Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaileena
ezek már régi képek...

Your fate has be written! You’ll die!

koosadam
Új képek!

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Kaileena
ja.....nembajXD

koosadam
Ha tudnék szereznék, de nem én találtam öket, hanem Dzsiti999!

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Kaileena
spyker ezek annyira sirály paródiák,nem is tok mit mondani...szerezz més!!!a két szép szememért!XD

koosadam
A legjobb Prince of Persia WW-s paródiák itt!Irtó királyak! Ajánlom mindenkinek...

koosadam
Nem annyira vészes visszatérni ugyanazon az idösíkon(bár nekem emlékezetem szerint nem fordult olyan elö, hogy mentem a múltban és úgy kellet volna ugyanazt az utat végigjárni, hanem mindig volt egy teleport...)

Kaileena
Hát én 4kor kelek,mert elárulom már 10után ágyban vagyok és tvzek és közben elalszokXD

Kaileena
Saman:Vidd a múltban.Van oylan h mégegyszer kell arra menni!Ebben én is megkavarodtamXD

probesz megoldva. subtitles ki és minden ok.

csicsa
Ilyen korán gép elé ülni,de minden nap.Ahogy itt látszik.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Shaman
köszi annyira nem vagyok rászorulva,hogy végigjátszással toljam,csak kíváncsi voltam én csesztem-e el valamit...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

csicsa
Ezzel én is egyetértek!

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Shaman
persze elõzõ részt is végigtoltam,de ott nem volt ilyen,hogy ugyanott tolom mégeccer.

Nem úgy értem,hogy ugyanott csak a múltban,hanem ugyanabban a korban ugyanott.
Mert a múltban már eccer bejártam ezt a szakaszt,s most megint a múltban kell ugyanerre mennem,csak visszafelé....nah mind1...

csicsa
A hang kb 10 perc játék után nekem is elszokott menni.Ujraindítom a játékot azután frankón megy,de nekem minden játéknál ezt csinálja. Az a külömbség,hogy én tudom,hogy a Panda zavar be.

(Amióta a gépemen van a flashget se mûködik jobb egérgombra és a total commander is lefagy ha dvd meghajtóból veszem ki a lemezt,de csak akkor.)

Kaileena
Saman.Láttál te életedben POP-ot?(nemrosszból...)

Kaileena
Kérdéseidre a válasz:azért recseg emrt nembirja a géped!ne maximumra állitsd!A másodikra:Jó helyen vagy.És abszolút nem ugyan azt fog kellened csinálni!De felfogod ismerni a terepet...ha a jelenben vagy(romos) akkor tiszta más a palota mint amikor a máltban vagy(szebb).....😛
A sz9rny pedig Dahaka😊

koosadam
ööö... Az szerencsére még a játék 1/6-át sem nagyon közelíti meg, de ha télleg nem olvadtad végig akkor Hamster oladlánmegtalálod a végigjátszásnál vagy esetleg ezen a frissen készült oldalonis megnézheted. Szal fel a fejjel lesz böven izgalom és azt hiszem ezt elárulhatom, hogy az volt a legkönnyebb futásod, mert nem csak egyszer fogsz menekülni Dahaka haragja elöl...

Shaman
ööö 2 kérdés,tuti elhangzottak már,de 4000 kommenttet nem szívesen olvasnék vissza.

1. Sokszor elmegy a hang,s csak recseg. van erre valami ötlet?

2. Nem tom a játékban mennyire haladtam már elõre,de monnyuk az 1/3-dánál,mikor elkezd üldözni az a lény,s rájövök,hogy fél a víztõl,utána bemegyek oda ahol válthatsz múlt meg jelen között,s átmegyek a múltba,mikor még jó állapotban volt a palota,akkor ugyanarra kell mennem amerre már eccer végigjöttem,csak visszafelé???? értelmetlennek tünik nekem,hogy ugyanott ugyanazokkal harcolok,illetve ugyanazt kell megcsinálnom visszafelé... vagy elkúrtam valamit,s nem kell visszamennem a múltban,hanem még a jelenben bóklásznom?

