Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaileena
Igen,Kaileenábûval bezsél és neki mongya h vissza fog jönni,de Kaileena mégis leugrik<#rinya>
Szerintem mind1 h össze-e szeded a ládákat,...

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

csicsa
A végigjátszásban az van írva,hogy az elsõ láda összetörésekor kapom meg a térképet,ha nem tenném akkor nem is lesz térképem? (nem mintha sokat számítana)

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

szerintem csak kicsit buliztak a princel most meg másnapos<#hehe>
Én vmennyit tudok angolul, nyáron megyek nyelvizsgázni.... ha tudok segítek akinek kell....

Azért mert íg feláldozza magát így elszabadul az idõ homokja.(így ki tud szabadulni a herceg)
De lehet hogy megbotlott<#idiota>.

koosadam

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

koosadam

A PoP 3 ban a hosszú videóban Kaileena mért ugrik le arról a szakadékról?

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

koosadam
A PoP 3 ban a hosszú videóban Kaileena mért ugrik le arról a szakadékról?

koosadam
Ez nagyon jó kérdés csicsa! Háááááááááááát...... PASSZ!<#idiota>

csicsa
Egy kérdés erejéig visszatérhetnék a PoP WW-re?
Ha ugy vinném végig a játékot,hogy nem töröm össze a ládákat annak lenne "káros" következménye?
Ha hülye a kérdés ,bocs!

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Igeeeeeeeeen... Mikor? Persze lehet hogy el van foglalva a tombraider.hu-val.

koosadam
Nesta szavaival élve én is felteszem ezt a kérdést:"Mikor lesz kész Hamster PoP III-as oldala?"<#email>

koosadam
Stark!
Télleg nem tok egy büdös szót sem!<#help>

Kaileena
De tényleg nemtudsz angolul?😄DDDD
Én se tok amúgy de ezt tom

Mindíg keverem a Gamestar-t meg a PCGuru-t.....<#vigyor2>

ya... összekevertem<#nyes>
De van olyan info amiért érdemes megvenni?
Vagy ugyanazok a hírek összegezve mint amiket az elmúlt hetekben halhattunk?

Stark
télelg van 2 oldal csak gondolom te rosszat vettél meg😛

hópihe

Amúgy kinek van meg a Gamestar? Mert a haverom azt mondja hogy két oldal van a PoPIII-ról viszont én egyátalán nem látom..... Most én vagyok hülye vagy a haverom kamuzik?

Mikor lesz kész Hamster PoP III-as oldala?

Stark
Az az van hogy a "princéböl 2 van".
szinte rokonok
koosadam: ennyire nemtucc ngolul???😄
és kecca képén a kéthercegen másfajt ruha van

hópihe

Nem, Kindred Blades. Mindenhol így van.

Kaileena
Nekem egy vérszerinti nõvérem van akit álltalában utállok.és van még kettõ ami nem vérszerinti 😄DD
És az egyik nem vérszerinti az aki tanárnõ.És aki az anyám lehetne õ kanadában él XD

Kaileena
Jah,és ki volt az az okoska aki azt irta,hogy a POP3 cime "Kindred Blades"?csak mert az nemtud angolul mert a kindred azt jelenti rokon.És rokon pengék???😄DDD
hamarabb Kindling Blades mert az gyújtó pengék de ez se hangzik jólNem véletlenül King of Blades?!

koosadam
A II. rész végén a videóban a Hertzeg és a Kaileena ke*élnek és ezáltal lesz kisherceg vagy mi??<#beka3>

már nem azért Kaileena, de nézd már meg létszi, hogy a light prince képénél még a felsõ van,csak mikor betöltötte, a szöveget lentre vitte!!! azért ennyire nem vagyok hülye. és nem kéne így leugatni a semmiért.... na...
<#boxer><#violent><#rinya>

Úristen!!!
Hány nõvéred van?
Kaileena
nestea:You cabnnot change your fate...no man can.
Ezt az öreg tata mongya a princikének és ezt még én is tudom:Nemtudod megváltoztatni a sorsodat...senki sem tudja...

