Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kérdés:
hogy kell lelassitani az idõt?
mert tudom,hogy a visszapörgetés gombhoz van rendelve
namost ha azt folyamatosan nyomom,akkor visszateker...
ha 1x nyomom meg,akkor meg amint megmozdulok, 1bõl visszagyorsul az idõ...
a játékot gamepaddal játszom az egyszerûbb irányitás kedvéért (amit ps emulátoros játékok miatt vettem),ahol az idõ visszaforgatása nálam a 6os gombon van 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
ugyebár van az idõlassitásos hülyeség...
most ott vagyok,hogy 2 tornyot kell aktiválni...
a jobb oldalihoz nem jutok fel, a balhoz meg simán 😊))
a kérdés:
van 1 kar,amit le kell huzni...
igen ám,csakhogy 2 gomba-penge (igy neveztem el) forog ellentétes irányba,és a mögöttük lévõ ajto folyamatosan csukodik... szal hogy lehet megcsinálni?
(ott tartok,miután megkaptam a vörös ruhás csajtol azt a maszek csiricsáré kardot)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Csicsa:minek köszönhetõp ez a vers?költõ akarsz lenni miután megvertem a fõnöködet?😄
Your fate has be written! You’ll die!
Dsuang Dszi álma
Kétezer évvel ezelött Dsuang Dszi,
a mester,egy lepkére mutatott.
-Álmomban-mondta,-ez a lepke voltam
és most egy kicsit zavarban vagyok.
-Lepke,-mesélte,-igen lepke voltam,
s a lepke vigan táncolt a napon,
és nem is sejtette,hogy õ Dsuang Dszi...
És felébredtem...És most nem tudom,
most nem tudom,-folytatta eltünõdve,-
mi az igazság,melyik lehetek:
hogy Dsuang Dszi álmodta-e a lepkét
vagy a lepke álmodik engemet?-
Én jót nevettem:-Ne tréfálj,Dsuang Dszi!
Ki volnál?Te vagy😄suang Dszi!Te hát!-
Õ mosolygott:-Az álombéli lepke
épp így hitte a maga igazát!-
Õ mosolygott,én vállat vontam.Aztán
valami mégis megborzongatott,
kétezer évig töprengtem azóta,
de egyre bizonytalanabb vagyok,
és most már azt hiszem,hogy nincs igazság,
már azt,hogy minden kép és költemény,
azt,hogy Dsuang Dszi álmodja a lepkét,
a lepke õt és mindhármunkat én.
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Trux! te meg kérdezz nyugodtan! ha a többiek megunnak én a végtelenségig türelmes vagyok tehát hozzám jöhetnek az idétlen kérdések is!!!
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Egyébként figyeltem az oldalt ugyanúgy... csak mittomén nem írtam...
még tegnap este sikerült megcsinálnom
a második képhez csak annyit, hogy a sorrendet nem tudtam mivel nem mondtad hol tartasz. A lényeg annyi, hogy eltaláld a sorrendet. Ezt úgy tudod ellenõrizni, hogy mikor aktiválsz egy kapcsolót utánna homok ömlik majd lefele. Ha aktiválsz mellé még1et akkor vagy megszûnik a homok vagy megy tovább (meg világít is a kapcsoló) a lényeg az hogy megfelelõ sorrendben aktiváld az összeset. Utánna meg majd a végére futsz...
Bocs a regényírásért...
(nagyon)régebbi hozzászolásba valaki azt irta hogy Oralndo tökjo erre a szerepre-
Én inkább az animációs filmre szavaznék mindkettöböl😄
mer az ugy fasza😄
hópihe
tudnánk róla
a filmet is igy igérgetik az 1 böl és az animáciosfilmet a 2böl
de semmi
hópihe
feltehetQleg mikorra lesz kész??
Ha lehet magyar legyen de nem muszály!!
Csak úgy érdekesség ként.
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
használtam frapsot de az regeteg MB-t eszik:Tudnátok valami jó felvevõ progit mondani!!
Ami ha lehet MPG formátumba vegyen fel de nembaj ha másmilyenbe vesz a progi!!!
Nem pont töled kéri!
Lehet más meg szivesen ad!
neki is ilyesmi lehet,te meg itt ngyon gorombán leszólod!
U.I.: Ha itt nem lenne Crack, akkor az azért van mert olyan oldal nincs, és ha Crack-et akarsz kérni, akkor húzz innen, mert itt NEM adunk (tudomásom szerint)
nem tudtok véletlenül cracket a game hez????????????????????????????????
Az alter befelyezésnél járok. Tudna adni valaki tippet, hogy kell legyõzni a Dahakát? Már nagyon idegesít...