Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja,1 kis perverzitás kell az élethez. Pl. el tudnám képzelni a 2 csajt, amint néha bevesznek 1-2 kutyát is <#wow1>#wow1> (v mi az ördög azok a felrobbanó 4 lábuak)
Engem lenyûgözött a grafika, és a körme helyett jobban zavart, h amikor kötélen lógott, tlképpen mellette fogta a semmit. Ez a WW-ben is megfigyelhetõ. Persze ez is apróság tudom. A körmét meg levágta és kész!
Én vagyok perverz, te meg komplett sztriptíz sót akarsz a PoP3-ból?!
Szerintem, elnézve az elõzeteseket, ilyesmi nemigazán várható.
az elsõ cím nem rossz (deep darkness), de még inkább agyalj rajtuk 1 kicsit<#fejvakaras>#fejvakaras>
De végülis az az egészséges ember aki egy kicsit gondol iylesmikre,emrt ha nem az az eglszségtelen,nemigaz?😄DDDD
Remélem a hármasban a mi macsónk vetkõzni is fog hihihi 😄DDD
Na,éa mitgondolsz a cimekrõl?
Úgyértem,h szar a grafikája a keze a hercegnek borzasztó!!Nincs is körme te jó ég!Vetkõzött a Princ,csak látni való nem volt rajta sok 😞
Tegnap éppen azt vittauk a nõvéremmmel,hogy még izmai sem voltak az elsõ részben a princnek 😄
Your fate has be written! You’ll die!
Nem az a baj, hogy a princ vetkõzött, hanem az, hogy Farah-t mindig takarta vmi a fürdõben.
A WW-ben a két csaj a veszekedés közben tleg tépkedhette vóna 1 kicsit a másik ruházatát
Nekem az egyesben az tetszett,hoyg vetkõzött hihi<#puszis>#puszis><#nyes>#nyes>
Ez a herceg miért nem vetkõzött?!<#falbav>#falbav>
Ne gondoljatoks emmi rosszra!!!!!Nem vagyok oylan perverz mint egyesek.....
Hogy érted azt, hogy a SoT-nak szar a grafikája?
Farah maradt mini 😄DD
De szerintem aranyos lány volt az is,de mint láttátok a POPWW végén kinyirták a gonoszok,ott van egy jereszten v min.
BigPunisher:A film jó lesz!Nézd meg a hozzá való videókat a www.princeofpersiagame.com!( #3186 hozzászóûlás,ott a cimek)
Már várom a PO3-at!Kiváncsivagyok mi lesz a cime,pl szerintem ezek passzolnának:
Prince of Persia😄eep darkness
Warriors
Dark and White
In the End
Apocalypse(nem a horrorfilm 😄 amit amúgy nagyon szeretek )
Darkness
Na,szerintetek találó cimek????😊))
végre egy sorozat ahol a folytatások egyre jobbak! Ubisoft 4 president!!
Az elso ket reszt is toltatok, meg forditottatok az EGA monitort amikor kepernyofordito italt ittatok??😊))regi szep idok
Remelem a filmet nem basszak el (mint szinte minden eddigi jatekbol keszult filmet)
Jo jatekot mindenkinek!
pax
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
Farah-val kapcs. 1et értek veled. bár akkor még a princ is csak 1 kölyök vót. Tleg, a záró képeken, amit többen emlegettek, õ is hozzá "idõsült" a hertzeghez? V. maradt?
Jólvan,nem sértegetem tovább 😄
Észrevettétek miket dumálnak a homokszörnyek?😄DD
Pl:Amikor kinyirtam ezt monta:Kiméld meg a bátyáimat! XDDDD
Meg azok az ugrállós csajok:hé,herceg!Szeretem nézni ahogy szenvedsz!
mwg:Nem veheted át a helyemet!
és még ez a legértelmesebb amit mondanak:Gyertek!Itt az a személy akit a császárnõ halottan akar látni!
XD
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
merha igen akko ugy hogy:
mikor a csápjait lövi ki akkor mindig gurulj el elöle, utána csapkodd meg, meg lassicsd az idöt aztán 1x csakmeghal😄
hópihe
helo!
