Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stark
Szerintem akkorsem bug, inkább hack-elésnek nevezném.

hópihe

Seth
attól még bug, csak megvan a technika, hogy hogyan lehet elõcsalogatni..

PSN ID.: Beegabor

littleNorbi
Hogy-hogy így nézek ki ???

Stark
Igaz csak az 1/4-ét értem😄😄 LoL

hópihe

Stark
HI!

Aki eddig azt hitte hogyha Sand Wraith-té válás 1 bug a játékban akkor tessék:
# Play as Sandwraith

When you reach the portal room for the second time, when you have to switch the time to the present for the first time, the Prince will say that something is wrong. You must run the switches on the wall to make the portal work correctly. Do not run the switches on the wall. Instead, enter the portal as it is and you will switch the time to the present. Save the game, then exit and load the game. You will now be playing as Sandwraith. In this mode you will constantly lose life and much more health when hit than in normal mode. However your attacks will be very powerful and you are much more quicker. Note: Save the game on a different file if you wish to continue the game as the Prince.

Do the same thing as instructed above, but do not exit the game. Instead, continue playing until you die, or just jump into a pit. Either way, you must die a few times for this to work. Eventually when you retry and come back to life, the prince's body will become completely invisible except for his swords and his head. Note: You only have one chance to play the game in this form; if you die again and retry you will come back as the sandwraith and will not be able to do it again unless you start a new game.

hópihe

Stark
Én is szép lassan viszem végig a sok gamét mert jobban élvezem.
Ha meg Lakadok otthagyom 1 hétig, azt utána folyatatom😄

Ilyen volt nekem még a NFSU 2 ot 20x probáltam(majdnem szét is vertem a gépet😄)
2hétig ne is gaméztam vele aztán mikor ujra megrobáltam elöszörre átvittem😄

hópihe

Stark
Stark
Bukephalos: nem emlitettük, hogy két herci leszz(jo + rossz) csak azt hogy (talán)
lesz sötét énnye

hópihe

Prince of Máté
bocs bem jó
Milyen felbontású kép fér bele?PPSOT

Stark
a medálat nézzétek a hertzeg mellkasánál
az a "Bikapöcs" elvitte vagy ez a secondary befejezéssel folyatatodick?

hópihe

Prince of Máté
Sands of timeról

Stark

hópihe

Prince of Máté
Prince of Máté
csá!

AZon a pályán tartok amikor legyõztem azt a csajt aki a másik pirosruhást akarta megölni.Aztán jött egy hosszú rész meg minden és most ott tartok hogy egy növényes pályán.Tudtok segíteni?
Köszi!

Itt van egy király kép a WARRIOR WITHINRÕL.

pera
Igazad van. Ez PoP WW fórum, de mostanra szinte mindent kitárgyaltunk így elfért benne egy kis OFF is. <#vigyor3>

Megaztán mindenki annyi idõs, amennyinek érzi magát. És én abszolút nem annyinak érzem magam, mint amennyi vagyok<#nevetes1>.
Köszi a dícséretet + a jókívánságokat. amennyire meg tudom állapítani, ide csak jófejek járnak.
Kaileena: Tanulj angolul, és amilyen gyorsan lehet, huzzál ki Kanadába min. 2 évre, utánna diplomázz le! Meglátod megéri. Ha nekem ilyen lehetõségem lenne, úszva gyalog is kimennék...
Na, de elég a magánügyekbõl, még a többiek megharagszanak. Elvégre ez egy PRINCE OF PERSIA WARRIOR WITHIN fórum. (a naggybetûket ne kiabálásnak, hanem nyomatékosításnak vegyétek plz!)
Pera: jó neked, én talán jövõ tavaszra befejezem 😊)
Kaileena
nem si kell sitni pera!Én is siettem volt úgy h két délután alatt levittem és nincs mit csinálnom szabadidõmben 😄

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

pera
Hát persze hogy játszanak felnõttek is. Én is elmúltam már negyed évszázados. Igaz hogy az embernek ilyenkor már nincs annyi ideje, de azért játszik. Nekem napi 1-2 órám van rá. Délután 5ig meló utána van egy kis szabadidõ aztán meg a barátnõvel is kell foglalkozni.
Most a játék 2/3-ánál járok. Ezzel a tempóval amivel haladok csak hétvégén fejezem be. De nem kapkodok. Szépen, ráérõsen...

