Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stark
nemtudom h van e neki ujj😄
és kaileena: a videókba mindig mást mutatnak a printzéröl mint valójában
pl.: Eagl sword meg stb.. (uj tetkó 😄 )
szerintem csak sátánista felye van

hópihe

HI!Csak nekem tünt fel h a princnek uj a tetkoja vagy csak vak vagyok???
Stark
Én utálom a GameStar-t
1et vettem( a CD-k miatt 😄 ) de nagy fos az egész minden játékot lefikáznak
pl: a CoD: Uo ígyszar-ugyszar--------> az ujságuk meg alapbol szar
én a PCgamest szerem, + meg veszem meg alakamanként.

hópihe

Én a PCGurut járatom csak a haveromé a GS..... de azt írták benne hogy a Mr. Fekete Cuklya a második gonosz Prince, merthogy az már a sotban létrejött.
Én sztem hülyeség de ha ezt a hülyeséget lebírják írni akkor egészségükre.....

Kaileena
A Princike igazság szerint sem jó sem rossz.De ha úgy vesszük egy jó van(a helyessebbik XD) annak fekete haja van és ha belemegy a tûzbe átváltozik gonoszra.Akkor fehér a haja és úgy néz ki mint egy megégett homokszörny XDDDDDD(szerintem)
A gamestar béna újság,a barátnõméknek is járt..nem éri meg a pénzét....

Your fate has be written! You’ll die!

Akkor most hány Gonosz Herceg van? Kettõ? Mert a Gamestarban azt írják......
Szerintetek?

Stark
jó de ne ebben a fórumszobában<#banplz>

hópihe

koosadam
ez csak egy proba a makrók menüpontot próbálgattam

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Semmi értelmét nem látok a mostani üzeneteidnek!

koosadam
ez az mi naon jó ssk3?szin]

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Mi, mi????,

Kaileena
Mi?
Hm????

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

Hát ez most nagyon Jó <#wink>

koosadam
ez se semmi

koosadam
Ez nem semmi!

koosadam

koosadam
hello

koosadam
tényleg:mi nem megy Kaileena?<#wow3>

ha képet rak be vki, legalább jpg-be csinálja már, mert kicsit uncsi bmpre várni....

mi nem megy?

Kaileena
tényleg nem megy....

koosadam
Én is németet tanulok úgyhogy jogos az angol nyelvtudás hiánya...<#mf1>

hát ez hülye........

hát én felraktam és nem yó...

Ki? Én? Nem arra mondtam hogy felnõtt mert láttam csak az a 7év biztos rajta is változtatott 1 kicsit.

khhm farahbol mennyit láttál?<#nevetes1><#nevetes1>

most ezt ugy értem hogy a WW végén annyit láttál hogy fel van kötve 1 keresztre azt kész.....
Stark
nemjo
és aki a vincseszteréröl linkel az rakja fel 1 tárhejre
mer mi nem láttuy a az ö (esetleg a tiédet márha alovasod akárkiisvagy😄) vinceszter-ét/edet akinek meg nem inge ne vegye magára
koosadam: <#mf1><#lama><#lama><#lama><#lama><#levele><#levele><#levele>
minden hülye tud minimálisan angolul
még Kaileena is aki németet tanul

hópihe

nem is yobb... (hülyén lett most megcsinálva és egyépkéntis farah is felnõtt)

Szerintem sem halt meg farah de azért kallinea jobb szoval remélem fel fog majd éledni<#beka2>
utoljára próbálom:

talán yó, de ha nem akkor sem adom fel<#nyes>:

Errõl pofázok 1épként:

remélem sikerült(gyorsan regeltem egy tárhelyre)

ha nincs ott akkor vagy:
1, Már felvetted
2, Bug
3, Nem szerezted meg az összes élettöltõt (9 darab)

a homokóra elõtt van ilyen kör valami... annak a közebén van egy kard tároló.

Amúgy szvsz az a manus a dark prince (tom hogy igazából nem hasonlít rá, de meddig tart felvenni egy köpenyt?)

szerintem nem halt meg. Most gondoljatok bele: el tudnátok képzelni hogy a készítõk berakják Farah-t csak mert jó pofa? Mert én nem.....
Lehet hogy megint trükközni kell a homokórával (mivel a prince nem pusztította el). Lehet hogy a végén (WW) lévõ hapsi vissza viszi Babilonba... Az amelyik ezt mondja: "All that is yours is rightfully mine. And mine, it will be!"
Ez kábé ezt jelenti: Minden ami a tiéd, jogosan az egyém. És az enyém lesz ( nem vok pörfekt inglis úgyhogy nem kell lehurrogni<#vigyor2>)

Légyszi segitsetek a Vízkard az pontosan hol is van
Megcsináltam és felvettem a medált de a v.kardot nem találom....
Felmentem az idõ homokjához de semmi.........

Elõre is köszönöm segítségeteket.
A homokszörnyeket ugyanugy állitjuk meg ahogy eddig kérlekszépen!

Jol leosztjuk öket(<#violent>) azt a homokuk meg a prince medáljába vándorol.....
Kaileena
az már megdöglött 😄DD
Ilyen az élet,nemfogjátok fel?!

koosadam
De hogyan állítsuk + a homokszörnyeket! Lehet ám, hogy találkozunk Farah-val aki visszaadja nekünk mer észrevette, hogy reggel egy homoxörny hozta neki a kávét!<#idiota>

Kaileena
Szerintem felfog támadni<#nyes>

Ezek szerint valószínû.....

koosadam
Akkor még 1 kérdés: Ha most Kaileena leugrik és meghal ezáltal elszabadulnak az idõ teremtményei. Akkó hogyan lehet visszaszorítani a homokot, mert a tõr nincs +!!!!!!!

(Kaileena feltámad még??)

koosadam
Megbotlott.... ez jobban hangzik!<#zavart2>

koosadam
ssk3!

Azokat a csápokat nem lehet túlzottan kivédeni csak elgurulni lehet elõlük!<#ticking>

Azt nem tudja valaki hogy a játék végén, mikor Dahaka ellen nyomom, hogy lehet kivédeni a föld alól jövõ csápokat?
most nyomom végig hatodjára és arra még nem jöttem rá!
(nem mintha sokat szenvedtem volna vele)<#kerdes>

szerintem is mert azok csak képeket adnak