Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soulhunter
ja, bocs, a kérdés nem lett jol megfogalmazva

a kérdés:
hogy kell lelassitani az idõt?

mert tudom,hogy a visszapörgetés gombhoz van rendelve
namost ha azt folyamatosan nyomom,akkor visszateker...
ha 1x nyomom meg,akkor meg amint megmozdulok, 1bõl visszagyorsul az idõ...

a játékot gamepaddal játszom az egyszerûbb irányitás kedvéért (amit ps emulátoros játékok miatt vettem),ahol az idõ visszaforgatása nálam a 6os gombon van 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

soulhunter
volna 1 kérdésem:
ugyebár van az idõlassitásos hülyeség...

most ott vagyok,hogy 2 tornyot kell aktiválni...

a jobb oldalihoz nem jutok fel, a balhoz meg simán 😊))

a kérdés:
van 1 kar,amit le kell huzni...
igen ám,csakhogy 2 gomba-penge (igy neveztem el) forog ellentétes irányba,és a mögöttük lévõ ajto folyamatosan csukodik... szal hogy lehet megcsinálni?
(ott tartok,miután megkaptam a vörös ruhás csajtol azt a maszek csiricsáré kardot)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

koosadam
Semmire nem jók és szinte képtelenség az összeset összegyûjteni. Csak majd az Extrák menüben lesznek benne!

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Kaileena
Semmi különös,csak képek vannak bennük amiket a neten én mondjuk nem találtam..mindet meg...
Csicsa:minek köszönhetõp ez a vers?költõ akarsz lenni miután megvertem a fõnöködet?😄

Your fate has be written! You’ll die!

Sziasztok! Lenne 1 kérdésem: vannak a játékban itt-ott eldugva a ládák amiket szétkell csapni és akkor olyan szép sárgán ragyognak. Na azoknak tulajdonképpen mi hasznuk van?
csicsa
Kaileenának:

Dsuang Dszi álma

Kétezer évvel ezelött Dsuang Dszi,
a mester,egy lepkére mutatott.
-Álmomban-mondta,-ez a lepke voltam
és most egy kicsit zavarban vagyok.

-Lepke,-mesélte,-igen lepke voltam,
s a lepke vigan táncolt a napon,
és nem is sejtette,hogy õ Dsuang Dszi...
És felébredtem...És most nem tudom,

most nem tudom,-folytatta eltünõdve,-
mi az igazság,melyik lehetek:
hogy Dsuang Dszi álmodta-e a lepkét
vagy a lepke álmodik engemet?-

Én jót nevettem:-Ne tréfálj,Dsuang Dszi!
Ki volnál?Te vagy😄suang Dszi!Te hát!-
Õ mosolygott:-Az álombéli lepke
épp így hitte a maga igazát!-

Õ mosolygott,én vállat vontam.Aztán
valami mégis megborzongatott,
kétezer évig töprengtem azóta,
de egyre bizonytalanabb vagyok,

és most már azt hiszem,hogy nincs igazság,
már azt,hogy minden kép és költemény,
azt,hogy Dsuang Dszi álmodja a lepkét,
a lepke õt és mindhármunkat én.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

koosadam
Van ez így keca azért jó hogy újra hallunk!
Trux! te meg kérdezz nyugodtan! ha a többiek megunnak én a végtelenségig türelmes vagyok tehát hozzám jöhetnek az idétlen kérdések is!!!

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

I'm back... <#vigyor2>
Egyébként figyeltem az oldalt ugyanúgy... csak mittomén nem írtam...

Stark
Hehehe
LOL

hópihe

Keca : köszi a segitséget , rendesek vagytok hogy segitetek egy kezdönek
még tegnap este sikerült megcsinálnom

koosadam
Huh KECA! Mikor írtál utoljára?<#wow1><#integet2>

jah, és mellesleg végigjátszás ITT!

az elsõ képre a válasz (ehhez nem fûznék sokat hozzá, max lassítsd le az idõt)
a második képhez csak annyit, hogy a sorrendet nem tudtam mivel nem mondtad hol tartasz. A lényeg annyi, hogy eltaláld a sorrendet. Ezt úgy tudod ellenõrizni, hogy mikor aktiválsz egy kapcsolót utánna homok ömlik majd lefele. Ha aktiválsz mellé még1et akkor vagy megszûnik a homok vagy megy tovább (meg világít is a kapcsoló) a lényeg az hogy megfelelõ sorrendben aktiváld az összeset. Utánna meg majd a végére futsz...
Bocs a regényírásért...

Stark
vagy kimész

hópihe

Stark
beállsz a portálba😄

hópihe

Sziasztok itt atarok tud valaki segiteni ? Kép1kép2

Elöre is köszi

Stark
1etértek
(nagyon)régebbi hozzászolásba valaki azt irta hogy Oralndo tökjo erre a szerepre-
Én inkább az animációs filmre szavaznék mindkettöböl😄
mer az ugy fasza😄

hópihe

A film már engem is érdekelne... Lehet hogy nem is lesz az egészbõl semmi. Meg ha lesz is nehogy Orlando játsza a Prince-t!

