10262
-
#5060 HÁZASOK?Ne ijeszgess!!!XD
Nem!Hozzád fogok szólni emrt ez téged idegesit!Tönkre teszem az idegeidet! -
#5059 eredeti .exe az 1 eredeti WW-nek az .exe-je
de nekem nincs eredetim
vagy felmész az ati oldalára és leszeded a legujjab drivert
nekem ez sokat segitett anno a radeon 9200-es emnél amicor farcry-oztam
elején szaggatott aztán driver fel és ment normalon. -
#5058 -
#5057 MesoR:Mintha...
SH: Akarsz fogadni? Hm? Mennyibe hogy le tudnám beszélni róla:)
Stark: A WoW tényleg előfizetéses és gyakrabban lagos és bugos, mint a mario:D
Viszont nagyon jó a játékmenet! Nagyon nagy alkotás.
Kopo: Változatlanul nem tudok segíteni sry. Ha tudnék megtenném hidd el -
#5056 nyal az a jo édes... :)
amugy a kiscsajszikának mondhatod,akkor sem fogja felfogni,ha az élete mulik rajta -
kopo #5055 A videokártyám Ati Radeon 9400-es. Ezzel elvileg mennie kell. A SoT ment. De nem tom. ez az új crack érdekes, megprobálom. De h érted azt h eredeti exe+daemon? Gondolom itt daemontoolsra gondoltál, de miaz az eredeti exe? -
Keca #5054 akkor lehet videó kártya gond, vagy bármi ami miatt nem fér össze a gépeddel. Egyébként nekem olyat is szokott hogy játék közben kilép, és ezt írja ki. Próbáld ki más crackel, vagy esetleg eredeti exe+daemon.... -
#5053 Tök vicces mintha házasok lennétek SoulHunterrel! -
#5052 POP WoW
hehe félreérthetöek:D
a WoWal még nemjkácottam mer fiztös a geci
kül én miden gémben otthon vagyok:D csak a kattingatosba nem -
#5051 A program váratlanul bezárult.
Nemtom miért, lehet h a gép miatt, de akkor £szokott indulni csak szaggat.
De lehet, hogy a DVDvel van a baj, vagy a crack file-lal.
Vagy menny fel ide és keress uj crack-et.
De ha igyse akkor csak van 200pénzed h letölcsd ujra:) -
kopo #5050 DVD, kelett crackelni. Megtettem. És mirűelött futatnám leelenőrzi a softwareket+hardwareket. Jonak talája. Utánna azt mondom Lunch Game!, elsötétül a kép mintha el indulna, és 1 olyan 30 másodperc múlva visszalép winbe és azt írja ki amit lenneb már mondtam. -
#5049 Normális vagyok? ÉN?! Te most vagy keversz engem vagy rossz hozzászólást néztél!Amúgy ne nyalizz! Nem szeretem:)
Kaileena! Azt mondta, ha leszálunk róla és nem írunk neki többet akkor:" már rég tennék a topicra" tehát elmegy!
Stark! Ne csak röhögni járj ide-amúgy semmi harag szólok előre:)-de pl ott van az a kopo nevű srác és kéne neki a Help. Én csak a PoP-hoz értek-meg a WoW-hoz egy kicsit-tehát nem sokat tudnék segíetni! -
#5048 aham, oké, jolvan
szal mikor fejezed be a hozzám szolást? :) -
#5047 Rájöttem,hogy a haverom jó fej és arra is,hogy felrobbanok tőled!!!!!lehet,hogy hirtelen haragú volnék?
