Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stark
csinált videót?
azt megnézem
Kaileena: mi a MSN-ed?

hópihe

Gondolom az amit õ csinált......
Miért nem rakod fel egy tárhelyre? Sokkal yobb emgoldás sztem.

Stark
milyen videó?

hópihe

Sztem jó elmélet. de lehetne mondjuk annak a Vezírnek a mentora is.

én se hinném, hogy az öreg a prince lenne, már túl sok is lenne a kavar, meg amit Kailee mond, szal nem igazán princes....

Kaileena
hát....olan ufós az öreg..meg miért hazudott volna h a Dahaka nyirja ki???Az egy bekattant öreg...

Your fate has be written! You’ll die!

koosadam
merthogy?

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Kaileena
lehet,de szerintem ez ki van zárva...

Your fate has be written! You’ll die!

koosadam
Van egy lehetséges elméletem arra, hogy a The Old Man mért mondja a hercegnek mindig, hogy meg fog halni ha elmegy az idö szigetére és a harmadik részben is óvainti Babilontól: Az Öregember nem más mint a herceg élete végén. Meg akarja menteni a múltját a kínszenvedésektQl amit az idQ homokja okozott. Nem akarja, hogy a hertzeg találkozzon Kaileenaval, nehogy szerelmes legyen belé, hogy utána fájjon neki az elvesztése. Ez az egyetlen értelmes magyarázat a történtekre!

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

koosadam
Azért arra nem gondolnak, hogy a fanatikus rajongókat kikészítik ezzel a titkolózással??<#guluszem1>

koosadam
A

Kaileena
ja...

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

Az a baj, hogy fogalmunk sincs mi fog történni, ugyanis csak vidó részleteket mutogatnak az ubisok és így úgy se fog össze állni akép, mondjuk még jó is, szar lenne úgy játszani elõször hogy már tudom az egész storyt....<#email>

Kaileena
igen.én is igy hallottam

koosadam
1ébként a videó végén lévQ 2005 Novemberi megjelenés igaz lehet?

koosadam
Kis Empressek...Királyul hangzik! Csak a kis Dahakakat sajnálom de az apjuk egy nagy pancser volt... csak ennyi<#violent>és neki lQttek

Kaileena
dehát ha meghal hogy térehetne hozzá vissza?😄
Amúgy mivel szereti biztos feléleszti,és lesz siok kisherceg meg kis kaileena😄

koosadam
...mint az elözö részben<#zavart2>

koosadam
És az öregember +int azt mondja majd biztosan, hogy "sorsod meg van írva...Meg fogsz halni..."

koosadam
Ha átvágja Kileenát akkor ezexerint nem lesz kishertzeg a 4. részben??

Kaileena
amúgy akinek kell a videó már jöhet

Kaileena
nekem se....de tuti átvágta mert azt mongya neki:visszatérek hozzád
Nagy szart!

koosadam
De most mér vágja át vagy mivel? Nem világos...

Kaileena
ca.....a koronás nem a herceg!!!!!!!!lassú a felfogáastok fiaim?!
Hát mit mongya erre,átvágja a pricike szegény Kaileenát mint szél a klozetajtót 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Azért nrmtom mi a szarnak ugrik le ha úgyis gonosz marad a Princike 😄

koosadam
Akkor már érthetö.....<#taps>

Stark
az annyit tesz, hogy: bízom benned
vagy ilyesmi

hópihe

Stark
azt mongya hogy:
I trust you.

hópihe

Ja, de ez mit jelent?

koosadam
Valami ijasmit mond szépen magyarosan leírva:Áj Dzsrászt Jü!<#idiota>

koosadam
a video menüpontnál...

koosadam
Itt mit mond Kaileena miután leugrik a hegyröl?<#kuss>

http://www.princeofpersiagame.com/uk/site.php?sside=2

Stark
😄😄😄

hópihe

koosadam
Szerintem van két jó hertzeg és egy gonosz. A megégett homoxörny is jó lehet csak máshogy néz ki és a végén a koronát felvevö hertzeget kell kinyiffantani<#nyes>

Kaileena
.....ezen az oldalaon ott a legelsõ POP!😄DD
www.onlynehry.sk

Stark
de ha mégis van akkor szerintem akkor az lesz a vége hogy önmagunkkal kel mekgüzdeni
mámint azzzal a csukjással márha igyvan.

hópihe

Stark
szerintem is a gamsztár már aztsetudja mit ir

hópihe

Sztem van egy jó és egy gonosz.
A 2 gonosz már hülyeség lenne.

Stark
Da annak semmi értelme hogy gonosz + jó + tökgonosz
minek harcolna akkor a saját népe ellen mégha gonosz is

hópihe

És azt honnan tudod hogy mennyi az idõ eltérés a két vágás között?

Igen. A GameStar írta ezt szal nem tom miért hülyézel le engem Kájlína.....
A GS írta hogy van a gonosz/jó prince meg van egy tök gonosz...

Stark
Az új rövidités az lesz hogy: PoP: KB
Az én monogrammom is KB. 😄 😛

hópihe

Stark
De azt a xar gémsztárírta hogy még egy dárk printze

hópihe

koosadam
asztrális kivetítés?.... Ez egy Bûbájos képesség Prue-tól!
<#nevetes1>

Kaileena
Ez neked a másik gonosz Prince?Hülye vagy?!nemérted,hogy amikor ez a csévó felveszi a koronát akkor a PRINCE HAJÓKÁZIK KAILEENÉVAL!!!!!!
Hogy ti miylen bénák vagytok...má' tisztelet a kivételnek...
Biztos asztrális kivetités,nem?!!!

Kaileena
jaj,már alig várom a POP3-at!

ezek a hormonok.....😄DDDDDDDDD

Stark
A guru se roszz de nem.

hópihe

Stark
😄😄
Nem én a PC Games - t szeretem

hópihe

Amúgy elég "ciki" hogy a hercegnek nincs idelye megborotválkozni (tisztára borostás) de a hónalja mindíg tök sima<#vigyor>
Ezt nem tartjátok furcsának? (ezt most komolyan kérdeztem)

Akkor a PcGurut szereted? Azt írják az a legjobb. Bár nekem mind1 hogy jobb vagy nem akkor is a PCG-re fizetek elõ.