Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koosadam
Cuppantás Kaileena! Jó hogy újra itt vagy!<#taps><#taps><#taps>

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Kaileena
Cuppantás fiaim,otthon vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

Kösz Spyker!
Amit csomi 91 írt szerintem az is remek oldal. Az a G-portálos már nem annyira, mert ahogy Spyker mondta szinte egy másolat.
1épként ha kedvetek tartja, nézzetek fel a http://dahakateam.uw.hu -ra
mert bõvült a lap a letöltésekkel (még nincs teljesen kész) és A linkekkel.
Ha egy végigjátszást kerestek azt az F.A.Q-ban találjátok.
Gyertek minnél többen!

koosadam
Hamster oldala lemásolva. Még tudok neked ilyet mondani: Például ez itt. Kiköpött Hamster oldala, de a Dahaka Team oldala egyedi! Ez itt a reklám helye! 😄

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Ezt nézzétek meg egy nagyon jó oldal a Prince of Persiáról.
csicsa
Dzsiti!Ekkora zûrt kavarni.Nem semmi!

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

koosadam
Mindenkinek lehet személyes véleménye. Én nem lennék ideges egy magyarosításon, mivel nem tudok angolul. Viszont egy szinkronoson már ki lennék borulva, hogyha nem a Herceg eredeti hangja lenne, hanem egy olcsó utánzat...<#beka3>

Rash87
Gyenge elmebaj?!

Glory, Glory Man. United!

a 2.es-nek még mindig nem tudom mi lehet az oka😄

1. Komolyan gondoltam.
2. Ha egy magyarításról hallok, akkor mindig ideges leszek. Fõleg a kedvenceimnél. Úgyhogy nem kell aggódni 😄
3. Az oldalra mindig nem néztem fel, és nem is fogok
4. Ha nem kapható a boltokban, az nagyon jó
5. Én sem tudhatok mindent
6. Aki akar errõl beszélni, az MSN-en megtalál
7. Elmentem valami ANGOL játékkal játszani...

Egyébként nekem van kitömörítõ progi a WW-hez, meg a Sot-hoz is. Nekem is megvannak a számok<#hehe>

koosadam
Szerintem jó ötlet így Dzsititõl bocsánatot kérve a PoP magyarosítás. Érdekelne, hogy a te fordításod és az õk fordítása mennyire egyezik, mert lehet, hogy összegében fog kijönni az eredeti sztori!

Mast3rmind
Összegzés (Hogy tisztázzuk):
-A boltokban továbbra is ez eredti angol változat lenne kapható!
-Ez csak egy MOD vagy kiegészítés, ha úgy tetszik és az tölti le akinek segít ez vagy jobban élvezné a játékot magyar szinkronnal!
-Semmi
-Ha ellátogattál volna az oldalakra te is rájöhettél volna és nem kellett volna mindezt ide leírnom <#vigyor3>

\"Hmmmm...Semmi\"

Mast3rmind
Úristen mi csak le akarjuk fordítani és neten, aki akarja letöltheti hozzá!!!
Úristen ez egy hobbi fordító csapat 😄, akik másokon azzal segítenek, ha kijött egy játék próbálnak hozzá magyarosítást csinálni!
Nem vagyunk mi magyar kiadó (csak õk csinálják a hivatalos szinkront)!!
Minket a Gyõri Szinház támogat, hogy ingyen elkészíthetünk azt ott dolgozó szinészekkel akár melyik játék szinkronját, amit ezek után akárki letölthet mind a bolti és mind a warez játékhoz!!!
Nem akarunk mi semmit magyarul ki adni 😄 LOL Még az kéne! <#wow2>

\"Hmmmm...Semmi\"

Mast3rmind
Ez a legbetegebb reakció, amit valaha halottam 😄

\"Hmmmm...Semmi\"

[HUN]FaTaL
te nemvagy normális...

http://goo.gl/gd6Zi5

Rash87
Ezt úgye te se gondoltad komolyan?

Glory, Glory Man. United!

Most mééééééééééééér? MUSZÁJ ehez magyarítást csinálni? Jól vagytok ti? A PoP-hoz? Én minden magyarításon felkapom a vízet, de ez! Ez már túl ment minden határon! Tudom, hogy ti jót akartok mindenkinek, de majd e miatt lehet majd a boltokban magyarúl kapni! Ez lenne a gond. A CD-ken mellékelni kéne, és nem kéne rá rögtön rátenni! Most lehet, hogy ezért sokan le fogtok cseszni, akkor csesszetek! Nekem ez a véleményem, és így is marad! És ha már itt tartunk, a WW-hez a szöveget nyugodtan lopátok el innen, mert a párbeszédek (meg a bemutatók) szépen le vannak fordítva, és a KB-hez is le lesznek. És bocsánat mindenkitõl, hogy így kiakadtam, de muszáj volt... Az oldal megnézéséhez, meg erõm sincsen, és nem is lesz....

Más: Ne csak Hamster oldalát nézzétek, mert ott van a Dahaka Team-é is. Vannak rajta pardiák, stb, és saját fórum, + folyamatosan bõvül.

