10262
-
k4p1sz0n #9822 OO00oo -
#9821 képeld én dahaklát scripion sworddal is kinyírtam O.o /// amúgy értem, de nem baj -
k4p1sz0n #9820 akkor kezd azt a páját ujbol,v az uccsó mentéstől...
és az nm törött,hanem törhető fal :P az tod mien....bal oldat lesz...a 2 ajtó között...de mondom...hasztalan...dahaka ellen többet ér cs a vízkard 1maga...furcsa...de én cs úgy birtam kinyírni h a vízkarrdal mentem ellene...CS A VÍZKARDDAL :D -
Kispál Laci #9819 köszi!
majd megnézem hgy észreveszem e a törött falat:D:Dcsak az a baj hogy én már ott magam mögött lecsuktam az ajtót -
#9818 mert különben mi lesz kispöcs? O.o elmész sírni anyucinak? ... hát felőlem menjél... azt ajánlom, hogy hőzzál el innen de nagyon gyorsan
----
k Ace: pophoz nincsen multi -.-' -
K Ace #9817 Helosztok. Az xbox-os multi milyen? Vki meséljen már róla, mer nagyon kíváncsi vagyok rá. -
hy2099 #9816 na áliccsá magadon te nyomorék!és te vagy a bunkó paraszt,nyomorék! -
k4p1sz0n #9815 nah akkor figyelj.elmondom még1x...
szal tod a ködös páját??akkor van az h mutatja a komát h áll a kapu előtt és gondolkodik azon h nyissa ki (rácsos kapu)...aztán mutassa az utat...majd ujra te mész vele...vacakolsz össze vissza,aztán fucc a falon...majd elérsz 1 kapcsolót...rálépsz,időtlassítasz pattogsz majd átmész a nyitott kapun...aztán cs mész előre...és ott lesz előtted 2 lépésre az a "gödör"...h mongyam wazza?? szal előtted lesz az a vacakság...belemész...ott lesz lent 1 kapcsolo...de az most ne érdekeljen...(még mindig a gödörbe v) kimés egészen belra...ott lesz 1 fal amit át bírsz törni a kardoddal...szal áttöröd,és ott lesz 1 "üreg" vacakság...ott a falmellett lesz az a "kardtartó"széttöröd,és ott lesz az a zöld kard...aztán kimész rálépsz a gombra és kimész a kapun.......... érted?? szem elég alapos voltam :D :DDDDD -
#9814 ilyen szánalmas szöveget..... xD látszik mekkora egy bunkó paraszt vagy, mert azok szoktak ilyen nyomorék szöveget bedobni xD
-----------
zolika: próbálkozz :D ha a kamera a plaforma néz úgy oda fog ugrani, meg járűlj azon a szaron és hátha beáll úgy a kamera, ha igen, akkor ugrás -
zolika193 #9813 Ja csak az a baj hogy ahol a Dahaka annak idején kibaszta a rácsot odas nem ugrik át hanem leesik! Ez vmi Bug lehet?? -
hy2099 #9812 okés xD -
Kispál Laci #9811 hy 2099!!!!!!
Muszály ilyen faszos jeleneteket beletenned??
Bazdmeg!Mi itt segítünk egymásnak a játékba, és nem fogkrémezzünk a fszunkat úgyhogy ájjá le! -
hy2099 #9810 sizo,anyád milyen fogkrémet használ,mert tegnap ste csípte a faszomat -
#9809 zolika: onnan úgy kell visszamenni a homokórához, ahogy amikor shahdeet kinyírtad és úgy mentél végig a teremen, aztán találtál egy portált, át a jelenbe, ahol dahaka kibaszta a rácsot, ott mész szépen tovább megint utána csak szépen végig kell menni és visszajutni a múltba (taálni fogsz portált), ahhoz képest, hogy ,ár olyan másfél év óta nem játszottam vele, egészen vágom :) -
Kispál Laci #9808 És hogyan megyek bele a szakadékféleségbe?
-
Kispál Laci #9807 És milyen kardtartót kell széttörni???? -
Kispál Laci #9806 Egyébként te milyen szakadékféleségről beszélsz a ködös pálya után??
Arról ahol a köteleken kell átugranod a falbavágásba és úgy mész tovább?? -
Kispál Laci #9805 De ne a végén menjél vissza a life upgradéért hanem azonnal vedd fel miután megölted shadee-t
-
zolika193 #9804 Ott ahol megöltem Shahdeet de az már rég volt már a végén vok a játéknak csak visszamentem azért Life Upgradért! És innen nem tudok visszamenni a Hourglasshez!! -
k4p1sz0n #9803 de semmi haszna nic wazzzz...cs annyi h az nm tűnik el miközben ölöd dahakát,viszont ha megdöglesz akkor elveszted a zöld kardot és anélkül kell kinyirnod dahakát :D
v kilépsz és az uccsó mentést kezded megint.... :DDDDDD -
k4p1sz0n #9802 én tom :D
sztem arra gondolsz amire én....szal az ott van ahol befejezted a ködös páját...szal átlépsz a kapun...belemész abba a szakadékféleségbe,és ott lesz asszem bal oldalt...kitöröd a falat,széttöröd a kardtartót és ott lesz :D majd vissza a gombra,és át a kapun.......
