Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem vannak tök jó módszereim kaleina legyõzésére
pl uccsó harcnál
lassitva kell ütni majd ha homokvihart kreál akkor észrevehetõ a padlón egy kör alaku mintázat azt kell követni
lejár a homokvohar akormeg fel a homokot idõ lassit és cspkodni kaleinát

még van egy trükköm az a ,,repkeõs madár'' ellen van
ha elkezd repkedni akkor menj a ,,tér'' szélére és kapaszkodj meg benne és a csuri nem kap el

csicsa
Ha ez macerás mi lesz késõbb?

Nekem csak a végén Kaileena legyõzése macerás,de az is csak Hard-ban.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Megint én vagyok: Feltettem a WW Love Story-t (1. Fejezet, 2. Fejezet, 3.Fejezet). Megtalálható a: http://dahakateam.uw.hu -> Elméletek -> Paródiák. A PGO-n már bemutattam, és akik megnézték, azok szerint nagyon jók... Ajánlom mindenkinek!

Jójó tudom hogy nem lehet másfele menni. Majd annak ellenére megyek arra hogy mecerás...😊
csicsa
Kaileena!
Mégegyszer kösz a videót.rEmEk!

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

csicsa
Gabtsy!
Ha macerás akkor hogyan akarod megcsinálni?
Másfele nem tudsz felmenni.

Köszi Spyker és Dzsiti.
Jaja, Spykernek igaza van... Gabtsy: Itt egy végigjátszás: http://dahakateam.uw.hu -> F.A.Q. -> Végigjátszás. Ha megakadnál még valahol. Még nincs teljesen kész, de lesz hamarosan (holnap, vagy holnapután)
U.I.: Dzsiti vagyok a másikról.

koosadam
Télleg nem kéne szegényt ennyire lehordani...

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Kösz Stark. Gondoltam, hogy ott föl kéne menni de arra mecarás...😛 Igaz hogy nem vagyok egy agysebész-alkat de a sík hülye túlzás...
Kaileena: Olvastam a nevedet az átvezetõ videjóban csak másfele (vagy másra) koncentráltam ezért nem maradt meg pontosan... A két jelzõ pedig még mindig jobb mint a hibásan leírt név! Ha meg még bóknak is vetted az csak külön öröm! =DDD
Stark
talán mer fel kéne menni a toronyhoz vezetö uton
a másik irányba forgatod azt a kibaszott kart, hogy a másik oldalra tudj felmenni
ha sik hülye vagy a játékhoz minek kezdez hozzá

hópihe

Kaileena
Kikérem magamnak4a pirosruhás nagymellû nõ az kaileena!!!!!!
De ezt bóknak vettem😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Your fate has be written! You’ll die!

"Jussunk át a tüskés mélység felett. A körfürészeknél, másszunk fel a létrán. Fent a gyertyáknál a párhuzamos..." stb. Elolvastam ami A második torony alatt van!:-) Így kezdõdik de én ilyen helyszínekkel nem találkoztam! Továbbolvasni meg felesleges mivel a gólemnek még se híre se hamva...
Stark
olvasd talán el
a második torony altt kell lennie😄

hópihe

Köszi Warrior Within de errõl a lapról találtam rá a fórumra. A végigjátszást is megtaláltam és igaz hogy ott szépen le van írva hogy mit és hogyan kell megcsinálni de valahogy nem találom azokat a részeket...
http://www.zanzarah.hu/popww/

itt szerintem megtalálod a kérdésedre a választ

Szasztok! Megint egy kis segítségre lenne szükségem! A második torony legelején vagyok. Beszéltem a pirosruhás nagymellû nõvel. Utána két fele lehet menni. Vagy a "fõreteszes" ajtóhoz vagy egészen el a "idõsíkválasztóig". Elmegyek ez utóbbihoz, visszakerülök a jelenbe, és kicsit visszamenve fogalmam sincs merre lehetne menni. Aki érti légyszi segítsen. Kössz!
Kaileena
Hi!

Stark
Meg kül bocs ujra, ennek az oldalnak semmi értelme.
Má Hamster megcsinálta és a KBhez is fog csinálni 1et
meg minek a fórum?
Itt van ez.
Itt is meg lehet tudni mindent és ha visszaolvas az ember még annál többet is.
A verseké meg sory de nem az igaziak.
Most majd utána basszatok le és mondjátok azt ha tudok jobbat akkor csináljak. Nem fogogk. Mer nincs értelme.
Itt egy példa:
Ez egy nagyon jo Soth Parkos oldal, ami régota müxik.
Itt pedig 1 gagyi szar koppintás ami az elöbb emlitett oldal cuccait másolja.

Szal ha már van 1 nagyonjoo oldal minek 1 másik szarabbat csinálni?

hópihe

koosadam
Aki akar az nyugodtan nézzen be ide ez is egy PoP-os fórum csak egy kicsit szebb kisazerelésben. Most indult...

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Kaileena
hát akkor játsza végig😄

koosadam
Öhm nestea! A honlapod télleg qll de a 3. elméletet egy kicsit érthetöbbé kell tenni mert én nagyjából értem de aki nem játszotta végig az sajna nem fogja érteni...

Stark
Kötelezö lesz gonosszá válni😛
És legalább mosmá nem 1 kastélyban(SoT, WW) Hanem az egész városban jáccodik

hópihe

Kaileena
piromániás princikeXD

koosadam
Sajna végülis mindez miatta van(egy kis besegítéssel a SOT-ból) ettQl függetlenül igazad van...

