Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem mind1 h össze-e szeded a ládákat,...
Your fate has be written! You’ll die!
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Én vmennyit tudok angolul, nyáron megyek nyelvizsgázni.... ha tudok segítek akinek kell....
De lehet hogy megbotlott<#idiota>#idiota>.

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Ha ugy vinném végig a játékot,hogy nem töröm össze a ládákat annak lenne "káros" következménye?
Ha hülye a kérdés ,bocs!
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Télleg nem tok egy büdös szót sem!<#help>#help>
Én se tok amúgy de ezt tom
De van olyan info amiért érdemes megvenni?
Vagy ugyanazok a hírek összegezve mint amiket az elmúlt hetekben halhattunk?
szinte rokonok
koosadam: ennyire nemtucc ngolul???😄
és kecca képén a kéthercegen másfajt ruha van
hópihe
És az egyik nem vérszerinti az aki tanárnõ.És aki az anyám lehetne õ kanadában él XD
hamarabb Kindling Blades mert az gyújtó pengék de ez se hangzik jólNem véletlenül King of Blades?!
<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#rinya>#rinya>
Hány nõvéred van?
Ezt az öreg tata mongya a princikének és ezt még én is tudom:Nemtudod megváltoztatni a sorsodat...senki sem tudja...
😊))))
Megaztán,hogy biztos legyek megkérdeztem az egyik nõvéremet aki angol szakos tanár 😄
még mindig jobb, mint egy öreg csúnya
Így is 50%-s vagy! <#wink>#wink>
Akkor nem ért nagy megrázkódtatás! <#nyes>#nyes> Legalább fiatal, csinos?
nestea!
Szerintem, a men==>emberek, így szabad fordításban: senki nem tudja. Mármint megvált. a sorsát
Erre nem is gongoltam. De mostmár tudom hogy az angol tanárom idióta!!!
Eddig is tudtam. <#nyes>#nyes><#vigyor3>#vigyor3>
????
a fate-t inkább sors, végzet értelemben használja az angol. A jövõ future-t jelent.
De lényegében szerintem mindenki érti mirõl van szó
Szerintem ezt jelenti, ha nem, meg lehet írni hogy mit jelent!!!
De szerintem ezt!
Ez mit jelent?
Keca:Ez neked a Light prince????Hülye vagy má bocsánat?!
Ez a dark prince mert a tûztõl lesz gonosz és ezt a videóban látni is amikor belemegy majd kifut és elkezd hadonászni a láncal....és ha a kéken világitó lác nála van akkor az a gonosz.?Mongyzuk igaz h fekete a haja,de csak azért h a norm.prince meglepetés legyen XD
És ennek a videnak a végénott van a földön a lánc....és amásodik képen meg mjnem fehér a haja és a kék fény is rajtavan XD
Jah,szinte mindenkin ek kb ekkora melle van....-.-
Habár én nemtom mert azokat tiszoktátok nézegetni 😄DDDD
The Dark Prince:
+1:Kaileena melle oldalról (azé van egy kevés...😄)
<#hehe>#hehe>
1 kés lesz nálad de felvehecc kardokat a balkezedbe.
És az nem lácos kard hanem lánc kampóval a végén.
😄 😄 😄 😄 😄
😛 😛 😛 😛 😛
hópihe
Annyira nem volt veszélyes,hogy ennyire mentegetõzni kellene miatta.<#circling>#circling>
azért van a lácos,ha valaki szinvak és nemlátja h a gonosz princikének fehér a haja lássa abból a láncból😄DDDDDDDDD
fehér haj brutkó arc és uberfasza(vagy ziher) _😄 és király harcteknika
hópihe
Azt nem írtad ide,hogy csak a hétvégén tudod elküldeni a videót.
A tesód meg majdnem lerámolt.
Nem is hasonlit a maszkosra!Úgy néz ki mint a rendes csak fehér a hja a teste meg mindha megégett volna 1homokszörny <#taps>#taps>
Nos,külön is elküldöm,de örülnék ha az enyémet is megnéznétek.Az msn cimem közös a tesómmal: [email protected] és eleve kérjétek Kaileenát 😊))
Pusz nektek