10262
-
#4660 ja, bocs, a kérdés nem lett jol megfogalmazva
a kérdés:
hogy kell lelassitani az időt?
mert tudom,hogy a visszapörgetés gombhoz van rendelve
namost ha azt folyamatosan nyomom,akkor visszateker...
ha 1x nyomom meg,akkor meg amint megmozdulok, 1ből visszagyorsul az idő...
a játékot gamepaddal játszom az egyszerűbb irányitás kedvéért (amit ps emulátoros játékok miatt vettem),ahol az idő visszaforgatása nálam a 6os gombon van :) -
#4659 volna 1 kérdésem:
ugyebár van az időlassitásos hülyeség...
most ott vagyok,hogy 2 tornyot kell aktiválni...
a jobb oldalihoz nem jutok fel, a balhoz meg simán :)))
a kérdés:
van 1 kar,amit le kell huzni...
igen ám,csakhogy 2 gomba-penge (igy neveztem el) forog ellentétes irányba,és a mögöttük lévő ajto folyamatosan csukodik... szal hogy lehet megcsinálni?
(ott tartok,miután megkaptam a vörös ruhás csajtol azt a maszek csiricsáré kardot) -
#4658 Semmire nem jók és szinte képtelenség az összeset összegyűjteni. Csak majd az Extrák menüben lesznek benne! -
#4657 Semmi különös,csak képek vannak bennük amiket a neten én mondjuk nem találtam..mindet meg...
Csicsa:minek köszönhetőp ez a vers?költő akarsz lenni miután megvertem a főnöködet?:D -
evolva #4656 Sziasztok! Lenne 1 kérdésem: vannak a játékban itt-ott eldugva a ládák amiket szétkell csapni és akkor olyan szép sárgán ragyognak. Na azoknak tulajdonképpen mi hasznuk van? -
#4655 Kaileenának:
Dsuang Dszi álma
Kétezer évvel ezelött Dsuang Dszi,
a mester,egy lepkére mutatott.
-Álmomban-mondta,-ez a lepke voltam
és most egy kicsit zavarban vagyok.
-Lepke,-mesélte,-igen lepke voltam,
s a lepke vigan táncolt a napon,
és nem is sejtette,hogy ő Dsuang Dszi...
És felébredtem...És most nem tudom,
most nem tudom,-folytatta eltünődve,-
mi az igazság,melyik lehetek:
hogy Dsuang Dszi álmodta-e a lepkét
vagy a lepke álmodik engemet?-
Én jót nevettem:-Ne tréfálj,Dsuang Dszi!
Ki volnál?Te vagy:Dsuang Dszi!Te hát!-
Ő mosolygott:-Az álombéli lepke
épp így hitte a maga igazát!-
Ő mosolygott,én vállat vontam.Aztán
valami mégis megborzongatott,
kétezer évig töprengtem azóta,
de egyre bizonytalanabb vagyok,
és most már azt hiszem,hogy nincs igazság,
már azt,hogy minden kép és költemény,
azt,hogy Dsuang Dszi álmodja a lepkét,
a lepke őt és mindhármunkat én.
-
#4654 Van ez így keca azért jó hogy újra hallunk!
Trux! te meg kérdezz nyugodtan! ha a többiek megunnak én a végtelenségig türelmes vagyok tehát hozzám jöhetnek az idétlen kérdések is!!! -
Keca #4653 I'm back...
Egyébként figyeltem az oldalt ugyanúgy... csak mittomén nem írtam... -
#4652 Hehehe
LOL -
Trux #4651 Keca : köszi a segitséget , rendesek vagytok hogy segitetek egy kezdönek
még tegnap este sikerült megcsinálnom
-
#4650 Huh KECA! Mikor írtál utoljára? -
Keca #4649 jah, és mellesleg végigjátszás ITT! -
Keca #4648 az első képre a válasz (ehhez nem fűznék sokat hozzá, max lassítsd le az időt)
a második képhez csak annyit, hogy a sorrendet nem tudtam mivel nem mondtad hol tartasz. A lényeg annyi, hogy eltaláld a sorrendet. Ezt úgy tudod ellenőrizni, hogy mikor aktiválsz egy kapcsolót utánna homok ömlik majd lefele. Ha aktiválsz mellé még1et akkor vagy megszűnik a homok vagy megy tovább (meg világít is a kapcsoló) a lényeg az hogy megfelelő sorrendben aktiváld az összeset. Utánna meg majd a végére futsz...