A végén Dahakát hogyan tudom legyõzni.
Nekem sehogysem sikerül.
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
ki melyik csajlyra szavaz?😄(Kaileena mámint a foRUMos: te meg csak a negatív férfiszereplökre szavazhacc😄 😛 LOL)
hópihe
The Prince is rapidly captured and Kaileena has no choice but to sacrifice herself and unleash the Sands of Time in order to save him. Now cast to the streets and hunted as a fugitive, the Prince soon discovers that past battles have given rise to a deadly Dark Prince, whose spirit gradually possesses him…
Ezt a offical site-rol szettem.
Alterbefejezésse folytatodika a gém😞 valainek😊 😄
hópihe
mindenjátéknál kódozniszoktam h végignyomom min 5x😄
pl Postal meg stb
hópihe
trónteremben van prince, és nincs rajta a mellénye (>>a herceg ruhája pedig a végefele dobja le magáról) stb
mer eddig nekem nem derült ki(a jubiszoft oldalán látott introkbol), hogy a csatatérre hogy kerültek homoxörnyek
meg arra hogy hogy írhat a gólemröl mag Shahdeed(v mi a neve) mikor mikor hirtelen ráront a dahaka pedig onnan már régeljöt és a bikaszar sem csesztetei
mámint nem asztmondom h nem irhat de ez mind zavaros
hópihe
nemtuggya valaki milyen cheat-tel lehet elöszedni az eagle sword-od?
mer azen a képen az van a pricénél és minden képen amit eddig láttam
hópihe
a kert alatt a belsõ csupa zöld kertet érted, vagy a külsõt, amikor oszlopok tetején kell ugrálni? Nincs esetleg screenshot-od?
További info:
About Prince of Persia 3 (working title)
The Prince of Persia, a seasoned warrior, returns from the Island of Time to Babylon with his love, Kaileena. Instead of the peace that he longs for, he finds his homeland ravaged by war and the kingdom turned against him. The Prince is rapidly captured and Kaileena has no choice but to sacrifice herself and unleash the Sands of Time in order to save him. Now cast out on the streets and hunted as a fugitive, the Prince soon discovers that past battles have given rise to a deadly Dark Prince, whose spirit gradually possesses him.
Hmm. Kár, hogy Farah-ról nincs szó...<#rinya>#rinya>
Hihi,de jó nekem 😊))
POPWW-t játszok s kényelmesen elhelyezkedem egy jó kis kávé mellett,de csak Nescalé 3 az egyben mellett XDDDDDD
Upszi...kicsit forró lett ez a kávé....elgörbült a kanalam <#wow1>#wow1><#rolleyes>#rolleyes><#merges2>#merges2><#wow3>#wow3><#vigyor2>#vigyor2>
A következõ PoP-os oldalamhoz készítettem egy logót.
Íme:
<- Hamster ->
Vissza kerestem, és Stark-nál találtam rá elöszõr eme szóra, így övé a dicsõség! <#worship>#worship> (#3120 hozzászólás). De ha nem így van, akkor sorry az értelmi szerzõtõl. Nekem teccik én használom. Szerintem csak 1szerû szójáték, nem hinném, hogy bármit bele kellene magyarázni. De hallgattassék meg Stark is (ha tleg az õ találmánya eme szó).
© Bukephalos:félig német gondolom,mert a német ejti a z-t c-nek 😊
De nekem a Herceg/Pertzeg/Prince mindig is Princ/Princike marad .DDDDDDDDD
Princ "oszt" "jó" van 😄DDD
© Bukephalos:Úgyis lesz kötelezõ az angol asszem két év mulva,majd ha itt kijárom a gimit kimegyek,de elõtte itt szerzek német nyelvvizsgát
Jaj,nekem mindig ott maradnak a legyõzött szörnyek,fõleg a gólemek 😄
A nõvérem csak igy hivja õket: Bugocskák 😄DDDDDDDDDD
Szóval ha meglátja õket elkiáltja magát:Hehe,bugocskák!
Amit én a lakás másik végében is hallok,égéééés XD