Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bemész 1 albumba, ott a képre, (szerkeszt) és utána ott van hogy kép törlése....

a fantát én is utálom csak úgy beírtam, a kólából nem tom melyik a jó, de lényegtelen....😄DD

koosadam
hogyan lehet képet kitörölni a galériából?<#help>

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

koosadam
Végre vége és írhatok! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Kaileena
itt még pár kép ami talán nektek nincs meg:

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

Kaileena
Oksi,itt vannak:

Akkor miért nem linkeled be?<#nyes>

Kaileena
új képek a POP3ból vannak ndekem,4db

Stark
hi

hópihe

Kaileena
hi!

Stark
A cserikók a jó a pepszi(minden formában) a kokakólát meg utálom, igaz hogy az gyártja a cserikókot de az két külön dolog😄
a fanta alapbol xar

hópihe

bambucha<#hehe>

Kaileena
tráláláláááá!XD

ööööööööö........háááát

Stark
jaaaaa

hópihe

Biztos kollégiumból ír....

Stark
mé?
most mé nem fox irni?

hópihe

na Kellemes nyarat nektek! õsszel visszatérek😊
<#integet2><#integet2><#integet2><#wink><#wave><#wave><#wave>

Stark
oké akor itt leszek

hópihe

Kaileena
Áttudnám,csak hétvégén,amúgy is oszt.kiránduláson leszek,de szombaton már átküldöm,ok?

Stark
Kaileena: Át tudnád küldeni MSN-en az Godsmack-nek azt a számát?
És ha igen, mikor vogy fenn MSN-en?

hópihe

Stark
na!

hópihe

hallottam valamit a Sands of Time filmrõl.....<#wow1><#wow2>

Stark
gyere fel MSNre azt dumálunk

hópihe

Kaileena
unatkozok......nemfogok megint tanulni!

Stark
nálunkis

hópihe

Kaileena
ech.....nálunk oylan meleg vanXD

igen

Kaileena
reggelt

<#nemtudom><#vigyor2><#wink><#vigyor2><#hehe><#vigyor><#nyes>

😊 PS2-n játszom!
Stark
Na végre hazajöttem. 😄
Erdelyiiskola vót.
azt szerdán ballagás
kül jok a logogk amikhez (bár minimálisan) én segítettem hozzá😄 😛

hópihe

nem tudsz 1 képet küldeni? dehogynem😊 csak print screen játék közben és azt tedd be ide....

hm, ez nem jött be, ott már jártam, és más létrás helyet nem tudok, nem tudom hol van az az ajtó, így pihi a játékkal (addig is God Of War)
Látjátok!!!! Tényleg behalt a topic!
Olvastátok a Pc Gurut? Van benne 2 oldal...

Kaileena
má' azt hittem kipurcantatokXD

köszönöm kérdésed, én még valahogy.....<#email>

nagyon köszönöm, ki fogom próbálni
szerintem most még ott vagy, ahol a központi teremben fel kellett jutnod az erkélyre... most már nyitva áll az ajtó, tehát végig futsz a központi termen(lesz egy nagy "szakadék" de át bírod ugrani), egyenesen tovább, át az akadályokon és utánna ott lesz egy létra, arra fel és vele szembe egy kapcsoló amire ha ráugrasz lesülyed. miután lesülyedt szembe lesz egy ajtó, oda fuss mint atom hogy átérj... most le kell fomráznom a gépet, de ha újraraktam, majd megpróbálok képet is adni...

én még érzek valamit

az elõzményre nem tudtok valalmit? mert elakadtam
Kaileena
éltek még???

Kaileena
nem csak vásznon,számitógépes film pedig a WW-bõl készül

ezt már valahol olvastam.... és asszem elég régen, szóval hol van már az a film?! 😊)))

koosadam
Prince of Persia a filmvásznon!

koosadam
Újabb nagy sikerû játék kerülhet filmvászonra néhány hónapon belül. A fenti ötlet nem új, nemrég a Tomb Raiderbõl ismert Lara Croftból lett filmsiker, és könnyen elképzelhetõ, hogy követni fogja a Prince of Persia nevû kalandjáték is. Március 4-én jelentették be, hogy filmvászonra kerül a Soul Calibur nevû játék is, rá egy napra a Variety.com oldal már arról számolt be, hogy a Ubi Soft által kiadott Prince of Persia: Sands of Time játékból is film készül. Úgy tûnik, mintha Hollywoodban ráéreztek volna a "számítógépes vagy konzolos játékokból való filmcsinálás" ízére.

A filmkészítési jogokat a Prince of Persia esetében a rendkívül sikeres producer, Jerry Buckheimer szerezte meg. Ha valaki, hát õ igazán tudja, hogyan és mibõl kell és lehet sikerfilmet csinálni. Az úriember nevéhez ugyanis olyan filmek fûzõdnek, mint az Armaggedon, a Bad Boys, A Szikla, a Perl Harbor vagy a Black Hawk Down - A sólyom végveszélyben.

További információkat egyelõre nem hoztak nyilvánosságra a készülõ filmrõl, csupán az bizonyos, hogy a Prince of Persia atyja, Jordan Mechner fogja írni a mû forgatókönyvét. Erre azért van szükség, hogy ne egy olyan alkotás szülessen, amibõl senki meg nem mondja, hogy a Prince of Persia az alapja. A Ubi Softtól kiszivárgott idõközben az is, hogy a fejlesztõk már egy új részen dolgoznak, amely várhatóan 2004 karácsonyán jelenik meg. A herceg diadalútja tehát könnyen lehet, hogy 2005-ben is folytatódni fog. Ezek után már csak az a kérdés, hogy vajon a film beváltja-e majd a hozzá fûzött reményeket, és ugyanolyan sikeres lesz-e, mint amennyire befutott lett az alapjául szolgáló játék.

Kaileena
eliratm...UBI SOFT
És UBISZOFT-nak ejtik

koosadam
Ezaz! Ez a beszéd! Én is azért akarok...

nem tudom, csak vannak akik nagyon jól értenek hozzá és akkor miért ne<#idiota>

koosadam
Az jó 😊! 1ébként mindenki logót csináltat STARK óta?

hát kb, de a j-t az elején nagyon de nagyon enyhén...