Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
hanem a herceg legelõször tétovázott a homokóra tetején, és miattuk kerültek le a sírba. Õ pedig nem akarta hogy újra hibázzon, és inkább maga ment a "kincseskamrába" a herceg pedig utána, sajna farah elbukott😞
de a többiben igazad van😄
A helyzet az, hogy miután +szereztem a Scorpion Sword-öt, kinyírtam ellenfeleimet bemegyek a kinyílt ajtón. Néhány oszlop és korongcsapda után egy falrészhez érek ahol a császárnõ hangját hallom. Itt ennál a résznél elméletileg szét kellene ütnöm a falat. Na ez nem megy nekem. +próbálom szétütni a falat, de azon átnyúlik a kard és a herceg keze is. Mit tegyek?
Aki tuggya írja meg a [email protected] -ra.
Köszi!<#nemtudom>#nemtudom>
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Mivel, ahogy az elöttem szólók írták: Ezt a nevet Farah nagymamija mondta a kisunokájának, õ meg a fürdõ után a hercegnek. Aztán kirabolta. Ilyenek ezek a nõk...
Aztán elmegy, Farah meg átkozza magát, hogy elszalasztotta az egyetlen igaz szerelmét <#rinya>#rinya> és a bánatát már csak a kereszthalál(?) tudja feledtetni.
Szerintem, vmilyen szinten visszajön a köv részben Farah.
mert farah és a nagyannya tudta csak azt a szót és mittomén..jobban higgyen neki😄
Your fate has be written! You’ll die!
A végén meg mivel vissza lett tekerve az idõ, hogy Farah ne haljon meg, így a hátrány hogy nem ismeri a herceget...és mikor nem nagyon akarja elhinni a storyt, utána kérdi.: (a herceg a fán) "Várj, a nevedet legalább megtudhatnám?"
herceg: "csak hívj Kakolukiának"
öööö sokat írtam? mind1<#beka3>#beka3><#crazya>#crazya><#wave>#wave><#email>#email><#fogmosas>#fogmosas><#guluszem1>#guluszem1>
de te azé csak 1 csaj maracc hijába Kaileena a neved -😊 (ez csak vicc ne szivd mellre)
hópihe
hópihe
sztem úgylesz hogy a herceg visszamegy az idõbe, és a "kishercegnek" megmonnya hogy a maharadzsa sohase hozassa el az idõ homokját és ..az öreg prince meghal, és HAPPY END
vagy talál 1 idögépet amit anno kiskorában épitett csak nemtudott róla ás kálylína homokjával müködtetni tugya és nem véresen de azzal télleg megváltozatja a sorsát ugy h nemszületik meg vagy megakadályozza a kis Kakokuki herceggécsinálását stb..... 😄
hópihe
"Your fate has been written. You can not change your fate..No man can ,you will die."
Szal addig lesznek POP részek, amíg a készítõk meg nem ölik :'( oáááááááá!
Hacsak valami gigacsavart nem visznek a készítõk a 3ba, (aka 2...a "maszk" elõtti közvetlen események<#eljen>#eljen>én akkor montam magamban: na jó, ennek vége..aztán
Inkább bosszúság, mint fenyegetés Héroszunk számára a Homokszellem, mely szilárdan eltökélte, hogy a Herceg nem juthat el az Idõ Császárnõjéhez. Ez az egyetlen nagyon erõs és nehezen elkapható ellenfél.
Ez tök hülyeség mer a homokszellemet tejjesen másképp irja le. :S 😄
hópihe
mer valami olyansmi lenne hogy kakoluki az álmai szerelmének a neve😄
de ez má zavaros mind1
hópihe
matyi08:sehol.de az extra featuresben benne van.
Tigeroo: Sztem kezd újra mert király a játék.
Some errors where detetcted in your hardware configuration.
This may result in unexpected behaviours.
Do you want to launch the game anyway?
Yes No
Ha a Yes-re kattintok akkor:
Use safe mode settings?
Igen Nem
Igen és nem után is:
fekete képernyõ,majd egy ablak:
The game ended unexpectedly." EZ VOLT NVIDIA VIDEOKÁRTYÁVAL(pedig telepítesnél ott van az nvidia embléma)
{SoT readme-ben az van írva minimum confighoz:NVIDIA GeForce 3 or higher (excluding NVIDIA GeForce 4 MX), ATI Radeon}
Videokártyacsere után ment.
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Nemtudom milyen XD
csicsa:Hát nekem is most a SOT nemmegy de a WW simán...
Most asus A9550GE/TD/P128M/A-val megy a SoT is.
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
ERROR,és valami a grafikus kártyával.....nemtom ménem megy,ha a POPWW megy...
Amúgy én is megpróbálnám megcsinálni.