Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koosadam
Minden ezzel kapcsolatos kérdésre a www.zanzarah.hu/popww rõl tudod meg a választ. 1ébként tuttommal az év 2. felében várható

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

tigeroo
november-december😄
eddig az elõzõ részekkel is már javában játszottam újévkor 😛
Lehet hogy pofátlan kérdés és lehet hogy ti sem tudjátok de kábé mikor jön ki a pop3?

tigeroo
nem kirabolta..
hanem a herceg legelõször tétovázott a homokóra tetején, és miattuk kerültek le a sírba. Õ pedig nem akarta hogy újra hibázzon, és inkább maga ment a "kincseskamrába" a herceg pedig utána, sajna farah elbukott😞
de a többiben igazad van😄
koosadam
Aki nagyon ért a másolt játékok és azok problémáihoz az válaszoljon nekem erre:
A helyzet az, hogy miután +szereztem a Scorpion Sword-öt, kinyírtam ellenfeleimet bemegyek a kinyílt ajtón. Néhány oszlop és korongcsapda után egy falrészhez érek ahol a császárnõ hangját hallom. Itt ennál a résznél elméletileg szét kellene ütnöm a falat. Na ez nem megy nekem. +próbálom szétütni a falat, de azon átnyúlik a kard és a herceg keze is. Mit tegyek?
Aki tuggya írja meg a [email protected] -ra.

Köszi!<#nemtudom>

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Kieg: Ezzel a névvel akarta bizonyítani a herceg, hogy igaz a story, amit elõadott a készülõ ostromról + a gonosz vezírrõl.
Mivel, ahogy az elöttem szólók írták: Ezt a nevet Farah nagymamija mondta a kisunokájának, õ meg a fürdõ után a hercegnek. Aztán kirabolta. Ilyenek ezek a nõk...
A SoT utolsó klipjében van, hogy a fickó (herceg) meg akarja csókolni a csajszit (Farah), de ellöki magától. Mármint Farah a herceget. Akkor vissza pörgeti az idõt, és felugrik a fára, amikor megkérdi Farah: wác jór ném? És akkor mondja be ezt a nevet, hogy a csajnak lelkiismeret furdalása legyen, amiért nem akarta a herceget, holott a játékban megszereti...
Aztán elmegy, Farah meg átkozza magát, hogy elszalasztotta az egyetlen igaz szerelmét <#rinya> és a bánatát már csak a kereszthalál(?) tudja feledtetni.
Szerintem, vmilyen szinten visszajön a köv részben Farah.
Én meg remélem hogy igen<#vigyor3><#smile>

Stark
biztos
de remélem nem jön össsz a 3ban Farahval

hópihe

tigeroo
viccként beröffentette sztem 😄
mert farah és a nagyannya tudta csak azt a szót és mittomén..jobban higgyen neki😄
Stark
De az a titkos szó hogy lett név? <#idiota>

hópihe

Kaileena
Stark:Nefélj nemakarok föl-le rohangálni azzal a két kardal és a Pricet szidni 😊

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

na, az úgy volt, hogy mikor vannak a sötétbe Farah-val akkor mondja a csajszi, hogy mikor kicsi volt az anyja mondta neki: Mikor bajban vagy, akkor csak ezt a szót kell mondanod és a bûvös ajtó már ki is nyílik:" aztán azt is mondja Farah, hogy EZT MÉG SOSE MONDTA EL SENKINEK. erre a herceg kérdezi hogy mi volt a szó, mire Farah: Kakolukia ------> vmi zaj, hogy nyílik vmi, és akkor mennek fürdõzni...😊
A végén meg mivel vissza lett tekerve az idõ, hogy Farah ne haljon meg, így a hátrány hogy nem ismeri a herceget...és mikor nem nagyon akarja elhinni a storyt, utána kérdi.: (a herceg a fán) "Várj, a nevedet legalább megtudhatnám?"
herceg: "csak hívj Kakolukiának"
öööö sokat írtam? mind1<#beka3><#crazya><#wave><#email><#fogmosas><#guluszem1>

Stark
te má csak tudod
de te azé csak 1 csaj maracc hijába Kaileena a neved -😊 (ez csak vicc ne szivd mellre)

hópihe

Kaileena
© koosadam :ja Kaileena a császárnõ

tigeroo
mind1...xd
Stark
de a kishercegnek mondhattya, tudod a SoT-ba a homokóra már ott volt a kirabolandó szarságban.

hópihe

tigeroo
lehet feltalálja az óvszert xDDD
sztem úgylesz hogy a herceg visszamegy az idõbe, és a "kishercegnek" megmonnya hogy a maharadzsa sohase hozassa el az idõ homokját és ..az öreg prince meghal, és HAPPY END
Stark
ez is igaz télleg meg kel ölni h befejezöggyön.
vagy talál 1 idögépet amit anno kiskorában épitett csak nemtudott róla ás kálylína homokjával müködtetni tugya és nem véresen de azzal télleg megváltozatja a sorsát ugy h nemszületik meg vagy megakadályozza a kis Kakokuki herceggécsinálását stb..... 😄

hópihe

tigeroo

"Your fate has been written. You can not change your fate..No man can ,you will die."
Szal addig lesznek POP részek, amíg a készítõk meg nem ölik :'( oáááááááá!
Hacsak valami gigacsavart nem visznek a készítõk a 3ba, (aka 2...a "maszk" elõtti közvetlen események<#eljen>én akkor montam magamban: na jó, ennek vége..aztán megjelent dahaka! a k.rva életbe mondom😊 minden elismerésem az ubi softnak)<#worship>
Stark
The Sandwraith

Inkább bosszúság, mint fenyegetés Héroszunk számára a Homokszellem, mely szilárdan eltökélte, hogy a Herceg nem juthat el az Idõ Császárnõjéhez. Ez az egyetlen nagyon erõs és nehezen elkapható ellenfél.

