Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Ez a progrram minden zenét megtalál.
a cime ha karod keresni a neten:
Godsmack-I Stand Alone
Régi szám de szerintem kiráyl😊És az UBI DOFT megvette.)
Your fate has be written! You’ll die!
Nem én csináltam.
A Logomûhely-ben vagyis itt cináltak nekem 1et.
De linkelj be képet hogy mit szeretnél hátéérnek, írd körül hogy nézzen ki, stb.....
Én pl. azt montam hogy mind1 h animálva van-e, és hogy azzal a képppel amit belinkeltem csináljanak 1 logot. Azt rájuk biztam hogy, hogy nézzen ki.
Mer kaptam 1 nem animáltat is.
hópihe
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Sok szerencsét<#vigyor0>#vigyor0>
az egyik haverom is így járt vele. aztán régebbi mentésbõl nyomta, meg soxor próbálta, és
egyszercsak jó lett!!<#wink>#wink>
"Végül egy piros körhöz érünk. A herceg beilleszti a medálját, és az életenergiája megnõ. Megtaláltuk a második titkos helyet. EDDIG JUTOTTAM! Jussunk vissza. Kint a hordókat üssük szét, majd a ládát is (6). Be az ajtón. Kerüljük el a csapdákat. Jussunk vissza a központi teremhez.Végezzünk az ellenfeleinkkel. Az új ajtón menjünk be. Jussunk át a csapdákon. Végül eljutunk egy létrához. A tetejérõl ugorjunk rá a kapcsolóra. Az a súlyunk alatt lesüllyed, az ajtó meg felemelkedik."
Melyik ajtón kell bemenni? Ami a rácsostól balra van? A létrás helyet hol találom? Mi a központoban az ÚJ AJTÓ? Hol van?
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Fuss majd balra....fuss a falon és utána jobbra ugorj a faágra s pördülj a másikra majd videó és cégeaz elsõ üldözésnek
Irásaid alapján itt kell tartanod.
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
<#wow3>#wow3>
Azt írtad,hogy itt tartasz:"Másszunk fel a nagy kõre. Az oszlop, és a fal segítségével jussunk fel, az oszlop felsõ kapaszkodójáig. Innen ugorjunk a rúdra,onnan a kitört falhoz."
Elötte levõ bekezdésben van:"...Dahakakitöri a rácsot,körbenéz..."
Na ezen a lyukon kell bemászni.
Faágról átugrasz a lyukhoz,megkapaszkodsz és bemászol rajt.
Azt írtad,hogy itt tartasz:"Másszunk fel a nagy kõre. Az oszlop, és a fal segítségével jussunk fel, az oszlop felsõ kapaszkodójáig. Innen ugorjunk a rúdra,onnan a kitört falhoz."
Elötte levõ bekezdésben van:"...Dahakakitöri a rácsot,körbenéz..."
Na ezen a lyukon kell bemászni.
Faágról átugrasz a lyukhoz,megkapaszkodsz és bemászol rajt.
Idézem:Sehr-sehr schön!
A gyengébbek kedvéért:Nagyonnagyon szép!
És aztán mondta a tanárnõ,hogy volt akinek nagyin szép volt,
idézem:A Kingát(vagyis szerény személyemet)öröm volt hallgatni!
És asszem a mathe doga is jó lett😊
Nos,holnap megyek az egyik nõvéremhez rögtön tanitás után és minden erõmmel magyarozni fogok(a nõvérem angol-magyar szakos tanárnõ)
Pszichológia?A másik nõvérem pszichológus akart lenni,és jól is megy neki...csalkhát hirtelenharagú...hamar ki lehet hozni a sodrából ami 5rossz....szerelmi tanácsadásban volt a lejobb....
A Gamestar-ban fél oldalacska volt irva csak a POP3-ról(mos jutott eszembe)
Van valakinek mentése a játék végérõl, ahol megvan az összes life upgrade?
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
"A herceg beilleszti a medálját, és az életenergiája megnõ. Megtaláltuk a második titkos helyet. Jussunk vissza. Kint a hordókat üssük szét, majd a ládát is (6)." itt járok a leírás szerint. Namost ilyet ír még: "Be az ajtón. Kerüljük el a csapdákat. Jussunk vissza a központi teremhez. Végezzünk az ellenfeleinkkel. Az új ajtón menjünk be. Jussunk át a csapdákon. Végül eljutunk egy létrához. A tetejérõl ugorjunk rá a kapcsolóra. Az a súlyunk alatt lesüllyed, az ajtó meg felemelkedik. Fussunk be az ajtó. Itt ihatunk.Fussunk az Idõ Homokja felé."
a rácsostól balra lévõ ajtó lenne az? A létra merre lenne?
Egy kis segítsédre lenne szükségem! Itt tartok: "Másszunk fel a nagy kõre. Az oszlop, és a fal segítségével jussunk fel, az oszlop felsõ kapaszkodójáig. Innen ugorjunk a rúdra,onnan a kitört falhoz." Kérdésem lenne hogy itt a rúd = egy "faágnak látszó lépkedõvel"? Ha igen akkor megvan ahogyan a kitört fal is de az csak egy kapaszkodó, onnan nem lehet semerre se mászni. Ha valaki rájött hogy pontosan hol is tartok az légyszi segítsen! Köszi!!!
Vagy nézd meg a végigjátszásban, ott hátha megtalálod, hogy hol vagy, és hogy mit kéne csinálnod!!!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
most a központi telembern vagyok, a kúttól nem messze egy pár akadály (fel-le oszlop), stb. és eljutok egy olyan részhez, aminél van az a két párkány
amire rájöttem: nem lehet falon felfutni, mert nem ugrik el a másik falig, de lehet a "bejárati oszlopokon" futni fel, és egészen a tetejéig fel tudok ugrálni, de onnen hogy kell a második szinten lévõ párkányra ugrani? vagy nem arra kell menni?
vagy nálam, vagy nem 😄
a múltban vagyok a teleporttal visszamentem
Miért nem tudtok sajátot kitalálni,vagy sajátot puskázni a millió videóból!!!!!!!!!Ezt csak Stark-nak engedtem meg!😛
szerintem
majd szétporladnak hanem beléjük kell vágni a tört külömben felélednek teljes élettel és ölheted öket újra(ezt végtelenszer + tudják csinálni!!!). Tehát megéri nagyon mert gyönyörü a grafikája is...
amugy én nem játszottam még a pop sot mal
megéri vele játszani????
your fate has be written
szal nem másoltam le
én jól irtam csak te nem irtad jól de már jól van meg<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>