Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De az sem lenne hülyeség hogy az elején kiválasztod hogy romlásba akarod e dönteni a Birodalmat vagy meg akarod menteni. SzVSZ király lenne.

de amúgy nem az van hogy lesz két játszahtó karakter? mert akkor csak lesz darkos prince, nem pedig csak lélek.... lehet hogy majd a két személy 1esül aztán majd csak legyõzi saját rossz oldalát... majd Kaileena meg Farah segít neki felidézni a szép emlékeket....<#nyes><#hehe><#crazya>

de akkor gondolom ez a fickó lesz a fõellenség.
(már többször nem rakom be<#nyes>)

tigeroo
akkor nem lesz happy end..😊
szerintem annyira sötét lesz a lelke hogy inkább megöli magát, mintsem hogy majd úgy éljen bla-bla xD
Stark
AZ NEM A SÖTÉT HERTZEG!!!!

"Perzsia Hercege, a tapasztalt harcos, visszatér az Idõ Szigetérõl Babilonba szerelmével, Kaileenával. A vágyott béke helyett azonban otthona nyugalmát háborúk dúlják fel, és népe ellene fordul. Hõsünket gyorsan elfogják, és Kaileenának nem lesz más választása, mint feláldoznia magát, és kieresztenie az Idõ Homokját, hogy megmenthesse szerelmét. Ezúttal Babilon utcáin bóklászva, üldözött szökevényként menekülve a Herceg hamarosan rájön, hogy a múltbéli csaták életre keltettek egy Sötét Herceget, akinek a lelke fokozatosan megszállja Hõsunket."

Az csak 1 alterego.
Mint a tudathasadás.

hópihe

tigeroo
az az írás belemegy a fejébe, és elmonnya neki hogy van egy maszk amivel megfordíthatja a sorsát vagy valami ilyesmi..szal visszatér béle a remény o:
tök jó ez a parázs...
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

yól van sorry......
Ja szerintem is.
Valaki letudná írni a lényegét annak a történetnek amikor a hertzeget bedobja Dahaka aztán egy szöveghez támolyog (nem nagyon tok angolul)? Mármint a szöveget hogy mit csinált a Maharadzsa. Ezt az egy dolgot nem sikerült megértenem a játék során....

tigeroo
sztem a setét hertzeg
reaper4
rakd be még háromszor <#ejnye1>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

ez kiiiiii?? Vagy ti sem tudjátok?

Stark
huu emberek jo korán géphez ültök.

hópihe

Stark
Akkor kardozunk.
Asszontad nemtucc kardozni😄
De csak 1 baráti környezetbe

hópihe

Baszd meg tudom hogy merre kell menni!!!!!!!!!!!!

Kaileena
Stark:Én viszont vertem csávót,és nem volt belõle köszönet 😄DDD
Mielõtt még hozzámnyúlnál elájulnál 😄
No,de ha békét kötöttünk akkor nem verek havert 😊

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

Bocsi, a #3338 visszafele benne van.<#nezze>

És utána még két láda kimaradt!

Ja, és hol találok magyarítást?????????????

most értem a KERT ÉS VÍZ részhez, és zaláltam egy ládát, am nincs benne a végigjátszásban (by:zanzarah)
Amikor az idõt kell lassítani és a rácsokon végigmenni az elsõnél le kell esni, és ott van a végén!<#vigyor2>
Tudtátok?

ya és szerintem szerezd meg a life update-ket mert a sima befejezés szar.
Ráadásul a PoP3 is a secondary befejezéssel folytatódik.

hol tartasz?

Köszi ott tartok, az ajtó közben meglett, mostmár a folytatást is tudom!
<#awink>

na ki ez a krapek????

Ha így sem lesz jó megõrülök...........................

ááááááá!!!!!...................
....:::Mind1:::....

áá nem rakta be... de mind1 az a krapek aki felveszi a koronát.
megpróbálo még1szer......

Ki ez a cuki pofa??(elõsször amikor megtudtam hogy lesz egy dark hertzeg azthittem Õ az.)

(lehet hogy nem rakja be)

ja. Mostmár tom én is.. Ott ahol az ivó kút van

Stark
Ott lácc a terem végén 1 leszakatt részt, nem?
Atugrasz rajta és bemész oda, ott is elakattál akkor olvasd el a #3266-os jozzászólást.😄

hópihe

hát.. jobb lenne ha le screenshotolnád v. átmásolnád a végigjátszásban azt a részt.
De azt hiszem tok segíteni (nem biztos, mivel nem tom pontosan hol tartasz)
hát vagy egyenesen Kaileena szobájához vagy ha megkaptad a kígyós kardot (nevét nem tom pontosan valami sz betûs)
akkor gondolom beillesztetted a foglalatba és akkor el kell csavarni egy rudat, de mindjárt megnézem.

