10262
  • Skyll
    Ha temondod...
  • Stark
    feltalálták a warezt:D
    Igen Starforece 3-as lesz
    és ha valaki warezol akkor várjon hozzá 1 crackat mer az tud rajta csak segiteni
  • Skyll
    Háát, azt nem took, hogy, hogy töltik fel, meg minden, de az én haverom haverja, egy jó nagy PC buzi + ő minden játékot megtud szerezni!... jó pénzért... :)
  • Dzsiti999
    Nemtom, de szerintem igen... Egyébként a Daemon Tools-ot nem érzékeli (legalábbis úgytudom), és különbenis megjelent a V4.00-es verzió... ;)
  • armageddon666
    TTT az StarForce 3-as lesz? és ha az lesz akkor akkor is észreveszi hogy fent van az Alcohol 120% ha eredeti? vagy csak akkor ha warez? szeretném tudni mert ha eredeti gém nem szaraxik Alcohol miatt akkor megvenném
  • Dzsiti999
    Ja! Én már előrendeltem, itt a link: http://www.galaxisnet.hu/elorendel1.php?id=100087
  • Stark
    én nem a WoW-rol beszélek
    és arra 6k kell 2havonta
    de pl: CS, Cod2(igaz ez warez) , Battlefield 2
    ezek nekem megérték
  • koosadam
    Hurrá...nekem eredetiben lesz meg...
  • Broafka
    netes játék jobban megérné?
    no comment
    te kidobnál havi 2000 Ft-ot vagy mennyit csak hogy neten játszhass?
  • Stark
    A netes játék (jobbfajta) megéri a pénzét
    Ha ez is 5k forintnál kezdödne akkor talán mi magyarik is megtudnánk venni:D
    mer amerikában
    50 dollár nemsok(heti/havi) zsebpénz
    :D
  • Broafka
    bűűűűn!
    egy ilyen játék megérdemli a pénzt, sikerjáték, biztos hogy eredetiben veszem majd meg!!!
  • IceTom
    igen..én úgy értettem..de hogy hogy még nem lehet ELŐRENDELNI??
    v.melyik játékot már egy hónappal a megjelnés előtt meglehet rendelni..a POP3.meg kb 1 hét..sózval már ideje lenne..(de azért veszem meg eredetibe ,mert a POP a kedvenc játékom..és sajnos ez lesz az utolsó rész..és ennyt megérdemel..:) )
  • Dzsiti999
    Szerintem úgy érti, hogy előrendelni... Tudod...
  • Dzsiti999
    Azt tölthetik, de nem mostanában fogják feltörni :)
  • Skyll
    Nekem letöltik! Bi-bi-bíí! :)
  • koosadam
    ?
  • IceTom
    meg lehet már rendelni???
  • Skyll
    :) Hah, mindegy, újrakezdtem... nem toom, én vhogy nem szeretem az eredeti játékokat... + mindjá' meglesz a PoP: TTT és addig végig kell vinnema WW -t... :)
  • Stark
    én itt lassitásban ugrotam vissza:D
    szal valamikor elöjön ez a nemugrikoda bug:D
  • Dzsiti999
    Na, utánanéztem, és nekem sem ugrik oda... Egyébként a SoT-ban velem is volt olyan... :)
  • Broafka
    nekem ilyen SoT-ban volt, annál a résznél amikor kijövünk a kútból és egy kötélen kell himbálózni átugrani a sárgakapcsolóhoz majd vissza a kötélhez aztán meg a fehér kapcsolóhoz és vissza a kötélhez...
    nah ilyenkor sose akart a kötélre visszaugrani :-/
  • Stark
    nekem az volt, hogy odaugrott, de nem fogta meg a kiálló részt:D
    £ø£
  • koosadam
    Sorry de Realtibinek igaza van viszatöltöd egy előző mentésről. Vagy nekem csak egyszer történt ez és odaugrottam és átugrott a falon aztán kampec :D
  • Realtibi
    loadozzál hátrébb velem is volt ilyen
    de akkor a homokprince el voltam
  • Broafka
    furcsa, velem ilyen nem volt
    nem mintha ezzel sokat segítettem volna :)
    nem tom, m,ondjuk nekem eredetiben van meg, ott talán nincsenek ilyen hibák :)
  • Skyll
    Hát gyrekek, ezt a szopást!
    Má' megvo'ta az összes life upgrade, amikor mennék vissza a trónterembe (jelen- a'sszem akkor találkozol először Dahakával, ahol ő kitör vmi rácsfélét, te meg elbújsz vmit kőtömb mellet...) az a gáz, hogy amikor egy halból kiálló "ágról" ugranék át, oda ahol Dahaka kitörte azt a rács félét, egyszerűen nem ugrik át!... kicsit ugrik, vagy nem toom, dee nem ugrik át!... vissza menni meg nem took, ott took, csak elmenni... sajna, hogy idáig kell alacsonyulnom, de nem toodtok vmi "szuper nagy ugrás" kódot, vagy valamit, hogy mit csinálhatnék????... vagy muszáj lessz ujrakezdenem...??
  • Skyll
    A'sszem az esőt...
