Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
a fanta alapbol xar
hópihe
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#wink>#wink><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
Your fate has be written! You’ll die!
És ha igen, mikor vogy fenn MSN-en?
hópihe
Erdelyiiskola vót.
azt szerdán ballagás
kül jok a logogk amikhez (bár minimálisan) én segítettem hozzá😄 😛
hópihe
Olvastátok a Pc Gurut? Van benne 2 oldal...
az elõzményre nem tudtok valalmit? mert elakadtam
Your fate has be written! You’ll die!
A filmkészítési jogokat a Prince of Persia esetében a rendkívül sikeres producer, Jerry Buckheimer szerezte meg. Ha valaki, hát õ igazán tudja, hogyan és mibõl kell és lehet sikerfilmet csinálni. Az úriember nevéhez ugyanis olyan filmek fûzõdnek, mint az Armaggedon, a Bad Boys, A Szikla, a Perl Harbor vagy a Black Hawk Down - A sólyom végveszélyben.
További információkat egyelõre nem hoztak nyilvánosságra a készülõ filmrõl, csupán az bizonyos, hogy a Prince of Persia atyja, Jordan Mechner fogja írni a mû forgatókönyvét. Erre azért van szükség, hogy ne egy olyan alkotás szülessen, amibõl senki meg nem mondja, hogy a Prince of Persia az alapja. A Ubi Softtól kiszivárgott idõközben az is, hogy a fejlesztõk már egy új részen dolgoznak, amely várhatóan 2004 karácsonyán jelenik meg. A herceg diadalútja tehát könnyen lehet, hogy 2005-ben is folytatódni fog. Ezek után már csak az a kérdés, hogy vajon a film beváltja-e majd a hozzá fûzött reményeket, és ugyanolyan sikeres lesz-e, mint amennyire befutott lett az alapjául szolgáló játék.