Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyépként már rég tuljutottam azon a részen😄 most tartok a 2. dahakás üldözésnél

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

Kongy
Tom,használd a kombót amit a SoT-ban használtál,h felugrassz a feje fölött aztán ráütsz 2-szer a karddal v ilyesmi. Ha meg már a kertekben vagy kinyírhatod idõlassítással is. Jah,és az idõlassítás jó Kaileenanál is amikor õröket hív.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

a legelején még nincs homok😄

Fodek
asszem angolosan távozok ebbõl a fórumból, mert még olyat tennék, ami nem méltó 1 úriemberhez

You cannot change your fate... ...No man can

Fodek
itt tényleg senki nem figyel ám rám......

rájöttem hogyan tudnám megcsinálni hogy jó legyen
NNNEEEEEEEMMMMMM!
Mert ez egy sz**. Csak úgy tudom megcsinálni hogyha elõröl játszom azt a ba*****. azt meg a fa**** se akkarja wa****.<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!

Fodek
(már elnézést a hangnemért admin)

Fodek
a faszom se figyelne ám rám!

Kongy
belassítod az idõt,3 ütés azt behal... ^^

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
A haverom vette meg,de sztem nagy hülye volt mert az egy kalap xar. Játszottunk 1cer amikor utaztunk és kiakartuk dobni a busz ablalán annyira berágtunk a blade dancerekre. pc-vel ellentétben ezeket a nõket szinte képtelenség legyõzni,és hatosával jönnek az emberre. :S

proway
ó fakk. köszi.
mind1 végülis ugyse hal meg igazán csak a 3.-ba. de még ott se biztos!

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Fodek
el se olvastátok a teóriámat:#9643 😞 b**sevikok

Picar77
vedd föl az összes életerõsitõt , és a homokóra elõtt lesz

()() (^^)

proway
sziasztok. meg tudnátok mondani h hol van a water-sword mert nincs szívem megölni Kaileena-t. <#wow3> lécci segítsetek

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Fodek
akkor azt kell csinálni, hogy odamész hozzája, SPACE-t nyomsz és amikor mögéjeugrottál akkor kaszabolhatod😛

kurva nehéz a játék már akkor mikor azta madarakból összegyûlt mummí-t kell legyõzni:S

Fodek

Fodek
én úgy csináltam, hogy megnéztem a YouTube-on, hogy merre kell tekerni

elakadtam és segítség kéne
amikor kalliena ide adja a kardott és vissza megyek az elágazó terembe
akkor rossz felé fordítottam a kart és nem tudok vissza meni
nincs mentésem se. és nem tudok vissza menni
Please HELp <#help><#help><#help><#help><#help>

Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!

Fodek
Úújból felraktam a WW-t, hogy kiprintscreenezzem a képeket és megnéztem megint a videókat😛 Rájöttem, hogy az alternatív befejezés videójában(miután Kaileena-ék csinájlák az új trónörököstXD ...szószerint xD)
a legvégén a csukjás gyerek felveszi a guruló koronát, a sors 2. reinkarnációja. Úgymond Dahaka2. Ez a gyerek van a T2T utolsó elötti vidójában, ez a sötét herceg. Ez azért is a sors 2. reinkarnációja, mert nem homokteremtmény, ezért nem tõnik el, amikor Kaileena "meggyógyítja a herceget az idõ homokjától"(amikor leeseik a karjáról az a rátekeredettlánc).

SiZo91
a revelationst a nyomorékok nyomják, pc-n a jó fiúk, és az számít ami pc-n meg xboxon van

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Kongy
én egész nyáron psp-n nyomtam a revelationst de ritka xar. Nekem abszolút nem tetszenek benne a bõvítések. Van a central hall után egy piszok nagy kerülõ,gerendákkal,palotával,logikai feladatokkal...és csak ha mind megcsináltam akkor jutok be Kaileenahoz. Aztán mielõtt a garden towerbe mennék vmi alice csodaországban szerû kék tájon vagyok,és egyetlen elllenségem egy Silhouette XD A kertes rész jó,olyan mint PC,de aztán Kaileena átadja a kardot,és a mechanical tover elõtt megint van egy bosszantó hosszabbítás. Ez is vmi fura hely,egy logikai játék és puzzle chamber a neve. Szal kérdem én minek kellett elrontani ez az überjó játékot???

