még ki is nyrja a Dahaka és még a medált is elszedi.DE az alternativ,avgyis ha megvannak az élettöltõk az úgy jó.De mongyuk szerintem a Princ megvéktoztatja a sorsát,mert nemhinném,hogy drámai vége lenne 😄DD
Your fate has be written! You’ll die!
védekezés lenyomva majd röviddel utána az idõlassítás/visszatekerés
egyébként a vége kurva unalmas,elbaszott, elnyújtott, idegesítõ, tönkreteszi a játékélményt. egyáltalán nem tetszik hogy így akarták megnyújtani az amúgy is hosszú játékidõt.már a dahaka elõl való menekülés is kikészített idegileg, na de a felboruló leomló hajóárbócok és egyebek teljesen kikészítettek.és hiába van idõvisszatekerés, csak a stabil pontoknál van esély újrapróbálkozásra. nem is lenne baj ha az irányítást normálisan megcsinálták volna. teljesen rossznak tartom a kamerafüggõ iránynyilakat, fõleg hogy DIREKT, nehezításképpen rosszak soxor a kameraállások.ne ennek ellenére már majdnem befejeztem és amúgy nagyon jó játék, de kár ilyennel elbaszni
egyébként a vége kurva unalmas,elbaszott, elnyújtott, idegesítõ, tönkreteszi a játékélményt. egyáltalán nem tetszik hogy így akarták megnyújtani az amúgy is hosszú játékidõt.már a dahaka elõl való menekülés is kikészített idegileg, na de a felboruló leomló hajóárbócok és egyebek teljesen kikészítettek.és hiába van idõvisszatekerés, csak a stabil pontoknál van esély újrapróbálkozásra. nem is lenne baj ha az irányítást normálisan megcsinálták volna. teljesen rossznak tartom a kamerafüggõ iránynyilakat, fõleg hogy DIREKT, nehezításképpen rosszak soxor a kameraállások.ne ennek ellenére már majdnem befejeztem és amúgy nagyon jó játék, de kár ilyennel elbaszni
Köszi szépen!!!!
Megnyomod a védekezés gombot(harc közben) majd az R-t vagy nemtudom mire van beállítva neked.
Az kül nem idögyorsítás hanem csak a harceg harcol(!!!!) gogyrsabban, de minden ugyanolyan sebességü.
Az kül nem idögyorsítás hanem csak a harceg harcol(!!!!) gogyrsabban, de minden ugyanolyan sebességü.
hópihe
Meg tudná vki mondani az idõgyorsítás (képernyõ vörösbe játszik, mindenki áll a herceg meg mérgezett egér módjára rohangál) kombinációját? 2szer sikerült eltalálnom, de gõzöm sincs miket nyomkodtam. A listában meg nem találtam. Elõre is köszi!
iiiiiiii......az egyik macskám össze-vissza hány,összehányta az egész lakást <#duma>#duma><#wow1>#wow1>
hm.....nincs nagy kedvem takaritani,inkább átháritóm valamelyik másik családtagomra hihihi 😄DDDD
Tudom,hogy mindenkit untatok a macskás dumámmal dehát macskamániás avgyok 😄DDDD
2 persza macska!😄DDDDD
Frici õ 3 éves kandúr és 7kilós és egy 8hetes a Maci õ is kandúr <#nyes>#nyes>
És a frici hány össze-vissza mert a jobb veséje nem mûködik és a diétás kajáját eleszi elõle a Maci 😄DDD
hm.....nincs nagy kedvem takaritani,inkább átháritóm valamelyik másik családtagomra hihihi 😄DDDD
Tudom,hogy mindenkit untatok a macskás dumámmal dehát macskamániás avgyok 😄DDDD
2 persza macska!😄DDDDD
Frici õ 3 éves kandúr és 7kilós és egy 8hetes a Maci õ is kandúr <#nyes>#nyes>
És a frici hány össze-vissza mert a jobb veséje nem mûködik és a diétás kajáját eleszi elõle a Maci 😄DDD
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Stark tessék bocsánatot kérni szegény PG Captain-tól,mert mingyárt sirni kezd 😄DDDDDDDDDDDDDD
Jól van,vicc volt remélem nem fogsz tényleg sirni PG Captain 😊
Stark tessék bocsánatot kérni szegény PG Captain-tól,mert mingyárt sirni kezd 😄DDDDDDDDDDDDDD
Jól van,vicc volt remélem nem fogsz tényleg sirni PG Captain 😊
hópihe
Milyen fõterembe? Az hol van? Ott nem láttam msái kirányt...Vagy nemtom... Ird le légyszi részletesen.