Sziasztok!<#wave>
Tud valaki segíteni?
Elakadtam...
Amikor megvan a 2. életnövelõ és visszamegyek a központi terembe nem tudom hova kell menni!<#falbav>
A végigjátszás azt írja be az új ajtón. MILYEN ÚJ AJTÓ?????<#conf>
Help plz!
Egyébként nem tud valaki magyarosítást a játékhoz?

naagyon köszi!!!! Sikerült!!!!!!!!!!!!!
boldog Május elsejét mindenkinek!!!!!!!!!

jaaaaaaaaaaa.én meg a paintben keresgéltem.kösz.

De letudod Print Screennel is. Csak simán nyomd meg a gombot, a képek a játék könyvtárában lesznek.

Van egy kép az illustrationsba ami naon tetszik és a neten nincs rajta (legalábbis nem találtam) és nem tom le screensotolni a sima Alt Gr+ Print Screennel.....ezen valaki tud segíteni? Vagy eltudná küldeni valaki azt a képet
(illustrációt) amikor a hertzeg homokszellemé változva áll?

hát szerintem mikor már homokszörny vagyok akkor már bõven megkaptam durván az összeset. Már végigvittem háromszor idõtrükköt soha nem csinált.Ez lehet valami bug?

Stark
Ezeket csak azután tudod miután megkaptad ezt a képességet

hópihe

valaki valahova fel tudá rakni a kézikönyvet?
(remélem valakinek van scannerje)
Már végigvittem egy párszor csak mivel nincs meg eredetiben (dolgozom azon hogy meglegyen) és ez a kedvenc vagdalkozós játékom eléggé fontos.
ja meg egy kérdés bár nem hiszem hogy tudtok segíteni mivel úgy csinálom mint ahogy le van írva de az ilyeneket mint: sors ciklona, sors vihara hogy tom megcsinálni? De lehet hogy rosszul csinom: lenyomom a blokkolást és miközben nyomom lenyomon a lassítást. És láss csodát semmi sem történik.
Kipróbáltam mindenhogy: ellenséggel szembe (apropó,ez fontos?), ellenség nélkül, lassan nyomva, gyosan nyomva, egymás után, kábé egyszerre.
szal csak annyi hogy mi lehet a hiba? Meg a kézikönyv nagyon fontos lenne....
köszi elõre is

ok.Thx

Stark
A végén az ott Farah.
Szerintem nem lehet kiválasztani(lehet h tévedek) hanem csak megyünk az "hirtelen"
a másikkal.
A Dahakára senki nemtuggya a választ.

3 vagy 6 kb az éwégére lyön ki. De amit találok 1 oldalt ahonnan le lehet tölteni(FTP-n) akkor szólok.
Vannak kapcsolataim😄😄

hópihe

na...most legalább ez a téma már nem a második olalon van.
Amúgy a 3 mikor jön ki és most kábé mennyire van elkészülve.

Amúgy a két játszható kaszt az a hertzeg és a dark hertzeg lesz?
ha igen akkor remélem úgy hogy az elején ki lehet választani.
Meg még annyit hogy valaki írta hogy amikor a maszk leesik rólunk akkor a régi hertzeg hal meg és akkor nekün (a maszkos hertznek) is meg kéne halnia... csakhogy a Dahaka õt nem porlasztja szét hanem csak megragadja a csápjaival.
És ha a hertzeg nem halt meg akkor még van esélye nem?
A játék elején is valahogy megússza.
Elárulná nekem valaki hogy miért van az hogy a Dahaka elkapta már 5 ször a
hertzeget és mindíg eldobálja meg ilyesmik?

A secondary befejezés végén az ott Farah vagy Kaileena?
nem tom megkülömböztetni mert csak egy villanásig látszik.

Stark
de szükség törvényt bont
mind1
peace<#puszi>

hópihe

Stark
ok
de elképzelnék egy életre halálra küzelmet puszta kézzel, csak 1 gond van nem ütök nöket😄

hópihe

Kaileena
Stark😛ofe be,és le se baszlak!!!😛PPP
Szerencséd,hogy nem avgy a közelemben mert kilõttem volna az agyvelõdet!És utána a pöcegödörbe dobtalak volna!!!😛PPP
Nos,de hadjuk már az ellenségeskedést!Szent a béke?

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

csicsa
Bocs 3 -at akartam írni.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

csicsa
De a PoP4-nek elég kissebb gépigény,mert az simán megy.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Stark
A gépeddel van baj.
A gépigény meg stb..

hópihe

csicsa
Valaki tudna segíteni,miért nem indul nekem a PoP2?
Ha meg nyitom a játékot bejön egy ablak a következõ szöveggel:
Some errors where detetcted in your hardware configuration.
This may result in unexpected behaviours.
Do you want to launch the game anyway?
Yes No

Ha a Yes-re kattintok akkor:
Use safe mode settings?
Igen Nem

Igen és nem után is:

fekete képernyõ,majd egy ablak:

The game ended unexpectedly.