Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koosadam
A válasz az alatta levö csak véletlenül elment.
Emlékezetem szerint a kiscsajszi után azonnal fel kell rohanni a falra elötted. Ha szügséges akkor lassítsd le az idöt! Ha nem világos itt meg tudod nézni! Keresd a (36) os ládát!( piros szám zárójelben) itt a végigjáccásnál! Sok sikert!

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Aha hajóroncsokon... és a végén feljutok és összeomlik allatam a helység és nem tudok hova menni.

Warrior Whitinel.... hol a válasz? 😊

koosadam
Válaszok( ha le akarod löni a poént):1. Te vagy mint a homoxellem(amúgy a sötét hertzeg csak a 3. rész szereplöje lesz nem a Warrior Withiné!)
A második válsz: PASSZ! Én sajna nem úgy vittem végig mint te mert én ilyenkor már viseltem a maszkot és nekem simán ment ha persze ugyanarról beszélünk.. Mármint úgy hajóroncs hogy a hajók árbócán ugrálsz végig? Mert ha igen akkor mennie kell ez biztos! A rácsoson kívül semmilyen más ilyen nagyobb bugot nem lehetett észlelni...

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

koosadam
akkó te most melyik résszel jáccol? Ha Warrior Withinnel akkó itt a válasz:

Áh elég idegesitõ ez a ide-oda mászkálás a idõben de ettöl függetlenül nagyon jó game. ott tartok hogy 2.-ra találkozom azzal a Zomi szeri valakivel (aki állitolag a Shadow Princess :-) és megkérdezem tõle angolul hogy mit akar tölem :-) 1-2 kérdésem lenne....
1. ki ez a shadow princess és mi közöm hozzá :-)
2. az hogy létezik hogy PC egy bugtól ugyanugy néztem ki mint õ. Elsõnek kellet volna menekülnöm Dahakától de a bug miatt nem törte ki az a rácsot :-) szóval visszafele mentem és én álltam fent a járatnál amikor lent éppen verekszik a két csaj.... és lent uganugy odamegy a Prince a csajszihoz a elintézetlen ügyünk van szöveggel... megyek megyek.... hajóroncsokon ugrálok átviszem a akadályokat ledobálom a ellenségeket végül oda jutok hogy szaladok a falon levágom azt a csajt aki szembe fut velem és amikor felérek összeomlik allatam minden... se fel se le ut se semmere... ez miért van?

koosadam
Jó az új logód... <#nevetes1>

koosadam
Azéert nem tod valószínü mert nincs meg az összes titkos helyed! Világít az összes pontod a homokórával szemben a körben? Ott kell felbukkannia!

Stark
azé montam hogy olvas utána
vagy ird be a lenti keresöbe, hogy vízkard

hópihe

De mikor Kaileena termébe bemegyek rögtön jön a bejátszás és aztán nem tok visszamenni.

Kaileena
Kaileena termében van!

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

Stark
olvass utána itt

hópihe

Én a legvégén akadtam el nem találom a vízkardot. Nem tudja valaki hol van?

koosadam
SORRY a félreinformálásért...<#worship>

koosadam
Nah akkó mind1<#wink>

Kaileena
Értem,azért mondtam h én is arra mentem....

mi a pálya?

koosadam
Nah akkó meg te sem érted?? <#nemtudom>

Kaileena
Én is arra mentem Spyker....

koosadam
egyenesen hosszabb bocs, jobbra rövidebb... SORRY

koosadam
Nos akkó nem értem a kertes dolgot.. Na mind1!
Dahaka elleni koporsótámadás miatt lettem félig kopasz😄 A továbbjutás végett menj arra amerre DAHAKA kijött azon az úton. Az két felé megy. Jobbra hosszabb, balra rövidebb és ( arra lesz egy fegyveres tartó! Ott lesz egy fehér mikiegeres kesztyü😄. Az egy erQs balkezes fegyver ajánlott feszedni.) Mindkét irányba el kell menned!

