Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a PoP3 elején😊 Feláldozza magát, hogy létezzen a "homok" és így herceg meg tudja változtatni a sorsát.
Prince of Máté:Meliyk kardot,mert kettõt ad.mi a neve?Miylen terem?!!!!!!
Aho, vele fogsz harcolni az be van zárva és a kertbe és az óra"gyárba" is elkell menned és ha mind kész akkor mehetsz hozzá,nos???
Remélem Kaileena nem hal meg,avyg ha igen újraélesztik...
Aho, vele fogsz harcolni az be van zárva és a kertbe és az óra"gyárba" is elkell menned és ha mind kész akkor mehetsz hozzá,nos???
Remélem Kaileena nem hal meg,avyg ha igen újraélesztik...
Your fate has be written! You’ll die!
Mit kell csinálni ha KAILEENA odadta azt a swordot?Mert ott van homokóra de termet nem találok?KÖSSZ
nagyon úgy néz ki......De úgyis megcsavarják.
Remélem nem fogják elkurni a játékot.
Remélem nem fogják elkurni a játékot.
nemá, most Kaileena tényleg meg fog halni??????????<#pardon1>#pardon1><#szomoru1>#szomoru1><#merges2>#merges2><#wow3>#wow3><#guluszem1>#guluszem1>
Helló. Szerintem nem ilyen tudathasadásos izé lesz mint amit Stark mondott mert amikor van a light hertzeg akkor a sima ruhája van viszont amikor dark
akkor teljesen más karakter (olyasmi mint amikr homokszörnyé válunk).
SZVSZ az lenne a legjobb hogy az elején kiválasztjuk. (de ilyen úgy sem lesz)
Frissíthetnék már a hivatalos oldalt. Tök égés hogy van már kábé 10 scree shots kép de a hivatalos oldalon csak kettõ van kinn.....<#nevetes1>#nevetes1><#gun>#gun><#nevetes1>#nevetes1>
akkor teljesen más karakter (olyasmi mint amikr homokszörnyé válunk).
SZVSZ az lenne a legjobb hogy az elején kiválasztjuk. (de ilyen úgy sem lesz)
Frissíthetnék már a hivatalos oldalt. Tök égés hogy van már kábé 10 scree shots kép de a hivatalos oldalon csak kettõ van kinn.....<#nevetes1>#nevetes1><#gun>#gun><#nevetes1>#nevetes1>
Üdv Mindenkinek!
rég jártam erre, elég sokmindenrõl lemaradtam<#rinya>#rinya> De sikerült végig jutnom, és mind2 bef-t lejáccottam. Nem 'tom, szerintem az alap se rossz, ráadásul "Kajlinával" többet küzdöttem, mint Dahakával. (Persze, amikor kezdtek összemelegedni megint nem mutattak semmit!!)
Rem, most délelött több emberke lesz erre. Mostanában elég kevesen érnek ide, mindig este van nyüzsgés<#szomoru1>#szomoru1>
rég jártam erre, elég sokmindenrõl lemaradtam<#rinya>#rinya> De sikerült végig jutnom, és mind2 bef-t lejáccottam. Nem 'tom, szerintem az alap se rossz, ráadásul "Kajlinával" többet küzdöttem, mint Dahakával. (Persze, amikor kezdtek összemelegedni megint nem mutattak semmit!!)
Rem, most délelött több emberke lesz erre. Mostanában elég kevesen érnek ide, mindig este van nyüzsgés<#szomoru1>#szomoru1>
délután felrakom egy tárhelyre. Az biztos nem az. (az egy RAR fájl nem?)
Nemtalálom azt a mappát,nesta...biztos abba a file-ba van amiket nemtok kinyitni,mert ha kiakarom nyitni kiirja h hibás és nem engedi...
Stark:Szerintem épp eléggé nagy a csajok melle,csak nem valami természetes,olyanok mint a kugligoló XD
hát a seggüket meg aztán végkép nemnagyon nézem,inkább a Princét XDDDDDDD
De ebben igazad van,szegény Princ legalább legyen mit fogdosni a sok csunyaság között 😄DD
Stark:Szerintem épp eléggé nagy a csajok melle,csak nem valami természetes,olyanok mint a kugligoló XD
hát a seggüket meg aztán végkép nemnagyon nézem,inkább a Princét XDDDDDDD
De ebben igazad van,szegény Princ legalább legyen mit fogdosni a sok csunyaság között 😄DD
Kösz a segítséget!