(arra gondolsz?)
bááár én nm tok smi másik zöld kardot... lol
-
Kispál Laci #9801 Egyébként én a water swordot én a maszk előtt már megszereztem. Nem tudná vki megmondani hogy hol lehet megtalálni azt a zölden fénylő kardot????? -
Kispál Laci #9800 Nem tom hogy melyik főteremről beszélsz mert van több is ahol fel lehet szerezni life upgradét. Most ott vagy ,miután kinyírtad a shadee-t(a tangás páncélos csajt) vagy ott ahol fel kell futkározni a falon?
-
zolika193 #9799 De nekem az a problémám hogy a játék végén vagyok és visszamentem a Sacrificial Altairhoz a 2. Life Upgradeért meg is van csak az a baj hogy nem tudok visszamenni a főterembe a Hourglasshez! Nem tudjátok hogy a Sacrificial Altairtol hogy lehet visszajutni a főterembe??
-
Kispál Laci #9798 ha van tippetek a zöld kardhoz szivesen várom az ötleteket!!!!!
Hol találom és hogy mi a neve?
-
Kispál Laci #9797 A második life upgradét én elsőre szereztem meg időlassítás nélkül úgy hogy nem mentem fel a lépcsőn hanem az oldalfalán felfutottam, átugrottam a korlátot és úgy mentem gyorsabban hogy falonfutással mentem az oldalád(a lépcsőn) -
Kispál Laci #9796 Tőlem kérdezhettek amit csak akartok, augusztus eleje óta játszok a Pop ww-nel csak azt nem tom még hogy hogyan kell megszerezni azt a zölden világító kardot! Segítenétek ha tudjátok? -
zolika193 #9795 A visszamenetm 2. Life Upgradradért és nemtudok visszajztni a Hourglasshez! PLZ HELP! -
#9794 te meg egy szánalmas kis görcs vagy. gondolom anyádék is bánják, hogy megszülettél... és te meg azt hiszed, hogy ilyen átlagos beszólásokkal megsértesz?... ha igen, akkor nagyon tévedtél... O.o -
hy2099 #9793 te vagy n00b te kis köcsög SIZO!!!!!xDxD -
zolika193 #9792 1000 köszönet! -
#9791 amikor a southern passage-ben mész a life upgradeért ott nem muszály visszamenni a jelenbe. ha megva na life upgrade vedd vissza az utadat a central hallba. amikor kimnt vagy az erkélyen menj az egyik "oszlophoz" ami a falban van két oldalt, mert ott fogsz találni ilyen kapaszaszkodókat amin le tudsz mászni -
zolika193 #9790 Nem tudod a választ a kérdésemre? -
#9789 te ne nagyon noobolgass, és minek kell egymás után 3 hsz-t írni? O.o te vagy a noob baszd meg -
zolika193 #9788 Hello!
A Death of a Prince fejezetnél vagyok és szeretném megszerezni az alternatív befejezést! Visszamentem a 2. Life Upgradeért de miután megszereztem nem tudok visszamenni a Hourglasshez! Eljutok a jelenig ott is a Sacrificial Altair előtti teremig de onnan nem tudok továbbmenni! Megtudnátok mondani hogy merre menjek tovább? Előre is 99999 köszönet -
marci9507 #9787 van olyan varázslat(képesség) hogy védekezel és valamit nyomsz asszem r betűt és robban úgy látam a you tubos videoba. -
k4p1sz0n #9786 de wazz h öljem meg amikor feléről viszem le negyedéig?? az idő alatt 2x lassítom le az időt...de mindig a 2. végén felpattan oszt meg nm áll az ugrálással... -
hy2099 #9785 amikor ott van a szikla oldalán,és addig kell csinálni amdeig megnem hal,és nem szabad h feljöjjön mert akkor felmegy az élete és szoptad! -
hy2099 #9784 JAH ÉS ÚGY KELL MEGÖLNI H VAGY BELASSÍTASZ VAGY BEGYORSÍTASZ!!!!TE NYOMI xD n00b! -
hy2099 #9783 bazz 8 napja jáccok és 2x végig vittem dakakát elsőre megöltem,nem igaz h nem tod megölni!!!xD