10262
-
#4780 Akkor kezdhetem elölről a másik befejezés miatt. :(
Mind1 köszönöm a segítséget és a türelmet! -
david07 #4779 akad mint az állat de azért elvittem egy csomo ideig -
david07 #4778 tudna vki segíteni nekem?
mi az a pixel shader ami a játékhoz kell?
és hol tudom megszerezni? -
#4777 Spyker, SoulHunter: Elég mosmá!!!!
SH-nek nemteccikajáték és kész, de nem itt kéne leírni
Spyker neked tecci, a kedvenced jo visszaszolsz de elég.
Maradjunk ennyiben. türjétek £ 1mást.
SH: csak ha valahol £akadtál, vagy épp a témához akarsz hozzászolni csak akkor irj:D -
Prince007 #4776 Utólag elég nehéz megszerezni valamelyiket és van olyan amit nem is lehet úgyhogy inkább játék közben(úgy könnyebb). -
#4775 Az életfeltőltőket utólag is meg lehet keresni vagy csak a játék közben? -
#4774 kiegészités:
a fiatal ovis fejeddel (15 éves vagy) elbujhatsz, majd ha elmulsz majd 20,akkor le fog esni neked is,hogy mi nem tetszik nekem ebben a gagyiságban... -
#4773 tod mit? hamár ugyis kitiltanak,akkor nem vesztek semmit ha most irok valami kurva anyádosat :DDD
amugy van még 4 nevem leregelve,ugyhogy rohadtul nem érsz vele semmit :P
és még 1 aproság:
szolásszabadság van, nem anyáztam,nem rohadék mocskoztam, és te a hülye fejeddel igazán visszavehetnél,mert rohadtul nem voltam / vagyok kiváncsi rád :)
eddig örültem,hogy a kiscsaj végre lekattant rolam, de ha most átveszed a helyét,akkor gratulálni tudok a korlátoltságodnak :PPP -
#4772 THX! -
blur55 #4771 abban a szobaban ahol a hourglass is van, de ugye azt tudod, hogy mind a 9 eletfeltoltot meg kell találnod, hogy ott legyen?
ja, kaileena: egyebkent orulok, hogy a kerdesemre valaszoltal, és nem a vélemenyemet gyaláztad... -
#4770 Srácok egy kis segítség kéne a Játék végénél a vízkardot hol találom pontosan? -
#4769 Én még a Bloodraye-böl szavazok Ranyne-re:D -
#4768 blur55: Farah
Kaileena: Kaileena
Stark: Shadee
Én mit mondjak?! Engem Shadee annyira nem fogott meg mint Kaileena vagy mint a KB-s Farah. Szal én a KB-s Farahra szavazok!
Spyker: KB-s Farah (:D) -
#4767 Sahdee a legjobb! -
#4766 blur55:Jól láttad Farah volt az és én utállom.És NE MERÉSZELJ ROSSZAT MONDANI KAILEENAÁRA!SOKAKL INKÁBB PASSZOL A PRINCHEZ MINT AZA LOTYÓ FARAH! -
blur55 #4765 ja es meg egy dolog. a herceg egyetlen fegyvere a dagger of time lesz. na de amikor a dahaka elvette a herceg medaljat mint az utolso olyan dolgot, ami a homokkal keletkezett, nem kellett volna a tornek is elpusztulnia? -
blur55 #4764 itt egy ujabb kerdes. gondolom mindenki megcsinalta az alternativ befejezést (én azzal kezdtem) es az utolso videoban lattatok azt a lanyt ahogy meg van kötözve? eskudni mernek ra, hogy az Farah volt. tudom, hogy ujra beleteszik a jatekba (sot olyat is hallottam, hogy a Viziert is ujra visszahozzak... ha mar olyan csirkére sikerult, hadd mutassa meg mit tud alapon, de ez nem biztos) és ennek nagyon orulok - sokkal inkab Farah mint az Empress - de jol lattam vajon? erositsetek meg. na pá -
#4763 csak utállom a Sot óta....már akkro is béna volt...most is az...-.- -
Keca #4762 szerintem nem vág béna képet... írigy vagy? -
Prince007 #4761 Egy piros x-et látok.... -
#4760 Szerinem ez is Farah,..