Stark:Tehát többen is avgytok?oh 😄DDDDDDDDDDDDDD
Nemhinném,hogy találkozhatnánk,és nem si akarom 😄DDDDDDDD
Jó a humorérzéked 😄DDDDDDDDDDDDD
Nemhinném,hogy találkozhatnánk,és nem si akarom 😄DDDDDDDD
Jó a humorérzéked 😄DDDDDDDDDDDDD
Nem, most ott tartok, mégse ugykell ahogy montam, csak hülyén szkrínsotoltad le.
lecsuszol a lépcsö alatt lévö függönyön majd átugrasz a kiálló earudra.
lecsuszol a lépcsö alatt lévö függönyön majd átugrasz a kiálló earudra.
hópihe
Hyper Snake:Szerintem meg a jobb oldali fügönnyön csússz le utána rögtön át a bal oldalira 😊
És csors futás 😊)))
Stark:😄DDDDDDDDD
Sose tudhatom 😄DDDDDDDDD
És csors futás 😊)))
Stark:😄DDDDDDDDD
Sose tudhatom 😄DDDDDDDDD
Kicsit sötét kép de asszem ugy hogylecsuszol a baloldali függönyön utána rögtön lelassítod az idöt és átfucc a tüskéken.
De ha nem akarod lassítani az idöt akkor mindig gurulni kell.
De ha nem akarod lassítani az idöt akkor mindig gurulni kell.
hópihe
Hogy lehet átjutni a másik oldalra ???

Hyper Super !!!
Hogyhogy hol?Ja,néha sõt sokszor elirok cuccokat mert nagyon gyorsan irok,bocsesz <#nyes>#nyes>
inkább leszek akkor lassitott film 😄
De ti aztán nagy szoknyapecérek lehettek 😄
Remélem nemfogok veletek talizni miközben a piros ruhámba lejtek(nagy kivágással) 😄DDDDDDDDD
Még a végégn futnom kéne elõletek XD
inkább leszek akkor lassitott film 😄
De ti aztán nagy szoknyapecérek lehettek 😄
Remélem nemfogok veletek talizni miközben a piros ruhámba lejtek(nagy kivágással) 😄DDDDDDDDD
Még a végégn futnom kéne elõletek XD
kül szerintem van pár kép amin Shahdeed vagy mi a *** a neve jobban néz ki😄😄😄
Az a nagyon hiányos cucc....
De Kailleena ruhája sem semmi, az télleg nagyon hilyányos.
és Kaileena(fórumozó) hol tanultá gépelni?😄😄😄 mer én direkt irok igy😄😄😄
Az a nagyon hiányos cucc....
De Kailleena ruhája sem semmi, az télleg nagyon hilyányos.
és Kaileena(fórumozó) hol tanultá gépelni?😄😄😄 mer én direkt irok igy😄😄😄
hópihe
Vagyis itt(jaj,de uyge nem hánytátok mijetta tele a kádat X_Xhttp://static.animexx.de//mitglieder/bilder/4/0/311004.gross.jpg
Stark:Hogy neked miylen angy a fantáziád 😄
Nem vagyok büntetett elõéletû 😄DDDDD
Mármint csak kicsit hasonlitok rá,fényképrõl meg apszolút 😄DDD
Zöld szeemk,barna haj,de kardozni nem tudok és tuttommal nem vagyok az Idõ Császárnõje sem 😄DDDDDDD
DJlittleNorbi:Biztos belehet valahogy állitani 😄
Itt rólam egy egy éves kép(csak nehogy megijedjetek tõlem,a rondaság királylányától😄DD): http://static.animexx.de//mitglieder/bilder/4/0/311004.gross.jpg
Nem vagyok büntetett elõéletû 😄DDDDD
Mármint csak kicsit hasonlitok rá,fényképrõl meg apszolút 😄DDD
Zöld szeemk,barna haj,de kardozni nem tudok és tuttommal nem vagyok az Idõ Császárnõje sem 😄DDDDDDD
DJlittleNorbi:Biztos belehet valahogy állitani 😄
Itt rólam egy egy éves kép(csak nehogy megijedjetek tõlem,a rondaság királylányától😄DD): http://static.animexx.de//mitglieder/bilder/4/0/311004.gross.jpg
Hi all. Köszi a segitésget tovább jutottam. De megint megakadtam...Ott vagyok miután kinyiottam egy vizes izét azt a bazi nagy kapuból egy zár lement nem tom mit kell csinálni. Elkezdtem visszamenni az idõbe elõre menni és ismétlem a helyszineket de nem tom mit kll csinálni. HELP ME!