  • Broafka
    biztos, nem figyeltem nagyon :)
  • koosadam
    és melyiket?
  • Skyll
    + akko1 megvan, hogy melyiket nem csináltam meg...
  • Skyll
    Köcce gyerekek, istnek vagytok, menek kipróbálom... ha vmiben tudnék segíteni, akko' szoljatok!...
  • Dzsiti999
    Asszem ATI kártya probléma... Nekem nem az van, de úgytudom, hogy régebbi Driver-t tegyél fel
  • Dzsiti999
    Mert ha ott elmented, akkor The Prison-t ír ki ha jól emlékszem, és az A Börtön-t jelent :)
  • gondorge
    Helló!
    Hát akkor próbáljuk meg újra:
    Van egy olyan problémám, hogy a játék (mármint a WW)mindíg lefagy annál a résznél, mikor a herceg már a maszkkal szaladgál és egy mentés után egy bazinagy platforma ugrok vele. Valami griff izének kellene támadnia, bvagy mi...Ott a gép átveszi az irányítást és pár másodperc múlva :P kapút
    Két verziót is próbáltam (már, ha értitek) a játékból és mindkettőnél ez volt :(
    Előre is köszi Greco
    Mit tegyek?
  • Broafka
    hát ha az nektek börtön, akkor végülis... :)
  • Dzsiti999
    De az! :)
  • kurek
    life upgrade:
    1. Shahdee megsemmisülése után. A "trónt" előre kell húzni = kinyílik a mögötte lévő ajtó.
    2. A második Dahaka-s üldözés után (amikor a vízfüggönyön nem megy a Herceg után). Itt teleport a múltba. Át a termen,(ahol fent falon futással ajtókapcsoló, le zászló)de nem kell bemenni a csapdás folyosóra, hanem baloldalt fel, innen a fenti tetőre, majd tovább, a lépcső mellett kapcsoló (idő lassítással fel a lépcsőn),ahogy felérünk szemben be kell gurulni alul a kicsi rácsoson.
    3. Központi terem, miután meg van a kulcsnak használható kard, ill. forgatható a kar. Itt 180 fokkal forgatni a kart (a kert és víz oldal, de alsó ajtó is megjelenik). A kard/kulcs foglalatánál kell leugrálni, a párhuzamos falakat használva. Falon futás, végén felfele ugrálás, ismét falon futás, végén lefele ugrálás az ajtó melletti peremig.
    4. Kert és víz. Ahol az őröket + a késdobáló homokszellemeket legyőztük. Itt a bejárattól balra, a sarokban kell a peremnél leereszkedni. Egy kis teraszra, majd a szembe levőre futni, ahol az ajtó van.
    5. Az a romos hely (nevét nem t.), ahol piros turbános + áttetsző csajszik leverése után fent, letöredezett oszlopokon lévő karokat kell elforgatni úgy, hogy azokon átjussunk a kert túlsó felébe lévő karhoz (jobbra forgat 90fok). Innen falon futás, kötél, sarokban lévő kis terasz, falon perem, innen oszlop, oszlopról a lenti töredezett oszlopra, amit ha jól forgattad el az utolsó kart, akkor át tudsz ugorni a falhoz. Innen fel kell kapaszkodni, begurulni a bejáraton, bent fel kell mászni a bejárathoz, át a csapdákon.
    6. Második toronyban. Ahol a gólem robbanó vmiket dobál. A bejárattól balra saroknál ki kell robbantatni vele a falat, itt kell végigmenni a csapdákon.
    7. Kaillena könyvtára. Az életenergia csíkos gólem legyőzése után egy létra ereszkedik le, ezen fel, a tetején hátra ugrás. Falikapcsoló nyit egy ajtót. Bent a harcosok legyőzése után a Scorpion Sworddal szét kell ütni a rozoga falrészeket, az egyik mögött egy kapcsoló van. Idő lassítással át lehet futni a másik kitört bejáraton, itt az ajtó.
    8. Miután a könyvtárban a két kihúzott polc segítségével feljutottunk, és a kinti kör alakú káván legyőztük a csajszit, ugrás át a másik kör alakú kávára, majd innen a falhoz. Oda kell araszolni a falon lévő bejárathoz. itt ugrás a fal felé, majd lefelé kapaszkodás. Tovább és le a bejáraton, majd csapdákon.
    9. Az alternatív befejezéshez. Miután a maszk levált a hercegről a központi teremben úgy kell elforgatni a kapcsolót, hogy az erkélyre átjussunk. CSapdák után, a teremben (miután mindenkit legyőzünk)oda kell feljutni, ahol a kapcsoló van fent. Fenti erkély rozoga ráccsal, szét ütni, benti láda/kőkocka ki a falhoz. falra felfutni, majd felfele ugrálni. itt falon kapcsoló időlasítással.

ui:bocs a sokért
  • koosadam
    A Börtön nem az a rész amikor mgkapjuk a Scorpion Swordot?
  • Broafka
    börtön?
    hmm
    börtön?
    ismétlem önmagam? :D
    én sem emlékszem börtönre... vagy legalábbis most így hirtelen nem ugrik be
  • Skyll
    Má' írni se took, egyre jobb!...