Kaileena
jaj,sok szerencsét,remélem egészséges lessz 😊
nekem most született egy kisunokatesóm Emma,rajta kivül van 3db négy éves kissrác,Ádika,Gyurika és Tomi 😊
Nem is gondoltam,hogy felnõtt emberek is játszanak ijesmiket 😄DDDDDD
Az egyik nõvéremnek Ottynak is ideje lenne szülni csak nincs ideje 😄DDDD
Megasztán õ sokszor este bulizik a haverokkal meg minden....A msáik nõvérem Ági õ Kanadában él,nyáron ment férjhez egy vitamincég tulajhoz,kuva jó házuk van 😊
Elmehetnék hozzájuk nyáron csak a rpülõjegy 12000 ft <#wow3>
De a többit füzetné csak a repülõjeyget kéne nekem,megasztán nemtudok angolul XD
Jó fej csávó lehetsz 😊
Megasztán a fiúm is Párizsban lakik <#rinya>

Jó, meggyõztél, nem kisérletezem, bár kiváncsi vok mind2 befejezésre. Bár, úgyis tervezem, hogy újra végignyomom mind2 részt. Persze, csak addig, míg az új ki nem jön.
A tiszta játékidõm nem nagy, a SoT-t kb 11 óra alatt taroltam, WW-ben meg kb 15 óránál járhatok. Csak hát az idõ! Meghát mivel egész nap gép elött ülök, este soxor jó egy kicsit mással foglalkozni.
Törpét nyár elejére várjuk, még nem tudni fiu v. lány, de tlán most van a legtöbb gond. Gyerekszoba, cuccok estébé. Csak már jó bele élni magam 😊)
Én 1 nagy, országos vállalatnál dolgozom rendszergizdaként.
A videokat megnézem...
Kaileena
Igen,mindet össze kell szedni.Szerintem..hm...nemtom.....ne kisérletezz....
De a film számitógépes elsz,mint a jófajta videók a játékban.Mint pl.amikor Dahaka kerget és meghalt Kaileena és ott rinyál a rinc amikor a Maszkról van szó.Meg mint a utolsó videó a két befejezés is szép grafikával van.
A hivatalos oldalon vannak videók: www.princeofpersiagame.com
Nézd meg!és ott ezek vannak a filmhez:E3 trailer
A Precusor to fate
All is lost
The Final battle
Mivel foglalkozol?
"Sajnos én ilyen csak estejátszósnapközbendolgozósgyereketnevelõs figura vagyok"
Vagy van egy kisfiad/lányod?
Nekem sincs sok idõm a tanulás miatt,de a rekordom az,hogy 2nap alatt lejátszani kb 2X20 óra alatt easy-n,upsz nem is!20óra kb a rekordom hard-on 😊
Csak Dahakát nincs kedvem levinni XDDD

Sajnos én ilyen csak estejátszósnapközbendolgozósgyereketnevelõs figura vagyok, így nem nagyon van idõm leülni.
Remélem, a film csak rémhír!! Õszintén, tudtok olyat, hogy egy játékból jó filmet csináltak? Bár a mai technika mellett!? Én vhogy mégis ódzkodom tõle.
Kaileena: Ha mondjuk az utolsó élettöltöt nem veszem fel, akkor a normál bef. lesz a játékban? S ha innen visszatöltöm, megszerzem a plussz életet, akkor az alternatív jön? Magyarán, ilyen "trükkel" végig lehet egyszerûen vinni mind a két befejezést, újra játszás nélkül?
Kaileena
Nemtom.....nem játszottad még végig???????????????????????
Ha nem akkor szeirntem szedd össze az élettöltöket amibõl 9van.
Ja és tudtok valamit a POP2 mozifilmrõl?

Jók a képek. Az egyik linken, ha jól fordítottam elektronikusból, az áll, hogy nov-ben fog rendelkezésre állni. Kérdéseim:
Szerintetek a teljes játék? Csak konzolra, v. kijön a Pc-re is. Nem lesz összecsapva?
Vélemény?
Köszi! Közben sikerült átvergõdnöm, csak majdnem összetörtem a berendezést, mert ha egyszer elhibáztam, akkor kezdhettem elölrõl. nem az útvonallal, haNEM az idõzítéssel volt bajom. Mire betájoltam magam már le is estem. Ráadásul a lényeges pontokon bejött az oldalnézeti kamera, mire lereagáltam dettó.
A végét még nem ismerem. De ebben az esetben meg kicsit bonyolódik nem? Úgyértem ott a ficko akit te említettél, aztán ott a hercig (a sötét meg a világos), meg talán Kaileena (esetleg Farah is cóm bekk), szal lesz tobzódás.
Végén még igaza lesz némely csávóknak és érdekes dolgok kerekednek ebbõl...
Kíváncsiságom az egekig ér...
Kaileena
© Bukephalos :Nemtom,de ott nekem is megvolt a bajom.Csússz le a zászlón ugrás jobbra+lassitás onnan balra avgy elõre lassitás onnan az árbocokra és onnan a mozgó talajra de ott is lassits és onnan át a másikra ott forgás és aztán emgint lassit és vigyázz mert ha futsz a falon jön egy csajszi.
Szerintem a fõgonosz az a csávó lesz aki a végén felveszi a koronát,nem?

