10262
-
#4980 hát nem :P
még ne lottozzááá :PPP -
#4979 ITTVAGYOK!!!!!mi votl amig elvoltam?nem túl sok minden..amint látom -
#4978 Megkockáztatom: SoulHunter te vagy az? (Ennyi jellemzés bőven elég szerintem) -
#4977 Akkor csak szórakozzon,én is azt csinálom amint látod.20-nál még nem tartok,de a kedvedér csinálok még párat,ha már így kritizálsz. -
blur55 #4976 most hogy megint kijatszottam a pop2-t kijonnek a hibai meg kell hogy mondjam. remélem nem fognak ajtokon atrohano ellenfeleket beletenni a 3ik reszbe. senki se ertse felre, odavagyok a jatekert, de hat ugye semmi sem tokeletes...
ja: nem tudom hogy ki vagy hogy ilyen kepeket csinalsz, de a filterekkel es a liquvify-jal mindenki tud szorakozni a photoshopban... ha legalabb nem csupán egy képrol csinaltal volna 20 változatot, lehet hogy jobban lehetne ertekelni amit csinalsz... egyebirant volt 1-2 ami tetszett -
Dzsiti999 #4975 -
#4974 Na ma is emgpróbállom...a frász már ma tanulás a suliban...de előtte elmondjuk a nyaralást vagyis talán csak pár óraa lezs megtartva:D -
#4973 -
#4972 falonfutással? -
#4971 namaz 1 kis javascript felbukkan hibaüzenettel
kül nekem akkor nemengedi az sp.hoff.hu ha visszá-t nyomok:D -
Dzsiti999 #4970 Nyomj visszát. Nekem meg az SG nem engedi, hogy a fórumba írjak. Azért ment el múltkor 3-szor, mert hiába kattintok a "Mehet!"-re, és nem küldi el.... -
#4969 kérsz 1 mentést
én adnék csak nincs fenn a gépemen
Kailinatol kéej vagy Ádámtol -
#4968 Baszik megkapaszkodni! Mindig túl ugrik és lezuhan a mélybe. -
#4967 nekem az mindig szarakodott
nemengedte h beirjak a forumba:D -
#4966 nana!
Nehogy £kezzd mit Soul H.
De ö legalább követte a fényt:D
és nem a sötétségböl meríté vala erőt h felülkerekedjen £lenségein
minde hagyjuk a szent szöveget szal necsinálj ilyen ronda piros bemutatásjeleket mer mások szótakoznak:D -
#4965 Már reggeltől szarakodik a dahaka team:( -
#4964 ...a pokol tüzébe vele!... -
Dzsiti999 #4963 ÁÁááá.... Itt ügyetlenkedet :D Inkább linket adok. KLIKK IDE -
Dzsiti999 #4962 Nekem rossz a linkelés:
-
Dzsiti999 #4961 Itt van még egy (nem akar összejönni a tűz) :
-
#4960 Siráylok a képek!Heheheh! -
-
#4958 Hogyan ugorhatna túl,hisz magától megkapaszkodik -
Dzsiti999 #4957 Na ne..... Mostmeg 3szor ment el. Sorry -
Dzsiti999 #4956 Egyiknek rossz a linkje:
-
Dzsiti999 #4955 Egyiknek rossz a linkje:
-
Dzsiti999 #4954 Egyiknek rossz a linkje:
-
Dzsiti999 #4953 Látom Farah-s láz van. Itt van pár kép.
-
#4952 -
Keca #4951 halihó! mostantól 1 hétig nem leszek a fórumon (tudom hogy senkit nem érdekel ), Olaszba rontom a levegőt majd. Csak azért írok hogy elköszönjek azoktól akiket ismerek, (meg azoktól akiket nem). Na, szóval pápá, majd eccer jövök
és zárásnak:
-
#4950 Lelassítom de amikor visszaugrok a falról mindig túl ugrik rajta és over. -
#4949 Jó helyen vagy. Mikor bekapcsolt lassítsd le az időt és akkor menj oda, ahol vagy és állj fel és onnan asszem, de nem biztos... -
#4948 -
#4947 -
#4946 Hello!
Itt, hogy lehet a kijövő platformra átugrani? A falról visszaugorva nem ér el odáig a párkányt meg túlugorja. -
#4945 Tök jók a képek csicsa!
Szerintem Farah gonosz lesz,tudjátok miért,Nézzétek emg azt a szart a lábán,yolan van a gonoszoknak,nézzétek!:
Farahnak is avn oylan térdvédő miscodája... -
#4944 Hello!
Visszajutottam a második toronyhoz visszakéne mennem az idő homokjához. Tudna valaki segíteni, hogy merre menjek? -
#4943 A dagadt Farah hasonlít a volt irodalom tanáromra:D De szerintem az a kép sarkas a legjobb -
#4942 Még egy kis Farah -
#4941 Szerintem nem a Water Swordre gondol, ha egyszer ott tart. Akkor csak most kapta meg a Serpent Swordöt. Valamit félreértettünk...