Pedig a WW csak a ködös pályán akadt vele,de ott nagyon.Amúgy semmi gond.
Pedig a WW csak a ködös pályán akadt vele,de ott nagyon.Amúgy semmi gond.
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
A Sands of Time nem támogatja a GeForce4 MX-eket, tehát a videokártya a ludas. (Egyébként nem értem, hogy a Warrior Within meg miként hajlandó vele elindulni, hiszen a grafikus motor közös.) FX 5700-essel tutira megy, nekem is az van <#vigyor3>#vigyor3>
Hát ha a A Warrior Within megy vele akkor biztos hogy nem az a baj.
Talán crack?? (jójó ez csak egy 5let volt)
Talán crack?? (jójó ez csak egy 5let volt)
helo! Valaki tud segíteni?
A gépembe Nvidia GeForce4 MX 440 videokártya van(elég gyenge). A PoP ww faszán megy vele.
Most megszereztem a PoP The Sand Of Time-t(elég késõn),de el se indul vele.
Nvidia Geforce4 FX5700 128 MB videokártyával menne?
Vagy nem videokártya probléma?
A gépembe Nvidia GeForce4 MX 440 videokártya van(elég gyenge). A PoP ww faszán megy vele.
Most megszereztem a PoP The Sand Of Time-t(elég késõn),de el se indul vele.
Nvidia Geforce4 FX5700 128 MB videokártyával menne?
Vagy nem videokártya probléma?
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
emberek, szerintem ne parázzatok a grafika miatt, ha végignéztétek volna a videókat akkor láthatjátok hogy is készült a game. Szóval mindenki mással foglalkozik. van aki a karakterek kinézetét szerkezti, van aki a pályát van aki a viedót, na most sztem mindenki dologozik mint atom, és lehet hogy ott a pálya az érdekes amit az sg-s Kaileena mutatott, és az a prince csak egy minta, hogy legalább lehessen menni a pályán és lehessen tesztelni..
na csak ennyit akartam remélem nem volt túl érthetetlen....
na csak ennyit akartam remélem nem volt túl érthetetlen....
OK.
sztem nem fölösleges
szal én abbahagyom ha megmondod mit.<#vigyor3>#vigyor3>
már bocs..de nem ismerem ezt a fogalmat.<#nemtudom>#nemtudom>
mi az a "flém"
de akármilyen szarnak fogják jósolni én végigviszem.....szvsz mostmár megél az elõzõ részek sikerébõl.
ja én is
de azt nem értem (de értem mert túl 1szerû lenne) hogy hova rakta a víz\skorpió kardot?
meg 1épként idáig mind1ikbe több fegyver volt...szal nem biztos hogy csak az a gagyesz kés lesz.
Kaileena: Kájlinának meg Farah nak qrva nagy melleket+jo segget, meg minden hogy a princének legyen mit fogni.
A TSoT ban is joo a bejáccás grafikálya.
DE!: A legjobb grafikáju UBI-Soft os játék a Far Cry.
Ott benézek a szemüvege mög meg stbb....
Ott mégjobb a bejáccás, meg a csaj is joo beenne
A TSoT ban is joo a bejáccás grafikálya.
DE!: A legjobb grafikáju UBI-Soft os játék a Far Cry.
Ott benézek a szemüvege mög meg stbb....
Ott mégjobb a bejáccás, meg a csaj is joo beenne
hópihe
ha megvan akkor szívesen ha meg nem akkor max felteszem 1 tárhelyre
megvan?
lehet hogy még változik a graf.... de a hertzeg ruháján váltotathattak volna.
Stark:Nemtom milen fegyver lesz....de tuti javitanak a grafikán,legalább h a szép videókbeli grafika lenne....(PL:utolsó,elsõ....)