Kaileena
hi

Állat! Szal akkor végig lehet vinni csak jóként és csak gonoszként is vagy muszály lesz néha gonosszá válni? ...bár jókat kérdezek ez majd kiderül úgyis.

1 viszont tuti: ez az egyik leghangulatosabb játék amivel eddig játszottam, nagyon megfogott történetileg is. Bár azért már nagyon kavarják, vmikor azért majd a történetet is le kellene zárni, persze ennek az lenne a hátránya, hogy nem lenne folytatás, viszont engem már zavar hogy húzzák... szegény hercegnek is kijárna már a pihenés, vagy 100x megjárta a poklot.
Stark
mindig vátozo
lesz olyan rész h beleállsz a tüzbe, gonosz leszel, majd amikor vizet iszol visszaváltozol

de az E3mas videon is mondják(zanzarah.hu/popww)
hogy a viz ami a WWben és a SoT ban is életet adott attol változol vissza jová
A tüz ami a "pokol tüze" gonosszá vátoztat

hópihe

Én azt nem értem ill. nem tudom, hogy a Sötét és a Jó herceg a játék során fog változni, szal egy darabig az egyikkel vagyunk aztán a másikkal vagy az elején lehet választani, hogy melyikkel akarunk nyomni vagy hogy lesz ez? Ti nem tudjátok?
Stark
Jo az oldald, de a sötét gonosz herceget nem kellet volna beletenni.
Mint láttad te is £kezdi szivni és csak aztán huzza le.
És a WW kb 1-2 napos történet csak te/mi hiszzük hosszabbnak.
És amikor lehuzza hogy jön ki?
És hogy gyüjt össze fél nap alatt 1 többezres sereget.
Má bocs a kritikáért de kül jo az oldal.

hópihe

Hellósztok!!! Csináltam egy PoP oldalt (igaz nem egyedül)
örülnék ha megnéznétek. Még kell rajta finomítani de egyépként majd kíváncsi leszek a véleményetekre. PoP oldal

Kaileena
Én mindig itt avgyok...de egyesek.....mongyuk augusztusban megyek én is nyaralni..de addig...õk mennek...

Gyerekek.... kezd kihalni a zzzzzzzzoooooooooolllllllllllddddddddaaaaaaalllllllll

Kaileena
Visszafelé mentél?kkor onann nich ki út!a barátnõm mondta,hogy én se menjek vissza hanem elõlrõl vigyem emrt egy helyen8ami úgylátszik ez) NEM lehet visszamenni

KIs segítségre lenne szükségem. Azon a helyen vagyok ami a #3996 hozzászólás képén van. De nem akkor amikor elõször vagyok ott és nem is sandwrath-ként hanem a legvégén. Már csak Kahleena-t kéne megölnöm. Szeretném a másik befejezést is kipróbálni ezért elkezdtem összegyüjteni a hiányzó Life upgrade-eket. Igy jutottam ismét ide. Most az a helyzet, hogy nem lehet átugrani, mert nem kapja el a kitört falat. Nem tudok mit csinálni. A Másik irányba pedig visszajutok abba a terembe ahol megöltem a feket ruhás csajt az elején. Ez is zsákutca.

Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin

Kaileena
trálálááá!XD

brembere.....ding ding....

Stark
nincs mit😊

hópihe

Kaileena
Nekem oylan is volt,hogy a gólemet újra ki kellett nyirni mert ottmaradt...meg h a herceg arca a feje mellett voltXDDD

Uramisten mekkora bug!
Amiröl beszéltem hogy a rácsot nem löki ki Dahaka és visszafele megyek a pályán is roncsokon ugrálok majd a végén összeomlik alatam a helység az a vége felé van :-)
Furcsáltam hogy nem tudom kinyirni a kardommal a szörnyeket :-) ezért lelöktem õket olyankor.
Most hogy végigvittem a PoPWW-t a vége fele volt az a rész hogy szintén erre kellet menni csak most kitudtam nyirni a kardommal a szörnyeket és a végén a kardommal betörtem a helységet :-)
Jó játék nekem tetszik.

Hú öregem, nagyon szépen köszi!!!
Stark
Dokumentumok\All Users\Application data\pop2 vagy popww (nincs fenn a játék)
És a rejtett fájlokat tedd láthatóvá

hópihe

Kaileena
XDDDDDD
A pizza hazájában annyi pizzát ettem tavaj,hogy inkább maradok a Ristorante-nálXD

HI ALL!

Egy technikai kérdésem lenne: a játék hova teszi a mentéseket ill. melyik fájlban tárolja?
1000köszi!!!
Stark
lehet 8KB nál nagyobb.
thx

hópihe

Stark
Kaileena már átált a sötét oldalra😄
Már velem van... Velem mármint Darth Revan - nel (KotOR)

😄😄😄😄😄

hópihe

koosadam
Najó gyerekek elhúztam egy hétre a pizza hazájába, de nem kell izgulni még visszatérek! <#wave>
Addig is jó szórakozást a hertzeggel!(KAILEENAT NEM KINYÍRNI! 😄)

Kaileena
Visszatudsz!Milyen videó?amikor kaileenával veszekedik a herceg?azután visszatudsz menni ha nem forgatod el a kart!!!!!😛

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

csá vki tud nekem sengíteni a könyvtárban csk az 1ik life upgradet találom meg amikor gerándákon kell beugrálni a másikat nm találom help pls (kaileenat sajnálnám)