Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Szerintem se jön ki az igért idõpontra...(2005.november)
De remélem a Princike marad olyan sexy amijen volt<#puszis>#puszis>
😄DD
Your fate has be written! You’ll die!
Ott 1folytában nyomogatni kell a támadás gombot (balegérgomb).
És akkor te veszel le 1 csomot az életéböl.
Kül Hardon is könnyü.
hópihe
na,biztos csak elbénáztad,...
Tudjátok, vannak bizonyos jelenetek a harc közben, amikor a kamera teljesen mutat minket közelrõl, és Shahde a két nagy kardjával ellök engem! Ilyenkor mindíg sokat sérülök, és nem lehet kivédeni! Vagy igen? Én legalább is már vagy 30-szor próbáltam újra és mindíg megsérülök! És ez legalább 3-szor van, és a harmadiknál meghalok, pedig közben egyáltalán nem sért, mindíg sikerül megfelelõen védekezni! És a legnehezebb fokozatban nyomom, közép szinten sikerült! Esetleg trükköt kéne alkalmaznom?
Nekem az volt a bajom, hogy mindíg védekeztem frankón, de háromszor úgy támad, amit nem lehet kivédeni, mintha benne lenne gémben! És hiába tekerem vissza az idõt, még is megsért mindíg! De kössz srácok, kipróbálom majd! Csátok!
MAgyarul kivártam a kombo-ját😄
hópihe
De közbe nehogy eldobjon 10000000km-re mert akkor megy Kaileenát taposni,és ha esetleg ez mégis sikerülne neki akkor hátbatámadd és vagdosd 😊
Segítséget kérnék Tõletek! Egész pontosan azt, hogy Shahde-t hogyan kell megölni annál a résznél, ahol tapossa Kaileena kezét, hogy lezuhanjon a mélybe! Egyszer sikerült közép nehézségen megölni, de most legnehezebb fokozatban megöl, milyen trükköt alkalmazzak? Xtre életem nincs még! Segítsetek! Köszi elõre is! Csá!
Amúgy biztos bevette a storyt mert a hertzegnek tõle van a medálja. Ez benne van a kézi könyben.
És szerintem csak nagyobb képe van a világról.
És nem szörnyeket hanem gonoszt mond.
Az evil az a gonosz. 😛 😄
hópihe
a herceg a WW-ben végül is kurvanaiv...
"-ez a sziget túl kicsi neked, gyere velem babilónba távol a szörnyektõl"...
Farah meg aranyos de igazá
n megdögölhetne már....<#gun>#gun><#eplus2>#eplus2><#felkialtas>#felkialtas>
Szerintem ott ha él is,nemsokáig.....
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
A helyzet az, hogy miután +szereztem a Scorpion Sword-öt, kinyírtam ellenfeleimet bemegyek a kinyílt ajtón. Néhány oszlop és korongcsapda után egy falrészhez érek ahol a császárnõ hangját hallom. Itt ennál a résznél elméletileg szét kellene ütnöm a falat. Na ez nem megy nekem. +próbálom szétütni a falat, de azon átnyúlik a kard és a herceg keze is. Mit tegyek?
Aki tuggya írja meg a [email protected] -ra.
Köszi! <#vigyor5>#vigyor5>
Stark: egyértelmû, h Shadee<#nyes>#nyes>
Lehet hogy az 1ik homoxörny csajjal.😄😄D😄
hópihe
A bejáccásba ahogy riszájja a seggét😄
meg amikor mosolyog azt átvát gonoszra. 😄
Farah meg télleg 1 lapos gebe.
hópihe
Nézzétek meg!
azzal nem értek egyet, h a princ meghal a 3. végén. Ha sikeres lesz, úgyis annyi bõrt húznak le róla, amennyit nem szégyellenek. Legfeljebb Kaileena (a fórumos) örömködhet, h állandóan vetkõzik... na jó ez gyenge volt <#levele>#levele>
R...merem remélni...
Úgyis kinyirják,habár lehet h segiteni fogja a Princet,de a Princ megakadálozta h az Idõ Homokjõt megcsinálják,igyhát kitörölte azt az idõszakot amikor õ találkozott azzal a lapos gebével.....<#eplus2>#eplus2>
*juj de gonosz avgyok 😄*
Kaileena: Farah szerintem is csak ki van kötve!
Szerintem Kaileena feláldozza magát a hercegért, õ pedig megmenti Faraht és minden hepi lesz, esküvõ, gyerekek! A POP4-et már a "kisherceggel" fogjuk tolni!
de végül is mindegy...a herceg meg fog halni a 3 végén 😄
A hajam tépem!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Megvan mind a kilenc életnövelõ, de nem tudom fölvenni a vízkardot!
elindulok a kard felé és bejön a videó, hogy Kaileenával beszélget.
Mit tegyek????<#nemtudom>#nemtudom>