Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koosadam
Én is várom már a PoP III -mat... Állítólag új idõképességek is lesznek...<#violent><#wow1>

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Kaileena
Én is nagyon várom 😊
Szerintem se jön ki az igért idõpontra...(2005.november)
De remélem a Princike marad olyan sexy amijen volt<#puszis>
😄DD

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

Stark
Kül mé kérdezted?
ugy is tudod h mindenki. -😊

hópihe

Stark
ja
de mire kész lesz megörexek
😄

hópihe

ti is vrjátok már a 3. részt????<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#taps>

Stark
Az az a rész amikor "összeakadnak" a kardok.
Ott 1folytában nyomogatni kell a támadás gombot (balegérgomb).
És akkor te veszel le 1 csomot az életéböl.
Kül Hardon is könnyü.

hópihe

Kaileena
Gyerünk!Üsd-vágd!Nesajnáld!😄DDD

hát akkor basszus, megyek és írtom a csajt, még a végén szégyenben maradok! De hát van így, na! 😄
Kaileena
Evilhunt:Hardon viaszed és csávó létedre nem tod levinni?!Szégyen!nemosszból sé csaj létemre elsõre levittem hard-on 😛 😊
na,biztos csak elbénáztad,...

Szevasztok ismét! Ismét én vagyok! Csak nem akarok túl jutni azon a kibaszott Shahdén!
Tudjátok, vannak bizonyos jelenetek a harc közben, amikor a kamera teljesen mutat minket közelrõl, és Shahde a két nagy kardjával ellök engem! Ilyenkor mindíg sokat sérülök, és nem lehet kivédeni! Vagy igen? Én legalább is már vagy 30-szor próbáltam újra és mindíg megsérülök! És ez legalább 3-szor van, és a harmadiknál meghalok, pedig közben egyáltalán nem sért, mindíg sikerül megfelelõen védekezni! És a legnehezebb fokozatban nyomom, közép szinten sikerült! Esetleg trükköt kéne alkalmaznom?
Kössz srácok!

Nekem az volt a bajom, hogy mindíg védekeztem frankón, de háromszor úgy támad, amit nem lehet kivédeni, mintha benne lenne gémben! És hiába tekerem vissza az idõt, még is megsért mindíg! De kössz srácok, kipróbálom majd! Csátok!
Stark
Én odamentem mint 1 kemény férfi meszabdaltam ös is engem, de nem én haltam meg.
MAgyarul kivártam a kombo-ját😄

hópihe

Stark
Akkor te rohattlassan csináltad meg.

hópihe

Én úgy öltem le, hogy elugráltam, és mikor megindult Kaileena felé gyos utána, szabtam kicsit aztán megint el. Csak nem szabad megvárni, míg visszaér taposni.

Kaileena
Evilhunt:Mindig védekezz és CSAK AKKOR TÁMADJ ha Shadee felteszi a kezét és valami harcikiáltást hallat majd le,és amikor letette vághatod 😊
De közbe nehogy eldobjon 10000000km-re mert akkor megy Kaileenát taposni,és ha esetleg ez mégis sikerülne neki akkor hátbatámadd és vagdosd 😊

Csáó Emberek!
Segítséget kérnék Tõletek! Egész pontosan azt, hogy Shahde-t hogyan kell megölni annál a résznél, ahol tapossa Kaileena kezét, hogy lezuhanjon a mélybe! Egyszer sikerült közép nehézségen megölni, de most legnehezebb fokozatban megöl, milyen trükköt alkalmazzak? Xtre életem nincs még! Segítsetek! Köszi elõre is! Csá!
Kaileena
😄

De a prince meggyõzte. "Just call me...Kakoluka."
Amúgy biztos bevette a storyt mert a hertzegnek tõle van a medálja. Ez benne van a kézi könyben.

Kaileena
ugyan....úgyis meghal és kész.....nem is tudja h egyáltalán talizott a Princikével,nememléxxxel?!

Nem purcan ki mert akkor nem tették volna bele a végtörténetbe.....

Kaileena
úgyis kipurcan a kiscsaj,alig él,és ha tóváb kinozákk kispurcan<#alien>

Stark
Én inkáb 27-28 ra tippelek. 😄
És szerintem csak nagyobb képe van a világról.
És nem szörnyeket hanem gonoszt mond.
Az evil az a gonosz. 😛 😄

hópihe

tigeroo
7év...?? a herceg már a negyvenes éveiben jár a warrior withinben!!!4
tigeroo
A SOT-ban amilyen beképzelt fasz volt az elején a pelyhesszakállú herceg..nagyon sokat változott a jelleme a játék alatt
a herceg a WW-ben végül is kurvanaiv...
"-ez a sziget túl kicsi neked, gyere velem babilónba távol a szörnyektõl"...
Stark
Nem vagyok csajozós típus😄
de buzi se

hópihe

hát hogy él az nem vitás......nézzétek meg ha nem élne akkor fel tartartaná a fejét? Mert szerintem nem. Ebbe a háromba az lesz a jó hogy azonnal követik egymást az események nemúgy mint a 4-5 között amikor 7évet kihagytak.

