10262
-
Skyll #5660 Hú basz!... a "vajon" az sime "j"...[#falbav -
Skyll #5659 Na valyon melyíket hagyhattam ki???... nem toom...
1. Crow MAster az mi?
2. Ahol másodszorra küzdök Shadee -val, ott ponosan hol?
3. A könyvtárban pontosan hol?
4. Hol van az a börtön?... én akárhogy gondolkozok, nekem nem ugrik be egy börtönös rész sem...
??? -
Dzsiti999 #5658 Csak a múltban vannak. A titkos fegyverek meg csak a jelenben vannak.
|
·
1.) Ahol volt az első Crow Master, de a múltban
2.) Ahol másodszorra küzdöttél Shahdee-val a múlban
3.) Abban a teremben ahol be kell tenni a Serpent Sword-ot (múlt)
4.) + 5.) Kerti torony, múlt
6.) Mechanikus Torony, a dobálozó Brute elött (múlt)
7.) Börtön, múlt
8.) Könyvtár, múlt
9.) Shahdee üldözéses teremben, ahol mászni kellett (múlt) -
Skyll #5657 Komolyan???... én azt hittem, hogy csak a múltban... ugye annyit kell összegyűjteni, hogy körbeérjen az életvonalad?... mert akko' nekem csak egy hiányzik... :) -
#5656 Nem. A jelenben is vannak... -
Skyll #5655 Aha, OK. És akkor csak a múltban vannak life upgradek, ugye? + kössz, hogy ennyit segítesz! :)
-
#5654 megszerzed az összes élettöltőt, aztán visszamész a trónterembe, és akkor ott megjelenik egy kard (Water sword)
de egyébként ha lenézel a földre akkor ottan világít a padlónál pár jel hogy meiket szerezted már meg... -
Skyll #5653 ÉS azt a bemutatóban feszi föl?... vagy mi?... egyépként toom, a kardods water sword -nak hívják... remélem nics jól eldugva... -
#5652 jah, + kapsz egy kardot, amit a trónteremben lehet felvenni... -
Skyll #5651 ahaaaa.,, köcce!... és amikor megvan az összes life upgrade, akkor körbeér az életed?
-
#5650 lehetőleg még azelőtt szerezd meg az összes élet töltőt, mielőtt belöknéd Kaileenát a portalba...
asszem úgy 9-et kell megszerezni
de csak a legvégén fog megváltozni a story. amikor leugrik Kaileenahoz a szirtre... -
Skyll #5649 + és ez hogy lesz?... ott mentettem el, (hogyha kell vmiért vissza tudjak menni...) hogy már levált rólam a maszk, és Kaileenával már duncszitam, és ott vok a "homokóra teremben"... még vissza took menni mindenhova... + ha nincs meg az összes life upgrade, akko' csak úgy belöki abba a prtálba Kaileenát, és a jelenben kinyírja... deh ha megvan az összes life upgrade, akko' mi lesz?
-
Skyll #5648 Ahaaa, akko' jó... én azokat gyújtögetem éppen... mégis hámnyat kell beszerezni?... mert nekem má' egy kis csík hiányzik, hogy körbeérjen az életem... -
#5647 a Dahakat nem a time upgrade-del lehet megölni hanem a life upgrade
a palyan elvannak rejtve élettöltők, onnan lehet őket könnyen felismerni hogy rengeteg csapda van előtte
a time upgradeket meg álltalában akkor kapod ha beindítasz egy uj portalt
time upgrade jelentese idő fejlesztés -
Skyll #5646 ... ha vki tudna segíteni azt megköszönném... -
Skyll #5645 ... csak me' azt mondják, hogy úgy lehet Dahaka ellen harcomli, hogy azokat a time upgrade -ket bezsebeled... én meg még azt sem toom, hogy mi az... -
Skyll #5644 Helloztok! A Prince of Persia: WW -t má' 4x is végigvittem, de még mindig nem toom, hogy mi az a time upgrade... nem tudja vki, hogy mi az? -
#5643 Hardon az ellen tovább bírja és a főellenségek a különleges képességeiket is gyakrabban használják.
