Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja bocs kongy amit ott lent írtam azt nem neked szántam de komolyan hanem annak aki a kardfelszúrós izét írta csak akkor vagy félrenéztem vagy nem tom de nem neked szántam sorry
ja jó ezt tudtam csak nem tudtam hogy hogy hívják köcce
davidka003
Így néz ki:

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

tudna valaki feltölteni képet BladeDancer-nevû ellenségrõl pls ha nem nem baj csak érdekel
azért azt megemlítem még hogy anyám NEM kurva
Fodek
úgyvolt, hogy nem mivel azt gondoltam, hogy hülyeség meg minden, aztán megnéztem a YouTube-on a legelejét és végig se néztem, mert kedvet kaptam a harcra😛

Godsmack a király!

You cannot change your fate... ...No man can

Fodek
ja meg elöször a T2T-t vittem végig, majd a WW-t most meg a SoT-t fogomXD

Fodek
mindig azt mondom ne egymást utáljuk, inkább akik igazán megérdemlik. itt abba is hagynám, mert még leesik az adminnak mire akarok kijukadniXD

Fodek
kösz! ez jó sztoriXDXD

tod én nem akarok ebbõl a fórumból egy trágár szaros izét csinálni csak akkor nagyon felhúztam magam sorry
Kongy
cheat. full élet,dark prince teleport,full idõvisszatekeés,full homok...,egyszer haverom megszívta a SoT trainerrel: beállította végtelen idõvisszatekerésre,és benyomta az R-t,nyomta egy ideig aztán elengedte,de még mindig tekertevissza az idõt XD Elment tévézni a haverom,és fél óra után visszament a géphez,és a játék legelején volt! XD
---------------------
Nemtom miért nem mûködnek nálad a trainerek. Lehet ha 1 profilod lenne mûködne mind.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

SiZo91
hansy te hogy mesz ilyet mondani baszd meg? úgy segít ahogy akar te kis gyökér, ha meg nem segít, akkor meg rábasztéál baszd meg, és húzzáál te vissza a jó büdös kurva anyádba, akkor meg

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Looooser
hát figyelj ott basztuk el hogy magyar országra szülttünk

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Fodek
mi az a trainer?

Fodek
😞 kár érte

megint ugyanaz van... kijön egy ilyen ablak, hogy Adatvégrehajtás megakadályozása Microsoft Windows

A számítógép védelme érdekében a Windows bezárta ezt a programot. Név: asx-pop2

ezt hogy tudom kinyírni?
a poén az, hogy ezeket a trainereket használtam én is... (:
de most raktam újra a windowst, lehet majd most nem fog beléjük kötni
de azért kösz
Looooser
van valami könyv és nem lehet magyarországon megszerezni

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kongy
vagyis több jó trainer ami sztem mûködni fog.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
ez történik ha szar trainert használsz....
ha viszont továbbra is akarsz trainerezni,itt egy jó trainer: IDE KLIKK

hi!

végre megint megvan a warrior within, nem is fogom sokat dicsérni, mert ennél jobb játékkal még nem találkoztam, de nem is ezért vagyok most itt. leszedtem egy trainert, de amikor bekapcsolnám, a játék kilép és ezt írja: "the game ended unexpectedly pls see readme for..."

ez mért van?
Fodek
a PoP megjelent könyvben?

Looooser
jól tolod... 😊 én nem szólok mert most én vagyok a jófiú (kivételesen...) Kongy be ne szólj neki mert kapsz egy sallert!!!!

kapjátpk be gyíkok egy csomó idõ felesleges baszakodástól mentett meg te meg komgy fõleg bazz a segítõképességeddel húzzál vissza anyádba
Kongy
köszönöm,köszömöm... XDXDXDXDXDXDXDXD

SiZo91
nagy segítség volt O.o

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

köszömöm a segítséget loooser
Magic Boy
Köszönöm a válaszokat.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

SiZo91
az sincs, bár a WW-re ráférne egy 😄

Magic Boy
És patch?

Looooser
nincs semi féle magyarosítás semelyik részhez

Kongy
lehet h má vissza se jön XD

Magic Boy
Esetleg patch van a játékhoz (már nem emlékszem)?

Magic Boy
Sziasztok.
Egyszer már végigvittem a játékot, de most kedvet kaptam hozzá újra.
Tudna valaki adni egy linket a magyarításhoz (ha van szinkronos az mégjobb)?

Looooser
ott vagy a központi terembe ahol a kardot kaptad forgasd el a központi kart pontosan ellentétes irányba és ott lessz a másik torony...
nem toom melyik toronyból jöttél vagy egy nagy mechanikus terem vagy egy nagy kert

Kongy
Úristen...mennyé a CENTRAL HALLBA,aztán tekerd el az a bigyót a szoba közepén és meglátod a másik torony ajtaját...

Bocs looooser de utálom az ilyen tág fogalmakat ( a kardefelszúrást jobban megértettem), majd ha 4-5 ször végigvitem talán megérteném, hogy merre van az a " másik torony " de így még nem, szóval ha van türelmed hozzá légyszíves írj tágabb leírást.
Looooser
szóval megkaptad a lion swordot akkor mennj a másik toronyba...

SiZo91
fel kell szúrni kaileenának a kardot. ezt úgy teheted meg, hogy közel mész hozzá a herceg egy bejáccásban felszúrja neki és elmondja, hogy merre kell tovább menni

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
XD

itán = után
merre kell tovább menni amikor a görbe kerd itán tudjátok (remélem ) az a hullámos után megkapjuk a másik egyfelé ívelt kardot Kalieenától meg amikor megmondja a nevét na szal az után? lécci segítsetek. elõre is köcce. by Hansy
SiZo91
ezért is érdemes volt betenni a képet 😄

Looooser
jeeehaaa ott vagyok a második a cím listán XD

SiZo91
elírtam a linket 😄 és a kép senkit nem tévesszen meg 😄

SiZo91
miért nem vistát tettél fel? XD tudod milyen kurva jól néz ki? 😄

Kongy
újratelepítve. letöltöm a direcx 9-et aszt mehet tovább a paraworld.

SiZo91
akkor így jártál

Kongy
Bazz,nekem végem. Ma feltelepítem a Linuxot,aztán újratelepítem az xp-t,és eltûnnek fájljaim szal most kezdhetek cd-t írni,mellesleg az összes gémem is letörlõdik,bakker...!<#szomoru1><#pardon1>

Kongy
Megvárom amíg leelõz vki,aztán majd talán írok...

SiZo91
attól még írhatnál 😄 mert már kezd nagyon kihalni szegény 😄