Kaileena
szerintem a hivatalos nem is változott!igy van már egy hónaja!nem fexik össze mindenkivel,amikor Farah-val van akkor még kiskamasz,és amikor fölnõtt csávó kaileenával sé most kitudja ki jön.Sõõt ez rekord h csak két csaja volt eddig....nézzétek meg magatokat!Hány csajotok volt?Nos biztos több mint kettõ ha férfibõl vagytok 😄DDDD
Farah meg aranyos de igazá
n megdögölhetne már....<#gun><#eplus2><#felkialtas>
Szerintem ott ha él is,nemsokáig.....

Kaileena
Ez a gép hibás!Elõször a save-k zavarták a POPSOT-nál most meg egy progi hiányzik!Az Nvidea9.00xb!Ami alap!Nos ez CDn megvan szóval nincs gáz,és ha nem találnám meg a barátnõm kölcsönadná....de ez a gép hülye!

koosadam
A www.zanzarah.hu/popww -n mindenki megtalálja az eddig elhangzott kérdésre a választ! PL.: "Az idõ elbaszása" Farah/Kaileena sorsa stb...

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

koosadam
Aki nagyon ért a másolt játékok és azok problémáihoz az válaszoljon nekem erre:
A helyzet az, hogy miután +szereztem a Scorpion Sword-öt, kinyírtam ellenfeleimet bemegyek a kinyílt ajtón. Néhány oszlop és korongcsapda után egy falrészhez érek ahol a császárnõ hangját hallom. Itt ennál a résznél elméletileg szét kellene ütnöm a falat. Na ez nem megy nekem. +próbálom szétütni a falat, de azon átnyúlik a kard és a herceg keze is. Mit tegyek?
Aki tuggya írja meg a [email protected] -ra.

Köszi! <#vigyor5>

De a sötét önmagát meg a homok állandó cseszegetése által az idõ szövetének a hasadásai hozzák létre, tehát ilyenformán mégis az idõ babrálásáról fog szólni.
Stark: egyértelmû, h Shadee<#nyes>
tigeroo
ésha a 3 rész már nem az idõ "elbaszásáról" fog szólni, hanem hogy a herceg legyõzi-e sötét önmagát??
Stark
Kaileena meg jo csaj de herceg is mindenkivel összefexik ám ugyhoyg mind1 kivel jön össze.
Lehet hogy az 1ik homoxörny csajjal.😄😄D😄

hópihe

Stark
Nekem Shadee a kedvencem
A bejáccásba ahogy riszájja a seggét😄
meg amikor mosolyog azt átvát gonoszra. 😄
Farah meg télleg 1 lapos gebe.

hópihe

elnéztem A hivatalos oldalra, és örömmel láttam, hogy átalakult hivatalos Pop3 oldallá.
Nézzétek meg!
Szerintem se vletlenül dobták be a játék végén Farah-t, látjuk még a képernyõn, amint seggbe lövi a Princet, ha az tiszteletlen vele.
azzal nem értek egyet, h a princ meghal a 3. végén. Ha sikeres lesz, úgyis annyi bõrt húznak le róla, amennyit nem szégyellenek. Legfeljebb Kaileena (a fórumos) örömködhet, h állandóan vetkõzik... na jó ez gyenge volt <#levele>
Én meg Kaillenát utálom😊<#vigyor1><#violent>.

Kaileena
YUHEEE!ma eljön a barátnõm és neki bizti sikerül megcsinálni a SOT-ot 😊))
R...merem remélni...

Kaileena
Nekem mindegy kivel jön össze a Princike a 3-ban de az a csaj,az a Farah annyira bééééna!!!!!PUSZTULJON!<#mf1><#violent><#gun><#taps>
Úgyis kinyirják,habár lehet h segiteni fogja a Princet,de a Princ megakadálozta h az Idõ Homokjõt megcsinálják,igyhát kitörölte azt az idõszakot amikor õ találkozott azzal a lapos gebével.....<#eplus2>

*juj de gonosz avgyok 😄*

Farah szerintem él, amúgy meg az csak egy villanás, bármi lehet, mint a szappanoperákba....<#idiota>

Stark, te nagyon akarad a herceg halálát<#idiota>.

Stark
mámint a hertzeg

hópihe

Stark
sztem meghal

hópihe

Rájöttem! Én voltam a hülye! Nem mentem vissza a videó után!
Kaileena: Farah szerintem is csak ki van kötve!
Szerintem Kaileena feláldozza magát a hercegért, õ pedig megmenti Faraht és minden hepi lesz, esküvõ, gyerekek! A POP4-et már a "kisherceggel" fogjuk tolni!

Stark
ugyan mé?😄😄

hópihe

Stark
Lehet hogy odakötötték a kezét.
Kaileen, te nagyon akarod Farah halálát😄

hópihe

tigeroo
hát uhy, hogy kaileena meghal, és új csajszi csaknamlesz a POP3-ban...
de végül is mindegy...a herceg meg fog halni a 3 végén 😄
Kaileena
Stark:Hogy jönne össze Farah-val ha a kettes végén mutatják a kereszten,és szerintem nemnagyon élt 😛

tigeroo
fogjat megfeleje a keziddel azsta ptüj kadót!!!
bé köll válnia, embör!
Valaki segítsen!<#integet2>
A hajam tépem!<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Megvan mind a kilenc életnövelõ, de nem tudom fölvenni a vízkardot!
elindulok a kard felé és bejön a videó, hogy Kaileenával beszélget.
Mit tegyek????<#nemtudom>