Laky
közben rájöttem, és nem így kellet 😄
kinyírtam az únõt, dahaka elõl elmenekültem, és most egy teremben vagyok, ahol egy koporsó van és ki kell kúzni a falból a köveket
az egyik meg van de a másikhoz nem tudok felmászni :\
help

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

koosadam
nem tom mér ilyen szép de nem szép...<#rolleyes>

koosadam
Nos sajna annyira fanatikus vagyok hogy nem bírtam megállás nélkül végigvinni így sajna kép sem készült de tudok a képeid alapján egy felvilágosítást adni! 😊
Nos ahol véget érnek a nyilak(a piros pont vagy te😊 ) ott gurulva menj át az ajtó alatt é még ne tekerd el a kapcsolót!!!!!!! Ott ha felmászol lesz egy titkos hely. Utána + húzod és ugyanígy visszamész és elforgatod az oszlopokat hogy a víz lecsurogjon az úrnö bejáratáig...

Laky
megköszönném 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

koosadam
Én most pont ott járok ahol te ezért tok néhány képet küldeni ha kell...

Kaileena
Szerintem nagyon is helyes a hercegünk<#worship><#nyes><#szeret>XD
Stark:Upsz...XDDDD

Stark
Bmp-t nem rakunk fel netre<#ejnye1>

<#wink>

hópihe

koosadam
Ronda pasi???? Férfi szemmel nézve nekem nem tünik brutális börtönszökevénynek...

Kaileena
KépzeljétekXDDDDDD
Anyám leült valamelyik nap a géphez,lekicsinyitette az ablakokat(princike a háttérképXD)És megszólal:Ki ez a ronda pasas a képen?!(én most haltam meg a röhögésbe)Miylen ilyesztõ!
Nos,ez volt az a kép:

Kaileena
Tekergetni kell a karokat!!!!nekünk asszem szeptember 2talán...még találgatnak...de van amikor adnak +1hetete😊

Laky
az már meg van, csak nem tudom hogyan kéne oda bejutni középre, ahol elvileg meg lehet nyitni a forrást :\

Ja, és úgy kell elfordítani azt a kert hogy a kis kocka fölött egyenes felület legyen hogy feltudj futni.

Bal oldalt arra a kis kockára mássz fel és fuss fel a falon. Innen már csak idõ kérdése.

Laky
nem tudok felmászni oda, ahol meg kell nyitni a forrást :|
vlaki help!

És még még azt hittem Magyar Bálint õült meg!
De ezek szerint nem! Ez hogy lehet Kaileena? Ennyivel hoszabb is lesz a nyári szün? Mert ha nem akkor ez ízig-vérig disznóság! (magyarul: így már megérteném az akna vetõt<#nyes>)

koosadam
Hátha Dahaka megérzi és annyi a tanároknak😄

koosadam
Inkább menj a jelenbe és ott használj idöképességet! H

Kaileena
Igen!Azok a mocskok még két hétig járatnak!!!!Mocsadékok!Kijárom a gimit aknavetõvel pusztitom el mindet!vagy Water sword-dal?XD

Stark
énis
1 hete
vaalami iskolaszerüség van még kálylinának?😄

hópihe

Én ballágáson megkaptam a bizit nem kellett még egy hetet várni😊
Mint elõzö évben<#gonosz2>.

Kaileena
.....
Anyátok rodadt tancsik!Állitólag csak szerdén zárják le a jegyeket!És csak jövõ hét csütörtök biziosztás!<#rinya><#violent>

koosadam
ismeri valaki a fraps nevü progit?

koosadam
nos akkó hogy lehet jpg fájlból bmp-t csinálni??????

Kaileena
tráláláláláááXD

próbáld azokat, amik qrva sok helyet foglalnak<#nezze><#nyes>

koosadam
Nekem a Cherry Coke meg a PEPSI sima jön be... a fanta nem annyira...

koosadam
Igen jók

Kaileena
Jók a képek?

koosadam
Hmmm.... Kitöröltem a fél albumomat de még mindig azt írja ki, hogy nincs a galériámban elég szabd terület.....<#falbav>