<#vigyor2>

Kaileena
-.-

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

bázz erre izgulni. a sok aberált <#vigyor3><#mf1><#idiota><#nyes> (persze csak poén)

Kaileena
valaki még van itt?

Kaileena

Kaileena
XDDDDDDD

Wow!:-) Tényleg jó kép!!! "Szeresd a testem bébi, végtelen maraton..." 😊))
az nincs. nah mind1 maad ha hazaértem melobol megprobálom off avg és za mellet is.

ez a kép szerintem sexy........

Kaileena
Ez a kép szerintem jól néz ki.

koosadam

koosadam
upsz várj egy perc és lesz nagyobb!

koosadam
Nah itt van !

Fekvõs kép? Juj! Még nem láttam de biztos nagyon szexiiis!
koosadam
Láttad már azt a fekvös képet róla? Na azt szokta rekámozni jellemként!

koosadam
Ajjaj öcsém vigyázz ezekkel a büntipontokkal! nekem kapásból egy **** ötöt bevágott. Nem jó egy hétig nem írni hidd el! <#banplz>

Kaileena: Hát vehetted volna hülyeségnek is hogy nem tudtam megjegyezni egy 7 betûs nevét...😊 Viszont ami tetszett az nagyon jól megmaradt! Piros... nagy... ooohhh
koosadam
Figyelj! Nem vagyok egy gépzseni(söt, annak is örülök, ha bekapcs gombot megtalálom! 😄), és azt sem hinném, hogy lenne közülünk egy olyan is akinek eredeti van meg!(ezt nem kell reklámozni) De ettöl függetlenül lehet, hogy neked ilyen hibáid lehetnek, mert ha elörébb olvasol néhány nem ilyen hibát, de találtunk a játék folyamán(én szerncsés lehetek mert nekem nem volt ilyen), szóval nem kell megilyedni. Lehet, hogy amit mondtál segít...

vmi codeckpack kavarhat be, nálam is ez volt

kizárt. p4 2400 + 0gb ram + 9600xt. sztem szarok a vid fielok. valszeg nem a bizt másolatomat kéne telepíteni <#vigyor3> de megnézem a demot és ha az ok akkor ez van <#banplz>

koosadam
amik nem a játék közben mennek? hanem amit a menüböl lehet megnyitni? akkor sajna nem tom. Lehet, hogy nehezen bírja a géped...

csak a vidok. gondolom ehhez nincs köze a felbontásnak mert nekem is jól megy amugy, meg a videok. *.bik tehát bink video filek.

koosadam
Hú Dzyiti! Királyak a paródiák!! 😄DDDDDDDDD

koosadam
Próbáld meg az Options->Grafichnál kicsit lejjebb tenni a felbontást(bárn nekem maxon is jól megy minden...)

Kaileena
Gabtsy:Hát minek vegyem ha nem bóknak?😄
Gondolom nem azért mondtad mert ezek a jelzõk nemtetszenénekXD
csicsa:Köszi!
Snake01:Jé,nemmondod!Én is!😛 😄
Meg szerintem itt mindenki😊

SNAKE01
Hi!!!Én végignyomtam a Sot.-ot is és a WW.t is és a Kindred Blade-et is végigfogom!!!!!!

sziasztok! megvan a gém jó is de vannak gondjaim. szaggatnak a videok. a hang normális de a video nem 😞 mi lehet a bibi?

csicsa
azt mindjárt gondoltam<#eplus2>

csicsa
Kaileenaval az a baj hogy a videó után egyszerre ott vagyunk a kõlap szélén és igen ritka,hogy meguszom,hogy ne csapjon meg.Van,hogy a földre is leteper,de azért utána megkapja a magáét.

Ha valami megint macerás lesz akkor újból jelentkezem.:-)
nemtudom de nekem a SoT sokkal nehezebb