akkor engem a növéred emlegetése zavart össze.😄
és hasollitasz a hertzegre?😄😄😄(vagy netalán Kaileena-ra? amiben nenaon hiszek)
habár lehet hogy büntetett elöéletü vagy és a UBIsoft megszerezte a fényképedet a rendörség adatbázisábol-szerintem😄
és hasollitasz a hertzegre?😄😄😄(vagy netalán Kaileena-ra? amiben nenaon hiszek)
habár lehet hogy büntetett elöéletü vagy és a UBIsoft megszerezte a fényképedet a rendörség adatbázisábol-szerintem😄
hópihe
Stark én csaj vagyok ha eddig nem vetted volna észre 😄DD
És azért ez a nevem mert Kaileena a kedvenc karakterem,na meg a Herceg 😄
Meg még azért is mert egy kicsit hasonlitok rá
És azért ez a nevem mert Kaileena a kedvenc karakterem,na meg a Herceg 😄
Meg még azért is mert egy kicsit hasonlitok rá
Szerintem, ami a játék legelején található bejáccás (mikor a hertzeg Babilónban fut a Dahaka elöl) az a 3. rész lenne. Mer ugye a nemalternatívbefejezésnél a Dahaka elmegy és nem hal meg. És az hülyeség, hogy a bejáccásban a hertzeg megfordul a csukott ajtónál és szembeszál a Dahakával és azt nemnagyon élhetné túl. Meg a városba sincs senki stb......
De ha valakinek van mási ötlete vagy ilysemi szóllyon.
De ha valakinek van mási ötlete vagy ilysemi szóllyon.
hópihe
Régen tuttam azt amit kérdezté, de most raktam fel ujra azt még az elején vok.
Ugyhogy segítnék ha tudnék.
asszem ugy kell hogy az "e"-t hosszan nyomod de ugy hogy az e-vel ugrasz mögé nem az ugrással, vagy az ugrással mögé és ugy a c
Ugyhogy segítnék ha tudnék.
asszem ugy kell hogy az "e"-t hosszan nyomod de ugy hogy az e-vel ugrasz mögé nem az ugrással, vagy az ugrással mögé és ugy a c
hópihe
Köcce az informáciot bár még nem próbáltam ki hogy jó-e
Arra lennék még kiváncsi hogy egykét mozdulatot hogy lehet megcsinálni...Pl: Láttam egy olyan mozdulatot hogy háttal az ellenfélbe szurja a kardot kikapja a kezébõl az õ kardját megfordul és lefejezi...Meg hogyan lehet ugrásból a 6 mozdulatot megcsinálni mert csak 2 tudok néha extrém is sikerül de csak néha...Én is adnék tanácsot hátha valaki ezt nem ismeri. Dupla fegyverre gyorsan három ball katt egy e és csinálom egy ilyen breake mozdulatot egykézen kaszálva minmdent. Ja és van a combo lis de angol és nem tom mi micsoda azért kellene segitség
Arra lennék még kiváncsi hogy egykét mozdulatot hogy lehet megcsinálni...Pl: Láttam egy olyan mozdulatot hogy háttal az ellenfélbe szurja a kardot kikapja a kezébõl az õ kardját megfordul és lefejezi...Meg hogyan lehet ugrásból a 6 mozdulatot megcsinálni mert csak 2 tudok néha extrém is sikerül de csak néha...Én is adnék tanácsot hátha valaki ezt nem ismeri. Dupla fegyverre gyorsan három ball katt egy e és csinálom egy ilyen breake mozdulatot egykézen kaszálva minmdent. Ja és van a combo lis de angol és nem tom mi micsoda azért kellene segitséganyádat nekem nem mondot hogy bocs?😄😄:
nekem is elirtad a nevem: Star az enyém Stark😄😄😄😄
szerintem nem vagyk én csillag szerintem
nekem is elirtad a nevem: Star az enyém Stark😄😄😄😄
szerintem nem vagyk én csillag szerintem
hópihe
Star,sweet:Ti nagyon perverzek vagytok,ez a játék nem a sexrõl szól!!!!!!!!!!!!!!!Arra vannak más játékok,hehehe 😄DDDDDDDDDD
PG Captain :A csáps bika,az Dahaka 😄DDDD
Az órásrésznél avgy,nem...a kertben ugye?
