Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
Aham nekem 3 helyen is volt ilyen ahol azt hittem nem lehet átjutni aztán mégis....
1. helyen csak sokára vettem észre,hogy van a falon kapaszkodó ahol át lehet menni.
2. ez volt a legszemetebb,közvetlen az egyhelyben forgónál mindkét oldalt volt kis falkitüremkedés,hogy ne lehessen falon futva átjutni,de ez a kis kiszögelés alkalmas volt arra,hogy a forgó csapda és a kis kiszögelés közé pont be tudtam álni,rárohantam a kis vékony kiszögelésre,s ugrottam,s így átugrotta a csapdát.
3. nah erre már nem emlékszem itt mi volt.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

koosadam
Ja így már érthetö<#vigyor2>

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Stark
nem érti csak abba benne van a hertzeg is azé mondja

hópihe

koosadam
Mért te érted?

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Kaileena
pedig az alegjobb😄

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

Stark
a 3. má meg se probálom nemtudom milyen szar lesz.

hópihe

Stark
második😞ez má nemnagyon megy)

Elmodonk valamit. Ez vasszíj?? 1 pillanatig gondolkodom.
(ez a mondat nemteljesen ment)--> Ki kell szednem a seggemböl a cuccot mer bevág.
Hallod vazze? Ez nagy megpróbáltatás.
(a végét nemértem) Kanárik mennek elöször. Balesetek történnek és 1 faszi megmurdel.

hópihe

Stark
elsö kép:
Basszus elég hideg van itt. Hoznomm kellet volna 1 kabátot. Tudtam hogy esni fog.
De miröl gondolkodok én itt? Legalább bugyit hoztam volna vagy ,ilyesmi.
Nos, de én vagyok az IdõKurva. Nem jöhetek ide fodros ruhában.

ez lenne de ha £rontottam valamit szojjatok

hópihe

koosadam
Aki tud angolul az fordítsa le! Jónak néz ki! 😄

Kaileena
szerintem is...vagy csak úgy születettXD

Szerintem az egy heg, de nem biztos<#crazya>

Kaileena
ok

koosadam
Ha jól emléxem akkor ha elnézel a menetiránnyal jobbra ott van egy párkány és felette is. Azon végig tucc menni...

csicsa
8:00-ig gyer fel msn re

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Kaileena
trálálááá

Nem ez a gond. Megcsináltam a kertes tornyot, megyek át a mechanikus toronyba, ott átjutok a csapdákon, és eljutok a teleporthoz. Ott átírom az idõt, és amikor mennék visszafelé, át a csapdákon, akkor lesz egy olyan csapda, ahol vízszintes forgó oszlop van elöl, nem mozog fel-le, csak forog, és MÖGÖTTE van a falhoznyomó csapda. Idefelé sima volt az út, fel a falhoznyomóra, majd falon futás, de most nem tudok átmenni a forgó oszlopon. Sehol egy kapaszkodó, semmi. A végigjátszásban is csak annyi van: "Juss át a csapdákon." De hogy?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

csicsa
de az írtad csinált olyat,hogy nem vett le az életedbõl.Az nem bug?

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Stark
az enyém is az😄
eddig 1ikkel sem találkoztam

hópihe

csicsa
Úgy látszik csak az én játékom bugmentes!

Shaman
nah igen az a lift igen kemény volt ott,de én anno arra már számítottam,s ahogy lehetett felkészültem rá (a topikban sokan mondták,milyen nehéz rész)Ö,s bár télleg kemény volt sikerült elsõre megcsinálnom....biztos szerencse...
Monsjuk a 2-t nem lehet összehasonlítani,mert az harcos rész volt ez meg ügyességi..

koosadam
Igen az a rész a játék legnehezebb rész. Bár nem volt olyan nehéz mint a Sands of Time-ban a Farahval a liftben. Az egy kemény dolog volt. Ez nem volt annyira ezzel nem azt akarom mondani, hogy nekem elsöre megy söt! Van amikor még ma sem megy. Az az érdekes benne, hogy ha lelassítom az idöt kb. ugyanúgy zuhannak le a kötömbök 😞 A kiscsajjal kapcsolatban nekem ott egy szerencsés bug volt: Mikor rohantam és le akartam ütni az ütés elött eltünt és nem ütött meg!!!
A ládát viszont nem lehetett szétütni!!!

Stark
ja
szerintem
de azé majd figyeljed😊

hópihe

Shaman
hmmm ezt nem tudtam.....akkor feleslegesen paráztam 3 mm-nél? :-))

Stark
Nekem csinált olyat hogy nem vettel le az életemet.
Meg van amikor már kevés (1 - 1,5 cm) életed van onnan nem veszi le.

hópihe

Shaman
Huh,de genya részen jártam ma.....

