Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Komolyra fordítva a szót,mindennek elõtt szúrd bele a kardod a kis bizériába,és kijön a tekerõ...
Visca el Barca! Visca Catalunya!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
nem tudtam h el lehet dobni
kösz
csak ennyit akartam
He saved for my destiny and he said me free..."
Egyébként Kaileenát sehogysem lehet eltüntetni mert homok formában megmarad.
---------------------------
Az meg WATER sword. Gyûjtsd össze az összes LIFE UPGRADE-t és a tied lesz a homokóra elõtt.
Ez mekkora hülyeség már a végén!
Megölöm kaleenát,és megeszi a DAhaka
A prince of persia 3 meg úgy kezdõdik hogy egymás mellett állnak
Ezt nem értem
És van 1 kérdésem is
Hogy lehet megszerezni az aqua sword-ot?
Most nincs kedvem ujra kezdeni má csak azé is me hiába jutnék vissza én a dahaka ölõs végét szerettem volna de ahoz kell a 9 life upgrade nah nekem abból van 2 ^^ugyhogy igyis ugyis ujra kéne kezdenem de most nem fogom.
Amugy meg csak azé vettem meg a WW-t me az elmúlt napokban virusos volt a gépem azt amig ujra lett rakva meg minden töttörötöttörö addig ne untkozzak végre végig vittem a sands of timet aztán az iskolámhoz közel van egy Tesco mondom benézek veszek valami ujat PS 2-re míg szar a gép aztpont ez akadt a kezembe. Hát mondom jo volt az 1 megnézem mien a 2 le is volt árazva... Tökéletes mondom... hazavittem aztán jol el is akadtam :D nem baj majd ha megin szar lessz a gépem (ami remélem nem a közeljövõben lessz) elkezdem elõrõl és akkor már ugy csinálom hogy szedem a life upgradeket... De amugy kössz a videókat meg mindent
Amugy meg a kovászos Ubisoftnak is lofaszt a seggépe igy félre vezetni a pór népet :D lehet csak én vagyok ijen hülye de akkor is az objectivéknél mér azt irja "find empress kaileena in the present"? Kajakra azthittem hogy nem követni ke hanem el kell mászkálni ien idõ ganékhoz(me mondom ha követem akkor ugyanaz fog történni mint elõször nem?...azt kiderül hogy mégse).Azt jól be is nyaltam :) mé nem az irja "Follow empress Kaileena(and FUCK her...FUCK her HARD... or something XD)" Mind1 sztem a prince of persiát nem erõltetem a közeljövõbe de maj ha megin JÓÓÓL elakadok még föl nézek a fórumra (má csak azé is hogy JÓÓÓL körbe röhögjetek xD) Nah bye all és thx a helpet meg a videót meg ugy mindent!
Öhm... nah mind1 ezt eltoltam de aki esetleg tudja hogy jussak vissza s sacrefical altartól a main hallba ahonnan a csakhoz kell menni azt megköszönném mert valahogy nicns kedvem elõröl kezdeni és télleg nem találok semmien vissza vezetõ utat
DE ott vagyok hogy már egyszer megöltem kaileenát jól föl is robban aztán videó üldöz dahaka utána herceg depis me rájött, hogy õ csinálta az idõ homokot és utána meg kell keresni azt a maszkot.Nah az megvan át is változtam végig mentem mindenen utána main hallba elkapja a másik herceget a dahaka utána ojan fekete csápos homokganéból vissza változok rendes herceggé (me lejön a maszk) aztán bemegyek a hourglass terembe (megin) kaileena mondja a szövegét (megin) és utánba az a feledat hogy meg kell találni kaileenát a jelenbe.Nem mentem utána me mondom ha megin megölöm ugyanott vagyok mint elõször szóval el kezdtem keresni ien idõ portált hogy vissza megyek presenbe és ugy megyek a trón terembe és akkor elvileg az lenne ha presentbe ölöm meg akkor a maharajja nem tudja ellopni a homokot a herceg sose nyitja ki és a dahaka békénhagy legalábbis én ezt vettem le az átvezetõ vieokból... Csak az a baj hogy hüje fejemel elmentem a hourglass terembõl a sacrefical altarhol ahol shadeet megöltem még az elején csak ott beragadtam me nem tudok vissza jutni oda az aljára mer fölugráltam az idõ portálig és se presenbe se past-ba nincs vissza út és csak 1 elmentésem van szoval van egy ojan érzésem hogy kezdhetem elõrõl...Szóval most az a legnagyobb bajom hogy a sacrefical altarnál ha a kút után átugrok a másik oldalra a nagy kõhöz ahonnan a portálhoz kell fölugrálni rudakon na ha én ott átugrok akkor hogy kerülhetek vissza mer pastba semmi vissza utat nem találtam... Presentbe meg ha a portálhoz vezetõ úton vissza megyek nem ahoz a teremhze jutok ahol shadeet megöltem (ahol az elsõ life upgrade van) hanem ahoz a teremhez ahol elõször üldözött a dahaka (mikor leugrik egy kõ mögé a herceg a dahaka kiüti a falat és nem veszi észre a herceget a kõ mögött és akkor kell oda ugrálni ahol kiütötte a falat és utána üldöz)DE valamiért most nem tudok oda ugrálni mert valami bug miatt nem kapja el a peremet ha oda ugrok szal most nem nagyon vágom én se hogy mivan de kössz a videókat valameikbe csak benne van hogyan kell a sacrefical altarból valahogy vissza keveredni a main hallba
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.