Ott kiütöd a hordókat,bemész,fel,lassitás.Falonfutás és a hordó kiütése,majd afelkapaszkodás tovább és ott is üsd ki a hordókat.
Szerintem,biztos,hogy leghamarabb 2év múlva jön ki.Végülis a warrior within-csak noveberben jött ki 😄
csak az alapokhoz 40X min.végig kell vinni az új játékot.Ki lessz egyáltalána fõellenség?A csávóka aki a végén felveszi a koronát?????
Szerintem hülyeség a vége,hogy senki sem tudja megváltoztatni a sorsát,mert akkor a Hercegnek annyi 😄DDD
És nemhinném,hogy drámai véget szánnak a játéknak 😄
Szerintem nemis biztos,hog ilyen lessz a játék mint a képeken,tudjátok mennyit fognak még változtatni rajta?!Megaztán,ha az év játékának akarják,ahhoz sokkal jobb grafika kell.És új dolgok.Az uncsi lesz,ha csak háztetõk lesznek....
PG Captain :A csáps bika,az Dahaka 😄DDDD
Az órásrésznél avgy,nem...a kertben ugye?
Ott kiütöd a hordókat,bemész,fel,lassitás.Falonfutás és a hordó kiütése,majd afelkapaszkodás tovább és ott is üsd ki a hordókat.
Szerintem,biztos,hogy leghamarabb 2év múlva jön ki.Végülis a warrior within-csak noveberben jött ki 😄
csak az alapokhoz 40X min.végig kell vinni az új játékot.Ki lessz egyáltalána fõellenség?A csávóka aki a végén felveszi a koronát?????
Szerintem hülyeség a vége,hogy senki sem tudja megváltoztatni a sorsát,mert akkor a Hercegnek annyi 😄DDD
És nemhinném,hogy drámai véget szánnak a játéknak 😄
Szerintem nemis biztos,hog ilyen lessz a játék mint a képeken,tudjátok mennyit fognak még változtatni rajta?!Megaztán,ha az év játékának akarják,ahhoz sokkal jobb grafika kell.És új dolgok.Az uncsi lesz,ha csak háztetõk lesznek....
Szerintem még ne habarodjunk annyira bele, ez még változhat, azért nem hülye az ubisoft hogy elcsesszen két ekkora jó gamet! VAGY IGEN??? Remélem hogy nem!!!! Ami meg az alter befejezést illeti, várjuk meg mit hoznak ki az ubisok, õk fõzték meg a kaját 2 befejezéssel, egyék is meg mind a kettõt de 1 íze legyen!!!😄😄
De akkor mi van ha a játék nem az alternatív befejezéssel folytatódik?
Akkor Kaileena nincs benne, és hülyeség volt aternatív befejezést csinálni.
És mi az hogy gonosz herceg? Ez a játék még homályos nekem.
Remélem meginn év játéka lesz(ha csak el nem cseszik)
De nálunk is évvégén lett évjátéka ugyhogy szivacs.😄
Akkor Kaileena nincs benne, és hülyeség volt aternatív befejezést csinálni.
És mi az hogy gonosz herceg? Ez a játék még homályos nekem.
Remélem meginn év játéka lesz(ha csak el nem cseszik)
De nálunk is évvégén lett évjátéka ugyhogy szivacs.😄
hópihe
hát igen, bírnám a dolgot! eszmáletlen szexire meg vannak csinálva a nõi karakterek.farah is jó volt nagyon, a kis szende szûz aki orgyilkos az ágyban, de ez a kaileena! húú, azok a mellek! perverz vagyok?
Azt a végén a játék dobozára az lenne leírvam, hogy 18éven felülieknek.😄😄
A játék fele arrol szólna, hogy kéne grpuppenezni.
A játék fele arrol szólna, hogy kéne grpuppenezni.
hópihe