10262
-
gergő992 #5820 szasztok hol találom az Prince.Of.Persia.The.Two.Thrones forumát -
kopo #5819 Azon a falon lejutottaam. (Afoglalattal párhuzíamosan van) De ott lent hogy tovább? -
#5818 ööö, valahol középen próbálj leugrálni.
asszem középen van két olyan fal amin ha ide-oda ugrálsz szépen lefogsz jutni (mivel a két fal elég messze van nem felfele fogsz ugrálni hanem lefele)
de nem vok biztos benne (egyébként az élettöltő bejárata mellett van egy titkos fegyver, de még nem tudod megszerezni :P) (márha nincs meg a skorpion sword) -
kopo #5817 Elhittem...és megcsináltam kösz. De most ez a probléma: 'Még vmiben kérném a segítségeteket. Ott ahol elforghatom a kart 180°-al és le kell menni a falon. Hogyan kell lemenni?' Ezt kéne megoldani. -
Ren #5816 Miért nem hiszel nekem? Teljesen tisztán emlékszem arra a részre. (Sőt Broáfka is azt mondja amit én). De amúgy csak figyelmesen olvasd el a leírást: "Jussunk át a megismert termen. Kint ne fussunk még be az ajtón, ..." A "megismert terem" az a szoba ahol a falon van a kapcsoló. A következő kulcsszó a "kint". Ennél jobban nem tudom elmagyarázni. -
kopo #5815 Még vmiben kérném a segítségeteket. Ott ahol elforghatom a kart 180°-al és le kell menni a falon. Hogyan kell lemenni? -
kopo #5814 és az elötte lévő teremben? ott is van eg terasz. Ahol a falon van a kapcsolo.. -
#5813 tudod hol találkoztál legelőszőr azzal a madaras emberkével? akit 3 helyen is kikellett nyírni. Nah ott van a bejárat, és ha azzal szemben állsz feletted lesz egy terasz, tőled balra pedig egy ilyen kis szírt, fuss fel balra a falon, majd ugorj a teraszra, falfutás, ölj, és onnan már megy! -
kopo #5812 látod h nem!!! -
#5811 még mindig nem találtad meg? -
kopo #5810 de a végigjátszás szerint még elöttze van ez a párkány v. twető ahova fel kell jutnom. "Kint ne fussunk még be az ajtón, hanem jussunk fel a fenti tetőre." -
Ren #5809 Igen, szoba, kapcsoló, zászlón lecsuszás, ajton kimenés. Ezek után jutsz a lent emlitett nyitottabb részre. -
kopo #5808 ÉÉrtem miről beszélsz Ren. De ezt biztos nem jo, mert az egész egy fedett szobában van, nmem kinti téren. Ez az ahol a portáltőól jössz vissza, és a falon vaan egy kapcsolo, ami egy ajtot nyit ki. -
Ren #5807 Én nemrég játszottam végig a SoT es WW-t is (készültem a T2T-re :) ) és asszem képben vagyok. Szóval ahogy jössz visszafelé a portáltól, bejutsz egy szobába, ahonnan némi ugrálás árán ki lehet jutni (elvileg azt a szobad többször megjárod mind a múltban mind a jelenben). Ahova kijutsz, az az a hely, ahol először találkoztál olyan fekete madaras ellenféllel. Itt nem mész tovább a szemközti kijáraton (ahol egyébként a főbejárathoz jutsz ki asszem), hanem ha szembeállsz a kijárattal, akkor balra felfutva a falra fel tudsz ugrani egy fentebbi szintre. Szerintem innen menni fog a leírás alapján. -
#5806 teleport?
