Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és kaileena: a videókba mindig mást mutatnak a printzéröl mint valójában
pl.: Eagl sword meg stb.. (uj tetkó 😄 )
szerintem csak sátánista felye van
hópihe
1et vettem( a CD-k miatt 😄 ) de nagy fos az egész minden játékot lefikáznak
pl: a CoD: Uo ígyszar-ugyszar--------> az ujságuk meg alapbol szar
én a PCgamest szerem, + meg veszem meg alakamanként.
hópihe
Én sztem hülyeség de ha ezt a hülyeséget lebírják írni akkor egészségükre.....
A gamestar béna újság,a barátnõméknek is járt..nem éri meg a pénzét....
Your fate has be written! You’ll die!
Szerintetek?
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

most ezt ugy értem hogy a WW végén annyit láttál hogy fel van kötve 1 keresztre azt kész.....
és aki a vincseszteréröl linkel az rakja fel 1 tárhejre
mer mi nem láttuy a az ö (esetleg a tiédet márha alovasod akárkiisvagy😄) vinceszter-ét/edet akinek meg nem inge ne vegye magára
koosadam: <#mf1>#mf1><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
minden hülye tud minimálisan angolul
még Kaileena is aki németet tanul
hópihe
remélem sikerült(gyorsan regeltem egy tárhelyre)
1, Már felvetted
2, Bug
3, Nem szerezted meg az összes élettöltõt (9 darab)
Lehet hogy megint trükközni kell a homokórával (mivel a prince nem pusztította el). Lehet hogy a végén (WW) lévõ hapsi vissza viszi Babilonba... Az amelyik ezt mondja: "All that is yours is rightfully mine. And mine, it will be!"
Ez kábé ezt jelenti: Minden ami a tiéd, jogosan az egyém. És az enyém lesz ( nem vok pörfekt inglis úgyhogy nem kell lehurrogni<#vigyor2>#vigyor2>)
Megcsináltam és felvettem a medált de a v.kardot nem találom....
Felmentem az idõ homokjához de semmi.........
Elõre is köszönöm segítségeteket.
Jol leosztjuk öket(<#violent>#violent>) azt a homokuk meg a prince medáljába vándorol.....
Ilyen az élet,nemfogjátok fel?!
Your fate has be written! You’ll die!
(Kaileena feltámad még??)
Azokat a csápokat nem lehet túlzottan kivédeni csak elgurulni lehet elõlük!<#ticking>#ticking>
most nyomom végig hatodjára és arra még nem jöttem rá!
(nem mintha sokat szenvedtem volna vele)<#kerdes>#kerdes>