Ez tök hülyeség mer a homokszellemet tejjesen másképp irja le. :S 😄

hópihe

Stark
Jaja, amikor befujja öket a kriptába az a szar akkor Fara modja h a nagyannya mondott neke 1 titkos szót: Kakolukia csak akkor nemtudom mé monta a végén névként.😄
mer valami olyansmi lenne hogy kakoluki az álmai szerelmének a neve😄
de ez má zavaros mind1

hópihe

Szerintem meg nem ez a herceg neve. Ha jól emlékszem egy sztorit mesélt Farah a hercegnek és ott említõdött meg ez a Kakolukia vagy ki. Még mondta is a herceg, hogy milyen hülye egy név ez. A végén pedig csak poénból mondja ezt a nevet, de javítsatok ki, ha tévedek.

koosadam
Egy kérdés: Kaileena az úrnõ/császárnõ/empress?<#nevetes1>

nézd meg a dobozán....<#nezze>

Kaileena
nemtooom milen vannnnnnnnnn

ya én is onnan szedtem...
matyi08:sehol.de az extra featuresben benne van.

tigeroo
a Sot végén is ellövi😄
farah :"how are you..?"
"just call me..... Kakolukia"
matyi08
hol találok olyant, hogy az összes fegyver rajta van egy képen, vagy akármin a nevükkel együtt?(a nevük nem olyan fontos) legfõképp azok a kardok érdekelnek, amiket ugye nme lehet eldobni. tud vki segíteni?

<#nyes>lól teszed. Én most ebben a perben vittem végig.tök hülye neve van a hercegnek......Kakolukia.

tigeroo
ok --> nyomom install xD
Kaileena: Ha leírod pontosan milyen video karid van megkeresem a leújabb drivert.
Tigeroo: Sztem kezd újra mert király a játék.

tigeroo
hmm...unatkozom tegyem fel újra a gamet?😛
3hónapja toltam kih
Kaileena
nesta lehet

de azt mondta hogy réggebben ment neki. talán le kéne tölteni egy új drivert.

csicsa
"Ha meg nyitom a játékot bejön egy ablak a következõ szöveggel:
Some errors where detetcted in your hardware configuration.
This may result in unexpected behaviours.
Do you want to launch the game anyway?
Yes No

Ha a Yes-re kattintok akkor:
Use safe mode settings?
Igen Nem

Igen és nem után is:

fekete képernyõ,majd egy ablak:

The game ended unexpectedly." EZ VOLT NVIDIA VIDEOKÁRTYÁVAL(pedig telepítesnél ott van az nvidia embléma)

{SoT readme-ben az van írva minimum confighoz:NVIDIA GeForce 3 or higher (excluding NVIDIA GeForce 4 MX), ATI Radeon}

Videokártyacsere után ment.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Pedig ez lehetetlen...lenne, de mégsem az. Mennyi a jelenlegi felbontásod? (nem a játékban)

Kaileena
szar ügy,de nekem a SOT indulni se akar!!!!!Azt irja ki h valami a videokártyával van,de az kettes megy!!!<#rinya>

Igen gondoltam hogy ez lesz a válasz. csakhogy nem tudom hány bolt van ilyenkor nyitva. már lassan elvonási tüneteim lesznek<#zavart2>. Van még egy egerem de az kb. 5 évvel ezelõtti és (egyépként tökéletes állapotban van) a számgép nem ismeris fel.

Stark
ugy hogy veszel 1 uj egeret 😄 😛
(egy lézerest asszem 1000 HUF-é lehet venni)

hópihe

Lenne egy kérdésem: tönkrement az egerem és játszani szeretnék a SoT-al, de amikr elindítom nem reagál semmire csak az egérre reagálna de az nincs. Hogyan tudán a billentyûzettel is irányítani a menüt?

Kaileena
De nekem 98-as windowson ment,csak újra lett instalálva a gépem mert kis mûtyûrök tönkretették,és nemrosszból,de ha 98-as windowson ment XP-is mennie kéne....lehet,hogy csak valami program hiányzik,de nem irja ki....
Nemtudom milyen XD
csicsa:Hát nekem is most a SOT nemmegy de a WW simán...

csicsa
a PoP SoT Nvidia GeForce4 MX 440-el nekem sem ment,de a WW igen.
Most asus A9550GE/TD/P128M/A-val megy a SoT is.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Stark
tudom h nem tölem kérdezed, de nekem ATI Radeon 9600pro 😄

hópihe

Milyen videókártyad van?

Kaileena
hm...pedig a divix is megvan...hm..nemtooom

mi történt a Zanzarah portállal? Nem nyitja meg....

a megoldást nem tudom.....de azt igen hogy valaki az elmúlt napokban említette ezt a kérdést.

Kaileena
nesta:
ERROR,és valami a grafikus kártyával.....nemtom ménem megy,ha a POPWW megy...

Lehetséges amit mondtál, csak nincs DVD-íróm!
Amúgy én is megpróbálnám megcsinálni.