Kaileena
Figyuka!Új képek a POP3-ból itt!:

http://www.jeux-france.com/images_3963.html

Ésmi van akkor emberek, ha nem két hertzeg (1 jó 1 rossz) lesz a köv. részben, hanem õmaga lesz setét és gonosz? (mivel ugyi az elõzõ képen az állt, hogy létrehozza önmaga sötét mását.) Mindenesetre én bírnám, ha egy gonosz karakterrel kellene játszani... szüzek megrontója, gyerekek félelme he-he.
Kaileena:ha a "kiséreségi" kisérettségi akart lenni, akkor 1 kalappal hozzá. Amilyen kavar van most ezen a téren rád fér.
U.I.: a leomló árbócos pályán miért nem bírnak a két árbócos közé 1 db vissza térési pontot tenni, miér' köll elölrõl kezdeni?
Kaileena
Stark:Járok iskolába,gimibe...de beteg vok,légcsõgyulladás...hát én tudniillik mindenféle nyavaját összeszedet 😄DDDDDDDDDDDD
De legalább a kiséreségirõl lemaradhatnék 😞
Ja,és én nem vagyok perverz,nekem csak ettszik,hogy kedvenc szereplõm nem hal m eg,mert a rendes végét is levittem csak az úgy szar volt...és abban az alternativ végében sincs annyi perverzség...mint a te fejedben!😄DDDDD
Végülis már felnõtt mindekttõ és egy kis szórakozás nekik is kijár 😄DDD
Keca:Honnan szedsz iylen POP3-as képeket?Én mindenhol böngészek de sose találok<#rinya>

Stark
basszus összeizgulom magam a játk miatt😄
de itt nem vagyok képben a sötét éneknél
csak a jedis játékokban
mer hogy hogy leszz.....
mingyá beszarok

hópihe

Sil3nt
már hova fokozzák ezt a sötétséget? végén igazán sötét hercegünk lesz <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Seth
az a sötét énje biztos....jajj anyám ezt a sorozatot a végtelenségig lehetne folytatni az idõ manipulálása miatt....

Stark
hogy valosítják meg a sötét hertzeg karaktert?

hópihe

Stark
mi lenne az a sötét szar a hertzeg másik felén?
mi ez KotOR utánzat?

hópihe

találtam egy fincsi képet a hertzegrõl 😄DD

Stark
az nem prince hanem hertzeg
Kaileena képét láttad már? hasollit a hertzegre😄

hópihe

látom mennek itt a princes témák... 😊

Stark
és ugy kell irni hogy tuggya😄

hópihe

Stark
😛én elöbb leírtam😄<#mf2>

hópihe

Seth
elírtad: tudja 😊

Stark
elírtam: tuggya

hópihe

Stark
az joo
igaz már minek mer mindenki tiggya hogy ki mit mond
nem nagy vaszizdasz.

hópihe

A játék magyarosítása folyamatban van! A hírek szerint, a menük és a párbeszédek is magyarítódnak. Az illetõnek, aki készíti, már több játékmagyarosítását is volt alkalmam személyesen tesztelni, így nyugodtan mondhatom, hogy profin áll a dolgokhoz. Rem. A közeljövõben elkészül. Vmikor a nyár folyamán talán, mivel 1szerre több projecten is mûködik
még nem tartok a legvégénél, de majdnem. 8 élettöltõ már megvan,a kilencedik leírás szerint mindjárt következik. az érdekelne hogy meg tudom e azt csinálni hogy mindkét befejezést választhassam úgy hogy ne kelljen sokat újra játszani belõle, vagyis a kilencedik élettöltõ után még mennyit kellene ugrabugrálni a befejezéshez,és hogy elõtte közvetlenül lehet e majd menteni.
kéjlína - ha vki magyarosítja a játékot legyen ez a princess neve 😊

Stark
nincs mit

hópihe

köszi mége1x!
Stark
Igen. Akkor lesz piros a képernyö és a hertzeg gyorsan kardozik.

hópihe

Na most akkor mivan?
Stark: amire te gondolsz (a kirobbanós izé) az azok a harcmódok, amiket idõnként kapok, 1-1 rész teljesítése után? A sors lehellete, meg a sors szele, és a többi?
Tisztázva: Az alapkérdésemre a válasz akkor: hárítok, meg röviden megnyomom az R-t?
Stark
De elág ha csak 1x megnyomjuk.
Ha fojamatosan van nyomva akkor valami fehér kirobban a hertzegböl azt mindenki meghalol.

hópihe

Stark
Mivan senkinek sincs iskola? Már aki még jár.
Kaileena: Épp te montad hogy perverz vagyok, és neked teccik a legjobban a alternativ bef. mikor a herceg jol ******* Kájlínát.😄

hópihe