Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koosadam
Azt hogy UBISOFT, úgy kell mondani,hoyg JUBISZOFT???

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

UBI DOFT, kithit pöthén<#nyes><#vigyor2><#nyes>

Kaileena
Ezt a zenét a 01-mp3search nevû programmal találtam😊
Ez a progrram minden zenét megtalál.
a cime ha karod keresni a neten:
Godsmack-I Stand Alone
Régi szám de szerintem kiráyl😊És az UBI DOFT megvette.)

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

Stark
Thx
Nem én csináltam.
A Logomûhely-ben vagyis itt cináltak nekem 1et.
De linkelj be képet hogy mit szeretnél hátéérnek, írd körül hogy nézzen ki, stb.....
Én pl. azt montam hogy mind1 h animálva van-e, és hogy azzal a képppel amit belinkeltem csináljanak 1 logot. Azt rájuk biztam hogy, hogy nézzen ki.
Mer kaptam 1 nem animáltat is.

hópihe

koosadam
Stark! Király az új bannered!

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

koosadam
Kaileena! Honnan van az a frankó zene a videódból?

Kössszépen fiúk! Akkor majd probálgatom aztán majd lesz valami! Kössz!
Próbálkozz!!!
Sok szerencsét<#vigyor0>

Hát ez szívás!!!
az egyik haverom is így járt vele. aztán régebbi mentésbõl nyomta, meg soxor próbálta, és
egyszercsak jó lett!!<#wink>

én itt akadtam meg a leírás szerint:

"Végül egy piros körhöz érünk. A herceg beilleszti a medálját, és az életenergiája megnõ. Megtaláltuk a második titkos helyet. EDDIG JUTOTTAM! Jussunk vissza. Kint a hordókat üssük szét, majd a ládát is (6). Be az ajtón. Kerüljük el a csapdákat. Jussunk vissza a központi teremhez.Végezzünk az ellenfeleinkkel. Az új ajtón menjünk be. Jussunk át a csapdákon. Végül eljutunk egy létrához. A tetejérõl ugorjunk rá a kapcsolóra. Az a súlyunk alatt lesüllyed, az ajtó meg felemelkedik."

Melyik ajtón kell bemenni? Ami a rácsostól balra van? A létrás helyet hol találom? Mi a központoban az ÚJ AJTÓ? Hol van?
csicsa
De nem tud oda ugrani,mert nincs kitörve afal

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Kaileena
Gabtys:akkor ugorj a jukra-ba,igyál s mencsél és akkor fog elõször Dahaka kergetni:
Fuss majd balra....fuss a falon és utána jobbra ugorj a faágra s pördülj a másikra majd videó és cégeaz elsõ üldözésnek

Jééé kitaláltad hol tartok! 😄DD Grat eltaláltad tényleg itt. A bibi ott van hogy nekem így még nincsen kitörve az egész... elképzelésem sincs mit csinálhattam rosszul...
Stark
😛 😄<#beka2><#beka2>

hópihe

csicsa

Irásaid alapján itt kell tartanod.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Kaileena
hát pedig van mini éretségi

koosadam
Van a PoP WW-hez magyarosítás?
<#wow3>

csicsa
Gabtsy!
Azt írtad,hogy itt tartasz:"Másszunk fel a nagy kõre. Az oszlop, és a fal segítségével jussunk fel, az oszlop felsõ kapaszkodójáig. Innen ugorjunk a rúdra,onnan a kitört falhoz."

Elötte levõ bekezdésben van:"...Dahakakitöri a rácsot,körbenéz..."
Na ezen a lyukon kell bemászni.

Faágról átugrasz a lyukhoz,megkapaszkodsz és bemászol rajt.

csicsa
Gabtsy!
Azt írtad,hogy itt tartasz:"Másszunk fel a nagy kõre. Az oszlop, és a fal segítségével jussunk fel, az oszlop felsõ kapaszkodójáig. Innen ugorjunk a rúdra,onnan a kitört falhoz."

Elötte levõ bekezdésben van:"...Dahakakitöri a rácsot,körbenéz..."
Na ezen a lyukon kell bemászni.