Mert ha nem akkor nem számithatnak az év játéka cimre 😄DD
Tuti nem csak egy kés lesz,akkor nagyon elbasznák....és legyen csinos a rinc,legyen mit rajta nézni,pl a seggét vagy valami 😄DDDDDD(tudom h ez téged nemérdekel 😄 )
De nekem ez lényeges,a játékokban mindig szemügyre veszem a csávókat 😄DDD<#nyes>#nyes>
Mert ha nem akkor nem számithatnak az év játéka cimre 😄DD
Tuti nem csak egy kés lesz,akkor nagyon elbasznák....és legyen csinos a rinc,legyen mit rajta nézni,pl a seggét vagy valami 😄DDDDDD(tudom h ez téged nemérdekel 😄 )
De nekem ez lényeges,a játékokban mindig szemügyre veszem a csávókat 😄DDD<#nyes>#nyes>
egyépként azt írja nekem is hogy ismeretlen vagy sérült....szal semmi baja.
nekem legalább is
Sztem benn van a deviance mappában
ööööö szerintem a grafikán semmit javitottak csak 1 ujj történetet huztak rá
de a hertzeg hogy néz má ki
milyen sovány lett, meg stb
meg végig csak 1 szar kés lesz nálunk
és a dark pintzénél meg a kampos szar?
de a hertzeg hogy néz má ki
milyen sovány lett, meg stb
meg végig csak 1 szar kés lesz nálunk
és a dark pintzénél meg a kampos szar?
hópihe
Basszus!de hogy sérülhetet,hiszen ugyanerrõl a két CD-rõl instaláltam 1áve se!És ment!Azóta nem is volt használva 😞((
basszák meg!!!!bocs a csunya beszédért,csak felforrott az agyvizem....<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Csak a 98-as windowson akadozott,de most a kettes is simán elmegy...
Tudsz valamit a POP3-ról vagy a filmekrõl???
A hivatalos oldal szinte semmit se közöl...
basszák meg!!!!bocs a csunya beszédért,csak felforrott az agyvizem....<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Csak a 98-as windowson akadozott,de most a kettes is simán elmegy...
Tudsz valamit a POP3-ról vagy a filmekrõl???
A hivatalos oldal szinte semmit se közöl...
http://www.totalvideogames.com/pages/articles/media.php?screenshot=42392
Szerintem itt még elég szar a grafika...
Szerintem itt még elég szar a grafika...
HELP ME:
Most megint leszeretném vinni a Prince of Persia:The Sands of Time-t,2CD-s,telepitettem.....Nos,crackelni kell,de egyik CD se találom a crcket.Deviszont az egyes install Cd-n van két file amit nemtok kinyitni mert azt irja ki,hogy hibás file,megvan sérülve,a ciemik: data1,data2(asszem XD)
Nos,milyen crack-et használjak???
Most megint leszeretném vinni a Prince of Persia:The Sands of Time-t,2CD-s,telepitettem.....Nos,crackelni kell,de egyik CD se találom a crcket.Deviszont az egyes install Cd-n van két file amit nemtok kinyitni mert azt irja ki,hogy hibás file,megvan sérülve,a ciemik: data1,data2(asszem XD)
Nos,milyen crack-et használjak???
Stark:Nemkell bocsánatod kérned <#schmoll2>#schmoll2><#rinya>#rinya>*megveregti Stark vállát*
két jáccható karakter: Dark prince, Light Prince két külön harcteknika stb...
(ragaszkodok a tudathasadáshoz!!!😄)
Kaileena meg meghal.(má bocs Kálylina)
Perzsia Hercege, a tapasztalt harcos, visszatér az Idõ Szigetérõl Babilonba szerelmével, Kaileenával. A vágyott béke helyett azonban otthona nyugalmát háborúk dúlják fel, és népe ellene fordul. Hõsünket gyorsan elfogják, és Kaileenának nem lesz más választása, mint feláldoznia magát, és kieresztenie az Idõ Homokját, hogy megmenthesse szerelmét. Ezúttal Babilon utcáin bóklászva, üldözött szökevényként menekülve a Herceg hamarosan rájön, hogy a múltbéli csaták életre keltettek egy Sötét Herceget, akinek a lelke fokozatosan megszállja Hírónkat.
(ragaszkodok a tudathasadáshoz!!!😄)
Kaileena meg meghal.(má bocs Kálylina)
Perzsia Hercege, a tapasztalt harcos, visszatér az Idõ Szigetérõl Babilonba szerelmével, Kaileenával. A vágyott béke helyett azonban otthona nyugalmát háborúk dúlják fel, és népe ellene fordul. Hõsünket gyorsan elfogják, és Kaileenának nem lesz más választása, mint feláldoznia magát, és kieresztenie az Idõ Homokját, hogy megmenthesse szerelmét. Ezúttal Babilon utcáin bóklászva, üldözött szökevényként menekülve a Herceg hamarosan rájön, hogy a múltbéli csaták életre keltettek egy Sötét Herceget, akinek a lelke fokozatosan megszállja Hírónkat.
hópihe