-
#4759 Spyker most marhára megnyugtattál...-,-
A ruhája jó de béna képet vág....iylen hüyle ruhában én is jól mutatnék és tudok illyászkodni is
Sőt...fogadni mernék rá,hogy emsszebbre ellővöm azt a vesszőt mint az a szajha! -
#4758 Úgy látom nem adod fel!
Remélem nem csak ebben vagy ilyen kitartó.
-
Keca #4757 Izé, nekem a Warrior Withines Kaileena és a mostani Farah 10es. Úgy hogy nincs olyan hogy az egyik jobb, viszont Kaileena feláldozza magát.. Ennél sincs jobb, mert így marad Farah... -
#4756 Nem olvastam végig a fórumot(gólyatábor volt és nem láttam semmit)
Először is: SoulHunter: A parasztság a családodban terjed el vagy te valami génhibás állat vagy? Én is szeretem a WoW-ot most is nyomatom gyakran, de mivel a PoP a kedvencem nem mondom rá azt, hogy szar ha egyszer nem az. Szóval ne élvezd sokáig a társaságunkat, mert írtam a modinak akinek levele bármikor megjöhet a kitiltásoddal. Akkor most búcsúzom a tetves nyomoronc fejedtől. A további viszont nem látásra faszfej!
Keca: A farah valahogy eszméletlenül néz ki! Kaileena kilőve jöhet Farah a páncélszerkóban.
Kaileena: Ne haragudj, de Farah egy hajszállal szebb lett! De te 9,9/10 ő meg 10/10 SORRY! Remélem első soraim pozitívan hatnak rád:D -
Prince007 #4755 Neki már mindegy.
-
#4754 Nekem Sahdee-teccet:D -
Keca #4753 miután legyőzted a kalózcsajszit, jön egy kis videórészlet, utánna rögtön felajánlja a játék a mentést. Utánna meg majd lesznek vizes "csapok" észre fogod majd venni, na ott ha iszol akkor lehet majd menteni. -
#4752 -
#4751 huhhhh -
susubaba #4750 KÖSZI MÉG EGYSZER!
Figyusz hogy lehet menteni a játékot?
-
Prince007 #4749 egyetértek:).
Kaillena úgyse fogot meg( muhaha). -
#4748 jaja
kivételesen:D -
Keca #4747 szerintem nagyon is jól néz ki "az a kis hülye" -
Keca #4746 na, kerestem neked egy ilyen trainert. innen tudod leszedni. Vagy ha nem sikerül akkor majd elküldöm emailben, vagy msnen. Töltsd le, csomagold ki és mielőtt indítanád a játékot indítsd el a trainert. Jobb klikk, és ott leírja hogy miket tudsz aktiválni: pl.
F2 -> végtelen élet
F3 -> együteésre meghal akit ütsz
F4 -> végtelen homok
F5 -> végtelen időlassítás
F6 -> visszaállít mindent
(Egyébként először meg kell majd szerezned az idővisszapörgetést, csak utánna fog élni a végtelen homok)
Hajrá, bár én azt javasolom, hogy próbáld majd ahol tudod trainer nélkül vinni a játékot, és ahol már nagyon nem bírod max akkor használd... mert amúgy izgalmas nagyon a játék.... -
susubaba #4745 Köszi a segítséget!
De pontosan hogy kell ezt a csalást alkalmazni?
-
#4744 Ez a szöveg már akkor meg volt amikor Gangsta még csak nem is gondolt rá.
Én ezt attól függetlenül írtam,hogy nem is ismerem Gangstáék e számát.
Úgyhogy lopásról szó sincs! -
susubaba #4743 Köszi a segítséget!
De pontosan hogy kell ezt a csalást alkalmazni? -
#4742 Ez neméri az akis hüyle rég megdöglött!!!! -
Realtibi #4741 csicsa elloptad a ganxtáék szövegét
gondolod hogy megölsz de már régen halott vagyok.............
amugy ök a legsirályabbak