Broafka: Én Easyn vittem végig legelőször, de szerintem akkor is élvezhető volt.
Dzsiti: Hát azért Kaileena hardon...:) -
#5642 én meg inkább a normált :)
mert easy az sztem élvezhetetlenül könnyű
és elég hamar meglehet tanulni a játékot -
Dzsiti999 #5641 Nem nehéz a Hard fokozat :) De azért kezdésnek az Easy-t javaslom, ha még nem PoP-oztál ;) -
#5640 Gyorsabban kombóznak, és jobban megy az élet. -
Petya Eagle #5639 Hard fokozaton van valami különösebb változás a játékban? vagy ugyanolyan mint normal-on vagy easy-n csak gyorsabban fogy az élet? -
Petya Eagle #5638 Csá! -
#5637 neten jáccol vele?
wow -
#5636 Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ezt nem igazán értem...Neten? Hm... -
#5635 neten viszed?
-
#5634 Jaja igaza van...Én is lehet, hogy elszakadok a WoW-tól egy hétre, hogy végigvigyem a PoP-ot,,mert Dahaka megölése már csak másodikra megy:( -
#5633 az jó mer jó gém nekem nem rég lett meg d enme sokára megjön a two thrones is és nekem az egybő meglesz nah mos mekk és viszem tovább -
taki1979 #5632 köszönöm a segítséget sikerült tovább jutnom -
#5631 csácsiztok! most teszem ujra -.-
rámtört a poppozhatnék -.- -
#5630 Az igazság, hogy a 3 irányból teljesen mindegy, hogy melyik fele mész tovább. Azaz nem kell ragaszkodnod ahhoz, hogy most a 180 fokosat válaszd... -
taki1979 #5629 Sziasztok A Prince of p. Warrior withinnel játszom és a végigjátszást követem, de a "második torony" rész előtt elakadtam. Pontosan ott ahol vissza kell menni a központi terembe és a kart el kell fordítani 180 fokkal. Ezután a "kúttal szemben indulj el a fal mellett, és végén ugorjunk." na ezt nem találom ezt a falat. Ha tud valaki segíteni annak nagyon örülnék. Előre is köszönöm -
Dzsiti999 #5628 Semmikor! Nem lesz demo! -
gondorge #5627 Ahoj segítsetek!
Van egy olyan problémám, hogy a játék (mármint a WW)mindíg lefagy annál a résznél, mikor a herceg már a maszkal szaladgál és egy mentés után egy bazinagy platforma ugrok vele. Ott a gép átveszi az irányítást és pár másodperc múlva :P
Két verziót is próbáltam (már, ha értitek) a játékból és mindkettőnél ez volt :(
Előre is köszi Greco -
bg012 #5626 Biztosan Decemberben jelenik meg a 3. rész
A demó mikor lehetséges hogy fent lesz november esetleg?
-
jboones #5625 srácok, ha vki tud olyan helyet, ahol a fullos mentések fenn vannak a neten, vésse már be a címet...
a gamecopyworldos nem jó, mert ott csak a pályaeleji savek vannak, ill. mindenhol csak ilyet találtam
egy konkrét life upgrade helyét akarom megkeresni egy cimbimnek, és nem akarodzik most újból végigtolni a játékot
thx -
#5624 Naszal az elején addig a részig amíg Shadee bele nem vezet minket a teleportba nem működik a homok. Ha benne vagyunk, akkor írja ki, hogy megtanultad a Visszatekerést. -
#5623 azt nem tudjátok hogy mit kell amikor nwem müködik a homokos izé??plz help -
#5622 mindeggy megoldottam -
#5621 telepítéskor?
nem akarok hülyeséget mondani de ha nem eredeti van meg, akkor rosszul lett letöltve.