Bocs a regényírásért... -
#4647 vagy kimész -
#4646 beállsz a portálba:D -
Trux #4645 Sziasztok itt atarok tud valaki segiteni ? Kép1kép2
Elöre is köszi -
#4644 1etértek
(nagyon)régebbi hozzászolásba valaki azt irta hogy Oralndo tökjo erre a szerepre-
Én inkább az animációs filmre szavaznék mindkettöböl:D
mer az ugy fasza:D -
Keca #4643 A film már engem is érdekelne... Lehet hogy nem is lesz az egészből semmi. Meg ha lesz is nehogy Orlando játsza a Prince-t! -
#4642 nemhinném
tudnánk róla
a filmet is igy igérgetik az 1 böl és az animáciosfilmet a 2böl
de semmi -
bg012 #4641 Valaki nem tudja létezik e vagy készülQben van valamelyik rész szinkronizálása??
feltehetQleg mikorra lesz kész?? -
bg012 #4640 most már találtam kössz a segítséget???
-
bg012 #4639 dc -n néztem de ott nincsen szabad szlott -
bg012 #4638 esetleg nem tudnád leírni honnan lehetne letölteni
-
#4637 Ulead Gif Animator... én mást nem ismerek. Ez viszont sajna angol:( -
bg012 #4636 Milyen programmal érdemes jó logót8bannert) készíteni!
Ha lehet magyar legyen de nem muszály!!
-
#4635 ok,kösz csicsa megnézem cska a nővérem fel en keljen:D -
#4634 Gyerekek!Az elöbb jártam a Dahaka Team-en.Új bannerük van.
Csak úgy érdekesség ként. -
#4633 http://gamecopyworld.com/
itt találsz crack-et
innen szoktam énis szedni:D -
#4632 Dzsiti már megint mit csinálsz? -
#4631 Nah ez egy még jobb dolog! A Fraps finoman fogalmazva szar, szaggat, lassú, akad és csak 30mp-t lehet vele felvenni! Mást sajnos nem találtam. -
bg012 #4630 heló! a játékot fel akarom venni!
használtam frapsot de az regeteg MB-t eszik:Tudnátok valami jó felvevő progit mondani!!
Ami ha lehet MPG formátumba vegyen fel de nembaj ha másmilyenbe vesz a progi!!!
-
#4629 Értsd meg senki nem veszi jó néven, ha a kedvenc játékát másolva kapja vagy szedi le a netről! Ez senkinek nem esne jól! Crack külön nincs a játékhoz, de ha valamelyik Warez oldalról letöltöd a teljeset, akkor tuti lesz hozzá! De nem ajánljuk a másolást senkinek. És azt gondolom az nem tartozik senkire, hogy mennyi legális vagy illegális CD-je vagy DVD-je van! Az már teljesen magánügy, te ezzel ne foglalkozz, mert mindenki a saját felelősségére másolja vagy szedi le illegálisan. Őt büntetik vagy csukják le érte! Tehát neked emiatt ne fájjon a fejet! -
Dzsiti999 #4628 Azt nem nagyon hiszem. Végigjártam jópár fórumot, és mindenki így reagál a Crack kérőkre. ÉS IGAZUK IS VAN -
susubaba #4627 de mi a bajod ezzel? nem értem.
Nem pont töled kéri!
Lehet más meg szivesen ad! -
Dzsiti999 #4626 Ez abszolút nem volt goromba. Ha goromba lenne, akkor abszolút nem ilyen lenne. Nekem tök mindegy, hogy milyen a problémája, de ne kérjen serialt, crack-et stb-t... -
susubaba #4625 ide olyan ember jön akinek valami problémája akadt egy játékkal.
neki is ilyesmi lehet,te meg itt ngyon gorombán leszólod! -
Dzsiti999 #4624 Azért nem mindegyik, de elég sok. Egyébként is én nem szoktam beállítani a fórum közepére, hogy jajj, nem kaptam serialt, adjá' crack-et stb... Ez nem ide tartozik -
susubaba #4623 gondolom neked minden játékod legális:))))))))))))) -
Dzsiti999 #4622 Hehe... Jobban is teszed, hogy elhúzol, mert ilyen fasza helyeken nem adnak Cracket. Menjél el valami lepukkant WareZ fórumra, ott biztos adnak, de itt nem. Itt a jelszó: NO WAREZ!!! -
evil 007 #4621 mi az hogy húzzak innen k*****