Stark
nemhinném
tudnánk róla
a filmet is igy igérgetik az 1 böl és az animáciosfilmet a 2böl
de semmi

hópihe

Valaki nem tudja létezik e vagy készülQben van valamelyik rész szinkronizálása??
feltehetQleg mikorra lesz kész??
most már találtam kössz a segítséget???
dc -n néztem de ott nincsen szabad szlott
esetleg nem tudnád leírni honnan lehetne letölteni
koosadam
Ulead Gif Animator... én mást nem ismerek. Ez viszont sajna angol😞

Milyen programmal érdemes jó logót8bannert) készíteni!
Ha lehet magyar legyen de nem muszály!!
Kaileena
ok,kösz csicsa megnézem cska a nõvérem fel en keljen😄

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

csicsa
Gyerekek!Az elöbb jártam a Dahaka Team-en.Új bannerük van.
Csak úgy érdekesség ként.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Stark
http://gamecopyworld.com/
itt találsz crack-et
innen szoktam énis szedni😄

hópihe

csicsa
Dzsiti már megint mit csinálsz?<#vigyor2>

koosadam
Nah ez egy még jobb dolog! A Fraps finoman fogalmazva szar, szaggat, lassú, akad és csak 30mp-t lehet vele felvenni! Mást sajnos nem találtam.

heló! a játékot fel akarom venni!
használtam frapsot de az regeteg MB-t eszik:Tudnátok valami jó felvevõ progit mondani!!
Ami ha lehet MPG formátumba vegyen fel de nembaj ha másmilyenbe vesz a progi!!!
koosadam
Értsd meg senki nem veszi jó néven, ha a kedvenc játékát másolva kapja vagy szedi le a netrõl! Ez senkinek nem esne jól! Crack külön nincs a játékhoz, de ha valamelyik Warez oldalról letöltöd a teljeset, akkor tuti lesz hozzá! De nem ajánljuk a másolást senkinek. És azt gondolom az nem tartozik senkire, hogy mennyi legális vagy illegális CD-je vagy DVD-je van! Az már teljesen magánügy, te ezzel ne foglalkozz, mert mindenki a saját felelõsségére másolja vagy szedi le illegálisan. Õt büntetik vagy csukják le érte! Tehát neked emiatt ne fájjon a fejet!

Azt nem nagyon hiszem. Végigjártam jópár fórumot, és mindenki így reagál a Crack kérõkre. ÉS IGAZUK IS VAN

de mi a bajod ezzel? nem értem.
Nem pont töled kéri!
Lehet más meg szivesen ad!

Ez abszolút nem volt goromba. Ha goromba lenne, akkor abszolút nem ilyen lenne. Nekem tök mindegy, hogy milyen a problémája, de ne kérjen serialt, crack-et stb-t...

ide olyan ember jön akinek valami problémája akadt egy játékkal.
neki is ilyesmi lehet,te meg itt ngyon gorombán leszólod!

Azért nem mindegyik, de elég sok. Egyébként is én nem szoktam beállítani a fórum közepére, hogy jajj, nem kaptam serialt, adjá' crack-et stb... Ez nem ide tartozik

gondolom neked minden játékod legális😊))))))))))))

Hehe... Jobban is teszed, hogy elhúzol, mert ilyen fasza helyeken nem adnak Cracket. Menjél el valami lepukkant WareZ fórumra, ott biztos adnak, de itt nem. Itt a jelszó: NO WAREZ!!!

mi az hogy húzzak innen k*****
Itt van crack: www.iqfajter.de-hu.com.ie.sk/jozsefvarosi_strandon_ne_keresd-andjal_cracket_de_en_nem_adok--de_ezt_megnezheted/teszveszváros.php.html.mysql.java_script

U.I.: Ha itt nem lenne Crack, akkor az azért van mert olyan oldal nincs, és ha Crack-et akarsz kérni, akkor húzz innen, mert itt NEM adunk (tudomásom szerint)

Kaileena
sziveim,cpp most tudtam csak ide feljönni de megyek fogdokihoz szóval ha meghalnék akkor játszátok helyettem a POPKB-et😄DDDDDDDDDD

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

nekem úgy van meg a játék hogy crack nélkül nem indul kérlek mondj olyan oldalt
csicsa
<#gonosz2>

hy!!
nem tudtok véletlenül cracket a game hez????????????????????????????????
Egyszerûen ütögesd, amíg a csaj le nem lövi homokkal a tér szélére, majd nyomogasd az Idõlassítst, és addig üsd, amíg meg nem hal.

Helló!
Az alter befelyezésnél járok. Tudna adni valaki tippet, hogy kell legyõzni a Dahakát? Már nagyon idegesít...
koosadam
Én ugrásgombal szoktam, de száz módon lehet!

Nem úgy kell... Egy bizonyos idõben el kell engedned a falonfutás gombot, és akkor pont ráesel. Ja, és itt egy végigjátszás, ami segít a jövõben: ITT

koosadam
Ajjaj! Csak azért nem kapod meg a béna címet, mert aki a PoP-pal játszik az eleve nem lehet béna. Najó segítek. Rohangálsz a falon és ugrásgomb miközben lenyomva tarod a falonfutás gombot.