Amikor dõlnek el az árbócok,meg szakad le a palló...
Mindig a végén szívtam meg,mikor a leomló padlóról falon futva át kell menni egy köves párkányra,ahol láda van,s szintén leomlik a padló,és be kell ütni a falat.
Nah itt mindig megszoptam,mert a szembe rohanó csaj lelökött,meg közbeszólt bug is...ugyanis rájöttem,ti már biztos tudjátok,hogy mielõtt még elkezdenél futni,s szembefutna veled a falon az elenség,le lehet dobni. Mikor még állsz szépen átdobod a másodlagos fegyvert,s az kinyírja a csajt. nos ennél a résznél bugba futottam. Hiába dobtam le a csajt,s látszólag megsemmisült,mikor elkezdtem futni félúton valami villanás lelökött....idõt visszatekertem vagy 4-szer újrapróbáltam,s minden egyes alkalommal a nagy semmi lelökött...persze több visszatekerésem nem volt,s lezuhantam,s kezdtem jóval korábbról...nagyon sokat szívtam ennél a résznél....mindig megszoptam itt s mindig tök elõrõl kellett kezdeni....aztán nagy nehezen átjutottam,de már csak vagy 1 centi csíkom volt,s ugye itt már folyamatosan fogy az életed.....nagyon megkínlódtam mire végül eljutottam a kúthoz ahol ihattam,maradt vagy 3 mm csíkom...
nagyon gecó rész volt...:-((

koosadam
Viszont a szemöldöke még 7 év és 4 nap után is nagyon szépen ki van borotválva. Vajon miért?<#idiota>

Kaileena
aha...igaz...csak strapálja magát és öregebbenk néz ki😄
Szerintem a SOTban max20,a WW-ben 25-28

Stark
Nemlátod milyen gondterhelet artza van a printzének?

meg észrevettétek hogy megváltozott a szemöldökén a vágás?😄

hópihe

Stark
37???????!!!!!!!!!!!<#ejnye1>
A WW óta a játékban 3-4 nap telik el.
Az eslö részben van 21-22 a WW 7év után jáccodik szal 28-29(talán 30)
ugyhogy a KBben is 28-30<#vigyor3>
Szerintem azé tünik öregnem mer a megptróbáltatások meg a sterssz...<#idiota>

hópihe

Kaileena
szerintem a POPKB-ben 37min...

Stark
lassan frissit?😄<#idiota>

hópihe

koosadam
Lehetséges...

Stark
De ha a végét nézed tudhatod hogy lesz folytatása amiit a WWnél már elkezdhetek.
És az ujságok mint a gémszar azt közeöülnek amit akarnak.

😄

hópihe

koosadam
Hogy juthatott volna eszembe ha nem is tudtam? Ezt egyébként télleg nem tudtam. Pedig minden hivatalos forrásból úgy lehetett értesülni, hogy a KB-n 1 évig dolgoztak!

Stark
kb 27-28
Kül irtad hogy a PoP játékok 2-3 év alatt készültek el.
Az nem jutott ezsedbe hogy már a WW felénél is £kezdhették a KB-t

hópihe

koosadam
Hertzegünk egy kicst megöregedett... De most vajon hány éves lehet?

Kaileena
aha.....szerintem Kaileenát nehezeb legyõzni ha a forgószeelket nemtod kikerülni,amúgy Dahaka bébi mert a csápjait a fölbe szurkálja vagy mit csinálXD

koosadam
Kettö féle befejezés van. És ahogy Csicsa mondta attól függ, hogy megszerzed-e az utolsó titkosat. Ha igen megkapod a Water Swordöt a Homokórával szemben. Ha nem szeded fel, akkor mész a Scorpion Sworddel.Az elsövel Dahaka, az utóbbival Kaileena ellen

Kaileena
csicsa,ne féltsd te a 0IQ-s nõvéremet😄
oylan hibás,hogy nem akar jönni spanyolországba nyaralni velünk,mert nincs kedve sokat utazni!!!!!!!!Pedig neki bele se kell adnia pénzt!!!!Lökött szegénykém mindig is tudtam.....és ha Obdachloser elsz?!
Nos,beszélek a másik nõvéremmel aki tanár,vele össze van nõlve...meg a barátnõjével...hogy beszéljenek a fejével...

csicsa
Attól,hogy megszerzed-e az utolsó titkos helyet vagy nem.ha meg akkor Dahakával küzdesz meg,ha nem akkor Kaileenával.

csicsa
2 féle befejezés van

Shaman
most hallottam,hogy több befejezés is van...hmmm,hány van,és mitõl függ a befejezés?

csicsa
Persze,hogy megbocsátok.<#wave>

csicsa
Azért ott csak szigorúan a játékról van szó.én nem érzem úgy,hogy annyit tudok a játékról,hogy megállnám ott a helyem.

koosadam
Bocsbocs! Tudtam, hogy ismerös az a kép de nem volt türelmem megnézni..
Nemn zavarnád ám meg. Végül is mindegy csak egy kérdés volt. Nem nagy baj!

csicsa
Pedig nem állt szándékomba ily módon a nõvéred életére törni!

csicsa
Spiker! Az 5. képet már én felraktam. Nem zavarom meg ott a családias hangulatot?<#wink>

koosadam

Új POP III képek!

Kaileena
😄

koosadam
Sajna nagyon kevés az esélye! Gondolj bele! A SoT-ot 3 éva alatt lett kész. A Warrior Withon is. Mindkettöben volt 1-2 bug. A Kindred Blades-nek 1 év a fejleszési ideje!!! Nagyon kell bízni a UBISOFTban, hogy a Heroes V mellett (ami a második kedvenc játéksorozatom) képesek legyenek bugmentes, ha nem is álomgrafikájú játék legyen. A játékélmény és játékmenet a Sötét Herceg miatt egyszerüen lesöprö lesz! Én a helyükben a SoT 94% és a Warrior Within 96%-a után megadnám neki azt az egy százalékelönyt, vagyis 97%-98%!!!(minimum, de ha rajtam múlna 120% lenne)