már nem is azért de a teleport álltalában térben visz el másik helyre
kicsit hülyén van írva
inkább portál, az már lehet időben is [nem okoskodik] :) -
#5805 ha holnap nem segít neked senki, akkor majd megpróbálkozom most megyek alukálni :)
a herceg nyugovóra tér :) -
Skyll #5804 Háát, ez tényleg elég bonyin lett elmagyarázva!... :)) -
kopo #5803 A mentés neve: A bhelping hand Fortress Entrance - Past -
#5802 legalább mondj egy mentés nevet, mert így nem nagyon tudunk segíteni, vagy legalábbis én nem tudok :-/
nem emlékszem így konkréta nerre a helyre -
kopo #5801 Hi all. A WW-vel játszok (még- sajnos) És elakadtam. Van egy hely ahol a második titkos helyet kéne megtalálnom, végigjátszás szeint. Idézem: "Álljunk bele a teleportba, és menjünk vissza a múltba. Jussunk át a megismert termen. Kint ne fussunk még be az ajtón, hanem jussunk fel a fenti tetőre. Fussunk át a falon. Itt végezzünk az ellenfeleinkkel. Menjünk a lépcsőhöz. A bal oldali hordókat verjük szét. Álljunk rá a kapcsolóra, és lassítsuk le az időt. Egy rövid ideig nyomjuk be a L1 gombot. Most fussunk fel a lépcsőn, és be a rácson. Itt kerüljük el a csapdákat. Végül egy piros körhöz érünk. A herceg beilleszti a medálját, és az életenergiája megnő. Megtaláltuk a második titkos helyet." Ezt nmem értem. Melyik tetőre? és hogíy? HELP!!! -
Realtibi #5800 beleiszol a kútakba
szökökutak -
vizmagus #5799 Hogyan lehet menteni.....? -
Skyll #5798 aham! :))
-
#5797 igen és ha mindet megtalálod akkor alternatív befejezés. -
#5796 Ebben a részben is vannak amolyan titkos helyek?
Tehát megtalálod,és akkor plusz életerőd lesz? -
Skyll #5795 Hááát bazd!
Írd be a keresőbe hogy PoP 3 pictures...!
-
#5794 most erre inkább nem mondanék semmit!
főoldal legteteje ott van a cikk róla, ott van pár kép -
MeTaL #5793 kéepet mutizzatok már róla léci -
#5792 azt tudom de én arra gondolt am hogy eredetiben veszem meg karácsonykor... mert warez az most nem köll. -
n1ght #5791 ha szeretsz kábelt lehuzogatni cd/dvd romodról már kijött, ha érted mire célzok;) -
#5790 azért ideirtam mert nemakarok spoilereket olvasni... és ide hál' isten nem irnak...
-
#5789 Nem tudja valaki mikor jön ki szegény hazákban PCre a PoP:T2T? remélem még Karácsony előtt! -
n1ght #5788 Köszi megtaláltam:D bemásoltam és kb az én részemtől nem messzire van egy mentésem, és nem maradtam le sok mindenről mert megnéztem végigjáccást, hogy mit hagyok ki,. -
#5787 bemész a doc settingsbe ott all usersbe aztán application data és ott van asszem:) -
n1ght #5786 nemaz, hanem hogy vissza emeltem a platformot középen, és nemtudok a legalso szinten kimenni:( vannak mentéseim, csak nem találom a popwwprofilest, ami állítolag c documents and settings/csabsz ban nincs ien mappa:( se rejtve se sehogy:(:(:(:(:( pls help mert sokkot kapok -
#5785 Naja azt a rész nehéz elmagyarázni..csak menj és kilukadsz oda ahova kell. Utána ha jól emléxem a jelenben elmész oda ahol Kinyírod Dahaka-t+Kaileena-t+Griffet és onnan tovább és ott lesz a maszk... -
n1ght #5784 az már megvan. mármint a kard, legyőztem a gólemet aminek életcsíkja van, aztán eljutottam kaileena könyvtárába, azt megcsináltam, kivertem a falat, és visszajutottam a második toronyhoz, amelyik az, aminek a közepén vannak a felemelkedő platformok, és ahol pörög gyorsan a két malomkerék szerűség egy rúdon vagy mi:D szóval megnéztem már leírást, hogy mégis mit kell és azt irja vissza kell menni az Idő Homokjához, de nemtudom már hogy jutottam el oda vissza :S -
#5783 Nem a trónterembe kell menni. Ha Dahaka 3x üldözött és felmásztál arra a kőtömbre ami kiemelkedett onnantól az út adja magát a scorpion swordhöz... -
n1ght #5782 hali, én sokkot kapok:D most jutottam vissza, a második toronyhoz, mennék vmi maszkhoz, de a második toronynál meghuzigáltam véletlen a karokat és a platformok felemelkedtek, és így nem tudok kiugrani lent, hogy vissza jussak az idő homokjához. vagy nem is arra kell menni? pls mondjátok meg kérlek mer nem szeretném ien hülyeség miatt ujrakezdeni:) ja amugy ez a rész kaileena könyvtára után van, esetleg ha van vkinek onnantol mentése, az is jó lenne -
#5781 Na most akasztottam ki a kettőt!(nem alternatív befejezéssel)
De alternatívval is ki akarom pörgetni.
Naggyon jóóóóóó!Volt.