😊))))
Megaztán,hogy biztos legyek megkérdeztem az egyik nõvéremet aki angol szakos tanár 😄

háát...
még mindig jobb, mint egy öreg csúnya
Így is 50%-s vagy! <#wink>
Fiatalnak fiatal, csak nem éppen csinos.<#shakehead>

ssk3!
Akkor nem ért nagy megrázkódtatás! <#nyes> Legalább fiatal, csinos?
nestea!
Szerintem, a men==>emberek, így szabad fordításban: senki nem tudja. Mármint megvált. a sorsát
Igazad lehet abban hogy a future a jövõ !!!
Erre nem is gongoltam. De mostmár tudom hogy az angol tanárom idióta!!!
Eddig is tudtam. <#nyes><#vigyor3>

És mit jelent hozzá hogy : ....No men can.
????

Szia!

a fate-t inkább sors, végzet értelemben használja az angol. A jövõ future-t jelent.
De lényegében szerintem mindenki érti mirõl van szó
Hát azt hogy: Nem változtathatod meg a jövõd
Szerintem ezt jelenti, ha nem, meg lehet írni hogy mit jelent!!!
De szerintem ezt!

koosadam
a képaláírásod

koosadam
ssk3!
Ez mit jelent?

<#ravasz1><#gonosz2><#violent><#kocsog><#fejvakaras>

Kaileena
csicsa:mert még nemismered....<#szomoru2>
Keca:Ez neked a Light prince????Hülye vagy má bocsánat?!
Ez a dark prince mert a tûztõl lesz gonosz és ezt a videóban látni is amikor belemegy majd kifut és elkezd hadonászni a láncal....és ha a kéken világitó lác nála van akkor az a gonosz.?Mongyzuk igaz h fekete a haja,de csak azért h a norm.prince meglepetés legyen XD
És ennek a videnak a végénott van a földön a lánc....és amásodik képen meg mjnem fehér a haja és a kék fény is rajtavan XD
Jah,szinte mindenkin ek kb ekkora melle van....-.-
Habár én nemtom mert azokat tiszoktátok nézegetni 😄DDDD

The Light Prince:
The Dark Prince:
+1:Kaileena melle oldalról (azé van egy kevés...😄)
<#hehe>

Stark
Hát 1általán nem lesz benne ígöl szvord, az csak videó.
1 kés lesz nálad de felvehecc kardokat a balkezedbe.
És az nem lácos kard hanem lánc kampóval a végén.
😄 😄 😄 😄 😄
😛 😛 😛 😛 😛

hópihe

csicsa
Kaileena!
Annyira nem volt veszélyes,hogy ennyire mentegetõzni kellene miatta.<#circling>

Kaileena
nesta:Hát van ilyen,ilyen az élet 😄DDDDDDDDD
azért van a lácos,ha valaki szinvak és nemlátja h a gonosz princikének fehér a haja lássa abból a láncból😄DDDDDDDDD

csak nekem az nem esett le hogy egyik pillanatban van mondjuk egy eagle sword aztán beleáll a tûzbe és ott van a kezében a láncos kard.... Ez hogy lehet? Minden tûzhöz ajándék láncos-kard jár Babilonban 😄

Stark
jaja
tök állat lesz
mintha ö lenne dart veder😄

hópihe

sztem is yó a dark prince.........

Kaileena
csics:bocs...a nõvérem hüyle!Ne is törõdjetek vele!Ne is beszéljetekvele mert megõrülnétek!Szóval ne áljatok le vele vitatkozni....és akkor majd gyertek hétvégén nekem mind1........bye!

Stark
szerintem tök király az printze kinézete
fehér haj brutkó arc és uberfasza(vagy ziher) _😄 és király harcteknika

hópihe

csicsa
Kaileena!
Azt nem írtad ide,hogy csak a hétvégén tudod elküldeni a videót.
A tesód meg majdnem lerámolt.

koosadam
Mindenki mehet MSN-edre?

Kaileena
Figyu,aki csak feljön msn-re annak elküldöm.
Nem is hasonlit a maszkosra!Úgy néz ki mint a rendes csak fehér a hja a teste meg mindha megégett volna 1homokszörny <#taps>
Nos,külön is elküldöm,de örülnék ha az enyémet is megnéznétek.Az msn cimem közös a tesómmal: [email protected] és eleve kérjétek Kaileenát 😊))

Pusz nektek

koosadam
Kaileena!

Hol találhatom + azt a videót?