10262
-
#5340 igen az zenékért a GODSMACK a felelős többek között a Straight Out Of Line és a Make Me Believe c. dalokkal
és persze ezek qrwa jó zenék!!! -
#5339 Képzeljétek az egyik oszt.társam mondja a abrátnőmtől(akitől a POP-okat kaptam):Sziszi odadod a PRINC OF PERZIÁT?-De szó szerint perzia-t ejtett!Azt hittem elájulok a röhögéstőlXDDDD -
#5338 Prince elmaradt szegányke:DDDDDDDD -
Keca #5337 az a régi cím, de az is helyesen így szólt: Kindred Blades... de már The Two Thrones ahogy Dzsiti is írta..... -
Dzsiti999 #5336 Nem. Az a The Two Thrones -
Prince #5335 az uj játéknak prince of persia : kindred of blades -
#5334 Nagyon szuper a bild
-
#5333 -
#5332 kép -
Dzsiti999 #5331 Biztos ott, mert csak ott mondtam el ha jól emlékszem... Egyébként lesznek annál sokkal nagyobb marhaságok is ;)Azért, kár, hogy nem mountolja fel... Mondjuk az 1986 az komoly, de az A Magányos Hös az nem... :D -
#5330 off
hát elolvastam az e-könyvet is, magyonlol (pokémon anyahaj)
hát megvan az OF goty de nem mountolja fel az 2es meg a 3as CD-t
Az oldaladra nemtudom hol találtam rá, talán a dahakateam forumában
on -
Dzsiti999 #5329 azért van rajta valami = azért nincs rajta valami sok -
Dzsiti999 #5328 Te honnét jöttél rá, hogy van olyan oldalam? :D Egyébként azért van rajta valami, mert még nincs az A Magányos Hös című kampányom. Ha megvan az Operation Flashpoint, akkor töltsd le az 1986-at, mert az fent van :D
Van Dreamweaverem (MX 2004), a Flash gombokat is azzal csináltam, de nem nagyon értek hozzá :D -
#5327 Dzsiti!
A magyánös hös oldaladon alig van valami.
De nemroszz
meg használj dreamvawert -
#5326 jah, egyet értek, a WW-ben az jó zene amikor kaileena ellen harcolunk, meg esetleg amikor üldöz minket a dahaka, meg van még1 harcos zene ami még jó -
Dzsiti999 #5325 Jó zenék a SoT-ban szerintem: -Prison Intro
-Prison
-Time Only Knows
Jó zenék a WW-ben: -Ha jól emlékszem az király, amikor Kaileena (1)-el harcolunk...
-Intro zenéje -
#5324 jah, azok is nagyon jók, mondjuk nekem még a last fight is tetszik
szerintem ezek a legjobbak:
prison
fight
last fight
time only knows
nekem megvan a time only knows szövege is :)
nem mintha olyan nagy szövege lenne, de megvan :) -
blur55 #5323 a legjobb a the fight es a time only knows elnevezésűek. szerintem -
#5322 a SoT-ban kurvajó zenék vannak
én szinte mindennap azt hallgatom
főleg a prison, az a legjobb
a WW-ben is vannak jó számok, csak az a baj hogy nagyon rövidek :-/ -
#5321 dehogyis, az is ugyanolyan gagyi
a ww-ben is csak 2 jo szám van: A godsamck, meg az elején amikor megyünk a hajó gyomrában.
de a zenéket hiábszedem ki az nincs benne.
vagy mégis?:D
nemtom -
#5320 a Sands of Time-ban jók a zenék :) -
#5319 Zene kiszedöt má énis találtam, dehát nemalegjobak a muzsikák, mer nagyon övidek. -
#5318 egy oldalon láttam hogy 2006 (valami com-os oldalon)
de odaírtam hogy várható megjelenése!
szal korán sem biztos bár szerintem már lassan biztos kell lennije, mert már igen csak tervben van -
#5317 Ezt honnan tudod, hogy 2006? ltalában egy évvel előre beharangozzák és nem ilyen későn... -
Dzsiti999 #5316 Ott keresd meg a PoP Music Extractort... Ott van az aljánál...
Egyébként a WW-ét megnéztem, és ki lehet vele a hangokat. Tök jó, bent vannak a párbeszédek is ;) -
#5315 közelebbi link nincs esetleg?
vagy az első az? -
Dzsiti999 #5314 Na, találtam egy állítólag zene kiszedő progit, csak nem néztem meg. Itt a link, majd nézzétek meg. POP Music Extractor-t keressétek.
http://www.pcgamescore.de/tools.php -
Dzsiti999 #5313 Aha... Valahonnét sejtettem... De azért megkérdeztem hátha mégse ;) -
#5312 semmiet
a játékhoz lett irva
azé nem lehet megnézni:(
:D
-
#5311 azé montam h legyen animált, mer abba több cuccot lehet benyomatni
pl a harcot jobbra lehet csinálni, vagy a különleges jelenteket
stb -
Dzsiti999 #5310 Egyébként milyen programot tudsz hozzá ajánlani? :D -
#5309 animált?
inkább film mint animált, érdekes ízlésed van
amúgy meg gondolkoztam kilehetne a herceg, de egyik se olyan "szép fiú" meg olyan stílusú, kiváncsi leszek ki lesz majd
akkor már inkább én :D
:P -
#5308 inkább animált legyen, mer....mer:D
ugy jobb lesz. -
bundee #5307 Koszi mindenkinek a dicsero szavakat...
Nos, azt nem ertettem, hogy van egy nagy file, amiben ossze vannak gyujtve a video fileok, es pld. total commander-rel bele lehet menni mint egy ismert tipusu tomoritett fileba, vagy bele van kodolva az osszes video, es a progi a sajat lejatszojaval a fileban a megfelelo kezdestol kezdve elkezdi lejatszani a video filet, mint pld. hogy az avi 15. percetol induljon a lejatszas, vagypedig a video fileok egyenkent vannak speci kiterjesztessel, de sima avi vagy mpg tomoritessel, amit megeszik minden progi, ha ismert a kiterjesztese...
ennyi -
#5306 2006: Prince of Persia film várható megjelenése :D
érdekes lesz, eddig minden játékról filmre való átrakást elszúrtak, kiváncsi leszek ebből mi lesz?
na meg hogy ki fogja játszani a herceget? :O -
#5305 Mind1 Kaileena mindig ijen
Szal van 1 könyvtár amibe filek vannak és ha rákattintasz akkor keresei a hozzá tartozo programot -
#5304 Istenem!Te bénább vagy mint gondoltam már bocs...van egy file(FÁJL)ahol a POPWW-van és az azzal kapcsolatos dolgot.Na ott lesz csak nemtudom melyikbe és én már kiinstaláltam! -
bundee #5303 marmint, hogy menjek ra a filera?
nem igazan ertem az utmutatod :) -
#5302 bundee:menj rá valamelyik file-ban iűott van az összes...monduk nekem azt irta ki,hogy ninsc olyan programom ami letudná játszani és a neten se talált olyat ami lejátszotta volna... -
#5301 én nemjöttemrá
csak a zenék tehetöek £érhetövé
de nem a Godsmack