Faágról átugrasz a lyukhoz,megkapaszkodsz és bemászol rajt.

koosadam
Kisérettségi?? Kaileena! Azt már tom hogy mennyi idQs vagy ahhoz viszonyítva az érettségi viszonya eléggé lehetetlen...

Kaileena
Yeah!
Idézem:Sehr-sehr schön!
A gyengébbek kedvéért:Nagyonnagyon szép!
És aztán mondta a tanárnõ,hogy volt akinek nagyin szép volt,
idézem:A Kingát(vagyis szerény személyemet)öröm volt hallgatni!
És asszem a mathe doga is jó lett😊
Nos,holnap megyek az egyik nõvéremhez rögtön tanitás után és minden erõmmel magyarozni fogok(a nõvérem angol-magyar szakos tanárnõ)
Pszichológia?A másik nõvérem pszichológus akart lenni,és jól is megy neki...csalkhát hirtelenharagú...hamar ki lehet hozni a sodrából ami 5rossz....szerelmi tanácsadásban volt a lejobb....
A Gamestar-ban fél oldalacska volt irva csak a POP3-ról(mos jutott eszembe)

Sziasztok!

Van valakinek mentése a játék végérõl, ahol megvan az összes life upgrade?
HD JOHNNIE
én meg ma vizsgázom pszichológiából 17 abc tétel, csöpnyi 260 oldal és szóbeli... Ha összejön berugok, ha nem akkor is <#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Kaileena
Borzasztóóó!Ma van a kiséretségim!És az elsõ óra pedig Mathek és nagydoga!!!!!Utána kiséretségi majd ismét tanitás!Mocsokság!És hétfõn a Magyra kiséretségi után is rendes tanulás,és akkor meg évvégi mathek doga!X_X

csicsa: a rácsos kapu jobb alsó sarkában gondoltad a bemászást? Ha igen akkor azt látom viszont nem lehet felmászni a kitört részeken. Egyébként nekem fel sem tûnt hogy Dahaka bármit is kitört volna...😞
csicsa
A létra a lehúzható kapcsolóval szemben van.

csicsa
A faágról átugrassz és bemászol ahol Dahaka kitörte a falat,majd mentés.Futás elõre,szakadékot átugrani,ki a kapun és nincs más dolgod mint menekülni Dahaka elõl. A video megmutatja merre menekülj.

na, pontosítok akkor

"A herceg beilleszti a medálját, és az életenergiája megnõ. Megtaláltuk a második titkos helyet. Jussunk vissza. Kint a hordókat üssük szét, majd a ládát is (6)." itt járok a leírás szerint. Namost ilyet ír még: "Be az ajtón. Kerüljük el a csapdákat. Jussunk vissza a központi teremhez. Végezzünk az ellenfeleinkkel. Az új ajtón menjünk be. Jussunk át a csapdákon. Végül eljutunk egy létrához. A tetejérõl ugorjunk rá a kapcsolóra. Az a súlyunk alatt lesüllyed, az ajtó meg felemelkedik. Fussunk be az ajtó. Itt ihatunk.Fussunk az Idõ Homokja felé."

a rácsostól balra lévõ ajtó lenne az? A létra merre lenne?
Igen Hamster oldaláról van. A Sziget nevû részben tartok. Elmentésem neve: "fate's dark hand southern passage - present". 😊 Még a legelsõ kardom van és még a 2. titkos hely elõtt vagyok.
koosadam
Ha ezt Hamster oldaláról szedted le akkor azt is kellene látnod, hogy hol vagy. Pl.Kert, A Második Torony, Kaileena Könyvtára stb... Azzal rengeteget segítenél. Ja + azzal is ha + írnád mijen kardod van. Azzal még eccerübb lenne beazonosítani a dolgot 😊

Ahoj emberek!
Egy kis segítsédre lenne szükségem! Itt tartok: "Másszunk fel a nagy kõre. Az oszlop, és a fal segítségével jussunk fel, az oszlop felsõ kapaszkodójáig. Innen ugorjunk a rúdra,onnan a kitört falhoz." Kérdésem lenne hogy itt a rúd = egy "faágnak látszó lépkedõvel"? Ha igen akkor megvan ahogyan a kitört fal is de az csak egy kapaszkodó, onnan nem lehet semerre se mászni. Ha valaki rájött hogy pontosan hol is tartok az légyszi segítsen! Köszi!!!
ha nem találod a végigjátszást akkor itt van!!! <#email>

Nézz szét jobban!!!
Vagy nézd meg a végigjátszásban, ott hátha megtalálod, hogy hol vagy, és hogy mit kéne csinálnod!!!