Fodek
És pont van PSP-m😛, márcsak WLAN-os router kell, hogy tudjak netelni PSP-n, vagy csak odamegyek a Polgármesteri hivatal közelébe és megcsapolom a netetXD ...ez a jó a PSPben, hogy bejön a vezetéknélküli net és még jelszók se kellenekXD ...ezért szeretem a japánokat😛

SiZo91
e za fórum arra való, hogy flémeljünk, mert floodoljunk ^^

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Looooser
van kint
PsP-re és Wii-re

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Fodek
mondjuk igen elfogadnák 1 multiplayer módot ehhez a játékohoz😛

Kongy
Jah,meg arra is rájött h aki ránkdobja a láncot - és aki ott van a Brothel pályán- az ugyanaz a csaj. XD

Kongy
lol. Angol fórumon van egy alak aki N00bLorD-nak nevezteti magát XD Csoda h még nem bannolták ki,legutóbb az kérdezte tõlem h hogy hívják a herceg apját XD Gyökér! xD

mi értelme annak a kezdetnek hogy a herceg egy bezárt ajtóhoz ér és Dahaka
utóléri mert szerintem ennek semmi értelme vagy van csak én nem éretem vagy a történet késõbb krajzolodik?
de ha valaki ekkora arogáns pöcs akkor inkébb ne írjon a fórumokba

(mire is való valójában a fórum? mert szerintem arra hogy segítsenek annak aki elakad valahol ( legalábbis a játékokról szóló fórumok
bocs tisztelet a kivételnek
Akkor inkább ne szólj hozzá. Majd más segít neki.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Looooser
héhééé ez nem teljesen igaz... én is adtam neked segítséget....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

bocs hogy nem kérek bocsánatpt mert balfasz vok
Hát lehet hogy van benne valami de mi van ha az a noob pont nem látja a fától az erdõt
SiZo91
akkor te meg egy nagy noob vagy baszd meg! ott van az orra elõtt a megoldás, de nem képes meglátni. erre csak az ilyen györkér noobok képesek. meg ha értené, hogy mirõl van szó egyáltalán a játékban, de nem érti....az ilyennek nem is kéne vele jáccania

bocsi szolika de nem mindenki olyan tehetséges mint te
SiZo91
azért vagyok már ilyen mert egyszerûen szarok mindenre, szarok a rohadt világra, szarok a politikára, hogy hogyan teszi tönkre a a kormány az országot. NEM ÉRDEKEL!!! és a sok noob sem érdekel, találják maguk a megoldást. ha én végigtudtam jáccani segítség nélkül, akkor õk is csinálják így !!!!!!!!!!!!!! áááááááááááááááá XD

Kongy
nyugodtan írd le szót,ezek ugy se bannolnak ki.

Looooser
Srácok 378 hsz-t még kibírunk? nem sok az

proway
hali!
Imádom ezt a gémet. 1szerûen k***va jó!!!!!
A zene is zúzós!!!
csak ennyit akartam megosztani! 😊

Kongy
Nekem mondod? Megvettem a SoT-ot,nem indult be ATI 8000-rel,aztán megvettem a T2T-t,ami már beindult,de nagyon szaggatott,aztán vettem egy ATI 9800-at,és megvettem a WW-t,ami már tökéletes volt 😄 Aztán újrajátszottam a T2T-t,és a SoT is beindult XD

oh bocs hogy kétszer küldtem
megtaláltam a játék elsõ hibáját : amikor át akartam gurulni egy fogaskerék alatt és túl korán kezdtem el gurulni amikor felkeltem beleragadtam a fogaskerékbe, de azt utána ugrott eggyet a kép és úgy álltam hogy legalább egy méterre a fogaskeréktõl
megtaláltam a játék elsõ hibáját : amikor át akartam gurulni egy fogaskerék alatt és túl korán kezdtem el gurulni amikor felkeltem beleragadtam a fogaskerékbe, de azt utána ugrott eggyet a kép és úgy álltam hogy legalább egy méterre a fogaskeréktõl 😄
Black Hawk
Itt még mindig mindenki kurva kemény. 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

XD
mert mit csinálsz? megversz virtuálisan? au au
Looooser
na miva szolika talpasodtál a nyáron vagy mi? te nem voltûál ilyen a newbiknak inkább pont te segítettél annó...

SiZo91
azt én írtam baszd meg és velem te így nem beszélsz