És mivel nemtudod mi a kingeri ne is akard megtudni:P :D
Jaj...ha több életem lenne és Maffiózó lennék...te lennél az első a halállistámon -
#5046 már megint a vetités...
tod, jobol is megárt a sok...
piábol persze nem,de feltűnhetne,h ha nem akarod,h itt legyek,nem kéne hozzám szolni
spyker tök normális... te tök gagyin kezeled a helyzetet...
konkluzio:
te tényleg azt akarod,h itt legyek :) -
#5045 Köszi spyker cupp a pofidra
És te utolsó kis Hündchen!Ha azt akarod,hogy modnjam szievsen mondom:P
Egy paraszt vagy asszem ez a elgjobb szó....ha itt lennél nem élnéd túl az tuti....kapnál egy Kingerit elájulnál:DDDDDDDDD
-
#5044 figyu, ezé a hsz-é még rajtad lesz ideig
szerintem járá te is csak röhögni ebbe a topicba:)
na igyátok el a béke-piát és mindenki a levegöben fog járni:) -
#5043 nincs VS
csak kiscsajszika van, mivel:
ő az egyedüli,akinek nem tünt még fel,hogy:
- kb. 1 7ig nem szoltam a forumba,mert csak olvastam,de nem láttam semmi nekem szólót
- akkor szoltam ujra 1 7 után,amikor láttam,h szolt hozzám
- csak akkor szolok,ha látok vmi értelmeset (ami kizárt),vagy ha szolnak hozzám
már rég tennék a topicra, ha leszállna a rozsaszin felhők közül,és végre rájönne,hogy ideje lenne lekattannia rolam -
Keca #5042 attól függ milyen változatod van (DVD,CD). van amelyiket kell crackelni, van amit daemontools-al kell behúzni. Szal kicsit bővebben írj -
kopo #5041 és nekem senki sem válaszol -
Keca #5040 -
Keca #5039 -
#5038 SoulHunter versus Kaileena! VOTE 4 KAILEENA! HAJRÁ! -
#5037 én unalmas? LOL
köcsög? muhahaha :D
rohadt g*ci náci! whehehe
szal vetits még 1 kicsit,annyira szeretnéééém
na lécci lécci lécci :))) -
#5036 Jaj,SoulHund unalmas vagy...és egy akkora köcsög,hogy az már fáj....jó kutya legyél kis alacsonyabbrendű....:PPPPPP
*átmentem náciba:D*
Deutch+Japan4ever!!!XD -
#5035 bla bla bla :D -
#5034 Inkább elmondom:Addig lassítsd az időt amíg mered. ha felrepül akkor nem kell olyankor menj a peremre és kapaszkodj a szélén. Ott nem tud elérni. Időlassítás, de azért hagyjál a visszatekeréshez is, ha nagyon muszály. -
Pista77 #5033 E-mail cím:[email protected] -
Pista77 #5032 A Griff elleni harcnál tartok,de több mint egy hete kűzdök és nem jön össze.Elolvastam,hogy lehet legyőzni,de nekem nem megy!Feladtam.Tudna valaki egy mentést küldeni?Kössz!!! -
#5031 tényleg jo lenne,még akkor is,ha én is kapok :)
legalább a másik fél nem szolna hozzám többet,és nem kéne ujra meg ujra meg ujra,és ujra,és a változatosság képpen ujra,és még ujra is azon mosolyognom,hogy milyen "sértegetéseket" irogat nekem :)
nekem 1 bünti meg nem számit semmit,erre valo a többi név :) -
#5030 bla bla bla
na vetits még 1 kicsit :P -
Keca #5029 bocsi, de csak most kerültem gépközelbe....(szereltem a kocsit)
szal 20 euró volt, szerintem nagyon megérte, mert ahogy megláttam, rögtön megtetszett és a Dagger-re emlékeztetett. -
#5028 -
#5027 azé thx -
#5026 má lennvan a fotosop meg a pént sop is
meg minden ami kell -
#5025 Akkor nem írom le -
#5024 ja már megvan:D -
#5023 csicsa: leírnád még1x mien képszerkesztö progit használsz?
thx -
#5022 -
#5021 haggyátok már abba könyörgöm!!! legszívesebben mindenkinek kiosztanék 1-1 büntipontot ultra-offolásért!