Kaileena
Szóval a piros ruhás csaj aki majd megmongya,hogy õ Kaileena.Nos,hát már megkaptad az elsõ kardot tõle?miért nem a lépcsõn mész a pirosszõnyeges párkányhoz?

HD JOHNNIE
Farcry...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

koosadam
A Ubisoft nak milyen játékai vannak még?

na, de leállt most ez a fórum...

koosadam
Nos ha azt mondtad a kertbe akarsz menni akkor oda asszem ha a Kaileena termétül nézzük a dolgot akkor a rögtön baloldali szikláknak kell felemelkednie. Asszem! Nálam most nincs itt a játék. Kérdezd mondjuk Starkot, Kaileenát, ssk3-mat vagy valamelyik forumost!😊

de volt már olyan video, amikor elbújtam
most a központi telembern vagyok, a kúttól nem messze egy pár akadály (fel-le oszlop), stb. és eljutok egy olyan részhez, aminél van az a két párkány

amire rájöttem: nem lehet falon felfutni, mert nem ugrik el a másik falig, de lehet a "bejárati oszlopokon" futni fel, és egészen a tetejéig fel tudok ugrálni, de onnen hogy kell a második szinten lévõ párkányra ugrani? vagy nem arra kell menni?
koosadam
akkó nem elbújtál egy kQtömb mögé Dahaka elöl?

megy a PoPos oldal, valami hiba lehetett
vagy nálam, vagy nem 😄
valami olyasmire emlkészem, hoyg a Piros csajtól kapok egy kardot, tehát ehhez járok nem messze, de nem bírok felmenni a falon a párkányra, de nem is igazi párkány, mert nem tudom felhúzni magam, csak felkapaszkodni, és felette van egy hosszabb ilyen cuccos
amikor még elérhetõ volt (reggel még igen) a magyar végigjátszás, akkor a KERT fejezethez voltam közel, de még nem értem el, tehát valahol ott
a múltban vagyok a teleporttal visszamentem
Kaileena
Hanyadszorra kerget Dahaka?Hol futottál elõle,honnan kezdett kergetni?Piros szõnyeg van a apárkánynál,mert akkor az Kaileena terme

ismét elakadtam: Dahaka megjelenése után vagyok, padlón futottam stb. elrejtõztem agy helyre, és itt van egy olyan rész, közvetlen mentés után, ahol csak egy párkány van, és látszik, hoyg fentebb is van egy. Hogy a fenébe kell oda feljutni? Ugrálással, falra futással nem érem el. HOgyan tovább?
Kaileena
Warrior Wuthin:HOGYMERÉSZELTED ELLOPNI AZ ALÁIRÁSOMAT?!
Miért nem tudtok sajátot kitalálni,vagy sajátot puskázni a millió videóból!!!!!!!!!Ezt csak Stark-nak engedtem meg!😛

csicsa
falfelé futással támadod õket jobb,mint a "fagyasztás"

szerintem

koosadam
Természetesen megéri vele. SQt jobban járnál ha még nem kezted el a WW-t,hogy azzal indíts. Más mert annyival is nehezebb, hogy a zsörnyek nem "elbarnulnak"
majd szétporladnak hanem beléjük kell vágni a tört külömben felélednek teljes élettel és ölheted öket újra(ezt végtelenszer + tudják csinálni!!!). Tehát megéri nagyon mert gyönyörü a grafikája is...

bakker tök szar nem jó a gépem aztán nem tok princézni
amugy én nem játszottam még a pop sot mal
megéri vele játszani????

elõször azt irtad hogy
your fate has be written
szal nem másoltam le
én jól irtam csak te nem irtad jól de már jól van meg<#vigyor2><#vigyor2><#idiota><#idiota>