Nocsak, mi lesz itt?😊(sajnos nem tudom)

Mast3rmind
Fórumozók!
Nem tudja itt valamelyik POPWW vagy POPSOT Fan, hogy hogyan lehetne a játék által tartalmazott hang anyagokat kicsomagolni és visszacsomagolni?
Mert Hamster oldalán, ami erre a Fórumra mutatott õ kibírta csomagolni a Zenét a játékból, tehát lehet rá esély!
És akik ezt kérik az nem más, mint a Játék Szinkron Studió!

Thx ezerrel gyerekek!

\"Hmmmm...Semmi\"

csicsa
Fiaim...hm...érdekes megszólítás,nem tudom honnan jött,de attól függetlenül jó nyaralást! XD

(tudom,hogy csak sok nap mulva olvasod)

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

koosadam
Te a világ legjobb játékához tetetnél fel Patch-et?????? (pop fan szövege)
Amúgy télleg nem ártana a néhány bug miatt, de nem foglalkozzunk ezzel! ; )

Methylisocloro
Emberek!
Miért nem kell patch a játékhoz?
Ez manapság nem szokás! <#wow1><#phone><#email>
😄DDD

Kaileena
Fél óra mulva jön akeresztapám,aki amúgy árvaházban dolgozik<#rinya>
Na,de mind1 indulás!XD
CUPPPPPPPPPPPPPPPP fiaim!

csicsa
Remélem jó is marad! 😄

Kaileena
jujjjjjjj,csicsa az szar...de most megXD

csicsa
Modem problémád mélységesen megrendít!Együtt tudok érezni veled miatta.Tavaly kb ilyenkor nekem se volt modemom se gépem 1 hónapig.A villám a telefonvonalon keresztül agyonvágott mindent ami számítógéphez tartozott.

néztem is h mik azok a jelek a földön... elég cselesek. 😄
köszi
koosadam
Igen ahogy mondod! Meg kell szerezned az összes titkos helyet. Ha bemész a Homokórához, látni fogod mennyit hagytál ki. Ami nem gyulladt ki azt kihagytad sajnos és vissza kell menni érte. A Vízkard a Homokóra elõtti körívõl fog kiemelkedni.

Kaileena
Uygan,nem leon miatt aki nem is élõ sajna...XD
Nos,elromlott a modemem ahogy azt nesteával üzentem,és nemtom mikor lesz jó emrt drága az új és holnap pakolok mert pénteken 5kor reggel megyek Pozsonyba és onnan Soanyolba😊)))

Kösz a segítséget de még mindig nem megy. Lejutottam, és azt mondják h az idõ homokja teremben fel kell szednem vmi vizikardot. DE azt nem találom 😞
na mind1 mentem tovább de ugyanúgy elkezdtem csatázni kaileenával. ???
amúgy az összes titkos helyet meg kellett találni? lehet haz a baj h én nem találtam meg ( a második körnek csak kb a 3/4 ed e van meg. ???
koosadam
Az erlényhez ahol felfutottál oda azon a részén a vastag négyzet alakú oszlopra fel kéne ugranod és onnan a bemélyedéseken le!

csicsa
Ha jól emlékezem az erkély baloldalán ki kell mászni és 2x lekapaszkodni.

heló!
Lenne 1 kérdésem. Már a végén vagyok, jobban mondva befejeztem. Az "alternatív" befejezést akarom most megcsinálni... felugrottam már az erkélyre eljutottam a titkos helyre visszamentem az erkélyre a fõteremhez, de nem tom h kell onnan lejutni. :p elég lol, de így van. 😄 help me!
amúgy nagyon jó a játék. Várom a folytatást 😉
csicsa
tudom,de kb 10 próbálkozásra se sikerült pont méretarányosra csinálni õket ez a végsõ tünt a legjobbnak.

De szerintem akkor se szilikon.

Stark
hehe
tök fasza film
ez tutijo film mint a "Hé haver hol ka kocsim?" meg a "Cool Tura" és a "Sátánka"

kül 1 kicsit kisseb testet kellet volna választanod vagy nagyobb kaileena fejet mer LOL igyis de ugy jobb lenne

hópihe

csicsa
A film címe magyarul Gorilla bácsi.

Örülök,hogy tetszett a kép😄DDDDDDDDDDDDd

csicsa
<#nevetes1>

Stark
megnéztem ahogy odafotosopoztad kaileena fejét a csaj testére
hááát
majd leestem a székröl
majdnem akkorát röhögtem mint amikor a "Pacifier"(nemtom mi a cime magyarul)😄 cimü filmet néztem Vind Diesel a föszerepben.
mer faterom warezol a filmekre azt mind feliratosan van meg FTPröl😄

hópihe

Stark
hát ugytünik
mer ha ittvagyok akkor biztos
de lehet hogy csak haucinálok

hópihe

csicsa
te is élsz?

Stark
I'm Back!
I must protect te humanoids leader.
<#idiota>

hópihe

csicsa
<#rinya>

csicsa
Pedig körbevágtam.

csicsa
Én azt nagyon jól tudom!<#nyes>

koosadam
Nem azért örül ám! Csicsa nehogy azt hidd! Csak azért várja, mert ott van LEON!<#violent><#buck> (elöl én és jobbra leon!)

csicsa
<#smile>

Kaileena
Márcska 4nap..<#taps>
És utazok spanyolba,yeah!

csicsa
pedig sok helyet foglal

Kaileena
Spyker.a versrõl van szóXDDDDD
Csicsanekem nics nálam a Playdisck,de anõvérem ragazkodik hozzá,hogy a gépben maradjon😄