Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl uccsó harcnál
lassitva kell ütni majd ha homokvihart kreál akkor észrevehetõ a padlón egy kör alaku mintázat azt kell követni
lejár a homokvohar akormeg fel a homokot idõ lassit és cspkodni kaleinát
még van egy trükköm az a ,,repkeõs madár'' ellen van
ha elkezd repkedni akkor menj a ,,tér'' szélére és kapaszkodj meg benne és a csuri nem kap el
Nekem csak a végén Kaileena legyõzése macerás,de az is csak Hard-ban.
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Mégegyszer kösz a videót.rEmEk!
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Ha macerás akkor hogyan akarod megcsinálni?
Másfele nem tudsz felmenni.
U.I.: Dzsiti vagyok a másikról.
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
a másik irányba forgatod azt a kibaszott kart, hogy a másik oldalra tudj felmenni
ha sik hülye vagy a játékhoz minek kezdez hozzá
hópihe
De ezt bóknak vettem😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Your fate has be written! You’ll die!
itt szerintem megtalálod a kérdésedre a választ
Má Hamster megcsinálta és a KBhez is fog csinálni 1et
meg minek a fórum?
Itt van ez.
Itt is meg lehet tudni mindent és ha visszaolvas az ember még annál többet is.
A verseké meg sory de nem az igaziak.
Most majd utána basszatok le és mondjátok azt ha tudok jobbat akkor csináljak. Nem fogogk. Mer nincs értelme.
Itt egy példa:
Ez egy nagyon jo Soth Parkos oldal, ami régota müxik.
Itt pedig 1 gagyi szar koppintás ami az elöbb emlitett oldal cuccait másolja.
Szal ha már van 1 nagyonjoo oldal minek 1 másik szarabbat csinálni?
hópihe
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
És legalább mosmá nem 1 kastélyban(SoT, WW) Hanem az egész városban jáccodik
hópihe
1 viszont tuti: ez az egyik leghangulatosabb játék amivel eddig játszottam, nagyon megfogott történetileg is. Bár azért már nagyon kavarják, vmikor azért majd a történetet is le kellene zárni, persze ennek az lenne a hátránya, hogy nem lenne folytatás, viszont engem már zavar hogy húzzák... szegény hercegnek is kijárna már a pihenés, vagy 100x megjárta a poklot.
lesz olyan rész h beleállsz a tüzbe, gonosz leszel, majd amikor vizet iszol visszaváltozol
de az E3mas videon is mondják(zanzarah.hu/popww)
hogy a viz ami a WWben és a SoT ban is életet adott attol változol vissza jová
A tüz ami a "pokol tüze" gonosszá vátoztat
hópihe
Mint láttad te is £kezdi szivni és csak aztán huzza le.
És a WW kb 1-2 napos történet csak te/mi hiszzük hosszabbnak.
És amikor lehuzza hogy jön ki?
És hogy gyüjt össze fél nap alatt 1 többezres sereget.
Má bocs a kritikáért de kül jo az oldal.
hópihe
örülnék ha megnéznétek. Még kell rajta finomítani de egyépként majd kíváncsi leszek a véleményetekre. PoP oldal
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
Amiröl beszéltem hogy a rácsot nem löki ki Dahaka és visszafele megyek a pályán is roncsokon ugrálok majd a végén összeomlik alatam a helység az a vége felé van :-)
Furcsáltam hogy nem tudom kinyirni a kardommal a szörnyeket :-) ezért lelöktem õket olyankor.
Most hogy végigvittem a PoPWW-t a vége fele volt az a rész hogy szintén erre kellet menni csak most kitudtam nyirni a kardommal a szörnyeket és a végén a kardommal betörtem a helységet :-)
Jó játék nekem tetszik.
És a rejtett fájlokat tedd láthatóvá
hópihe
A pizza hazájában annyi pizzát ettem tavaj,hogy inkább maradok a Ristorante-nálXD
Egy technikai kérdésem lenne: a játék hova teszi a mentéseket ill. melyik fájlban tárolja?
1000köszi!!!
Már velem van... Velem mármint Darth Revan - nel (KotOR)
😄😄😄😄😄
hópihe
Addig is jó szórakozást a hertzeggel!(KAILEENAT NEM KINYÍRNI! 😄)